Parerea voastra?, SuperNova sau Golf2
![]() ![]() ![]() |
Parerea voastra?, SuperNova sau Golf2
cta |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 9 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenta
- ph 21 cta
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
SuperNova ce dotari? Oricum as merge pe mana ei. E un motor de generatie mult mai noua, f fiabil si economic.
Vw, e Vw, e adevarat, insa din 198x... |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
SupeRNova da clasa ca si motor + cutie la Golf . Nu o sa prinzi cu golful in veci 170 , pe cand cu DSN-ul poti face oricand vrei asta .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
DSN sa nu fie de firma, daca e , mai bine las-o. Golful probabil ca are cel putin 10-12 ani mai mult ca SN si fiind diesel cine stie cate sute de mii de km. parcursi. Dupa ce indica la bord eu zic sa nu te iei, mai bine verifica alte detalii.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
la tabla oricum ruginesc la fel de repede
![]() ![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Parerea mea... Dacia Super Nova, e mai buna...
![]() ![]() This post has been edited by EUROPE_: 9 May 2006, 22:37 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
parerea mea: DSN
|
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
cta |
![]()
|
Deci voi ziceti ca ar fi mai convenabila Super Nova din 2002-2003 de cat Golf2 din 1988 disel chiar si la fiabilitate motorului.
|
--------------------
dacia
solenta
- ph 21 cta
|
|
luci_cta |
![]()
|
. Group: Members Posts: 44 Joined: 15 September 05 From: Constanta ![]() |
Ia-ti Dacia nu mai sta pe ganduri!
|
--------------------
Dacia/Honda
Sandero/CR-V Hibrid
2016/2020
- CT-18-xxx/CT-21-XXX
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Dacia e masina romanului, i-ati Super Nova!
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(big2003 @ 9 May 2006, 22:22) Scuza-ma dar asta e gandire puerila de copil de clasa a patra... ![]() Unii au trecut de mult de varsta la care asta e criteriul cel mai important in alegerea unei masini... This post has been edited by argon: 9 May 2006, 23:30 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Clar DSN.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
As alege golful fara sa stau pe ganduri.
Se pot face multe pe caroseria de golf 2, alt motor, alte suspensii, plus piata accesoriilor "after market". Dar daca esti comod si nu vrei sa-ti bati cuie-n talpa, ia supernova. Insa, la masina asta, in afara de motor si cutie n-am alte aprecieri de facut. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
dieselul e cam pacatos , daca mai e si neintretinut iti mananca zilele si banii
|
--------------------
Renault
Fluence
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
- AG
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Eu ca fost posesor de DSN iti recomand sa alegi aceasta masina datorita intretinerii relativ ieftine , consumului redus de combustibil, dar si a vivacitatii ansamblului motor -cutie de viteza. Are si DSN partile ei slabe , dar la o anumita suma pe care vrei sa o investesti intr-o masina , nu e asa de problematica.Golful la varsta asta in afara de generatia veche de motoare (diesel aspirat) s-ar putea sa te usuce de bani cu diferite subansamble/piese....
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Nici sa nu stai sa te gandesti :Super Nova clar.
Eu am luat-o pentru o perioada de tranzitie si acum nu ma mai lasa inima s-o dau. Cel putin motor, cutie de viteze si fiabilitate nu ai probleme... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
cta |
![]()
|
Dintre cele doua marci si modele de masini voi ziceti ca ar fi mai fiabil la cutie si motor SuperNova de cat Golf2, dar la consum care credeti ca ar consuma mai putin?
![]() |
--------------------
dacia
solenta
- ph 21 cta
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Totul depinde in ce stare si cati are golful...totusi are 20 de ani..supernova nu poate sa aiba mai mult de 5.
Totusi, de cele mai multe ori un golf de 20 de ani este mult mai fiabil si mult mai bun in general decat o conserva de supernova de 3-4 ani. Daca golful are sub 200 000 km, si nu are rugina, si este in stare buna, bate pe toate planurile supernova... Dar mai bine pune niste bani si cauta un golf 3.. Pentru cei ce sunt contra golf...tare as fi curios cum ar arata o supernova de 20 de ani...merita sa meditati la subiectul asta..eu cred ca nu mai ramane nimic din ea... This post has been edited by argon: 10 May 2006, 09:11 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Si eu zic tot DSN - am avut un Golf 1.6 GTi (110CP) si mi-a mancat zilele - piesele sunt scumpe, masinuta avea nevoie de reparatii (ca fapt divers - planetara aproape 400E, set de injectoare 350E - da, se strica si la VW
![]() Am lovit o data baia de ulei (canal montat inclinat) si am tras la belele dupa aia de mi-a venit rau. Golful e MULT mai bine finisat, dar nu te sfatuiesc sa cumperi masina mai veche de 6 ani indiferent de starea aparenta. Nu degeaba e limita de 8 ani la inmatricularea unei masini second. Despre ce spune Argon mai sus (piesele sunt mai fiabile) - asta e legenda masinii nemtesti. VW e condus la noi ca si cum ar fi indestructibil dar... rezultatul il vezi la service VW. Vezi cate accidente a suportat fiecare masina - e regula ca o masina reparata nu mai e ca noua... decat pe dinafara. In ultimul rand, gandeste-te la cat poti sa mai iei pe ea (oricare dintre cele 2) cand o vinzi. Sfatul meu - as lua masina noua... cu un credit. SN ar fi 2nd choice. This post has been edited by Stefan: 10 May 2006, 09:30 |
-------------------- |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
E prea vechi Golful. Io as lua SN cu ochii inchisi!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
Supernova clar.Consuma relativ putin,piese schimb ieftine(1 pivot 350000),fuge destul de bine daca ai nevoie.Numai sa nu fi fost lovita prea grav,la asta sa te uiti,ca unele au probleme cu unghiurile de noi,d-apoi daca mai au si accidente la bord.
Bafta! |
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG Ganditi-va de doua ori inainte de a rani pe cei apropiati!
|
|
cta |
![]()
|
Multumesc tuturor pentru sfaturi, ce sa zic sincer mau impresionat ambele masini si prin aspectul lor super ingrijit si prin functionare motor,cutie...etc
Cred ca voi inclina spre Super Nova dar sincer o spun daca vedeti Golful2 var place 100% sa fac o descriere mica la amblele masini: -Golful2 patru usi culoare cenusiu metal, nu se mai stie exact cati Km are , multe piese noi exemplu toate amortizuarele noi filtre,curele,si unele piese la motor.Tabala este impecabila fara rugina nu a fost lovita deloc. -Super Nova este albastru metal , primul propietar are 90mii km si este varianta full adica are genti+aer+alarma+incidere+eleron, nu a fost lovita si este masina ingrijita. Masinile sunt vandute de oameni de incredere care au avut grija de ele, nu de bisnitari . Deci o alegere grea ![]() |
--------------------
dacia
solenta
- ph 21 cta
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
Am avut Golf 3 Turbo diesel. Acum mi-am luat LOgan. Am prieteni golfisti ...
Eu ash recomanda Dacia. Golful ala este o masina de 20 de ani..,.care oricit ar fi de bine intretinuta are totusi o virsta. A mea era din 91, bine ingrijita dar tot avea probleme...si cind acestea apareau era belea...piese la kina a doua la 75% din pretul celor noi...iar daca vrei sa pui ceva original pe ea...chiar si un surub de Golf original te costa de te rupe. La consum stateam bine , masina era inmchegata...dar...cum spuneam...de la o virsta intretinerea ei te rupe. Sincer nu-mi parer rau ca am schimbato pe Logan Am prieten cu Golf 2. Cel putin lunar e in Vitan sa cu8mpere piese, ii stie pe tpti asia de se ocuupa cu dezmembraril;e, ....dar costa...ba un buton, ba o garnitura, etc..... eu ash alege Dacia...parere personala. |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(cta @ 10 May 2006, 12:11) Deci o alegere grea ![]() Eu le-aș lua pe amândouă. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
Si eu...sa ai golful cat e SN in service
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Frate, ia-ti DSN - ul fara sa te mai gandesti. Bineinteles, daca este impecabil asa cum zici tu. Daca da, gandeste-te ca vorbim de o masina veche de maxim 4 ani, iar motorul si cutia de viteze, care sunt Renault 100%, fac toti banii, crede-ma pe cuvant. Nu poti compara VW Golf 2 cu DSN. Golf 2 e prea veche si o sa te manance de bani. DSN se intretine foarte usor si chiar o sa fii multumit si de comportamentul ei.
Du-te la om si, daca te intelegi la pret, ia-i DSN - ul. Asteptam vesti sa ne spui ce alegere ai facut! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
cta |
![]()
|
OK o sa va tin la curent cred ca DSN anul spune tot.
|
--------------------
dacia
solenta
- ph 21 cta
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Si totusi .. la ce pret le poti achizitiona ?
|
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Salut. Nasul meu a avut motor de golf 2 pe dacia break si a avut probleme cu cureaua de distibutie. A gasit-o in Constanta dupa multe cautari (el e din Ialomita) si a dat pe accesoriu 6 milioane acum 3 ani.
![]() ![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:33 |