Voi aveti apartamente cu "LOC DE PARCARE"?, Pt cei cu simtul propr. foarte dezvoltat
![]() ![]() ![]() |
Voi aveti apartamente cu "LOC DE PARCARE"?, Pt cei cu simtul propr. foarte dezvoltat
bulan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
a
b
c
|
|||
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
pai dl. bulan, depune sesizare la primarie pt masinile alea, si cere sa inchiriezi loc de parcare pe unul din locurile acelea; n-ar trebui sa fie scump.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Domnu Cornel001!Usor de zis usor de facut!!!Dar blocul meu este la doua statii de CONGO barul ala din Ferentari si chiar daca sunt baiat de cartier si ma cunoaste lumea de bulan totusi eu sunt mic copil in jungla cartierului.Pai daca as indrazni sa apar in fata blocului cu masina mai mult decat sa o las pe nevasta cu bagajele si sa nu plec pe loc primatele imediat trec la avertismente maraite si canini dezveliti de buze!Deci traim in Romania si asta ne cam ocupa tot timpul!!!
|
--------------------
a
b
c
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
care primate ? aia cu masinile alea inradacinate acolo ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 4 Apr 2006, 15:57) Asadar: masinile neinmatriculate ar trebui sa fie ridicate. Ai o epava pe care vrei s-o pastrezi in parcare->plateste impozit pentru ea (aici se mai deschid niste posibilitati interesante legate de asigurare si de ITP). Nu vrei sa platesti impozit->radiere si indepartare de pe domeniul public. Eu am avut Dacia veche in stare deplorabila pentru care am platit mereu impozit, si era si inmatriculata, cu talon schimbat, etc. Era parcata regulamentar, intr-un loc unde nu e parcarea interzisa. Ma gindeam sa fac ceva cu ea mai incolo Pur si simplu mi-au ridicat-o. Fizic nu mai exista unde am lasat-o eu. Nu mai exista nici la fisc, nicaieri. Nu m-a anuntat nimeni de nimic. Mi se pare de kakao chestia asta. Ar fi trebuit macar sa ma anunte. ![]() As fi vrut sa o dau la programul Rabla 2006 sa-mi iau un Logan. ![]() ![]() This post has been edited by Vlad Georgescu: 25 Jun 2006, 19:36 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine la bloc e aceeasi problema cu parcarile. Ne-am adunat mai multi din bloc( vreo 15 insi ) si am amenajat mai multe locuri de parcare cu ciment, gazon, garduri pe langa ele, etc( asta era prin '98). Buuun. Dupa aceea am mers la adp ca sa intram in legalitate dar cei de acolo ne-au zis ca e domeniu public si ca nu sunt prevazute locuri de parcare in spatiul respectiv. Consecinta: amenzi anuale, sau ma rog la vreo 2 ani.
Problemele au aparut acum de cand au inchiriat unii, cu un jaf de nova, o garsoniera in bloc si parcheaza zile intregi ( 90 % din timp lucreaza la ea )pe locurile astea( de vreo 4 zile e pe al meu acum) si mie unul ca si vecinilor mei nu ne convine deloc situatia( noi cu cereri depuse la primarie si ne-am tot zbatut iar de anul trecut pe la primarie, noi cu amenzi si tot noi parcam pe unde apucam ). Am uitat sa va spun ca dc nu amenajam locurile alea pe domeniul public nu mai incapeau decat vreo 5 sau 6 masini in fata blocului. Voi ce parere aveti??? Cui a-ti da dreptate??? |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(b-45-wob @ 6 Jul 2006, 12:10) Si la mine la bloc e aceeasi problema cu parcarile. Ne-am adunat mai multi din bloc( vreo 15 insi ) si am amenajat mai multe locuri de parcare cu ciment, gazon, garduri pe langa ele, etc( asta era prin '98). Buuun. Dupa aceea am mers la adp ca sa intram in legalitate dar cei de acolo ne-au zis ca e domeniu public si ca nu sunt prevazute locuri de parcare in spatiul respectiv. Consecinta: amenzi anuale, sau ma rog la vreo 2 ani. Problemele au aparut acum de cand au inchiriat unii, cu un jaf de nova, o garsoniera in bloc si parcheaza zile intregi ( 90 % din timp lucreaza la ea )pe locurile astea( de vreo 4 zile e pe al meu acum) si mie unul ca si vecinilor mei nu ne convine deloc situatia( noi cu cereri depuse la primarie si ne-am tot zbatut iar de anul trecut pe la primarie, noi cu amenzi si tot noi parcam pe unde apucam ). Am uitat sa va spun ca dc nu amenajam locurile alea pe domeniul public nu mai incapeau decat vreo 5 sau 6 masini in fata blocului. Voi ce parere aveti??? Cui a-ti da dreptate??? Cu parere de rau si fara sa te superi pe mine: 1. Voi ati gresit ocupand domeniul public, cu ciment gazon, garduri. Este ca si cum eu as veni pe terenul tau, mi-as face o casa si apoi as veni la tine ca eu sa intru in legalitate cu casa respectiva 2. Domeniul public este inalienabil, insesizabil si imprescriptibil, adica nimeni nu se atinge de el. Singura exceptie este inchirierea sau concesionarea. 3. Sugestia mea (n-am pretentia ca este cea mai buna) cei 15 insi care v-ati amenajat locurie de parcare, faceti o cerere catre Consiliul local (asta administreaza domeniul public) in care cereti sa vi se concesioneze/inchirieze respectivele locuri amenajate de voi si in care solicitati sa vi se fixeze o redeventa/chirie penru ele. Mai mentionati in cerere ca voi ati fost de buna credinta, ca ati amenajat locul, ca l-ati folosit exclusiv pentru parcare, nu ati ridicat chioscuri sau garaje pe el. Vedeti ce raspuns primiti. In mod normal, in 30 de zile ei sunt obligati sa va raspunda. 4. aia cu jaful de nova, din pacate au dreptate, ca ei ocupa un spatiu public, ca si cum ar fi pe strada, langa trotuar si nu aveti ce sa le faceti 5. nu in ultimul rand, initiativa voastra este demna de tot respectul, ca v-ati strans 15 insi si ati amenajat un teren care probabil era plin de buruieni, dar aceasta amenajare trebuie sa se desfasoare in conditiile legii; bine ca aia de la primarie/ADP nu prea se omoara ei cu munca, ca in mod normal va puteau amenda de mult mai multe ori. Bafta |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
M-am interesat despre concesionarea terenului si n-i s-a zis de la primarie ca nu trebuie schimbata incadrarea spatiului respectiv, adica dc e spatiu verde asa sa ramana. Amenzi am tot primit de la primarie de cand am facut cereri pt constructia de parcari pe locul respectiv pentru ca ei il considera spatiu verde si mai considera ca locuri de parcare sunt suficiente
![]() Stii ce m-i se pare culmea? Un unchi care sta in drumul taberei, nu in titan ca mine, are parcare platita din 92 pe un spatiu identic cu cel pe care am amenajata parcarea eu, si aici ma refer la distanta de bloc si trotuar.( acelasi tipar de blocuri comuniste ca in tot bucurestiul ). ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine la bloc slava domnului ca nu sunt persoane cu "simtul proprietatii".
Dar am patit-o si eu in Drumul Taberei. M-am dus in vizita la niste prieteni, chiar langa Favorit, e o parcare acolo langa strada. Eh, parchez si eu ca omu, erau mai multe locuri libere si vine o tanti exact cand ieseam din masina cu gura mare ca ala e locul ei. I-am raspuns foarte simplu "doamna, locul dvs e ala pe care il cumparati la cimitir". |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(b-45-wob @ 10 Jul 2006, 09:32) M-am interesat despre concesionarea terenului si n-i s-a zis de la primarie ca nu trebuie schimbata incadrarea spatiului respectiv, adica dc e spatiu verde asa sa ramana. Amenzi am tot primit de la primarie de cand am facut cereri pt constructia de parcari pe locul respectiv pentru ca ei il considera spatiu verde si mai considera ca locuri de parcare sunt suficiente ![]() L-ai intrebat pe unchiul tau cum a procedat, ca probabil si lor le-au zis initial ca este spatiu verde. Si eu am vazut pe la mai multe blocuri din Bucuresti parcari amenajate unde sigur inainte era spatiu verde. De ce nu incercati sa reveniti cu cererea de locuri de parcare, semnata de cei 15 solicitanti si eventula contrasemnata de administrator si de presedintele asociatiei de proprietari. In plus, roaga-l pe presedinte sa faca un referat / nota explicativa in care sa spuna ca nu sunt locuri de parcare suficiente la voi la bloc si ca spatiul amenajat de voi oricum nu mai este spatiu verde de ceva vreme, ca lumea s-a obisnuit, ca nu comenteaza nimeni. Cei de la primarie nu prea se omoara ei cu munca, le este mult mai simplu sa va zica: "nu se poate, pentru ca e spatiu verde" decat sa faca ceva concret. Subliniez ca ceea ca ti-am spus sunt doar niste sugestii, nu am eu pretentia ca asa se va rezolva problema voasta. Eu zic ca merita sa incerci. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Tossi |
![]()
|
O sa mai incercam iar zilele astea sa mergem pe la primarie, ca mai nou au daramat vreo 50 de garaje de pe langa blocurile de langa noi si sa vezi distractie cu parcarile atunci
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Sa stii ca la tine in Titan din ce am vazut eu ( nu locuiesc in Titan , dar merg des acolo ) s-au ocupat cel mai mult - dintre toate sectoarele - de locurile de parcare !
Langa liceul Cuza au daramat toate garajele si deja s-au trasat locurile de parcare si s-au facut listele cu cei care le vor ocupa ! Iar daca vorbesti de parculetul de la betoniera - mega image , prea erau aruncate garajele in toate directiile acolo ! Ar fi bine sa faca si o parcare acolo , nu sa faca tot spatiul numai parc ! Deci pe de o parte te inteleg ! Revenind la simtul proprietatii : Eu stau in Berceni si am capatat acest simt acut al proprietatii asupra locului de parcare , pentru ca eu am platit pentru el si parca altcineva pe el ( a trebuit sa merg la politie sa fac plangere ) si cum sunt foarte - foarte multe masini pe locuri foarte putine , parcam in strada si altul parca pe locul platit de mine ! Asa ca daca venea unu' la maica-mea si ea ii spunea ca urmeza ca eu sa vin acasa si il ruga ca el sa nu parcheze acolo iar el ii dadea o replica de genul data de colegul co-forumist nu il asteptau zile prea fericite pe el , credeti-ma pe cuvant ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Total de acord, daca avea locul platit, mutam masina fara sa comentez. Dar aici era vorba de o parcare publica, unde nu se inchiriaza locuri de parcare, dar romanul, na, stiti cum e cu "e locul meu". Si culmea e ca erau alte locuri libere, dar nu, vroia sa parcheze pe locul ei.
This post has been edited by VeNoM386: 10 Jul 2006, 15:26 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
alinakes |
![]()
|
Daca nu era platit atunci foarte bine ai facut !
Nici eu nu vreau sa deranjez cand merg in vizite la prieteni ! Daca am parcat din greseala pe locul lui , imi cer scuze si mut masina fara discutii ! Dar daca nu e platit si mai face si scandal atunci probabil ca as reactiona la fel ca tine ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Tossi |
![]()
|
Este vorba de zona Billa Titan, pe acolo sunt garajele alea, sau mai bine zis au fost ca au avut termen pana duminica sa dezafecteze constructiile.
La ora actuala ( 10 am ) tata ar trebui sa fie la primarie pentru ca aseara am vb cu pretenii de la bloc si s-ar putea sa faca locuri de parcare pe unde au fost garajele respective. Sper ca din doua posibilitati sa avem sorti de izbanda macar la una( in fata blocului unde parchez acum sau in spate unde au fost garajele ). |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
alinakes |
![]()
|
Sa stai pe capul lui ca sa stea pe capul alora !
La cate masini sunt si pe acolo ( cunosc zona ) e posibil sa ramai fara loc de parcare ! Vezi ca sunt unii care dau si spaga doar - doar sa prinda un loc ! Asa ca poate vei fi nevoit sa recurgi si la solutia asta ! Eu zic ca merita sa dai aprox. 50 ron pe an si sa ai locul tau de parcare sigur ! Ai grija ce pomi sunt in zona , chestia de zilele trecute cu plopul cazut pe 5 masini , se intampla chiar pe locul de parcare proaspat achizitionat de socru-miu , noroc ca nu avea masina acolo ca i-o facea zdrente ! Bafta ! This post has been edited by alinakes: 11 Jul 2006, 09:11 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Tossi |
![]()
|
Multumesc de sfat.
Sa vad ce face la primarie , ca inca nu a venit. M-a sunat unu'( care a avut garaj acolo ) si mi-a zis ca a fost ieri la primarie si a luat deja autorizatii de parcare pe locul unde avea garajul pana alataieri. Dar.... Blocul unde stau eu are 4 scari si in spatele a 3 scari erau garaje, la mine nu. Terenul arata cam asa, dc ai imaginatie: garaje( scara1 );garaje( scara2 ); Padure( scara3 unde stau eu si mai cresc si gaini unii co-locatari ); garaje( scara4 ). Stau si ma rog poate mai taie astia din padurea respectiva si mai se fac 10 locuri de parcare din care unul si pt mine ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
alinakes |
![]()
|
Cred ca din 10 garaje ies vreo 12-13 locuri de parcare ! Nu conteaza ca la scara ta nu au fost garaje , primaria aloca pentru toate scarile locurile , ideea e sa prinzi loc !
Socru-miu si-a luat loc , in spatele la alt bloc , la vreo 100 m de blocul lui , dar acolo erau alocate locuri de parcare si pentru blocul lui. Deci se poate ! Naspa cu gainile - poate vine cineva de la primarie si le gatuie , mai ales acum cu gripa aviara ! ![]() Insista ca ai sanse ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Tossi |
![]()
|
S-a intors tata de la primarie si mi-a zis ca i-au dat un nr de ordine si au inregistrat cererea pe numele lui.
In momentul in care o sa se amenajeze locuri acolo sa revina la primarie pentru intrarea in posesie. Prioritate au cei care aveau garaje pe locurile respective, dar cum la mine nu erau garaje..... Astept sa scape astia de gainile alea si de cativa pomi.... Sper ca o sa se rezolve. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 05:57 |