studenti
![]() ![]() ![]() |
studenti
SGN_1310 |
![]()
|
||
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|||
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Anul III la Ed.Fizica si Sport...Universitatea Spiru Haret-Bucuresti :oops:
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
electrotehnica - poil bucuresti..anul 3...cam greu...
![]() masina...solentza clima....de 1 zi i'm fuckin happy!!!!!!!!!!! 8) 8) |
-------------------- null
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
BRAVO! S-o stapanesti sanatos...si eu am tot Solenza..da' Scala..de vre-o luna...hehe...da' nasol e ca n-am carnet inca..pe 28 dau examen..
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
BodyLove |
![]()
|
Merci...sa fie..uite am pus masinuta mea ca avatar...hehe..frumoasa lu' mama...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
Oroles |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 8 April 04 ![]() |
terminat mate-info la spiru haret...licenta data la ploiesti...si licentiatii vad ca ii cam intrec pe studenti...
|
-------------------- |
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Anul 2 Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, specializarea Instalatii pentru Constructii
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
- B 34 SGM
1991 full fara piele www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
buc2i |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 3 March 04 From: Bucuresti ![]() |
student anu' IV Electronica si Telecomunicatii,sectia Electronica si Informatica Industriala
|
--------------------
Dacia
1310
- AG 02 KLH
1995 L
|
|
wabbit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 February 04 From: NRW ![]() |
Mai am sub 2 luni de studentie... :cry: :cry: :cry:
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Clio 197
/ /
Golf 3 GT
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ca sa mai echilibrez balanta medicinistilor, ca vad mai mult ingineri:
Licentiat in Fiziokinetoterapie - UMF Cluj-Napoca. Facultatea am facut-o la Iasi :wink: Absolvent - 1997. Lucrat in domeniu - 0 ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Stiinte Politice- Sociologie, SNSPA Bucuresti
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Io, Drept, UB, 1998
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dexter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu se mai simta paulp singur pe forum tongue.gif
UMF "Carol Davila", Bucuresti. Medicina Generala, absolvent 1996. Lucrat in domeniu - 0 |
--------------------
Skoda
Octavia 2 Tdi
Trend / septembrie 2008
|
|
Bass-ty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 May 04 From: Arad ![]() |
Ultimul an, pe terminate la Universitatea Politehnica Timisoara, sectia Informatica Aplicata
Momentan Tehnician IT la o firma din ARAD. |
-------------------- |
|
xman2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 6 October 03 ![]() |
Inginer automatist (si cu licenta tongue.gif , an absolvire : 2003 ). Solenza Rapsodie .
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca e un topic despre studenti, si tinand cont ca a inceput deja sesiunea (pentru unii), multa, multa bafta la toata lumea. Si distractie placuta la :alcoholic: si :drunksinging: de dupa examene.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
eurofighter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 04 ![]() |
viitor student la Fac. de inginerie aerospatiala
actual student la electronica mai ai alte poze pe aeroport? |
--------------------
Dacia
1300
1974 cu gandul la termica
|
|
eurofighter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1974 cu gandul la termica
|
|
fcop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
- B-54-COP Loveste-te cu capu' de doua ori ca sa-ti dai seama...!
|
|
lookin4cash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 2 July 04 From: Iasi ![]() |
student la Istorie, anul III, in Iasi
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, 1.4 MPI cash rulez!!!!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Mah, eu eram la Poli, faceam inginerie economica la IMST, da de cand m-am apucat de munca si castigam mai bine decat un prof debutant, au inceput sa-mi bage bete-n roate: ba ca sunt drogat, ba ca sunt cu betivii prin Regie.. La examen mi-o luam de genu: nu-mi place fata ta, te pic! (sunt dragut, nu sperii lumea!) ..Etc.. Asa ca de anu asta ma duc la ASE! Cei care sunt in Poli ma inteleg...
PS M-am dus la munca sa-mi iau masina... Sa am sa dau rata... Si merita 150%!!! |
--------------------
Citroen
C3
- Inca numere rosii...
1.4Hdi 2011
|
|
echosektor |
![]()
|
adriane stim cum e prin poli...boshorogii se cred buricu pamantului,dar uita ca dak nu ar avea studenti ar manca pamant.
si?cum e in vacanta dragi studenti? |
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
lume fina...lume fina...Aviasol, eu cum ma trec in sondaj monser? tongue.gif Ca si eu ca mata...drd...ing....'cioclopedica...carevasazica...Hic! Dar am si in prezent carte de student? Hic...am pierdut-o?! A...ba nu e la loc sigur...la un caz...iar! smile.gif)
Mai diplomatilor ia'n auziti aici: Inginer Diplomat in Energetica, specializarea Ingineria Mediului smile.gif Este ca e best of smile.gif ? Dar daca va spun ca un master se numea : "Impactul producerii energiei asupra mediului si societatii"...si altul "Tehnicile deseului"... |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ia sa mai trecem un "bosorog". Absolvent al Facultatii de Istorie, Univ. Bucuresti, anul 1997. An bogat, doua serii au absolvit atunci. :mrgreen: + 2 masterate din cele scurte, cum erau la inceputuri (de un an), din cauza de aramata. laugh.gif
Acum, drd. in istorie, la ff. Sper sa termin doctoratul!!! laugh.gif Lucru in domeniu - 0. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
echosektor |
![]()
|
|
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
stundent anu 2 (sper) la universitate, lb straine mai exact. cine a fost acolo stie cum e...vai de lume!
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Pitzy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 5 August 04 ![]() |
Io ma tarasc de 5 ani prin facultatea de stomatologie, cu berlina mea preparata cu braduti parfumati :foartefericit:
|
-------------------- If you havin girl problems i feel bad for you son, I got 99 problems, but the bitch aint one...
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Anul 2 la Poli - Inginerie in limbi straine -sectia Inginerie Electrica si Calculatoare
|
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
wabbit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 February 04 From: NRW ![]() |
SYL, ar trebui sa ne schimbam votul, din studenti in someri tongue.gif
|
--------------------
Renault Clio 197
/ /
Golf 3 GT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:08 |