Voi aveti apartamente cu "LOC DE PARCARE"?, Pt cei cu simtul propr. foarte dezvoltat
![]() ![]() ![]() |
Voi aveti apartamente cu "LOC DE PARCARE"?, Pt cei cu simtul propr. foarte dezvoltat
angel35 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|||
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa ma autocitez dintr-un alt topic
QUOTE(Marius @ 16 Feb 2006, 18:29) Sunt in faza de a ma muta intr-un apartament, nu conteaza foarte tare zona, una semicentrala sa-i zic... L-am amenajat cat de cat, deci ajungeam la fata locului dimineata si plecam seara. Parcam masina unde mi se parea si mie ca nu deranjeaza pe careva si unde nu scria nimic din care sa reiasa ca ar fi locul rezervat cuiva. Seara cand dau sa plec, gasesc stergatoarele ridicate semn ca nu-i tocmai potrivit locul acela pentru a-mi parca masina. Ok. A doua zi parchez in alta parte, seara aceiasi chestie. Bun. Nici aici nu-i bine. Acu doua zile cand sa plec, ![]() ![]() Ce-am facut eu nu stiu daca e asa important, am reusit sa plec dupa cca 10 min. Nota: in primul loc unde am parcat am observat ca parcheaza in fiecare seara un Megane; in al doi-lea o Solenza; de blocat am fost blocat de un cazan de Dacie 1300 din 1900-toamna. Concluzia o trage fiecare. Cam asa sta treaba unde m-am mutat eu cu locatarii mai vechi si cu bunul simt. Fiecare il percepe cum vrea sau cum poate. Stiti cum se zice, unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Acum nu mai parchez "la piciorul blocului" ci pe partea cealalta a bulevardului. Asta e, mai fac eu 20-30 de metri pe jos traversand, si asa imi si vad masina de la geam, nu ca ma ajuta cu ceva daca vad ca atenteaza vreunu la ea. Ce sa fac, sa ma apuc sa sparg geamuri sau cauciucuri? Mi-e prea scarba sa ma cobor la mintea unor astfel de cretini cu care din pacate suntem cu totii vecini. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ai platit la ADP ai dreptul sa parchezi acolo!
Asta nu inseamna ca ai voie sa zgarii, lovesti sau sa dai foc la o masina masina parcata pe locul tau. La mine in cartier am vreo 10 rable care nu se mai misca de ani de zile si nici nu vor sa le dea la casat: -Mai omule, geme parcarea, vinde-o, arunc-o, caseaz-o!! -Ce biiiiiip biiiiipp iti pasa bah, e masina mea, am muncit pt ea, vii tu smechere cu Logan sa ma inveti pe mine ce sa fac? Dintre bolizi mentionez: Dacia 1100 2buc., Skoda 120L, Dacia Break 89 model ruginiu, Dacia 1300 recolta 81, Oltcit golden moments 83, Audi 80 automatik (asta merge dar nu merge proprietara), Oltcit vsl (vai steaua lui) |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu s-a demarat un proiect de ridicare a rablelor infipte in asfalt?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 31 Mar 2006, 12:08) Am vazut in Bucuresti, langa Dinamo, pe o ruina de Dacie, o instiintare prin care i se aducea la cunostinta proprietarului ca tocmai primise o amenda de 800.000 lei (daca nu ma inseala memoria) si il soma sa elibereze "ringul" (era pe partea carosabila). Acu ma intreb: daca primariile vor astepta ca toate rablele sa arate cum arata Dacia sus-mentionata, cred ca vor mai trece 20 ani de lamentari prim forumuri... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
suna la ADP sa vezi cum le ridica imediat rablele...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Din cate stiu eu trebuie sa ii cheme administratorul imobilului.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
O ridica numai daca nu are impozitul platit.
Ridicarea unei proprietati private (masina) doar ca "e urata" si " deranjeaza " nu mi se pare ok.. , de ce sa nu ia un politist la bataie un om sarac care umbla pe strada jegos ? daca poate nu miroase frumos poate ar trebui eutanasiat, cum sa umblii asa urat fara sa ai grija de tine pe domeniul public ?! Desi in Romania comparatia cu politistul si omul sarac nu e tocmai buna, pentru ca se intampla destule abuzuri. This post has been edited by argon: 31 Mar 2006, 12:23 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Uite cum e prin "alte" parti: o masina are voie sa stationeze pe domeniul public (bineinteles cu respectarea regulilor de circulatie) numai daca este inmatriculata (adica se platesc impozite pentru ea, din care impozite printre altele se intretine domeniul public). Altfel este considerata abandonata si, dupa aplicarea unei avertizari (cu termen - se aplica un sticker in care scrie ceva de genul "ia-ti gunoil din strada pina la data de X ca altfel..." - vezi aici mai jos), este ridicata si valorificata prin dezmembrare. Cu ocazia asta se vede si a cui a fost (dupa serii). Ultimului prorpietar (daca poate fi gasit si nu poate face dovada ca masina nu mai era a lui) i se aplica:
- amenda ca a murdarit domeniul public (la kilogram, cu substante toxice) - plata indepartarii masinii - plata dezmembrarii masinii Desigur, toate acestea nu se aplica in spatiul privat - la tine in curte poti sa tii (in anumite conditii) cite epave vrei. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
os: daca s-ar aplica legile astea la noi, ar fi pline puscariile de datornici sarmani, deposedati fortat de ruinele din fata blocului...
Sunt tare curios ce se va intimpla dupa ce intram in UE. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Eu nu cred ca ar fi asa: dupa aplicarea primelor sanctiuni (si vaicareala de rigoare) detinatorii ruinelor s-ar ocupa singuri sa le instraineze/caseze etc. Eu nu vad in aceasta actiune ipotetica nici un perdant in afara de nesimtitii care ocupa domeniul public cu epave (chestie pentru care platesc altii).
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
vijelie |
![]()
|
Sincer, sper sa ai dreptate.
Oricum, vom vedea atunci... ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
In RO, am loc de parcare inchiriat de la ADP cu 60 ROL/an, pe care daca mi-l ocupa cineva normal ca ma enervez, ca platesc.Faza e ca daca tot dam un ban puteau sa ne puna placute cu ADP sa stie omu cand vine in vizita sa nu-ti ia locul. Cel putin la mine la bloc in Balta Alba, daca mi se ocupa locul trebuie sa las masina la sute de metri, asa ca il blochez si astept sa claxoneze ca sa-l las sa plece.
In Israel, fiecare bloc are parcare, daca nu are, bordura e alb-albastra(pentru cei care lucuiesc in zona), iar cand vin cei de la primarie care dau amenzi si vad ca nr tau de inmatriculare nu apartine zonei-AMENDA, daca esti parcat in zona bordurii alb-rosii-RIDICAT MASINA(recuperata pentru 200 USD plus cheltuieli). In rest, in orase se afla peste tot parcari cu plata. SI uite asa nu mai face nimeni figuri ca se ocupa locurile de parcare....daca nu ai loc dat de imobilul in care stai, poti parca in zona (nu stiu exact care e reglementarea, pe ce raza ai voie sa opresti)... |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Eu m-am mutat de curand in blocul unde locuiesc acum, si vechiul proprietar "mi-a lasat" si locul de parcare, ca avea si el masina. Singura problema e ca masina e plecata de dimineata pana pe la 6 seara, si de cate ori vin, gasesc pe cineva parcat, (blocul e intr-o zona foarte circulata). Cu toate astea, nu parchez in locurile altor locatari (chiar daca sunt libere), ci parchez mai departe, pe langa bordura, etc. De obicei respectivii au doar temporar treaba in zona si pleaca pe seara (19-20 PM). Atunci ma duc si aduc masina in parcare. Am avut cazuri cand doi insi "si-au insusit" locul de parcare pentru mai multe zile, si atunci le-am pus bilet in geam "Va rog sa respectati locurile de parcare". Daca nici dupa aia nu au reactionat, le-am blocat masinile. De ce ? Pai pentru ca eu ca proprietar in blocul cu pricina si am alocata prin contractul de vanzare al apartamentului o cota parte la suprafata comuna (de cca 20mp) in jurul blocului. Eu imi aleg sa am suprafata asta undeva "in dreptul" locului de parcare. PS. Imi place sistemul din Israel. Adica mi se pare corect ca riveranii sa aiba prioritate la parcarea din jurul blocului, nu vad pe cineva care sa mearga trei statii de autobuz sa-si ia masina din cartierul alaturat "ca acolo a gasit loc" si din prea mult bun simt nu a parcat mai aproape de casa. |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca ai cota parte din ce zici tu acolo. Cred ca ai cota indiviza de teren din cel pe care este construit blocul.
Iar la chestia cu blocatul nu pot sa-ti urez decat numai de bine, indiferent care sunt motivele blocarii. As fi curios daca dupa ce-ai facut asta ai stat NON-STOP, adica permanent, adica fara a lipsi vrun pic de/la geam astfel incat cel ce a stationat pe locul tau de parcare sa nu fie nevoit sa astepte 10-20-30-60 de minute pana poate pleca cu masina. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
sebybv: esti cel mai tare! Sigur nu ti-a vandut si un petec de cer? Nu de alta, dar e tare greu sa blochezi avioanele...eventual sa la tai anvelopele...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Crisplant |
![]()
|
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
QUOTE(sebybv @ 31 Mar 2006, 15:15) Eu m-am mutat de curand in blocul unde locuiesc acum, si vechiul proprietar "mi-a lasat" si locul de parcare, ca avea si el masina. Singura problema e ca masina e plecata de dimineata pana pe la 6 seara, si de cate ori vin, gasesc pe cineva parcat, (blocul e intr-o zona foarte circulata). Cu toate astea, nu parchez in locurile altor locatari (chiar daca sunt libere), ci parchez mai departe, pe langa bordura, etc. De obicei respectivii au doar temporar treaba in zona si pleaca pe seara (19-20 PM). Atunci ma duc si aduc masina in parcare. Am avut cazuri cand doi insi "si-au insusit" locul de parcare pentru mai multe zile, si atunci le-am pus bilet in geam "Va rog sa respectati locurile de parcare". Daca nici dupa aia nu au reactionat, le-am blocat masinile. De ce ? Pai pentru ca eu ca proprietar in blocul cu pricina si am alocata prin contractul de vanzare al apartamentului o cota parte la suprafata comuna (de cca 20mp) in jurul blocului. Eu imi aleg sa am suprafata asta undeva "in dreptul" locului de parcare. PS. Imi place sistemul din Israel. Adica mi se pare corect ca riveranii sa aiba prioritate la parcarea din jurul blocului, nu vad pe cineva care sa mearga trei statii de autobuz sa-si ia masina din cartierul alaturat "ca acolo a gasit loc" si din prea mult bun simt nu a parcat mai aproape de casa. Imi pare rau sa ti-o spun, dar gandirea ta este tipic bolsevica sau medievala chiar! Si cu asta am spus totul |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
noiembrie 2005
- B.028877
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
Daca mie mi-ar bloca cineva masina pe motiv de :
"E locul meu, o sa ma ingrop in el!!!" l-as ruga civilizat sa si-o ia de acolo. dupa care in prima seara fara luna, i-as tranti un cataroi in pabriz. Daca am venit sa-mi iau nevasta care e la munca, gravida si trebuie sa ajunga urgent la spital? Sau copilul bolnav, sau orice alt motiv important? Daca am parcat pe locul lui platit si marcat poate sa cheme politia si sa-mi dea politia amenda. Nu as avea nimic de comentat. Am fost acu vreo luna intr-un cartier mai rau famat la un prieten. Am iesit dupa vreo 2-3 ore, masina mea era blocata de un vizigot din asta oprit pe sosea, in dreptul masinii mele parcate pe trotuar. Nu tu placuta pe drum, nimic, masina in dreptul meu, chinuiala, injuraturi, acuma daca am gresit putin la manevre cand am iesit si i-am zgariat-o, se mai intampla, nu? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi aveti apartamente cu "LOC DE PARCARE"
da |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
hebron |
![]()
|
Da SONY, l-am platit inainte sa plec, pe 2006, la sectorul 3 directia parcari si anume 580 000 lei vechi taxa integrala...ce ti se pare ciudat????
|
--------------------
clio
symbol
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
QUOTE(semit @ 30 Mar 2006, 18:33) .... daca omu sta de 20 de ani acolo si a parcat masina 20 de ani acolo..are tot dreptul sa parcheze in continuare desi nu plateste...daca tu vii cu adeverinta de la Primarie DA...dar nu... vii tu de 3 zile..si esti mare jmecher cu "J" mare (ca ai dat jmii de euro ep apartament).....omu`( care si-a luat apartamentul pe chibrituri ca asa erau timpurile atunci....) in considerentul ca tu ai avea o urma de bun simt.... dar se pare ca nu o ai... Cu riscul de a fi catalogat fara o "urma de bun simt" trebuie sa ma declar anti Semit ![]() ![]() La ora actuala recunosc ca, de cele mai multe ori, imi gasesc locul din parcarea publica de langa bloc liber si asta imi pica bine. Dar daca nu il gasesc asa ... asta e ... ghinion, oftez si o parchez in alta parte. Consider ca nici un alt considerent in afara proprietatii sau inchirierii (care evident nu e eficienta in conditiile lipsei acute de locuri de parcare) nu iti da drept de folosinta exclusiva asupara ravnitului petic de asfalt, pamant, etc. Si cu atat mai putin sa blochezi, distrugi, bunul care se chiar afla in proprietatea altuia. Toate pretextele care iti confera "dreptul" de a face zile fripte semenilor tai de genul: dreptul primului venit, faptul ca ai facut tu o amenajare oarecare, sansa ca linga blocul tau se poate parca si langa altele nu, ai ZKR/Mertan/Gipan si nu_un_cazan_de_berlina_ca_nenorocitul_ala - nu asigura un loc in parcare ci un loc in penibil. Un loc de parcare nu intra in proprietate prin maturare sau nivelare. Actiunile astea sunt laudabile dar se cheama munca patriotica nu drept de proprietate. Eu vin pe locul maturat de tine si pun pietris, investitie mai mare ... deci cară-te, e al meu. Vine altul si il betonează, trebuie sa plec. Nici macar daca il poleiezi cu aur nu devine locul tau. Asta e legea. This post has been edited by gheghe: 31 Mar 2006, 19:15 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Eu locuiesc la bloc.Intrarea in parcare se face printr-o intersectie.Vin taranii la oras si parcheaza in toata intersectie .Nu se mai poate intra in parcare pentru ca nu ai loc de 10 dacii suparate.Deci...
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(hebron @ 31 Mar 2006, 17:55) Da SONY, l-am platit inainte sa plec, pe 2006, la sectorul 3 directia parcari si anume 580 000 lei vechi taxa integrala...ce ti se pare ciudat???? pai inainte ai zis 60 ROL... QUOTE(LemonDemon @ 31 Mar 2006, 19:17) Eu locuiesc la bloc.Intrarea in parcare se face printr-o intersectie.Vin taranii la oras si parcheaza in toata intersectie .Nu se mai poate intra in parcare pentru ca nu ai loc de 10 dacii suparate.Deci... Poate daca nu aveai loc de 10 Mertane suparate nu ii mai faceai tarani... This post has been edited by argon: 31 Mar 2006, 19:20 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
La noi in Constanta primaria a avut grija si de asta
![]() |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
QUOTE Poate daca nu aveai loc de 10 Mertane suparate nu ii mai faceai tarani... Pot sa aiba si ferrari ca tot tarani sunt! Sa inteleg ca ai ceva cu posesorii de Mercedes?Ce ti-am facut noi?Am indraznit sa cumparam o masina buna?Eu personal nu am treaba cu ceilalti soferi atata timp cat isi vad de lungul nasului,daca eu pot sa conduc regulamentar ei de ce nu pot? Si da pararea mea ca taranii incurca circulatia, si majoritatea au dacia 1300 sau passat mai nou, ca de merge vandut pamantul pentru un passat ca sa moara orasenii de "nacaz" ![]() This post has been edited by LemonDemon: 31 Mar 2006, 19:34 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
hebron |
![]()
|
SCUZE....RON
![]() ![]() |
--------------------
clio
symbol
|
argon |
![]()
|
QUOTE(LemonDemon @ 31 Mar 2006, 19:29) Sa inteleg ca ai ceva cu posesorii de Mercedes?Ce ti-am facut noi?Am indraznit sa cumparam o masina buna? Nu va vedeti lungul nasului in trafic, daca se poate va suiti pe amaratii cu 1300, va asteptati sa primiti prioritate oriunde si oricum...si ON topic , unii mai si parcheaza aiurea, ocupa 2 locuri, ca deh..masina mare..dar nici o problema, se zgarie la fel ca orice masina... ![]() Am vorbit in general, nu e nevoie sa te simti... Parerea mea e ca in loc sa dai atat pe un nume de masina mai bine te mutai de la bloc la casa...si nu te mai incurcau taranii sa intri in parcare ![]() This post has been edited by argon: 31 Mar 2006, 21:07 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Adrian13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
QUOTE quote=argon,31 Mar 2006, 12:22 O ridica numai daca nu are impozitul platit. Ridicarea unei proprietati private (masina) doar ca "e urata" si " deranjeaza " nu mi se pare ok.. , de ce sa nu ia un politist la bataie un om sarac care umbla pe strada jegos ? daca poate nu miroase frumos poate ar trebui eutanasiat, cum sa umblii asa urat fara sa ai grija de tine pe domeniul public ?! Perfect de acord.Si eu am la mine in fata blocului un Fiat 850 si un Oltcit abandonate dar desi ocupa un loc omul ala a dat bani pe masina si nu are nimeni dreptul sa se atinga de el.Adica omul a dat banii pe masina aia eu n-am dat banii pe strada ca sa-l evacuez. O rezolvare la locurile de parcare e ceea ce am facut noi in fata blocului.Numere.Fiecare locatar are numarul lui.Ordonat. This post has been edited by Adrian13: 31 Mar 2006, 21:26 |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
fun-e23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Off topic: Am loc de parcare platit la zi
Imi pot pune garaj pe el? |
--------------------
Renault
Megane 1.5 80cp
2003 SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 06:09 |