studenti
![]() ![]() ![]() |
studenti
gattoman |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
|
||
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|||
droopy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 24 March 04 From: alba-iulia ![]() |
student la Mecanica, sectia Autovehicule Rutiere, anul II, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca....mai am minim 3 ani de facultate ramasi
![]() ![]() |
--------------------
dacia
super nova
- gsx if it runs i like it,...if it runs fast i love it
|
|
lolman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 20 September 04 From: Iasi ![]() |
Student la Univ. Al I Cuza - Iasi , fac. de Geografie, specializarea " Planificare Teritoriala " anu I; Al.I.Cuza-Drept-I.D.-Anul I
![]() |
--------------------
Ex. Solenza Confort
Now: Seat Leon 1M1
2005
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
chestionarul ar trebui restartat , eu nu mai sunt student
![]() am luat licenta in sesiunea de iarna ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Si eu ingros randurile studentilor
![]() Inginerie Economica in domeniul mecanic 5 ani ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Sunt student anul II... (fac. 5 ani)
Si daca stau bine sa ma gandesc imi place studentia si mai fac o facultate (de 4 ani) asa din ambitie ![]() |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Shutter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 14 February 05 ![]() |
Clasa a 12-a la Colegiul Henri Coanda
![]() |
--------------------
Dacie
1300
1981
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Student Fac de Transporturi. UPB.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
elev la mate info in dej, la Colegiu National "Andrei Muresanu", probabil nici nu-l stiti.
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
excellence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 16 February 05 ![]() |
student calculatoare romana anu 1 in cadru automatica calculatoare si electronica Craiova
|
--------------------
Solenza
Rapsodie
- DJ-06-SUL De la Craiova multe salutari.....
|
|
mumulacke |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 19 January 05 From: Sibiu ![]() |
student la calculatoare la faculatatea de Inginerie Sibiu....anu I
![]() |
--------------------
Dacia
1310L
1997
- SB-25-CIP Mitac Mio A701
|
|
danu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 05 ![]() |
anul 1, Univ. Al. I. Cuza Iasi, Info
|
--------------------
-
-
-
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Anul 2 UTCB Departament instalatii franceza..
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Advertising si Relatii Publice, an 3
De la toamna, A.S.E - Finante - Banci NU DATI LA JURNALISM SAU CEVA CONEX...in 3 ani am invatat sa colorez, sa joc Whist, Rummy si Canasta. In schimb am pierdut cunostinte care nu mi-au fost esentiale: limba romana, gramatica, am uitat ce mai stiam din mate. |
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
musicall |
![]()
|
QUOTE(Sir_Alex @ 13 Mar 2005, 15:50) NU DATI LA JURNALISM SAU CEVA CONEX...in 3 ani am invatat sa colorez, sa joc Whist, Rummy si Canasta. In schimb am pierdut cunostinte care nu mi-au fost esentiale: limba romana, gramatica, am uitat ce mai stiam din mate. Sau iti este frica ca nu o sa mai fie locuri de munca?? |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
|
|
el-ninio |
![]() ![]()
|
--- Group: Members Posts: 46 Joined: 22 April 04 From: d ![]() |
anu II student la facultatea de matematica-informatica specializarea informatica...da sunt innebunit dupa masini
|
--------------------
Seat
Cordoba
2002
- VN xx QLZ
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
student anul 1,universitatea tehnica in cluj napoca,facultatea de constructii de masini,tehnologia constructiilor de masini......cica
![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar care suntetiti inca elevi?? CA sunt chiar curios.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
anick_ka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 April 05 From: Iasi ![]() |
chimie industriala - e mult de atunci
iar acum, poate chinui pe unii din membrii acestui forum (mai ales in sesiune, dar si in timpul anului) |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- IS - 9x - ANG
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt anul I la Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole (FCCIA), specializarea IUDR (INginerie Urbana si Dezvoltare Regionala). Am 3 restante de pe primul semestru si nu stiu cate vor mai urma
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Cica pe diploma scrie "Profesor mate - fizica"
![]() Lucrat in domeniu 0 secunde... Citeam pe aici si am vazut la cineva la Ovidius, ca era la "Inginerie economica in domeniul mecanic" ??? Ce e aia? Adica nici inginer nici economist....sau si si ??? |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
terminat demult(96) fac. calculatoare
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Ia sa mai scadeti voi 1 din numarul studentilor
![]() |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Ase Comert anu 1, am credite sa intru in anu 2
![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|
wolfyman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 November 04 ![]() |
student 11 restante
![]() |
--------------------
DACIA
Coupe
- b-22-hgz
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
TCM Bucuresti promotia 1990
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Ing. aeronave promotia 1995.
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
De doua zile sunt licentiat in Stiinte Politice la Universitatea Bucuresti!!!
![]() ![]() Urmeaza Master ![]() This post has been edited by Diac: 1 Jul 2005, 16:00 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 11:47 |