Solenza vs Logan, Lamuriri
![]() ![]() ![]() |
Solenza vs Logan, Lamuriri
LemonDemon |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
None
None
N/A
|
|||
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(Octav @ 11 Jun 2006, 21:12) Site-ul "www.daciaclub.ro" parca era pentru cei care au Dacia, sau vor sa-si ia, nu pentru cei care au nave spatiale... Lasă-l, măi, poate vrea să dea vreo "navetă" de-aia și să-și ia Logan. ![]() Acum, să ținem seama că dacă facem comparații între "navete spațiale" și Logan să nu uităm că pe banii dați pe "navete" îți faci companie de taxiuri Logan. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Octav @ 11 Jun 2006, 21:12) Site-ul "www.daciaclub.ro" este pentru oricine, domnul meu. Cu niște condiții: discuțiile să se poarte pe un ton civilizat, să existe toleranță, să ne abținem în a face remarci de genul "a mea e mai mare/tare" etc. Iar moderatorii obsservă cel mai bine dacă se folosește butonul "Report" din josul fiecărui topic. report7qo.th.png |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
omman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 9 January 04 From: Bacau ![]() |
Ce ar mai fi de spus. Ca proprietar de Solenza nu am nici o senzatie deosebita cand vad un Logan. Adica nu vreau sa o cumpar pentru ca au testat atat de multe din dotarile si design-ul Loganului pe Solenza incat m-am obisnuit repede cu ea cand a aparut masina noua.
Loganul este insa mai evoluat. A fost proiectat de Renault pe cand Solenza e o Nova upgradata din mers. Acum Solenza e o amintire ca si Dacia 1310, pe cand Loganul nu si-a aratat toti muschii inca. Vine break-ul, utilitara. Consumul e mai mare la Logan pentru ca s-a dorit spatiu mai mare. Si nici nu mai e fasnet in trafic. Este mai apropiat de o compacta. E mai inalt Loganul si cu garda mai mare (e bine pentru ca mi-am zgariat scutul la greu la Solenza pe la tara si prin munti) si ca toate masinile inalte e sensibil in viraje si la vant lateral. Nu mai ploua in Logan pentru ca s-a intrat in era parbrizului lipit de caroserie. Ca si cu tv partial color am fost cam ultimii din lume. Si intra apa in portbagaj la Solenza si asta ma seaca cel mai tare ca trebuie sa faci studii si teste si sa te intrebi ce a fost in capul proiectantului. Fiecare masina are defectele de concept si generatie la fel ca si la alte masini. Ideea e sa ni se arate respect si prin produs dar si prin service, ca altfel inchide cosmelia repede Mioveni-ul. Tentatiile vestului sunt mari. Incepem sa ne aruncam incet-incet si la masini straine noi. Deci depinde de uzina ca noi am cam avea de unde alege! Iar cu rugina bat-o vina, ca uitai de boala Daciei! ![]() This post has been edited by omman: 12 Jun 2006, 11:26 |
--------------------
Nissan
Almera
2006 Drum bun!
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 11 Jun 2006, 21:54) Nu sunt rau , dar Loganul e o masina , dupa parerea mea , care isi merita banii. Si eu puteam sa iau altceva la banii astia , dar am avut multe masini SH si stiu ce inseamna sa iei o teapa cu o masina! A , daca e de la cunoscut si e cinstita ( nelovita , nedata peste cap ), cu km originali si la pret bun , si eu imi luam altceva , dar am incercat si varianta asta! Si inca ceva : orice masina este pina la urma un fier si a devenit o necesitate , deci pina la urma trebuie sa-ti permiti o masina care sa o poti intretine si de care sa te folosesti cat mai mult! |
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
Imi place Solenza ca e mai mica. Stie cineva cand iese Loganul cu 5 usi?
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
De fapt îți place fiindcă p-aia o ai.
![]() Fii pe pace, toți spun la fel. Un așa topic trebuia deschis pe alt forum, nicicum aici. |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
iovivali |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mini Cooper
S
2004
- B-89-EFY Mini Cooper S
|
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
josefumi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 9 September 03 From: Cluj ![]() |
Momentan am un Logan Laureat Plus, inainte am mers cu Solenza vreo 70 000 km. Loganul imi place mai mult, dar Solenza are cateva plusuri:
1. dezaburirea mult mai buna ca la Logan 2. haionul + bancheta rabatabila (incercati sa bagati o masina de spalat in Logan ![]() 3. putin mai vioaie. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate Plus
2006
- cj-xx-joe
|
|
GabyDSN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 29 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Tot solenza as alege
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Si noi cu totii ne bucuram pt tine.
![]() Oricum, bruzli il bate si pe vandam si ceac noris. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Wow de unde ai venit taica ?! In 2006 inca se mai certau pe solenza vs logan si acum avem sandero, logan fl, duster si tu tot solenza ai alege ?!
Solenza rulz ! ! ! ![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
GabyDSN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 29 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Duster da dar nu e capital
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Sincer si eu as vrea un seria 7 dar nexam capital ... Dar parca nu ma exteriorizez asa de tare ... exceptie cele de mai sus
This post has been edited by bolidu: 9 Feb 2011, 18:20 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Logan, clar, in SOlenza eu nu incap calumea, in Matiz este mai mult loc, si in fata si in spate, mai putin portbagajul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si asta-i un argument argoane, dar nu cred ca este cel mai important mai ales ca si tu exagerezi un pic...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Suie intr-un Matiz si apoi in SOlenza sa vezi ca nu exagerez.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Eu am avut SupeRnova si chiar stateam confortabil la volan si in dreapta. Cei din spatele meu mai putin ca de am fost udat de mic si am 1.90m si 108kg in viu nefiind gras. De 3 ani si 4 luni am si un Chevrolet Spark, adica tot un fel de Matiz dar mai evoluat in care nu pot spune ca stau rau dar cam inconfortabil la drum lung si in plus ma cam bat cu umarul de cel din dreapta sau invers daca stau in dreapta.
Vis-a-vis de consumuri atat Spark-ul cat si Matiz-ul sunt citadine convinse ca de sari afara de 90km/h mai bine un Logan ca tot acolo ajungi la consum. This post has been edited by iulian'71: 9 Feb 2011, 22:34 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
argon |
![]()
|
Pai da, dar mers legal pe drumuri nationale ia vreo 4, la 130 pe autostrada ia cel putin dublu, e normal, forma de balon si motor minuscul.
This post has been edited by argon: 10 Feb 2011, 11:39 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Asa in interior stai mult mai bine intr-un Matiz decat in Cielo, mai ales in fata. Si in berlina veche era mai mult loc ca in Cielo.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Deci da. Solenza e za best (punct)
PS: se poate inchide ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
argon |
![]()
|
Eu sunt sigur ca nu te-ai urcat in Matiz. Eu m-am urcat in SOlenza in fata, umar in umar cu soferul, in spate nu am incaput, doar daca sunt scaunele date in fata, dar atunci in fata trebuie sa stea persoane de 160, cam asa.
This post has been edited by argon: 10 Feb 2011, 13:09 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Matizul e mult mai ingramadit, crede-ma. Dupa 50 km aveam vanatai la picior de la schimbatorul de viteze iar schimbatul piciorului de pe acceleratie pe frana e un chin pentru o persoana cu gabaritul meu. Am avut Solenza aproape 2 ani, faza cu datul umar in umar e reala, mai ales daca esti imbracat gros sau daca e vorba de doua persoane masive, insa tot e mult mai aerisita decat Matizul.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
argon |
![]()
|
In Solenza ai impresia ca vine parbrizul pe tine si esti cu capul in plafon, in Matiz daca ai centura pusa nu ajungi sa butonezi la GPS-ul pus in parbriz in locul obisnuit, mai nasol ca abia vezi la el, si ai si loc de cap destu, fiind mai inalt. Eu am obzcinci de kile, nu am probleme la latime, poate tu esti mai bine facut.
This post has been edited by argon: 10 Feb 2011, 13:21 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Merced @ 10 Feb 2011, 11:58) Asa in interior stai mult mai bine intr-un Matiz decat in Cielo, mai ales in fata. Si in berlina veche era mai mult loc ca in Cielo. Mie mi-a placut Cielo si pozitia la volan mi se parea ok. In matiz ma deranja ca nu puteai sa stai cracanat, adica daca vroiaia sa-ti lasi piciorul drept rezemat de bord, avea o muchie care te deranja. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
GabyDSN |
![]()
|
Are dreptate argon ca matizul e mai incapator
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 28 May 09 From: Resita ![]() |
prefer SOLENZA
![]() ...si stiu bine ce zic, conduc zinic un Logan 1.5dci la servici, cand ajung acasa ma relaxez carandu-ma cateva ture cu Solenza ![]() Pe langa SOLENZA am si un Logan MCV pt firma 7 locuri... Mai am un Logan 1.5 Berlina( care de fapt l-am vandut acum o saptaman)... Si mai am un Cielo Executive 16V... Cu Loganurile imi fac treaba, iar cu Solenza ma car cand vreau sa ma simt bine, ma satisface ca o amanta buna ![]() s60uhf.jpg Attached thumbnail(s) 23122010426.jpg ( Size: 289.44k ) Number of downloads: 231 IMG_2191.jpg ( Size: 151.79k ) Number of downloads: 234 IMG_2545.jpg ( Size: 144.46k ) Number of downloads: 226 IMG_2466.jpg ( Size: 151.07k ) Number of downloads: 231 IMG_2506.jpg ( Size: 119.39k ) Number of downloads: 210 |
--------------------
....
E34
92
- BVV #nelutzu #resita #alexandru #cluj #paul #clujgarage #concept #23garage #prototipsport
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:43 |