DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sa imi cumpar Logan 2005?, Voi ce parere aveti?

ovidiun
post 11 May 2009, 10:26
Post #1

Membru...fara drepturi.

Group: Members

Mai pe la sfarsitul anului vreau sa imi cumpar un Logan, de prin 2005, chiar versiunea de baza, fara dotari. Cineva mi-a oferit unul la 3.000 - 3.300 euro.
Mentionez ca am avut o dacie 1300 din '98, cu problemele ei biggrin.gif . Nu vreau o masina sportiva, vreau una fiabila, ieftina la intretinere si reparatii, in care sa imi pot duce familia in siguranta, fara sa se dezintegreze la viteze de 120 - 130km/h.

Am primit pareri mai mult sau mai putin obiective. Voi ce parere aveti, cei care detineti un Logan? Se merita?

Daca nu, care e cea mai avantajoasa masina pe care o poti lua la 3.000 euro?

Ms, sunt curios ce raspunsuri o sa primesc! smile.gif

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ArtVandelay
post 11 May 2009, 10:30
Post #2

Anytown, USA..

From: Craiova

nu lua chel, vezi ca pe la 3500 gasesti si cu servo geamuri el poate si ac

--------------------
Ford focus 2001
He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.

I got 99 cookiez cause a bitch ate one.
+
slider2
post 11 May 2009, 10:40
Post #3

doar membru si atat

decat un logan chel, mai bine o solenza clima, sau scala. aerul conditionat e cel putin o necesitate in ziua de azi, nicidecum un moft. pana la sfarsitul anului poate mai poti pune un 500euro in plus fata de aia 3000 si iti iei un logan 1.4mpi echiparea laureat: aer conditionat, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, servodirectie, proiectoare ceata, computer bord. desi eu as face tot posibilul sa iau 1.6mpi echipare ambition, datorita abs-ului.

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
silviu_79
post 11 May 2009, 10:43
Post #4

Membru Autentic

merita sa iei logan dar nu chel, ia cu aer ca o sa ai nevoie. mai pune 5-600 euro si ia un laureat.
solenza nu ti-as recomanda, in cativa ani nu o sa mai iei nimic pe ea dac-o vinzi.

--------------------
mazda 3 2007
...::zoom - zoom::...
+
driverx
post 11 May 2009, 10:52
Post #5

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(ovidiun @ 11 May 2009, 11:26)
... Voi ce parere aveti, cei care detineti un Logan? Se merita?...
*

Ma, cand vad intrebari dinastea idioate venite de la unul, nici nu stiu ce sa zic.

Hai sa te intreb eu ceva. Tu stii ce inseamna logan chel? N-are AC, nu are servodirectie.

Deci intai sa ne intrebi pe noi pareri despre Logan chel, intreaba-te tu pe tine daca "se merita" sa transpiri in propria masina dupa ce ai dat mii de euro pe o masina. Tu stii cat vrei sa investesti in tine.

Si ca sa iti raspund totusi la intrebare. NU merita. De ce? Nu ai nimic. Si n-ar fi mare problema, dar nu ai servo (decat daca ai noroc sa dai peste una la care s-a comandat special cu servo) si nu ai AC. Cu lipsa servo-ului te mai descurci, dar cu AC-ul, daca nu ai grave probleme de sanatate de la AC, n-are rost sa te autoprostesti ca nu ai nevoie de el. Caldurile o sa fie tot mai mari prin tara asta, mai ales daca stai prin sudul tarii.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Andy_ACS
post 11 May 2009, 10:57
Post #6

Yes, I'm not!

Eu zic ca merita un Logan SH. Nou nu prea merita, e destul de scump, dar SH e la un pret acceptabil. In primul rand vezi sa nu te zgarcesti la 300-500 euro. Mai bine mai pui ceva bani si iei unul mai putin rulat, fara accidente grave, in stare generala mai buna. Atentie daca s-a schimbat distributia sau nu, ca mai costa si aia ceva.
Oricum parerea mea este ca in primul rand sa fii atent la starea generala a masinii, eventual sa platesti putin mai mult pe una mai buna (in scurt timp si in cea ieftina si rulata vei investi). Abia dupa aceea sa te uiti la dotari.

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
User is online!Galerie FotoPM
+
ovidiun
post 11 May 2009, 11:59
Post #7

Membru...fara drepturi.

Sa inteleg ca DriverX e prea destept pentru un forum cu intrebari "idioate", nu inteleg de ce nu si-au dat toti seama ca e intrebarea idioata?!!. Nu am zis ca imi cumpar un Logan chel, am intrebat doar daca e pret rezonabil. Apreciez raspunsurile care sugereaza sa mai pun ceva bani pentru o versiune mai buna. Banuiesc ca Driverxnu a mers niciodata cu Dacia1300. Ce sa-i faci?...nu toti au pus piciorul doar in masini straine...

11 May 2009, 12:01:
In rest apreciez parerea lui DriverX.

This post has been edited by ovidiun: 11 May 2009, 12:01

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
+
driverx
post 11 May 2009, 12:06
Post #8

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(ovidiun @ 11 May 2009, 12:59)
...
Banuiesc ca Driverxnu a mers niciodata cu Dacia1300. Ce sa-i faci?...
*

Wow. Deci NU am Dacia 1300? Inseamna ca trebuie sa merg repede la Oradea sa ii sparg pe aia de Primarie pentru ca m-au pus sa platesc impozit pe o ... Dacia 1300.

N-ai inteles nimic. Tu degeaba ne intrebi pe noi daca merita sau nu, daca masina aia NU raspunde cerintelor tale. Iar a gandi un Logan ca o dacie 1300 poate sa fie o greseala mare. Mai ales daca vrei sa tii ceva timp Logan-ul ala.

Plus ca o sa vezi. O sa ti se schimbe putin perspectivele cu "noua" masina. Eu nici nu visam sa merg pana la dracu si inapoi cu Dacia 1300. Cand aveam Logan-ul deja visam la Turcia. Inainte nu puteam visa. Iar acuma dupa 2 drumuri de Turcia iti pot zice ca cel putin pentru mine ar fi sinucidere daca n-as avea AC. Nu zic ca si tu o sa mergi in Turcia, dar idea din spate trebuie sa o intelegi.

This post has been edited by driverx: 11 May 2009, 12:11

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
marksman
post 11 May 2009, 12:15
Post #9

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(ovidiun @ 11 May 2009, 10:26)
Mai pe la sfarsitul anului vreau sa imi cumpar un Logan, de prin 2005, chiar versiunea de baza, fara dotari. Cineva mi-a oferit unul la 3.000 - 3.300 euro.
Mentionez ca am avut o dacie 1300 din '98, cu problemele ei  biggrin.gif . Nu vreau o masina sportiva, vreau una fiabila, ieftina la intretinere si reparatii, in care sa imi pot duce familia in siguranta, fara sa se dezintegreze la viteze de 120 - 130km/h.

Am primit pareri mai mult sau mai putin obiective. Voi ce parere aveti, cei care detineti un Logan? Se merita?

Daca nu, care e cea mai avantajoasa masina pe care o poti lua la 3.000 euro?

Ms, sunt curios ce raspunsuri o sa primesc! smile.gif
*

QUOTE(ovidiun @ 11 May 2009, 11:59)
Sa inteleg ca DriverX e prea destept pentru un forum cu intrebari "idioate", nu inteleg de ce nu si-au dat toti seama ca e intrebarea idioata?!!. Nu am zis ca imi cumpar un Logan chel, am intrebat doar daca e pret rezonabil. Apreciez raspunsurile care sugereaza sa mai pun ceva bani pentru o versiune mai buna. Banuiesc ca Driverxnu a mers niciodata cu Dacia1300. Ce sa-i faci?...nu toti au pus piciorul doar in masini straine...

*

QUOTE(driverx @ 11 May 2009, 12:06)
Tu degeaba ne intrebi pe noi daca merita sau nu, daca masina aia NU raspunde cerintelor tale.
*

Acu', my 2 cents: nu merita sa inlocuiesti un cotetz cu altul.
Loganul e cea mai ieftina masina de familie cu A/C, destul de sigura, fiabila (am schimbat doua becuri si cele patru cauciucuri, plus rahaturi rezolvate pe garantie: un amortizor defect din fabricatie, doua clante, celebra scurgere de ulei la distributie si recenta gaselnita cu "doapele" din por'bagaj aplicate inainte de vopsire). La ce te sfatuiesc sa ai grija: rugina. In rest, apa si talpa.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
ovidiun
post 11 May 2009, 12:29
Post #10

Membru...fara drepturi.

Diverx, m-a deranjat folosirea cuvantului "idioata", in rest apreciez parerea ta, mi se pare pertinenta. Sa inteleg ca daca o sa iau un Logan nu o sa iau de fapt o alta Dacia 1300?. Eu vreau doar sa stiu daca se merita sa cumpar un Logan, pentru ca imi place masina, dar vreau o parere despre ea, pentru ca sunt multi "destepti" care doar isi dau cu parerea, gratuit, ca sa fie mai interesanti, sau altii care vor la banii dati pe Logan performante de Porche. Vreau o parere sincera, atat. Inteleg utilitatea dotarilor (AC, servo, geamuri electrice), dar nu stiu daca o sa imi pot permite. Fara dotari masina e aceeasi la motor (1.4 de ex.), tabla, cutie si pana la incuietori. Nu am prea multi bani si vreau sa stiu ce cred altii, pentru ca dupa ce imi voi schimba actuala dacie va trebuie sa o tin mult pe aceasta. Asta e situatia. sad.gif
Sper ca acum am fost inteles.

--------------------
Dacia berlina 1998
+
argon
post 11 May 2009, 12:34
Post #11

Mesaj semiautomat

decat sa iei Logan chel ramai cu Dacia actuala si faci ceva util cu aia 3000 de euro...sau ii pui la banca pana mai strangi 1000 si iei un Logan Ambition, si ai A/C, ABS, servodirectie, printre altele.

Cat despre Solenza, WTF, n'au venit solentarii si s-a trezit domnu' economist cu Megane sa-ti recomande dracia aia?! scuza-ma dar... radmasa.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
dizzy
post 11 May 2009, 12:38
Post #12

Work smart not hard!

Fata de Dacia 1310 e un pas enorm inainte, chiar daca ai dotari echivalente, adica lipsa.
Totusi iti recomand sa iti iei cu AC, servo si ABS, daca iti permiti, chiar daca te fortezi un pic.
Totusi, de unde esti?
Daca esti dintr-o zona de munte, mai racoroasa, faci drumuri scurte, merge si una fara AC.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
ovidiun
post 11 May 2009, 12:47
Post #13

Membru...fara drepturi.

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, sunt de acord de utiitatea unor dotari, chiar daca sunt mai scumpe.

Totusi, consider deschis subiectul, as vrea sa isi prezinte si altii parerea, poate vor mai dori sa stie si altii acelasi lucru. Cu cat sunt mai multi, cu atat e ideea mai convingatoare.

--------------------
Dacia berlina 1998
+
Andy_ACS
post 11 May 2009, 12:54
Post #14

Yes, I'm not!

Imi mentin parerea ca daca esti stranmtorat la buget (atat initial cat si dupa) cel mai bine este sa urmaresti sa iei o masina cu cat mai putini km si intr-o stare cat mai buna. Eu asa as face, adica nu as alege o masina dotata bine dar care e foarte rulata, a suferit accidente grave, e in stare indoielnica in fata uneia standard putin rulata, intretinuta, stare foarte buna.
Pana acum un an am mers cu SuperNova Rapsodie fara AC si uite ca m-am descurcat, nu zic, e frumos sa ai AC, servo, geamuri electrice, dar poti trai si fara. Cel putin eu am reusit.
Evident conteaza si cum o sa folosesti masina, eu mergeam putin si de cele mai multe ori aveam posibilitatea sa imi programez iesirile cu masina dimineata sau seara cand nu era asa cald. Fara geamuri electrice traiesti bine merci, fara servo la fel, doar esti barbat si putina miscare nu strica. Fara abs te descurci cu atentie si retinere, pana acum ai condus masina tot fara abs.
P.S. La fel, daca ai un buget redus sfatul meu e sa NU iei motor de 1.5 dci pentru ca desi in prima faza consumul redus s-ar putea sa te atraga pe parcurs e posibil sa fie nevoie de interventii mult mai scumpe decat la motorul pe benzina.

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
User is online!Galerie FotoPM
+
SSilent
post 11 May 2009, 13:11
Post #15

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

QUOTE(ovidiun @ 11 May 2009, 10:26)
in care sa imi pot duce familia in siguranta, fara sa se dezintegreze la viteze de 120 - 130km/h.
*

scuza-ma dar la 130 km/h si un Volvo se dezintegreaza, probabil cel mai indicat pentru ca tu si familia ta sa supravietuiasca la 130 km/h ar fi un tanc wink.gif

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
argon
post 11 May 2009, 13:14
Post #16

Mesaj semiautomat

in mers bre, Dacia pare ca se dezmembreaza la 130 la ora, nu ca Loganul ar pare mult mai sigur, dar e un pas inainte.

--------------------
+
SSilent
post 11 May 2009, 13:15
Post #17

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

io vorbeam de un impact

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
marksman
post 11 May 2009, 13:34
Post #18

Post mortem nihil est

From: sat

Noi nu.

This post has been edited by Illusi0n: 11 May 2009, 13:34

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
slider2
post 11 May 2009, 13:34
Post #19

doar membru si atat

QUOTE(argon @ 11 May 2009, 12:34)
Cat despre Solenza, WTF, n'au venit solentarii si s-a trezit domnu' economist cu Megane sa-ti recomande dracia aia?!  scuza-ma dar... radmasa.gif
*

ca de la un economist la altul: ce mama naibii am gresit in afirmatia mea, de dai asa cu pietre in mine??
dintre 2 lucruri rele l-am ales pe ala mai putin rau... n-a zis nimeni ca solenza e mai buna, ba din contra loganul e mai bun(cel putin asta e parerea mea)...
dar eu am in familie 2 solenza fara ac si am condus si eu vara una dintre ele, si e jale (lucru care se aplica oricarui model de masina fara ac sau clima)...
nici eu nu m-am nascut in masina straina, inaintea meganeului au fost 2 dacii, care bineinteles ca n-aveau ac, dar daca tot dai o gramada de banii pe ceva, incerci sa iei maximul posibil cu acea suma.
eu unul in locul initiatorului:
1. as strange ceva bani - cam 1000euro si mi-as lua 1.6mpi ambition
2. as strange ceva bani - cam 500euro si mi-as lua 1.4mpi laureat
3. nu mai am de unde sa fac rost de bani - mi-as lua solenza cu aer conditionat, care in mentalitatea mea este un compromis bun. o masina care se cam incadreaza in cerintele intiatorului, dar este mult peste o dacie berlina.

This post has been edited by slider2: 11 May 2009, 13:36

--------------------
symboala neagra 2008
+
argon
post 11 May 2009, 13:36
Post #20

Mesaj semiautomat

ba este fix la fel, oleaca mai tanara, pentru ca a fost gandita in '81 nu in '69, dar e la fel de perimata, ABS ioc, siguranta la fel, tabla infecta care rugineste(dar asta are si Loganul icon_mrgreen.gif )...desi imediat apar unii sa se bata cu pumnu'n chept ca ar fi avut 4 stele daca ar fi testat-o astia.

--------------------
+
slider2
post 11 May 2009, 13:44
Post #21

doar membru si atat

totusi e o diferenta intre ceva conceput in 69 si ceva in 81, sa fim seriosi. are si solenza bubele ei dar este diferenta intre un astfel de model si o berlina...
eu sunt de parere ca nici 2 stele nu lua daca era testata, dar o solenza ofera un motor mai bun decat cel de pe berlina, niste dotari mai decente sau aproximativ. loganul de 1.4 fata de solenza este mai spatios, mai confortabil, mai sigur, mai nou ca si conceptie, si ceva dotari in plus. dar cum si tu ai spus tabla e cam aceeasi, si nici abs nu are.
si ma repet eu am spus logan, dar daca nu mai are de unde sa puna bani sa ia unul mai dotat (cel putin cu ac), mai bine isi ia o solenza cu ac.

This post has been edited by slider2: 11 May 2009, 13:45

--------------------
symboala neagra 2008
+
argon
post 11 May 2009, 13:47
Post #22

Mesaj semiautomat

3000 de euro nu-s de ici de colo, sa ii arunci pe o nasolenta deja e lipsa de gandire, chiar greu sa fie cand ai 3000, sa mai rabzi cateva luni pana mai strangi 1000? si daca nu rabzi, suni la Provident si ti aduce gagica acasa radmasa.gif

--------------------
+
slider2
post 11 May 2009, 13:54
Post #23

doar membru si atat

QUOTE(slider2 @ 11 May 2009, 10:40)
decat un logan chel, mai bine o solenza clima, sau scala. aerul conditionat e cel putin o necesitate in ziua de azi, nicidecum un moft. pana la sfarsitul anului poate mai poti pune un 500euro in plus fata de aia 3000 si iti iei un logan 1.4mpi echiparea laureat: aer conditionat, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, servodirectie, proiectoare ceata, computer bord. desi eu as face tot posibilul sa iau 1.6mpi echipare ambition, datorita abs-ului.
*

QUOTE(slider2 @ 11 May 2009, 13:34)
ca de la un economist la altul: ce mama naibii am gresit in afirmatia mea, de dai asa cu pietre in mine??
dintre 2 lucruri rele l-am ales pe ala mai putin rau... n-a zis nimeni ca solenza e mai buna, ba din contra loganul e mai bun(cel putin asta e parerea mea)...
dar eu am in familie 2 solenza fara ac si am condus si eu vara una dintre ele, si e jale (lucru care se aplica oricarui model de masina fara ac sau clima)...
nici eu nu m-am nascut in masina straina, inaintea meganeului au fost 2 dacii, care bineinteles ca n-aveau ac, dar daca tot dai o gramada de banii pe ceva, incerci sa iei maximul posibil cu acea suma.
eu unul in locul initiatorului:
1. as strange ceva bani - cam 1000euro si mi-as lua 1.6mpi ambition
2. as strange ceva bani - cam 500euro si mi-as lua 1.4mpi laureat

3. nu mai am de unde sa fac rost de bani - mi-as lua solenza cu aer conditionat, care in mentalitatea mea este un compromis bun. o masina care se cam incadreaza in cerintele intiatorului, dar este mult peste o dacie berlina.
*

QUOTE(slider2 @ 11 May 2009, 13:44)
totusi e o diferenta intre ceva conceput in 69 si ceva in 81, sa fim seriosi. are si solenza bubele ei dar este diferenta intre un astfel de model si o berlina...
eu sunt de parere ca nici 2 stele nu lua daca era testata, dar o solenza ofera un motor mai bun decat cel de pe berlina, niste dotari mai decente sau aproximativ. loganul de 1.4 fata de solenza este mai spatios, mai confortabil, mai sigur, mai nou ca si conceptie, si ceva dotari in plus. dar cum si tu ai spus tabla e cam aceeasi, si nici abs nu are.
si ma repet eu am spus logan, dar daca nu mai are de unde sa puna bani sa ia unul mai dotat (cel putin cu ac), mai bine isi ia o solenza cu ac.
*

de ce te contrazici cu mine daca nu citesti, sau nu incerci sa intelegi exact ce am zis eu?? si sa sti ca sunt cazuri in care trebuie sa-ti rupi de la gura orice ca sa strangi 500euro in cateva luni. in situatia asta eu am sugerat solenza. sper ca acum ai inteles.

eu am spus solenza doar din punctul de vedere al ideii de a avea ac pe masina. daca acest lucru nu se ia in considerare, atunci logan chel.

This post has been edited by slider2: 11 May 2009, 14:00

--------------------
symboala neagra 2008
+
ovidiun
post 11 May 2009, 14:37
Post #24

Membru...fara drepturi.

Pana la urma este o masina fiabila, asta sa inteleg?????

--------------------
Dacia berlina 1998
+
slider2
post 11 May 2009, 14:43
Post #25

doar membru si atat

acum depinde si ce pretentii ai de la ea. tinand cont de faptul ca ai face saltul de la o berlina, loganul daca ai grija de el si il intretii cum trebuie, este destul de fiabil...

--------------------
symboala neagra 2008
+
parpanel
post 11 May 2009, 15:15
Post #26

Calator

Eu ti-as recomanda un ambition sau laureate plus 1.6 dar din 2006 sau mai noua pentru a evita problemele cu rugina. Astea le gasesti in 4000 EUR chiar poate si mai jos.

--------------------
DACIA Logan 2006 Ambition
+
Arhimede
post 11 May 2009, 15:42
Post #27

Membru inferior, lung si tare

Omu are 3000 nu 4!Poate are 2000 si incearca sa mai stranga.Nu suntem toti bogatani pe aici.

This post has been edited by Arhimede: 11 May 2009, 15:43

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
Mr_Devil83
post 11 May 2009, 15:53
Post #28

Membru autentic

de ce neaparat dacie de 3000 de euro cand in banii astia iei ceva de import decent?

golf 3, opel vectra...?

--------------------
Dacia 1300 / SUPERNOVA EUROPA 1984 / 2002
+
yonutz84
post 11 May 2009, 16:21
Post #29

never stop thinking...

From: Iasi

Eu am mers aproape 4 ani cu un logan fara AC si motorul de 75cp, si cu toate astea m am descurcat la mare la munte. Vrei confort plusezi cu bani daca nu te multumesti cu ce iti poti permite. Masina este fiabile depinde de norocul fiecaruia, iar ca intretinere la dealer Dacia nu e deloc ieftin. (asta daca vrei sa o repari la ei).

--------------------
Opel Astra 1.6 twinport 2006 - IS-07-XXX
+
slider2
post 11 May 2009, 16:52
Post #30

doar membru si atat

QUOTE(parpanel @ 11 May 2009, 15:15)
Eu ti-as recomanda un ambition sau laureate plus 1.6 dar din 2006 sau mai noua pentru a evita problemele cu rugina. Astea le gasesti in 4000 EUR chiar poate si mai jos.
*

laureate plus exista doar cu motorizarea 1.4, diferenta fata de laureate simplu era abs-ul.

QUOTE(Mr_Devil83 @ 11 May 2009, 15:53)
de ce neaparat dacie de 3000 de euro cand in banii astia iei ceva de import decent?

golf 3, opel vectra...?
*

de ce nu-ti iei tu din alea, ca vad ca tot dacie conduci??

QUOTE(yonutz84 @ 11 May 2009, 16:21)
Eu am mers aproape 4 ani cu un logan fara AC si motorul de 75cp, si cu toate astea m am descurcat la mare la munte. Vrei confort plusezi cu bani daca nu te multumesti cu ce iti poti permite. Masina este fiabile depinde de norocul fiecaruia, iar ca intretinere la dealer Dacia nu e deloc ieftin. (asta daca vrei sa o repari la ei).
*

masina se repara si se fac revizii la dealer doar daca este in garantie, ca altfel te rupe la buzunar comparativ cu service-urile particulare si te si trateaza ca pe un...

--------------------
symboala neagra 2008
+
5 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 06:58
Forum Renault