studenti
![]() ![]() ![]() |
studenti
EPoX |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 November 04 From: Iasi / Romania ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.753 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Gata cu inca un student: de o saptamana si o zi "inginer diplomat, specializarea automatica si informatica industriala"
This post has been edited by Illusi0n: 1 Jul 2005, 17:37 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bogdan336 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 July 05 From: coolentina ![]() |
an III ASE comert, luni am 2 restante!!!Te rog Doamne sa le iau!!!!!!!moama daca iau imi fac din solenza avion sa mor io.ii pun jante de 22
![]() |
--------------------
dacia
solenza
- B-32-TKL e reala si e a mea!!! - solenza face diferenta!! lol
|
|
RollerMAN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt student in anul II la Politehnica sectia de Mecatronica (stiu ca suna ciudat dar e pe bune)
|
--------------------
Dacia
1410
- B Born 2 roll!
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Absolvent de drept prin `94 ...parca? Ehee, o caruta de ani...
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
- WSP
AMBIENTE MY 2007
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
absolvent litere 2003. muncitor in IT.
sper de la toamna masterand la "tehnologii web" sau la "informatica economica" |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
proaspat student la Autovehicule Rutiere- din facultatea de transporturi.. poli-bucuresti
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Inginer diplomat, specializarea automatica si informatica industriala din 2001, UPB
This post has been edited by cristidb: 17 Aug 2005, 16:44 |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
- .
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
|
|
iulian radu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 17 April 05 ![]() |
aveti aici si un student in drept.(an III).
Elita mare in club!Creme de la creme! |
--------------------
dacia logan
laureate 1,6 mpi
- SM 05 CDD
2005
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
student, anul 5, Facultatea de Automatica si Calculatoare, Iasi, sectia Calculatoare..abia astept sa termin cu licenta(sper sa o trec cu bine)
![]() |
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
- VS-23-XYZ
2005 Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Student an 5 in Poli ,Facultatea I.M.S.T(fost TCM) ,specializarea I.M.C(Ingineria si Managementul Calitatii)
This post has been edited by silverone_82: 18 Aug 2005, 10:31 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Cine e pe aci de la Electronica, Buxcuresti?Mandrul boboc, acum in anul II la susu-numita, am doua restantze, mi se tot spune ca va fi nasol, dar eu zambesc tamp si zic ca nu ii cred.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Proaspat student la UPB-energetica si UTCB-instalatii si ingineria mediului. Din experienta voastra de studenti ce ma sfatuiti sa aleg din astea 3? Nu de alta dar tre sa ma hotarasc pana la 1 septembrie unde imi depun diploma de bac..
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
2014 Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
madalina82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt proaspat licentiata in Limbi Straine (Franceza) si studenta in anul 3 la Institutul Bancar (Bucuresti).
![]() |
--------------------
DSN
clima
- B 39 DSX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Zippy @ 21 Aug 2005, 13:59) Proaspat student la UPB-energetica si UTCB-instalatii si ingineria mediului. Din experienta voastra de studenti ce ma sfatuiti sa aleg din astea 3? Nu de alta dar tre sa ma hotarasc pana la 1 septembrie unde imi depun diploma de bac.. Grea intrebare. Ambele domenii sint promitatoare si chiar complementare. Personal as inclina oarecum spre a doua (mediu) dar sint subiectiv (sint oarecum in domeniu) Felicitari madalina82 si bafta in continuare |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
absolvent Arhitectura in 2002
![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Eu tocmai am intrat in anul I la studii aprofundate (master) la FEAA ("ASE-ul" de la Univ. "Al. I. Cuza" Iasi), specializarea Informatica Economica (asa se numeste si specializarea pe care am urmat-o in timpul facultatii). Ce ar trebui sa votez?! Masterand = student sau nu?
This post has been edited by vyrus: 23 Aug 2005, 16:12 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Institutul Politehnic București, promoția 1990. O, tempora!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa
2021 Comfort (+ 4 optiuni) Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
g_kata |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 November 05 From: Timisoara ![]() |
Elev cls a12-a,masina SN e pe numele lu maicamea,da e a mea
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova/Solenza
- TM-32-CCC/TM-09-JZI Mie imi place Solenza si nemeni nu ma face sa n-o plac
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Va anunt cu mandrie ca am trecut anul 2 curat,
![]() ![]() This post has been edited by Daedalus: 11 Nov 2005, 15:58 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
- B xx FTU
2004 mda
|
|
cipilicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 10 November 05 ![]() |
Student anul 2 la Facultatea de Matematica Informatica,specializarea informatica
Universitatea din Pitesti Grea rau,pe cuvantul meu. Am trecut eu anul I,dar pe al doilea nu se stie.... ![]() Apropo,stie cineva de la ce vine cuvantul "matematica"? Va spun,vine de la "ma tem" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- AG-069957
2008, 1.4 MPI Abs Plus Să curgă benzina, să se învârtă roțile!
|
|
cannavaro |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 812 Joined: 15 July 05 From: Ploiesti ![]() |
yo sunt la utcb univ tehnica de constructii bucuresti .../ sectia instalatii www.utcb.ro
|
--------------------
Dacia
1300
- PH-89-XXX
TSP Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.131 Joined: 11 February 04 ![]() |
Vad ca a aparut de pe undeva siu topicul asta:
Absolvent Inginerie Electrica Asistata de Calculator - Universitatea Politehnica Bucuresti, promotia 2002. Masterand in Poli anul 2 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
lucius_1982 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 6 October 05 From: brasov ![]() |
institutul medico-militar bucuresti
an5 This post has been edited by lucius_1982: 26 Nov 2005, 01:37 |
--------------------
logan
laureate 1,5dci
- xxx-viitor posesor RESPECTA-I PE CEILALTI ASA CUM VREI SA TE RESPECTE EI PE TINE
|
|
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
Facultatea de Chimie, anul III, o sa ajung si eu inginer peste vreo 2 anisori si ceva...
|
--------------------
Dacia
Logan
- BV
1.6 MPI Ambition - 2005
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Desi o sa ma acuze lumea ca ma laud:
Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea Transporturi, Sectia Autovehicule rutiere, specializarea Transmisii Automate. Anul 4 Fac proiectul de Dinamica Autovehiculelor cu Prof Aurel Stoicescu (cine a auzit de el ma intelege). |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mariner, anul 2 la ANMB in Constanta...o sa merg peste mari si tari cand termin (daca termin).
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot e bal , atunci bal sa fie !
Inginer - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii - UPB , spec. Telecomunicatii Inginer Diplomat - Facultatea de Transporturi - UPB , spec. TET Bafta tuturor bobocilor si boboacelor de peste tot si la cat mai putine restante si diferente ! ( desi , daca nu ai avut cel putin o restanta , parca nu esti student , dar , fratilor , restanta la sport ??? asa am citit mai devreme ... lasaneeeeee , lasaneeeeee ) Bafta ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
vladan34 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 March 05 ![]() |
Prima: Facultatea de Chimie , in Cluj.
Acum sunt student anul 2 la Farmacie , in Oradea. |
--------------------
Logan
Laureate 1,4 Mpi
- BH-07-NzL
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
management, ucdc bucuresti
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:31 |