Crash test Solenza?
![]() ![]() ![]() |
Crash test Solenza?
angry |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 03 ![]() |
Attached thumbnail(s) PA110223.JPG ( Size: 100.49k ) Number of downloads: 979 |
||
-------------------- |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Geez!!!! Sper ca nu era a ta!!!!
P.S.: Pentru ca airbagul sa se deschida probabil ca era nevoie de un soc frontal sau centura trebuia sa fie inchisa! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
angry |
![]()
|
Nu era a mea. Am un prieten care imi furnizeaza noile modele de masini
![]() Attached thumbnail(s) PA110219.JPG ( Size: 111.17k ) Number of downloads: 872 |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Una peste alta arata "bine" tinind seama de tonourile pe care le-a facut (iar o sa-mi zica Marty ca alea n-au fost tonouri - sau am zis bine?) Oricum nu cred ca airbag-ul folosea la ceva cind se vede clar ca s-a rostogolit lateral.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
anonymous |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu cred ca era obligatorie deschiderea airbag-urilor, care se deschid la impact frontal, nu si la rostogolire (cel putin nu intotdeauna). Acest lucru scrie in toate manualele de service renault.
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(costi @ 11 Oct 2004, 16:07) Una peste alta arata "bine" tinind seama de tonourile pe care le-a facut (iar o sa-mi zica Marty ca alea n-au fost tonouri - sau am zis bine?) Oricum nu cred ca airbag-ul folosea la ceva cind se vede clar ca s-a rostogolit lateral. Gata, am inteles, nu mai comentez nimic! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
No problem Marty, fiecare se pricepe mai bine intr-un domeniu. Eu pot sa-ti explic despre vapoare de eg.
In cazul asta chiar vroiam sa stiu daca rostogolirea laterala se poate numi tonou sau nu. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 11 Oct 2004, 15:44) No problem Marty, fiecare se pricepe mai bine intr-un domeniu. Eu pot sa-ti explic despre vapoare de eg. In cazul asta chiar vroiam sa stiu daca rostogolirea laterala se poate numi tonou sau nu. ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
costi |
![]()
|
Daca tonoul este o rostogolire laterala repetata, atunci la o ambarcatiune se cheama esuare sau capsizing dar nu se pot repeta caci o data cu chila in sus
![]() Doar velierele cu chila exterioara sanatoasa pot reveni dar greementul se face zob si e posibil sa fi luat si apa. Un al doilea val poate fi fatal. Miscarea premergatoare se numeste ruliu si dupa 4o-45 de grade, a se vedea mai sus. Pot sa va spun ca am luat benzi de 35 de grade si nu e o amintire placuta. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
Ti-arat eu un remorcher care a facut un mic tonou pe Dunare si a revenit si pe aliniament
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
angry |
![]()
|
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
uou
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Paste cu uou indeed.
Imi inspira ca a intrat sub un camion, de vina era bineinteles soferul solenzei ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
angry |
![]()
|
I-a rasarit un copac in timp ce mergea omul pe sosea.
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
Aia nu-i lovita-n copac, mai degrama intrata sub camion! Uita-te la partea din fata care nu are nici o forma specifica intilnirii bruste cu un pom si mai are si aripile sifonate + capota indoita f. ciudat! Ma rog, putem lua in calcul posibilitatea ca pomul sa se fi aflat intr-un camion, caz in care a intrat...sub un pom...
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Din poza reiese ca a intrat sub o remorca la viteza mica. Alta posibilitate ar fi ca unghiul pozei sa ne pacaleasca si sa fi intrat in copac exact in pozitia asta, ca si cum aparatul foto ar fi copacul si masina ar derapa inspre el. Oricum trebuie sa fie un copac foarte al draq sa produca efectul ala de deschis conserve.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
angry |
![]()
|
Chiar intr-un copac a intrat, prin derapare pe motiv de caruta. Cam cum zice BH07ATX, a intrat cu partea dreapta fata..
|
-------------------- |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Pana la urma, stie cineva, a patit-o el, sau un prieten, cunostinta, etc....
FUNCTIONEAZA AIRBAG-UL ??? Si are si efectul dorit ? P.S. Nu doresc nimanui sa fie subiectul experimentului, dar pana acum nimic ? Adica in conditii reale, nu de teste. Sa stim pe ce ne bazam ! Editare a doua zi: Sa inteleg ca: - nu a avut nimeni de pe forum un accident in care sa fie "nevoie" de airbag, sau - cine a avut "nevoie" de airbag nu mai poate sa ne povesteasca ![]() Chiar nu l-a testat nimeni? This post has been edited by GABY IS BACK !: 5 Apr 2005, 09:57 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 4 Apr 2005, 15:12) Pana la urma, stie cineva, a patit-o el, sau un prieten, cunostinta, etc.... FUNCTIONEAZA AIRBAG-UL ??? Si are si efectul dorit ? P.S. Nu doresc nimanui sa fie subiectul experimentului, dar pana acum nimic ? Adica in conditii reale, nu de teste. Sa stim pe ce ne bazam ! Editare a doua zi: Sa inteleg ca: - nu a avut nimeni de pe forum un accident in care sa fie "nevoie" de airbag, sau - cine a avut "nevoie" de airbag nu mai poate sa ne povesteasca ![]() Chiar nu l-a testat nimeni? Ma iertati ca insist, sunt curios, asa ca o sa repet intrebarea o data la 2-3 saptamani daca nu apare un raspuns. Sa nu-mi urati s-o testez eu ! Nu cred ca sunt atat de deranjant si ne priveste pe toti. ( care au airbag ). This post has been edited by GABY IS BACK !: 26 Apr 2005, 16:35 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Nici un raspuns la intrebarile de mai sus?
( Poate inventeaza unu' ceva daca devin prea agasant ) |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La tine nu exista functia EDIT?!
![]() no offense. |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca au trecut 24 de ore de la postarea mesajului poti sa te dai si de 7 ori peste cap ca si Greuceanu, sa treci 7 vai si 7 munti, ca nu mai poti edita nimic.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si dimineata am trecut pe langa o solenza lovita frontal si am belit ochii... nimic. Era fara airbag. Si eu sunt foarte cusios sa stiu daca volanul meu nu are doar un design diferit sau chiar in caz de doamne-fereste ma ajuta vreo punga plina cu aer.
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Cine are drumuri mai dese pe la IPSO de ex, (Marty?
![]() Sau daca aveti relatii pe la vreun mecanic mai intelegator de la orice service, este imposibil sa nu fi venit vreo SLZ pana acum cu "punga" desfacuta... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Logan-uri lovite (si nu foarte rau) am vazut si intr-adevar aveau airbag-urile desfacute. Dar nu am vazut vre-o SLZ cu airbag-ul deschis. Pusesem eu ochii pe una in service (era praf) dar ii demontasera deja volanul,asa ca nu stiu. Eu tind totusi sa cred ca nu e doar de decor dar, mai stii.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Am vazut eu vreo trei lovite in fata cu airbagurile sarite. Una era 1.9D si se afla in curte la Auto Marcus. Era lovita in dreapta, dar cei de acolo au spus ca luase un refugiu mai inalt sau ceva asemanator, pentru ca de la far in sus nu avea mai nimic stricat. Soferul nu patise nimic, a venit cand a fost adusa masina. Am mai vazut una la Piata 1 Mai si o alta in fata magazinului Titan, ambele cu fata turtita, dar nu erau exagerat de rau lovite. Nu stiu ce s-a intamplat cu soferii.
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Inseamna ca nu e de decor!..
![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Deci, nici o parere sigura ( proprie, prieteni, cunostinte, etc ), sau completa ( adica cu date despre accident si fisa medicala sofer ) ?
P.S. Insist pt ca sunt curios ( si pt ca asa ramane topicul pe prima pagina, deci am sanse mai mari sa-mi satisfac curiozitatea ). Daca deranjez....dar cred ca nu sunt singurul curios... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Esti curios ca strutu din avataru tau
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(Daedalus @ 1 Jun 2005, 23:32) Esti curios ca strutu din avataru tau ![]() ![]() Daca citeai ce am postat pe la nr 78, 79 nu-mi mai raspundeai asa. Eu oricum port centura tot timpul, dar, am platit ( unii dintre noi ) ceva bani in plus pentru "sistemul airbag", nu pentru "ideea de airbag". |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 22:07 |