studenti
![]() ![]() ![]() |
studenti
koder |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 August 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
SYL |
![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Pai oricum pana inoctombrie suntem studenti. Si oricum am inteles ca noi facem anul de stagiu, adica suntem ultima generatie care il face. |
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
andreir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 25 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt majoritatea studenti/absolventi pentru ca cei care nu au facut o facultate nu vor scrie/vota acest lucru. In general ei incearca sa ascunda pe cat pot asta.
|
-------------------- '94 VW Passat 1.9 TDI
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Universitatea Politehnica Bucuresti,Fac Transporturi,Anu 2, sectia AR!(autovehicule rutiere).Era sa uit Scoala Nationala De Antrenori-specializarea Y...
![]() This post has been edited by ydaniel: 30 Dec 2004, 12:29 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
B XX BVR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 27 December 04 From: BUCURESTI ![]() |
UPB --- Facultatea de Electrotehnica ---Anul 4
|
--------------------
Dacia
Supernova
- B XX NDY
2001
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Universitea Tehnica Cluj Napoca, Facultatea de Constructii de masini, Roboti industriali (limba engleza) anul II
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
QUOTE(andreir @ 30 Dec 2004, 13:08) Sunt majoritatea studenti/absolventi pentru ca cei care nu au facut o facultate nu vor scrie/vota acest lucru. In general ei incearca sa ascunda pe cat pot asta. Pai de ce drak sa ascunda ca doar no fi aici 4000 de absolventi sau viitori. Unul sunt eu care ma apucai de Arhitectura acu catva ani si m-am plictisit repede si mi-am luat o vacanta mai lunguta ![]() Visez la ideia ca cei din urma vor fi cei dintai'. ![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
- BC-93-MAX
1972 Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
be4turbo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 3 January 05 ![]() |
Anul v la UPB fac Transporturi sectia Autovehicule Rutiere. Greu...............
|
--------------------
Solenza CLIMA
- B09794 Numarul gresit nu suna niciodata ocupat..
|
|
luck |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Spiru Haret - drept - f.r. anul 5 ...
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-xx-LCN.
2005 Laureate 1.4 traieste clipa ....
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Pai cam asa este...vad ca au votat 3 virgula ceva ca nu au nici o facultate....dar nu a scris nimic aici!
Eu unul ma numar printre cei FARA! De ce nu am facut o facultate? Din cauza banilor!!! Nu, nu din cauza lipsei banilor ci din contra. Bani munciti, n-am fost baiat de bani gata. Acum imi cam pare rau ca nu m-am dus si eu la o facultate dar...la 40 de ani... |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Institutul Politehnic Iasi - Electroenergetica acum ceva vreme.
|
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am sesizat ca sunt o multime de studenti care au masina.
Asta e un lucru imbucurator. Inseamna ca tineretul produce, nu gluma... Sau unii si-au trecut in profil masinile parintilor, e si asta o varianta. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
Academia Navala Mircea cel Batran Constanta
anul 5 |
--------------------
Ford
Focus
- CT 82 AUM
2005, 1.6Tdci 109Cp Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.753 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Ake @ 8 Jan 2005, 18:29) Am sesizat ca sunt o multime de studenti care au masina. Asta e un lucru imbucurator. Inseamna ca tineretul produce, nu gluma... Sau unii si-au trecut in profil masinile parintilor, e si asta o varianta. Mda, e o varianta, sa fii sofer la firma mamei... Ontopic: Fac. de Automatica si Calculatoare, Univ. Politehnica Timisoara, sectia Automatica, an V This post has been edited by Illusi0n: 9 Jan 2005, 19:10 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
QUOTE(Slider @ 6 Jan 2005, 09:07) Eu unul ma numar printre cei FARA! De ce nu am facut o facultate? Din cauza banilor!!! Nu, nu din cauza lipsei banilor ci din contra. Bani munciti, n-am fost baiat de bani gata. Acum imi cam pare rau ca nu m-am dus si eu la o facultate dar...la 40 de ani... Nici eu nu sunt de bani gata. Sunt multi care fac o facultate si ajung someri. Somer poti ajunge si fara facultate. Decat sa pierzi vremea 4-5 ani mai bine inveti o meserie calumea si o sa ai de castigat, poate mai mult decat altii cu facultate. Cat despre varta ta nu este tarziu. Am studenti de varsta ta si care se descurca mult mai bine decat majoritatea care de-abia au terminat liceul. Sunt mult mai motivati si seriosi, au simtul raspunderii mult mai dezvoltat. Important este sa faci ceea ce-ti place! Eu sunt asistent doctorand la Facultatea de Informatica, Universitatea "Al. I. Cuza" Iasi. Multa bafta tuturor! |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
lili |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 November 04 From: Timisoara ![]() |
Cu citeva posturi in urma cineva se plingea ca la 40 ani este greu sa mai faca o facultate.
Am vazut un reportaj la televizor despre un batrinel care la 80 ani termina facultatea. In comparatie cu el as putea spune ca sunt o tinara studenta. Anul IV Drept Arad iar acum un sfert de veac am terminat Politehnica din Timisoara. |
--------------------
Chevrolet Kalos
SX 1.4 16v
- B35044
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Mai oameni buni voi ma puneti pe ginduri....parca, parca ma vad student la toamna....
Stie careva avem ceva auto prin Constanta? |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Student anul 3 Finante-Banci Iasi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
DaciaMustang |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 60 Joined: 27 November 04 From: constanta ![]() |
Universitatea Spiru Haret Constanta
Facultatea de Drept anul IV zi doar ce am dat primul examen din sesiune acum juma de ora... ![]() de fapt e mai mult... ![]() This post has been edited by DaciaMustang: 27 Jan 2005, 11:37 |
--------------------
dacia 1310 L
berlina
- CT-98-CPF Cine sapa groapa altuia departe ajunge!
Cine se scoala de dimineata cade singur in ea! (proverbe remix) |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si..s-a putut copia?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
DaciaMustang |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 60 Joined: 27 November 04 From: constanta ![]() |
nu s-a putut copia, tocmai de-aia am zis ":("
oricum il iau, dar cu nota mica... |
--------------------
dacia 1310 L
berlina
- CT-98-CPF Cine sapa groapa altuia departe ajunge!
Cine se scoala de dimineata cade singur in ea! (proverbe remix) |
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
dr. ing.
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
GLS 4WD Premium - 2007 Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
dr. as in DOCTOR ? ? ?
oooohhhh ce mai faceti domn' doctor ? ![]() eu terminat 4 ani la fac de matematica si informatica , sectia informatica , universitatea bucuresti , maine am ex licenta ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
upb fac. transporturi specializarea ar-mr(deocamdata(la toamna se numara bobocii:ar sau mr))anul 2. nu sunt sofer la firma la mama dar conduc masina inchiriata de la parinti
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
xoft |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 25 November 04 From: Galati ![]() |
Terminat Fac. de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor ( sectia Electronica Bleah), peste o saptamana licenta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- Gl-XX-XFT "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former" - A. Einstein
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
HE HE HE tata ce n-ati da voi sa fiti la varsta mea (cred). ELEV clasa a VIII-a in Pitesti Sc Nr 2 (pt cine e din pitesti). Peste o luna fac 15 anisori si mai am multe de invatat.Care te oferi sa imi fi profesor de auto( sincer chiar am nevoie de cineva)
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
anu' 1 la Facultatea de Constructii - sectia Instalatii din cadrul Univeristatii Tehnice "Gheorghe Asachi" Iasi...
anu' 1 la Facultatea de Arte "George Enescu" - sectia Design(sper ca va fi industrial la anul, daca nu e bun si grafic ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
spiridushu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 1 January 05 ![]() |
Student la Facultatea UMF Carol Davila, specializarea: FARMACIST.
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- BR-03-xxx
Clima 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 04:06 |