americane sau europene?, daca banii nu ar fi problema
![]() ![]() ![]() |
americane sau europene?, daca banii nu ar fi problema
madcos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
Attached thumbnail(s) GT350_02_1_.jpg ( Size: 30.93k ) Number of downloads: 63 |
||
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|||
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
o japoneza
![]() |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
110% germana evident bmw!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
japoneze votez si eu.
un nissan patrol de uichend si un subaru impreza de autostrada. doar banii nu-s problema, nu ? p.s. - oare raspunsurile de genul asta nu-s offtopic ? |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
un Audi a 8
![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Un Chevy Suburban pentru impresie.... ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
O japoneza
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
performante,feeling,fiabilitate,aspect?
Clar americancele, o Plynouth hemi Cuda, un Dodge Charger ![]() Pacat ca europenii si mai ales romanii habar nu au de o masina americana clasica, merg numai pe banalitatile de bemveuri, opele, japonisme si alte specimene ce au vazut pe aici, |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Grea alegere.. cred ca europeana.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Bruzli sau Ceacnoris?
|
--------------------
M
M
1
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Muscle car, logic. Unde-i poluuuuuuuu?
Sau daca nu, macar Dodge Charger 2005, Pontiac Grand Prix 2005, sau Chrysler 300C. ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
M-am hotarat .. top 3
3. Audi RS4 Quattro 2. Ferrari 550 Maranello 1. Porsche 911 Carrera Si poze in ordinea 3..2..1 ![]() Attached thumbnail(s) AudiRS4.jpg ( Size: 127.54k ) Number of downloads: 20 Ferrari550.jpg ( Size: 79.8k ) Number of downloads: 17 Porsche911.jpg ( Size: 250.42k ) Number of downloads: 13 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
bai,lasati japonezele,ca astea se vor compara cu cine castiga aici.eu unul prefer sa latre motorul sub mine nu sa miaune,deci votez americancele.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madcos @ 23 Jan 2006, 07:39) ce sa-i faci, daca sint fan off road si la capitolul asta sint peste americani ? ok, intre americane si europene, si eu prefer americane. mari, urite, grele... dodge ram ![]() L.E. chiar sa, nu-i si un poll ? This post has been edited by ottoMan: 23 Jan 2006, 08:29 |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Europeana! Americanii, cu mici exceptii, fac design cu mistria...Plus ca-s pentru Protocolul de la Kyoto...
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
Americaaaaa! F-150 Harley Davidson. Mai e petrol pentru inca 30 de ani... Trebuie sa ne grabim sa ne luam dintr-astea ca acusi o sa fie piese de muzeu. fordf1501sf.th.jpg Engine Type 5.4L 16 valve SOHC Triton V8 with supercharger Horsepower 340hp @ 4500 RPM Torque 425ft-lbs. @ 3250 RPM Fuel Recommended Premium 91 Octane Unleaded. Transmission Electronically controlled 4-speed automatic Tires P275/45VR20 All Season Overall Length 225.9" Wheelbase 138.5" Width 79.1" Turning Diameter 45.9 ft Curb to Curb Curb Weight 4644 lbs. Fuel Tank 25 Gals. Miles Per Gallon EPA city 15, hwy 19 Acceleration 0 to 60 6.2 Seconds Base Sticker Price $35,780 plus $740 Destination Fee http://www.familycar.com/RoadTests/FordF150Harley/Photos.htm |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(dacicuss @ 23 Jan 2006, 08:31) Si mecanica cu tarnacopu. M-am stricat de ras cand la Myth Busters distrugeau mitul puntii spate legate de un stalp (faza dintr-un film al carei actiuni avea loc la sf anilor 50) si pentru a testa mitul au luat o masina de politie din zilele noastre, si ziceau tare relaxati ca puntea spate e aproape identica cu a masinii din anii 50. Sau in ziua de azi mai folosesc punti spate la masini sport, care un japonez sau european doar pe o furgoneta ar pune-o? Doar acum la sf anilor 90 au inceput sa auda si ei de roti independente and shit. Americanii or facut si ei V8 (da afara mandria din ei numai cand pronunta V8) si motorul asta l-o pus de la family van pana dube. Evolutie...care tinde spre 0...vreo 20 de ani. Si se mai plangeau in anii 70 ca li se inchid fabricile (cartiere intregi din Detroit erau fantoma in cateva luni de zile). Cand eram copil, salivam si eu dupa americane, ca doar asta vedeam la posturile unguresti. Atunci doar masinile lor mi se pareau....masini. La romani vedeam Dacii, Fiat, si Lada. Dar am mai crescut, am vazut ca exista si altceva, vrand, nevrand m-am mai lovit de istoria auto americana, si acuma ma scarbeste cu desavarsire. Asta cu partea mecanica. Daca luam si design-ul in calcul....cum a zis dacicuss.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa ne mai intrebam de ce la americani masinile alearga pe linii drepte si in cel mai bun caz pe circuite ovale?
La capitolul suspensie au cam ramas in urma. Iar acele motoare puternice se bazeaza pe o cilindree imensa. La puteri echivalente, europenele si japonezele au chiar un sfert din capacitatea cilindrica a unei americane. Va vine sa credeti sau nu, masina de mai jos, un Cadillac XLR productie 2006 (model aparut in 2005), are suspensii pe foaie de arc. CADILLAC_xlr.jpg Nu ascund faptul ca unele modele americane sunt superbe si-mi las gura apa privindu-le. Dar si numai pt. faptul ca americanii nu-si pun problema consumului, sfidand restul lumii la capitolul petrol, n-as cumpara o americana. Imi plac prea multe masini ca sa le enumar aici, nu prefer o marca anume... sunt diferite modele, fie ele japoneze, americane, europene sau de alta provenienta, care merita toata atentia. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 23 Jan 2006, 11:03) Va vine sa credeti sau nu, masina de mai jos, un Cadillac XLR productie 2006 (model aparut in 2005), are suspensii pe foaie de arc. ![]() ![]() ![]() ...si eu care incercam sa scot in evidenta tampenia cu puntile de camioane sub masini sport. ![]() Sincer, imi placea Nascar, dar cine stie cat de cat Nascar, stie CE GREU se descurca masinile pe circuite ca Watkins Glen sau Sears Point. Merg ca niste sapunuri in cada. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Masina din avatarul meu ar prezenta singura optiune de masina americana pe care a-s fi multumit sa o am.
OFF: stiti cumva cam cat costa inchirierea unei cisterne, ca daca iau benzina de 100 de mii nu cred ca ajung sa turez motorul de 3 ori pana la 6000 ca se si termina. |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca ai rezumat prea bine cu vreo doua posturi mai sus, driverx. Aprob pozitiv, ca sa zic asa.
This post has been edited by catb: 23 Jan 2006, 11:31 |
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
VOLVO !!!!
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 23 Jan 2006, 11:03) Sa ne mai intrebam de ce la americani Va vine sa credeti sau nu, masina de mai jos, un Cadillac XLR productie 2006 (model aparut in 2005), are suspensii pe foaie de arc. . ![]() suspensie pe foaie de arc ![]() ![]() "The XLR is one of the world's first vehicles equipped with Magnetic Ride Control - electronically-controlled, magnetic-fluid based real-time damping. The system uses four wheel-to-body displacement sensors to measure wheel motion over the road surface and responds by adjusting the shock damping at speeds approaching one millisecond. That's five times faster than previous "real time" damping systems. The secret behind Magnetic Ride Control is the magneto-rheological fluid contained in its dampers, replacing traditional mechanical valves. Suspended in this fluid are tiny iron particles that respond to an electromagnetic charge. The Magnetic Ride controller will activate if needed to help respond to weight transfer, or roll gradient, of the vehicle - for example during braking, by stiffening the damping rate in one or more corners to maintain smooth body motions" http://www.rsportscars.com/eng/cars/cadillac_xlr.asp "To save weight, the double wishbones front and rear are aluminum; of course, the composite leaf springs are light, too. Leaf springs of this type - just one leaf - are actually quite advanced technology as they don't locate the wheels, and involve some clever manufacturing techniques. However, on some surfaces, the suspension will appear stiffer than you'd expect, which might lead to the rear wheels jumping about a bit." http://www.fast-autos.com/supercars/Cadillac_XLR.html This post has been edited by argon: 23 Jan 2006, 11:44 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cum iti explici faptul ca, un tuner american, intr-o emisiune televizata, a scos si aruncat acea "suspensie revolutionara" ca pe masea stricata?
Ca american mandru ce m-as fi aflat, as fi tinut cu dintii de "valorile nationale". Nu tot ce scrie pe hartie se regaseste si in realitate. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
driverx |
![]()
|
Nea argon...
Pe batranul continent (adica Europa) de vreo 10-15 ani (daca nu chiar mai mult) NICI pe camioane nu prea se mai folosesc arcuri foi, desi proaste nu erau pentru camioane...mai ales pe spate. ...ar trebui sa iti zica ceva SI asta. Nu sunt expert in rezistenta materialelor, dar din cate stiu, un arc foaie prea scurt nu are cursa prea lunga, i se modifica foarte mult parametri cu cat e mai comprimat (ceea ce poate fi bine in unele cazuri, in altele nu), dar ORICUM...ocupa mult loc in masina. Chiar nu vad DE CE se foloseste la o masina de generatie 2006 ... MASINA SPORT...arcuri foi. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
O masina americana evident. De preferat cea din avatar ca sa nu am probleme cu aglomeratia.
Attached thumbnail(s) pontiac.jpg ( Size: 88.12k ) Number of downloads: 42 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Europene clar, singura americana care mi-a placut pana acum este Chrysler 300C
chrysler-300c-above.jpg This post has been edited by St: 23 Jan 2006, 12:41 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
o japoneza
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
O australiana: Holden.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Americana, cu motor european, facuta in Germania
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:10 |