DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages « < 13 14 15 16 17 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Stopuri modificate, Poze, sfaturi, impresii

sonnic53
post 17 Nov 2009, 16:35
Post #421

Membru autentic

Group: Members
From: Vrancea

nu se ia cu diluant ... am frecat eu de miau iesit mintile .... vezi poate reusesti tu

--------------------
Vw Golf 3 Logan 1.4 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
B_i_t_z_a
post 25 Nov 2009, 20:56
Post #422

Membru autentic

From: The Land Of Opportunities

Astept pareri...si nu,nu sunt prea inchise semnalizarile asa apar in poze

Attached thumbnail(s)
Image023.jpg ( Size: 280.41k ) Number of downloads: 788
Image026.jpg ( Size: 305.6k ) Number of downloads: 882
Image028.jpg ( Size: 280.29k ) Number of downloads: 911

--------------------
Dacia SuperNova 2003 Clima - BH-85-BIT
+
Relu_GTT
post 25 Nov 2009, 21:00
Post #423

Membru autentic

From: BRASOV

tu le-ai vopsit ? cu ce ?
tripla de jos se vede mult mai neagra, punele pe masina sa vedem cum arata

--------------------
Dacia SuperNova 2002 Confort - BV 27 GTT
BMW e46 FL 2.0i
+
sonnic53
post 25 Nov 2009, 21:53
Post #424

Membru autentic

dupa cum zice si colegu . cea de jos e mult mai neagra smile.gif . si punele sa vedem cum da

--------------------
Vw Golf 3 Logan 1.4 2007
+
Maskatu
post 25 Nov 2009, 22:42
Post #425

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Cam negre... vezi sa nu ramai fara talon!

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
B_i_t_z_a
post 26 Nov 2009, 01:45
Post #426

Membru autentic

Pozele sunt facute cu telefonul mobile de acolo apar diferentele de culoare,maine urmeaza sa le pun pe masina.Toate piesele sa zic asa...au fost date cu un strat de lac,si inca 2 straturi de lac + 2,3 picaturi de culoare neagra.Bafta

--------------------
+
Maskatu
post 26 Nov 2009, 09:14
Post #427

Logan 0.9 TCE

Mie mi se par oribile. Pe langa asta ziua pe un soare puternic, o frana de-a ta o sa fie cam insesizabila. Dar voi nu va ganditi la asta. Sub ce criteriu ai innegrit tu stopurile? Sau cu cat la suta le-ai innegrit si cat la suta mai sunt vizibile? Sper sa te opreasca politia si sa iti ia talonul. Plus o amenda grasana. Poate va invatati minte sa nu va mai jucati cu siguranta masinii si cu vietile celor din jur. Si nu o baga pe aia ca "nu ca am pus eu stopurile pe masina si chiar se vad bine" ca nu tine.

--------------------
+
sonnic53
post 26 Nov 2009, 09:29
Post #428

Membru autentic

bai mascate tu intotdeauna(99%) ai ceva de comentat cand cineva asi face ceva la masina ...lasal pe el daca asa ai place " nui mai da cu bolovanu in cap " ca maine si le face la loc si nu mai face nici un tuning de acuma. in loc sa va vedeti fiecare "masina din curtea voastra" si as multe de zis ...dar tre sa te mai si abtii .... Bitza tu punele pe masina sa vedem cum da .

--------------------
Vw Golf 3 Logan 1.4 2007
+
Maskatu
post 26 Nov 2009, 09:43
Post #429

Logan 0.9 TCE

Cand vine vorba de siguranta rutiera si modificarile tip patru tuning din spatele blocului, evident nu sunt de acord. Daca tot esti asa de entuziasmat de aceasta mare "imbunatatire" , nu iti doresc decat sa ai parte de o masina cu stopurile vopsite, afara sa fie un soare orbitor, el sa puna frana, tu sa nu vezi (multumita vopselei de pe stopuri) si sa intri si anume, in dosul lui.

Stopurile, farurile, si semnalele tin de siguranta rutiera. Aia de le-au inventat nu le-au pus ca idiotii pe masina. Le-au pus cu un scop. Anume idiotul care sta in spatele tau (sau in lateral) sa vada ca pui frana, ca ai intentia sa faci stanga, dreapta, sau poate chiar sa dai cu spatele. Daca tot e la moda sa le vopsim cu bidineaua in spatele blocului, atunci hai mai bine sa scoatem si becurile din ele, sau sa le facem verzi, mov, albastre, roz.

--------------------
+
dr_mKe
post 26 Nov 2009, 09:46
Post #430

Membru cu stetoscop

From: Deva

In afara de aspectul urat, pui in pericol siguranta ta si a celor din jur pentru ca nu ti se vad stopurile, semnalizarile . . .

--------------------
RENAULT LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE 2010 / 2022
+
sonnic53
post 26 Nov 2009, 10:00
Post #431

Membru autentic

ehh..bine daca sti cu ce sa ti le faci nu pui in pericol nimica ...dar dah lumea sti e numa de vopsele si na ... si stiti voi vorba aia " daca pentru cineva o fata e c***a toates c***e " ca sa nu zic ca folosesc un limbaj nasol . o zi buna tuturor

--------------------
Vw Golf 3 Logan 1.4 2007
+
dr_mKe
post 26 Nov 2009, 10:11
Post #432

Membru cu stetoscop

From: Deva

O zi buna si tie, la fel si celor cu stopuri vopsite, poate au bafta de-un sofer de autobuZ chior tongue.gif mai ales ca-i ceata cam peste tot.

--------------------
RENAULT LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE 2010 / 2022
+
Maskatu
post 26 Nov 2009, 10:16
Post #433

Logan 0.9 TCE

Chiar ca.... acum pe ceata ce faceti? Mai sunt pe forum o gramada care si-au vopsit pana si lampa de ceata. In fuck'in credible. Sonic , intr-adevar, daca stii sa le faci nu pui in pericol siguranta. Pentru ca sunt sigur ca ati fost in ateliere specializate unde au fost vopsite in proportie de X% ambele. Cam aceeasi procedura cu ionizarea sau folierea geamurilor. De aceea si colegului bitza, unul i-a iesit mai colorat decat celalalt.

Succese depline !

--------------------
+
ashesarchbeast
post 26 Nov 2009, 10:18
Post #434

Membru autentic

From: Bucuresti

cate probleme aveti ca si-a inegrit omul stopurile......ma intreb oare daca era o masina straineza cu stopuri din fabrica asa....care sunteti curiosi care pleaca din fabrica asa cautati pe net......sau mai bine zis ia uitati-va si pe forumurile de prin afara auto....acolo nu se mai pune in pericol viata nimanui.....tata daca nu vezi cand pun frana ori puneti ochelari ori lasa soferia pentru altii
Imi place ca va luati de el ca si-a facut asta dar de cei la care nu va merg luminile pe spate deloc si totusi circulati pe drumurile astea / sau la cei care beti si voi "o bere" si totusi plecati cu masina ca ce nu se intampla nimic, se simte vreunul ? sau cati din voi ati luat semafoare pe rosu sau ati luat amenda de radar? voi nu ati pus viata altora in pericol.....nu mai criticati fratilor pe altii ca nici voi nu sunteti perfecti

Bitza daca eram in locul tau le faceam cu vopsea negru mat ca macar atunci sa aiba oamenii de ce sa comenteze !

--------------------
Ex Dacia Super Nova Europa 2002 - B 96 KOG
“I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
+
puiu82
post 26 Nov 2009, 10:46
Post #435

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

@ Bitza,pozele puse de tine nu sunt de cea mai buna calitate.......sper,ca,totusi nu ai innegrit prea tare triplele.
Macar pastreaza original stopul de ceata si stopul integrat pe eleron,asta ca sa ai mai multe sanse sa nu fii lovit de un sofer mai putin atent si sa fii cat mai vizibil pe vreme nefavorabila.
@ Ashesarchbeast,ai si tu dreptate,dar trebuie sa existe o limita intre modificarile serioase,de bun gust si care dau un plus masinii(utilitate,confort,aspect) si un kitsch penibil.
@ Maskatu.....ce ai impotriva celor cu folie sau geamuri ionizate?
Omologate sau nu,daca sunt montate corect,n-ai probleme si ai vizibilitate chiar ok,mai ales ca ai si 2 oglinzi exterioare.
Bafta!

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
Maskatu
post 26 Nov 2009, 10:58
Post #436

Logan 0.9 TCE

@kog: Masinile care vin cu asa ceva din fabrica, anume stopuri "vopsite" in negru, sunt facute dupa anumite procese bine definite. Nu sunt vopsite de un gigel cu spay-ul asa la ochi, astfel incat lumina becurilor sa fie vizibila intr-un grad cat mai mare. Si eu unul nu am luat niciodata amenda, si nu am condus in stare de ebrietate. smile.gif

@puiu82: Tocmai asta era ideea ca procesul de ionizare este unul care implica anumite etape astfel incat toate geamurile sa aiba acelasi procentaj de transparenta. El are omologare la coloratul stopurilor?

--------------------
+
B_i_t_z_a
post 26 Nov 2009, 12:31
Post #437

Membru autentic

De ce sariti repede,chiar reactionati asa doar la cea mai mica modificare de stop?O aveti in reflex?Te rog frumos sa imi spui cu ce pun in periol siguranta celor din jur,mai mult decat tine?

--------------------
+
Maskatu
post 26 Nov 2009, 12:36
Post #438

Logan 0.9 TCE

Daca vrei sa purtam o discutie constructiva putem sa o purtam. Daca vrei sa spui aberatii, atunci spune aberatii. In primul rand EU nu pun cu nimic in pericol siguranta mea si a celor din jur pentru ca nu mi-am vopsit in bucatarie stopurile , semnalele, si lampa de ceata cu vopsea. Pe langa asta la o luna dupa ce am cumparat masina, am desfacut stopurile, semnalele, farurile, si le-am curatat, spalat si sters bine cu apa, detergent si solutii speciale, tocmai pentru ca erau prafuite si nu mai luminau la capacitate maxima. In al doilea rand TU pui in pericol siguranta celor din jur (ca de a ta vad ca nu iti pasa prea tare) prin faptul ca ai vopsit stopurile.

Am explicat mai sus ce rol au stopurile si semnalele, dar se pare ca nu prea pricepeti. De ce nu vopsesti si sticla de la far ? Sunt sigur ca ar arata foarte "mijto".

--------------------
+
sonnic53
post 26 Nov 2009, 13:22
Post #439

Membru autentic

deci e clar...feritiva de mascat pe strada ca o sa se faca ca nu va vede smile.gif) ..
eu unu nici nu mai am supernova. insa mia ramas in obicei sa mai intru aici si sa citesc unele chesti ...si poate dacaare cineva nevoie de ajutor poate cu o vorba buna ! nu ca " ati doresc sa intri in dosul lui " apropo esti moderator nu ? ar trebui sa fi privit pozitiv dar se pare ca faci totul pe dos . daca stiai sa vorbesti nu trebue sa doresti u raul nimanui gandestete la tine intai . ai ziceai simplu ca nu da bine si cam atat. omu poate nu se supara . mda

--------------------
Vw Golf 3 Logan 1.4 2007
+
B_i_t_z_a
post 26 Nov 2009, 14:13
Post #440

Membru autentic

Cum spuneti voi!Oricum eu sunt din Oradea si aici nu se i`a talonul ca pe un cartonas cu fotbalisti,pe care il furam in tinerete....Poze clare,doar mai tarziu pot face din pacate!Si va rog eu,nu mai sariti asa pe oameni ca nu are nici un rost!Daca e sa imi i`a talonul,asta e...dar nu imi dorii lucrul acesta,ca poate il patesti tu...si apropo stopurile sunt vopsite in baia mica nu in bucatarie,acolo am vopsita masina.Si da,se pare ca unul dintre stopuri e umpic mai deschis,greseala mea...mai bine zis a vopsitorului

Attached thumbnail(s)
Image016.jpg ( Size: 307.29k ) Number of downloads: 283
Image018.jpg ( Size: 262.04k ) Number of downloads: 286
Image019.jpg ( Size: 259.52k ) Number of downloads: 664
Image022.jpg ( Size: 266.85k ) Number of downloads: 753
Image030.jpg ( Size: 240.56k ) Number of downloads: 259
Image038.jpg ( Size: 275.5k ) Number of downloads: 315
Image041.jpg ( Size: 263.1k ) Number of downloads: 363

--------------------
+
djasu82
post 26 Nov 2009, 14:27
Post #441

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

foarte frumos dar cred ca ar trebui un bec cu intensitate mai mare pentru a lumina asa cum trebuie in schimb fiecare isi tuneaza cum doreste . Atata zarva pentru niste stopuri negre , daca o sa fi busit din spate tragi singur concluzia daca nu nu . Multi zic de cele straine ca nustiu ce da dar acele straineze au alta configuraie la geamuri unghiuri etc care sa lumineze frumos stopul chiar daca s-a dat cu negru .
Nu suntem contra fiecare face ce doreste in litera si spiritul legi , daca o sa dea astia voie sa-ti montezi motor de tir pe masina multi o sa monteze motor de avion dar pana atuncea ...
Oricum bitza imi place cum a iesit .

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
sonnic53
post 26 Nov 2009, 16:29
Post #442

Membru autentic

o da super bine . mie unu imi place .multi chiilometri fara incidente

--------------------
Vw Golf 3 Logan 1.4 2007
+
B_i_t_z_a
post 26 Nov 2009, 18:02
Post #443

Membru autentic

Chiar nu m`am ofticat ca toata lumea a sarit pe mine,doar ca se trag foarte multe concluzii,si se trag aiurea.In primu si primu rand,stopurile au fost duse la vopsitor,date cu mai multe straturi de lac,nicidecum cu vopsea,spray...sau alte chestii,dupa care au stat la uscat in cuptor!
2 la mana,parte de sus cea rosie,a fost data doar cu lac,si chiar este mai lucioasa,nu este innegrita nici un gram,desii multa lumea mi`a zis de ce nu am facut tot stopul negru.
3Nu inteleg de ce sunteti asa de rai,ura sau invidie...nu inteleg!!!Imi pare rau ca nu am alte poze mai clare sa vedeti,defapt sa va convingeti caci diferentele sunt insesizabile intre stopurile mele(care au fost bineinteles curatate pana la cel mai mic detaliu) si cele din fabrica!.Multumesc pentri aprecieri si pentru sfaturi si nu in ultimul rand pentru urari!Poze nu pot face decat maine,din pacate!

This post has been edited by B_i_t_z_a: 26 Nov 2009, 19:05

--------------------
+
and_rei
post 26 Nov 2009, 19:23
Post #444

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

QUOTE(Maskatu @ 26 Nov 2009, 10:58)

si nu am condus in stare de ebrietate. smile.gif

*

nu stii ce pierzi biggrin.gif

si ca sa fiu on topic bitza trebuia sa faci mai deschise un pic semnalizarile de la far.parca sunt prea inchise sad.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
B_i_t_z_a
post 26 Nov 2009, 20:17
Post #445

Membru autentic

Oricum cu timpul se mai deschid la culoare,dar in realitate nu sunt chiar asa...plus ca masina e murdare si de aceea ies in evidenta,mai tarziu postez ceva poze cu semnalele in functiune,facute tot cu telefonul din pacate

--------------------
+
cosmin_2300
post 26 Nov 2009, 20:59
Post #446

Banned

From: București

QUOTE(B_i_t_z_a @ 26 Nov 2009, 18:02)
3Nu inteleg de ce sunteti asa de rai,ura sau invidie...nu inteleg!!!pacate!
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Glumesti , nu ?!

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
turturel
post 26 Nov 2009, 21:01
Post #447

membrisor

From: Braila

b i t z a!
o sa imi spun si eu parerea si sper sa nu supar pe nimeni cu ea.
acum cateva zile sau saptamani ai pus pe forum poze cu masina ta..iti spun la modul cel mai serios ca era o bijuterie..curata..bine pusa la punct..cel putin estetic. cand spun "era"..pt mine intradevar asa este. acum este doar o supernova rosie cu stopuri si semnalizari fumurii. chiar daca nu sunt cu mult..dat sunt. alea dupa spate parca mai merg dar alea dupa fata si laterale..sincer iti spun..ca se vad ca nuca in perete. ai o masina asa de curata dpdv al tablei..fara lovituri..vopsea lucioasa..ce ti-o trebuit sa umbli la acest aspect? nu vreau sa te bat la cap tot repetandu-ma dar mult mai bine veneau inainte. cele dupa aripi daca nu iti placeau galbene..iti puneai albe iar cele dupa spate..le faceai partea de jos alba si le schimbai becurile..binenteles.
maskatu nu o spune cu rautate si nici alti colegi..dar prin aceste modificari..indiferent de ce spui tu(sau altii)..iti pui in pericol viata ta..intelegi acest lucru?..ca doar nu esti copil. nu te vede unu cand vrei sa faci stg-dreapta atat din fata..spate si lateral...sau intra in tine bine intentionat..realizezi ca in acel moment iti faci masina pe banii tai?..sau pe casco..asta daca ai. iti spun la modul cel mai serios.
dsn.asa cum a venit din fabrica..si cu niste becuri de semnalizare curate..cel putin la partea din spate..lumineaza foarte bine..pe timp de noapte..trebuie sa fii chior sa nu vezi. ziua..cand e soare afara..situatia se schimba un pic..daca le mai ai si inchise la culoare..deja riscul iti apartine.
nu vreau sa crezi ca sunt eu perfect 101% si sunt in masura sa iti fac morala. nu ma cunosti..nu te cunosc..iti dau un sfat prietenesc..cat se poate el..pune mana si fale cum erau inainte..daca nu mai ies la fel ia altele noi sa sh in stare buna..cheltui maxim 1 mil lei vechi dar ai ocazia sa economisesti o suma mult mai mare..cheltuita..Doamne Fereste! pe reparatia masinii in caz de face unul cum ti-am descris mai sus.

scuze pt bolduire..am vrut sa scot in evidenta cateva aspecte...de care nu prea se tine seama. inca o data..o spun la modul cel mai sincer..sper ca nu am suparat pe nimeni dar asta e parerea mea referioare la aceste modificari de ordin estetic.

vad ca nu mai scrie nimeni asa ca am sa completez referitor la masinile straine cu stopuri fumurii...din fabrica. daca va uitati atent..la anumite vw, bmw, observati ca stopul e calculat altfel..are anumite unghiuri..e testat si rastestat tocmai pt a nu pune in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic. golf 3..de exemplu..sunt unele cu stopuri fumurii..care sa vad bine in orice conditii..materialul difera fata de cel folosit la noi. oglinda iarasi..are si ea o importanta deosebita..nu se decoloreaza chiar asa de repede ca la dacii.

This post has been edited by titiDSN: 26 Nov 2009, 21:23

--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
+
Maskatu
post 26 Nov 2009, 22:35
Post #448

Logan 0.9 TCE

titi nu te mai chinui sa le explici. Nu vor pricepe niciodata. Ei compara ceea ce fac inginerii din fabrica cu vopsitul in casa. Oricum le-a vopsit si daca o sa vrea sa le decoloreze, o sa strice plasticul si mai rau asa ca ne aburim degeaba.

--------------------
+
and_rei
post 26 Nov 2009, 22:55
Post #449

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

hai ma terminati si voi cu soare ziua si cu intra in tine.trebuie sa ai dioptrii de 5 ca sa nu vezi o masina cand franeaza in fata ta.si chiar daca nu ar avea stopuri tot vezi ca incetineste.ce naiba va agitati atat nu inteleg.azi am avut in fata mea un logan care avea stopurile negre negre.si ce credeti?cand a franat s-au apris "rosiile" de ziceai ca nu e adevarat.oricum eu mi le-as schima cu unele incolore decat sa le vopsesc.da fiecare cu gusturile lui normal

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
B_i_t_z_a
post 27 Nov 2009, 00:32
Post #450

Membru autentic

Eu nu ma supar deloc,doar ca daca e sa o iei asa,sunt unii care folosesc oglinzile doar cand se barbieresc...sa nu mai vorbim de semnalizat,si daca tot suntem la semnalizari am vrut sa imi cumpar albe si nu am gasit,credema ca am cautat!!!Cele din fata am recunoscut ca sunt umpic prea inchise dar cine vrea sa le vada le vede,si aici ma refer la cei de pe contrasens.Eu inteleg faptul ca "pun" in pericol siguranta mea si a celor din jur,dar nu inteleg cum?Stopurile se vad mult mai bine ca inainte si pe timp de zi,si pe timp de noapte,si ca aspect sincer va spun ca imi plac mult mai mult cum le am acum,daca ma plictisesc de ele sau o sa fiu nevoit sa le schimb nu dureaza mai mult de 10 minute.Siguranta in trafic e un subiect foarte foarte delicat la noi in Romania,cand stai si te gandesti cate sute si sute de permise se dau aiurea,la toti pudibunzii,cocalarii,pitipoance si cate alte sute de oameni nevinovati mor in accidente provocate de acestia ...Chiar daca suna aberant,sau indiferent,puieril,imbecil....o semnalizare lacuita este egal cu 0,si stiu ca daca toti am gandii asa,ne intrebam unde ar ajunge lumea,dar decat sa facem asta mai bine ne gandim la ziua de maine,la cum sa o ducem mai bine,cum sa fim mai buni mai sociabili,la multe si multe alte chestii care chiar conteaza!Sper ca nu am jignit pe nimeni,nu acesta era scopul meu.Succesuri:)

This post has been edited by B_i_t_z_a: 27 Nov 2009, 00:33

--------------------
+
19 Pages « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 22:36
Forum Renault