Inlocuire cap schimbator de viteze
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire cap schimbator de viteze
mirceateodorescu683 |
![]()
|
||
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Apropo ... a verificat cineva pana acum la drive-test (Prestige&MCV) cum procedeaza Dacia mai nou la prinderea burdufului de capu' schimbatorului ?
This post has been edited by IRONICK: 24 Oct 2006, 19:45 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
probabil cum era si la supernova, cu un gumilastic foarte tare, burduful in sus, prins de maciulie si dupa aceea tras in jos, peste gumilastic, asa cum s-a descris pe aci.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Din cate am vazut din pliantul primit la portile deschise larg in cinstea noului MCV, comparand modelele "vechi" (ambiance->ambition), poze facute din profil la interior, bratul schimbatorului de la prestige este mai scurt decat cele ale modelelor vechi, anterior precizate. Stiu ca unii dintre voi au scurtat acest brat/maneta. Dar sunt curios daca vine "default" scurtata?
A observat careva chestia asta? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Daca scurtezi 3 cm vine exact "default"...Eu am scurtat-o cu 5 cm si vine un pic mai jos, dar nu ma deranjeaza deloc, e chiar mai "trendy"....
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cei care au scurtat tija au si cotiera ? Ma indoiesc ca dupa scurtatrea tijei se mai poate schimba elegant viteza cu cotiera montata.
This post has been edited by IRONICK: 25 Oct 2006, 09:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Scurtam "baza" , sau prinderea cotierei ca si asa e din plastic si o ranforsam cu metal, (ca si asa nu poti trage frana de mana cu ea altfel decat rabatata
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
IRONICK |
![]()
|
Da cotul mai pica bine pe cotiera ? Ca daca lasi cotiera mai jos, trebuie sa lasi si scaunul mai jos.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ma scuzati ca ma bag, dar a observat careva daca maneta vine scurtata la prestige din fabrica?
Adica de la mama ei? Mie asa mi se pare. Poate ma insel, dar daca vine din fabrica scurtata, are alt sistem - pe cablu? Intreb, nu dau cu paru'! Din cate am citit in pliant are aceeasi cutie prestijul! |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
La Prestige este pe tija ... doar MCV pe cabluri
This post has been edited by IRONICK: 25 Oct 2006, 14:19 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
scurtat schimbator 5 cm, e ok cu cotiera...
|
--------------------
D
Logan
|
|
IRONICK |
![]()
|
Care dintre cotiere ?
PS. Eu nu le-am masurat inaltimea sa vad daca difera intre ele si din cauza asta intreb. This post has been edited by IRONICK: 25 Oct 2006, 16:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
primul tip de cotiera ungureasca...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
Țcare mai doreste, care mai poftesteȚ, am eu maciulii de prestige de vanzare la Bursa
![]() |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
Dsign |
![]()
|
tocmai am modificat un Prestige la bord si m-am uitat cu atentie la schimbator. nu mi s-a parut mai scurt. este o iluzie optica data de lungimea maciuliei
|
--------------------
D
Logan
|
|
adin67 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 23 June 06 ![]() |
salut, am schimbat si eu maciulia cu ceva mai sport, (desi masina numai sport nu este). scurtat levierul cu 3cm se impaca bine cu cotiera( sa pun si niste poze).
Attached thumbnail(s) vedere_ansamblu_1.jpg ( Size: 287.4k ) Number of downloads: 1049 maciulie_oriz.2.jpg ( Size: 231.33k ) Number of downloads: 1051 maciulie_vert.3.jpg ( Size: 225.26k ) Number of downloads: 1213 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2006 1,6MPI
|
|
53LVC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta e de pe noul Logan(ma rog,cel cu noile fast-lifturi!),mi-am pus si eu pe SLZ meu,tot din targ de la Vitan, l-am luat cu 15 lei,si este mult mai fain!Mie imi place f. mult !Dar, spre deosebire de tine, eu i-am dat cu plastofix inainte si l-am vopsit apoi in argintiu!Si-i sta mult mai bine !Zici ca e Logan Prestige!la interior...bineinteles!
|
--------------------
DACIA
Solenza
2005, Europa 1.9D
- B-53-LVC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
53LVC, daca te referi la schimbatorul lui adin67, eu zic sa te urci intr-un logan din asta mai nou (la dealeri) si sa ne spui ce ai observat, e acelasi cu cel al lui adin67?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@adin67: ai un MP cu niste intrebari de la mine. Mersi
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
adin67 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 23 June 06 ![]() |
Klaus are dreptate, de fapt la o citire mai atenta a postarii (ultimul alin.) se poate vedea ce Logan am. Cat despre pozele pe care le-am postat tin de capitolul imbunatatirii(putin cate putin in limita bugetului).
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2006 1,6MPI
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
am nevoie de un sfat . Mi-am montat pe solenza acum jumatate de an o maciulie din targ, modelul acela nou care a aparut, din plastic de se vindea cu 30 ron.
Primul post, al lui klaus :http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Attach&type=post&id=24021 Mi-am comandat modelul nou din piele cel de prestige. Cel vechi l-am montat cu o bucata de furtun, si poxipol , dar cu simt de raspundere, infiletat destul de greu, si cu mult adeziv. Cum il dau jos? Daca incerc sa il rasucesc mi-e teama ca rup prinderea tijei. Nu as vrea sa folosesc flexul totusi. Nu stiam la vremea respeciva ca apare unul mai misto. M-am gandit sa incerc sa il tai cu un cutter din acela metalic incepand de jos, de-a lungul tijei in sus, sa incerc sa il despic, dar ... Fara caterinca, daca are cineva vre-o idee ii multumesc mult. help This post has been edited by david79: 7 Nov 2006, 15:05 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Fara caterinca, sa il tai cu flexul, in lungul lui
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sau cu panza de bomfaier sa nu faci mizerie
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
mi-e ca teama sa folosesc flexul acolo. m-am gandit la asta ca solutie ultima, o sa incerc si o despicare cu cutterul .... of, ma mancat sa pun un kil de poxipol.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
Chiar sa fie ultima ... cand ziceam de mizerie ma refeream si la faptul ca nu se stie cum iti scapa si iese cu scantei care pot arde plafon sau plastic bord ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Mi-am luat si eu o maciulie de Prestij
![]() Inainte de a ma apuca de fapte am o intrebare: ajunge inaltimea totala a schimbatorului la aceeasi valoare cu noua maciulie (pt ca prin simpla comparatie maciulia noua e mai lunga decat cea veche)? Sau intra mai mult teava in asta noua decat in cea veche? Oricum, inainte de a demonta vechea maciulie o sa fac un semn pe teava in dreptul locului unde ar trebui sa ajunga asta noua ca sa pastrez inaltimea... This post has been edited by GoGu: 7 Nov 2006, 20:35 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
IRONICK |
![]()
|
Vezi ca vechea maciulie este mai scurta iar asta noua este mai lunga si intra mai mult. Daca o sa te iei de pe semnul facut pe teava o sa fie mai inalta.
This post has been edited by IRONICK: 7 Nov 2006, 20:45 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am vrut sa spun ca o sa pun noua maciulie langa cea veche (inainte de demontare), si pun semn pe teava pana unde ajunge cea noua. Astfel, daca la montajul celei noi o aduc la semn (daca pot) o sa am aceeasi inaltime.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
klaus |
![]()
|
daca o bagi pana la fund (
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
GoGu |
![]()
|
Aha, pricepui... pana-n plasele care va sa zica
![]() Si o ultima intrebare: Burduful (sau cum s-o chema chestia aia de piele de vinilin ce acopera teava schimbatorului) cum se scoate de pe consola? Si se mai poate pune inapoi? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:00 |