Stopuri modificate, Poze, sfaturi, impresii
![]() ![]() ![]() |
Stopuri modificate, Poze, sfaturi, impresii
Bogyciu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
....
....
....
- ....
|
|||
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
pune si tu niste poza sa ne incanti ochiu...
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
vinde cineva la bursa stoputi in 2 culori de nova-supernova(rosu si negru) pentru cine vrea
![]() nu am vazut pana acum stopuri clare dar cred ca in curand nova si sn vor fii noile berline si o sa apar tot felul de kitch-uri....de asta mi-e frica cel mai tare...am fustite si grila modificata si sper sa nu intru in aceeasi categorie...o sa deschid un post despre tema asta dar intai sa fac rost de cat mai multe poze...se va numi:"Oare masina mea e kitch?" ce ziceti? |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
o sa ai de unde sa aduni poze... ii plin de ei. Chiar azi am fost pe la Deva, Hunedoara unde m-am intalnit si cu dr_mKe si am vazut o nova alba... cred ca tot ce a gasit in targ a pus pe ea. De la oglinzi nichelate pana la abtibilde cu flacari...
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
aoleo.....mai are un vecin o solentza la fel si cand o vad imi vine rau....
|
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am unu cu spinuri (capace) doar pe fata
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Asa arata proiectoarele, sticla e una temporara, sapt viitoare sper sa dau comanda de sticle la cineva care lucreaza plexic.
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Arată cam ciudat.... e ca și cum ai pune proiector de super nova pe solenza. Bara a fost concepută pentru proiectorul acela de neam prost. Cel rotund mi se pare prea mic. Dar dacă îți place ție este ok. Și chestia de jur împrejurul proiectorului este sticlă? Ai tăiat din vechiul proiector sau ce ai făcut?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Bogyciu |
![]()
|
E o "masca" din fibra. Corpul proiectorului e cel vechi, am pus doar lupele pe care le-am prins de vechea oglinda (am pastrat reglajul), "masca" aceea neagra din interior (de design) si sticla pe care am facut-o din plexic transparent dar nu e tocmai profesional realizata... am sa o schimb cat de curand.
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Bogyciu |
![]()
|
Utilitatea e ca nu bat aiurea proiectoarele, bat ca o lupa pe faza scurta (doar in partea de jos e lumina). Poti pune xenon, becuri de 100W fara sa orbesti pe nimeni (nu e cazul meu). In plus se vede mult mai bine in laterale cu ele aprinse, iar acu le folosesc tot timpul pe timp de noapte.
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
melomanuu |
![]()
|
arata bine. Mie unu cel putin imi place. Cat te-au costat si cat o sa te coste farurile??
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
Bogyciu |
![]()
|
25 lei sprey rezistent la caldura, 10 lei silicon negru si cam atat, restul le aveam si nu m-au costat nimic.
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ Bogyciu,poti da mai multe detalii despre proiectoare si faruri cu lupa? Aici,pe pm,sau pe mess.....te rog.
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
poate da,dar masina nu prea mai are acces la ea:(
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Cam astea ar fi cateva poze cu proiectoarele...
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
cam mica garda pt drumul ala forestier
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
theBeginner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 09 From: Pitesti ![]() |
tot in categoria faruri ma incadrez si eu .. o mica nelamurire am in legatura cu farul de ceata - atunci cand apas pe intrerupator se aprinde dar indata ce iau mana se stinge (se da singur la loc -cred ca are arc). Trebuie sa schimb interupatorul ? E normal sa revina la loc
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima =======================================
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
sunt unele butoane care revin la loc insa lumina ramane aprinsa.la tine nu mai este bun butonul.trebuie schimbat.e vreo 15-20 ron unul
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(theBeginner @ 2 Nov 2009, 18:57) tot in categoria faruri ma incadrez si eu .. o mica nelamurire am in legatura cu farul de ceata - atunci cand apas pe intrerupator se aprinde dar indata ce iau mana se stinge (se da singur la loc -cred ca are arc). Trebuie sa schimb interupatorul ? E normal sa revina la loc Nu trebuie schimbat nici un buton. Dupa cum am spus si in topicul lampa de ceata stresanta, si dupa sfaturile colegului relu, se pare ca rezolvarea este desfacerea butonul si scoaterea arcului de jos, care face butonul sa revina in starea neutra, sau de bec stins. Asa facea si la mine. Apasam butonul de ceata, se aprindea dar cum luam degetul de pe buton, sarea, si se stingea becul. Nu stiu de la ce naiba face asa ca fara arc nu mai face figuri... asadar, scoate butonul, si scoate-i arcul de jos. O sa iti dai seama cand il desfaci la ce ma refer. Si ai grija ca sunt niste rotite mici in interiorul lui... sa nu le pierzi. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
eu am gasit unde sa imi fac si faruri si stopuri, stopurile le fac alb cu rosu rosu jos si sus alb, iar becu de frana si pozitie va fi jos, iar farurile clare cu lupe undeva pe la vreo 6 mil ma costa toata distractia
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
Maskatu |
![]()
|
Am unit toate cele 3 topicuri legate de stopuri modificate pentru super nova. Posturile au logica in citire deoarece au inceput si s-au terminat in perioade diferite de timp, ce nu coincid.
Mafiozzo, uita-te la postul 335 de pe pagina anterioara. Sunt destul de reusite acele stopuri. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
mi-ar place si mie sa am stopuri ca cele din imagine , cum se face: (folie, vopsit interor,etc)
cine stie si vrea sa ma ajute. mersi Attached thumbnail(s) index.jpg ( Size: 119.34k ) Number of downloads: 726 |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
poi ai 2 variante
1 este sprai pentru stopuri culoarea aia rosie cat si negru 2 este si folie transparenta pentru ele la aceiasi culoare |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
melomanuu |
![]()
|
dupa indelungi asteptari (vreo 6 luni) am primit si eu in sfarsit pachetelu magic care-l asteptam cu sufletul la gura
![]() Attached thumbnail(s) 100_6130.jpg ( Size: 315.49k ) Number of downloads: 633 100_6131.jpg ( Size: 191.15k ) Number of downloads: 616 100_6132.jpg ( Size: 199.78k ) Number of downloads: 596 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Foarte reusite amandoaua modelele,cele mai frumoase posibile dupa parerea mea.
Nu stiu cat de bine vor da cele albe pe masina avand in vedere ca masina e deschisa la culoare,dar cele bicolore vor da traznet . Felicitari pt achizitie ![]() Urca-le pe masina ce mai stai ![]() Si cam cat te-a costat toata distractia asta si unde le-ai facut? This post has been edited by andreiy: 10 Nov 2009, 22:36 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Bravo,domnu'.....acu'daca le-ai aratat baga detalii.......locatie,pret,timp de executie.
Arata mult mai bine decat ale mele......trebuie sa le lipesti sau merg prinse in suruburi? Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Maskatu |
![]()
|
Puiule, arata mai bine decat cele pe care le aveai tu pentru ca se pare ca sunt chiar sticle originale pentru stop, dar au fost "decolorate". Curios prin ce procedeu au fost decolorate.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
sonicule, daca mi-ai spune sui unde gasesc folie(varianta a doua) ar fi minunat.
si daca se pune pe exterior, adica sa fie cat mai usor, gandeste-te la cel mai lenes om. ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
ma folie este :| la magazinele de piese auto ... eu sunt din Focsani la cele mai multe sunt sprayuri ...dar e si folie ... chiar zici ca nu gasesti pe nicaieri folie transparenta ? nu cred:) ia cauta bine si nu mai fi asa lenes
![]() |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 18:02 |