Solenza vs Logan, Lamuriri
![]() ![]() ![]() |
Solenza vs Logan, Lamuriri
iovivali |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mini Cooper
S
2004
- B-89-EFY Mini Cooper S
|
|||
iovivali |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mini Cooper
S
2004
- B-89-EFY Mini Cooper S
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca tin eu bine minte au mai fost topicuri de genul acestuia. Aceste topicuri nu aduc nimic nou si nici o informatie relevanta. Sunt doar nascatoare de flameuri.
Cat despre evidentierea unor defecte ale loganului, cred ca sunt pur si simplu frustrarile unor posesori de slz care nu isi pot permite momentan un lgn. Cei care au lgn au tendinta de a defaima orice alta marca, pentru ca ei au strans din c*r pentru aceasta masina sau au facut rata pe xx luni ca sa poata conduce aceasta masina si nu accepta ca ea ar putea avea si minusuri. SPOR!!! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(cristyyy2003 @ 28 May 2006, 03:07) Daca tin eu bine minte au mai fost topicuri de genul acestuia. Aceste topicuri nu aduc nimic nou si nici o informatie relevanta. Sunt doar nascatoare de flameuri. Cat despre evidentierea unor defecte ale loganului, cred ca sunt pur si simplu frustrarile unor posesori de slz care nu isi pot permite momentan un lgn. Cei care au lgn au tendinta de a defaima orice alta marca, pentru ca ei au strans din c*r pentru aceasta masina sau au facut rata pe xx luni ca sa poata conduce aceasta masina si nu accepta ca ea ar putea avea si minusuri. SPOR!!! Pana la a citi postul tau eram gata -gata sa scriu , in alti termeni cam ce ai scris si tu.Acum ca ai punctat esentialul scriu : SUBSCRIU 100 % punctului tau de vedere ! Cititi si va dumiriti ,caci acesta e crudul adevar, una e de 5000 si cealalta de 8000 de epuroi, de aici in colo apar diferentele de pareri si etc, etc |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 26 May 2006, 16:35) Ergonomie portbagaj: SLZ vs. LGN 1-0. Portbagajul Loganului e mare si atat. N-am putut sa bag in el un monitor de 19" nici cu slujbe. N-a intrat nici macar daca l-am scos din cutie. Eu mi-am luat anul trecut un monitor sh CRT de 19'. L-am luat de la un coleg care mi l-a adus cu un LGN, in portbagaj....si a intrat fara nici o pb. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
iovivali |
![]()
|
|
--------------------
Mini Cooper
S
2004
- B-89-EFY Mini Cooper S
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Poate sa ii faca si lui o restilizare ceva...eu zic mai lunga si mai joasa...
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Si ajungem la Nubira II
![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
vtavi14 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 October 05 ![]() |
|
--------------------
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am uitat sa mai zic ceva: demaraj mai bun la SLZ (motor de 1.4 SLZ vs 1.4 LGN)
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
SOLENZA=masina mai mica,robusta,economica ca LOGANUL
LOGAN=masina mai spatioasa,fiabila(teoretic),silentioasa(se aude)ca SOLENZA CONCLUZIA:.............o trageti singuri ![]() |
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
daco06 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 10 April 06 ![]() |
Salut !
Sunt posesorul unei solenza (la servici folosesc un logan) si subscriu diferentele citite mai sus: - lgn mai silentios - slz mai economica - lgn mai spatios - etc. Cu toate acestea uitati-va si voi pe acest forum la sectiunile "probleme tehnice" ale celor doua modele... Totusi cred ca loganul reprezinta un pas in fata ! |
--------------------
Dacia
Solenza
- BZ 45 DCF
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca multi posesori de SLZ uita ca logan-ul este si mai modern, mai safe, mai confortabil si totusi..mai calitativ.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
daco06 |
![]()
|
nu te contrazic ! recunosc faptul ca este (mult) mai silentios loganul decat solenza -am spus-o mai sus dar parca la capitolul probleme tehnice grave (cutie de viteza ) sta mult mai "bine" decat solenza. La capitolul aerodinamica cum sta?
|
--------------------
Dacia
Solenza
- BZ 45 DCF
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
E mai aerodinamic Loganul ca si Solenza si DSN .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
darius |
![]()
|
serios?
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
DA . foarte serios . Tu ce parere ai , ti se pare Solenza vreun pui de Ferrari ?
|
--------------------
.
.
|
|
daco06 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
- BZ 45 DCF
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se vede treaba ca uitati ca ambele modele sunt fabricate de fosta Uzina de Autoturisme Pitesti (UAP, cum scria pe volanul primei mele masini) care SUNT CONVINS ca este la curent cu cele mai noi cuceriri ale stiintei si tehnicii in materie de aerodinamicitate, demaraj si VASELINA LA REVIZII.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.968 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Solenza a fost cea mai tare Dacie! Cel putin a mea, o bijuterie! Nu ploua in ea, nu scartaia, nu troncanea, era silentioasa - nu inteleg ce vreti sa spuneti cu asta :?: ... Pozitia la volan era super OK, eu am 1.83!
Masina era agila, demaraj specific unei masini usoare si cu motor potrivit, consum la 110-120 6l/100km! #26 de unde ca si loganu consuma tot atat la viteza asta. Mie mi-a luat chiar 5.5 la 110 kmh 6 130 7 140 9 150 11 160 XX 165 vor unii sa fie solenza mai buna, deh |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Uitati-va la cele doua masini si daca aveti ochi veti vedea care este mai aerodinamica . Va dau un pont , studiati un pic cum vine parbrizul la Logan si cum vine la Solenza .
|
--------------------
.
.
|
|
darius |
![]()
|
Va dau eu un pont studiati un pic distanta de la sol la slz si apoi la logan,comparati latimea si inaltimea celor 2 masini .BIG2003,am fost de acord ca loganu e mai silentios,mai spatios...etc,dar ce e al slz-ei e al ei,degeaba incerci tu marea cu degetul
![]() |
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Prea mult offtopic. Solenza a fost si este o masina buna pentru pretul care a fost platit pentru ea. De la SRN la SLZ au fost imbunatatiri, de la SLZ la LGN au fost lucruri care s-au imbunatatit.
SLZ are punctele ei forte LGN idem. Per ansamblu amandoua sunt masini ok, dar acum depinde foarte mult de ce vrei tu sa faci cu masina. Eu de ex, care nu's familist - adica fara copii, sunt super multumit de ea pentru ca ma dus la munte/mare/plimbare fara evenimente. SPOR and STOP FLAME! ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
fiecare isi cam lauda ce are...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
darius |
![]()
|
Asta cam asa e..........
![]() |
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Oh da, Logan by Renault nu este mai aerodinamic decat Solenza by 1995 Dacia Nova.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu o vad si o vad chiar foarte bine...dar topicuri de genu asta nu rezolva nimic...sunt doar nascatoare de flameuri cum spunea cineva mai sus.
Cunosc foarte bine ce face si dsn si solenza si acum si loganul...pentru ca de exepmplu varamiu a avut 2 dnsuri si o solenza eu am doua loganuri si am putut sa le compar foarte bine sa vad care e mai buna si care nu...concluzia....cu fiecare model dacia a progresat P.S. eu nu am fost de acord cu loganul cand s-a pus problema sa imi iau masina...preferam solenza scala sh dar acum nu imi pare rau de alegerea facuta. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Solenzele erau mai bune, si mai ieftine
Nu s-au vandut asa multe ca si Logan-uri, probabil pentru ca erau prea bune sau prea ieftine - altfel nu imi explic de ce. This post has been edited by testike: 1 Jun 2006, 21:18 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:50 |