Diverse Asigurare CASCO
![]() ![]() ![]() |
Diverse Asigurare CASCO
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce inseamna refacturare casco?
eu am casco platibil pe fiecare luna...si acum au mai bagat si factura asta pe gat... casco este fara franciza, reintregire si alte de astea? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Foame mare! Intreaba-i!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cica casco este mai lung decat asigurarea si inseamna prelungirea asigurare cu inca o luna....de fapt rebuie doar o jumatate de luna....oare daca ma duc acum sa imi vopseasca bara.. asiguratorul va carai????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
adi_ar |
![]()
|
Nu inteleg nimic!
CASCO este valabil toata perioada cat scrie in contract, nu poate fi "mai lung" decat sine! Sau este vorba de RCA? La sfarsitul perioadei se incheie un nou contract. Daca este vorba de un leasing, cu atat mai putin! Nu vad cum ar fi mai "scurt" CASCO decat n ani iar RCA este chiar "sincron". Daca evenimentul s-a produs in perioada de valabilitate CASCO si nu este exclus de la despagubiri, pana in ultima zi, nu exista motive de obiectie ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
adi
contractul de casco a fost pe 3 ani... ratele au fost pe 3 ani asigurarea a fost pe 3 ani plata valoarei reziduale si inchiderea actelor mai dureaza o luna...cica. acum ei cat mai au masina in administrare mai prelungesc cica asigurarea casco, o sa le cer un act aditional la contractul de casco... rcaul a venit si ala, factura, ca polita inca nu am primito... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
adi_ar |
![]()
|
Pai, atunci este lamurita problema relativ la ce reprezinta plata desi este cam abramburita !
In materie de leasing nu am nici o experienta dar mi se pare anormal sa se "descopere" in ultima zi ca mai este nevoie de o luna pentru demersuri, ca si cum nu se stia exact data incheierii. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
santal |
![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 33 Joined: 2 March 10 From: 3 LOCATII IN TARA ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 9 Apr 2010, 07:10) adi contractul de casco a fost pe 3 ani... ratele au fost pe 3 ani asigurarea a fost pe 3 ani plata valoarei reziduale si inchiderea actelor mai dureaza o luna...cica. acum ei cat mai au masina in administrare mai prelungesc cica asigurarea casco, o sa le cer un act aditional la contractul de casco... rcaul a venit si ala, factura, ca polita inca nu am primito... la mine a fost 4 ani pina nu platesti inchiderea ratelor masina e tot a lor si emit rca si casco vezi ca dca te misti repede poti sa nu mai platesti casco dar de rca nu scapi vezi sa iti faca pe 6 luni macar si casco pe 1 luna 9 Apr 2010, 07:37: unde ai leasingul? sa te invat ceva This post has been edited by santal: 9 Apr 2010, 07:37 |
--------------------
renault
clio
2005
- b.45
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
la volskbank...
nu vreau sa prelungesc valoarea reziduala... dar casco e la un pret super bun... nu ma deranjeaza... This post has been edited by b76bgaarh: 9 Apr 2010, 07:42 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
santal |
![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 33 Joined: 2 March 10 From: 3 LOCATII IN TARA ![]() |
a venit ultima factura? lesing + casco?
9 Apr 2010, 07:55: care e ultima zi de plata pe ele? dar pe cea de inchidere contract au emis -o ? This post has been edited by santal: 9 Apr 2010, 07:55 |
--------------------
renault
clio
2005
- b.45
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
au venit ultimele facturi ... rate la leasing, casco plus suplimentul de casco si rca. nu au venit: rata reziduala sau cea de radiere...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Si tu crezi prostiile lor? De ce?
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Ca si intrebare, daca imi cumpar jante de aliaj si nu am chitanta, mi le pot pune pe polita ca echipamente suplimentar adus la masina si in caz ca... sa fiu despagubit?
Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Da, merge. Cand asiguri CD playerul cere cineva chitanta?
Instiintat asiguratorul, poze, marit valoarea masinii, marit prima de asigurare, platit, la revedere. |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce parere ati avea de un CASCO cu Astra (pret bun, fransiza 0) tinand cont ca unitatea de reparatie cu care lucrez are decontare directa?
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.622 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
As vrea sa aflu cum ai facut rost de fransiza 0. Si eu am caszco la ei, pret bun, sper sa nu am daune.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Au mai inceput si atii sa ne "ierte" de fransiza. Concret: la BT Asigurari am avut 2 ani la rand fransiza obligatorie (100 Euro); am reinoit zilele trecute polita (la GroupAma, cu care a fuzionat BT Asig.) si nu m-au mai obligat la fransiza.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Wolverine @ 9 Apr 2010, 20:11) Ca si intrebare, daca imi cumpar jante de aliaj si nu am chitanta, mi le pot pune pe polita ca echipamente suplimentar adus la masina si in caz ca... sa fiu despagubit? Multumesc anticipat! Da, si ti le evaluezi singurel. Interesul celor de la casco este ca valoarea totala sa fie cat mai mare, oricum ei iti supraevalueaza masina cand ti-o asigure. Sa nu faci gresala sa-ti asiguri cumva si cauciucurile de iarna, daca cumva ai. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
azi am fost si am luat prelungirea casco pe inca o luna...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Vizavi de fransize am observat ca anul asta sunt mult mai inclinati sa ne scape de fransize...
Anul trecut, Sept 2009, cred, mi-a expirat polita anterioara... Tot prin brokerul prin care merg mi-a fost f. greu sa gasesc un asigurator (exclus carpatica & co) care sa aibe fransiza 0 fara un cost aberant. Drept dovata, pana acum am mers fara CASCO. Acum am cerut din nou oferte si vad ca multi au renuntat la ele, la o adica. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa nimeresc bine sectiunea cu intrebarea mea.
Acum vreo 2 ani am avut niste zgarieturi pe masina si m-am gandit sa le repar, deh era noua. Am fost la politie pt dovada apoi la centru de asigurari (Asiban) si acolo am completat cererea aia, a facut agentul poze la masina cu zgarieturile aferente, dar apoi n-am mai fost la service pt deviz sau reparatii pt ca am gasit o noua zgarietura in ziua respectiva si m-am hotarat sa nu le mai repar ca le reparam degeaba. Adica tot procesul s-a rezumat la poze si cerere. Acum intreb. Daca am vreodata nevoie de vreo reparatie pe casco se intampla ceva? Nu sa repar zarieturile dar poate, Doamne fereste, patesc vreo nefacuta si am nevoie de reparatii. O sa ma refuze sau o sa imi repare masina mai putin acele zgarieturi semnalate la momentul respectiv? Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Ai termen 2 ani de la data avizarii asiguratorului pe a cere eventuale despagubiri. Dupa acest termen intervine prescrierea. Daca te incadrezi in aceasta perioada, da o fuga pe la ei.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta stiu, dar erau niste zgarieturi de prin parcare, masina fiind noua am zis sa le repar. Dar dupa gandindu-ma cate d-alea o sa fie m-am razgandit.
Au trecut 2 ani. Pe mine nu ma intereseaza sa fac zgarieturile alea. Intrebam in cazul in care se intampla sa am nevoie de Casco pt stiu eu ce (eu sper sa nu fie nevoie) imi pot refuza aia dauna? pt motivul ala ca am deschis dosar si nu am reparat nimic? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
E putin probabil sa iti faca probleme acele zgarieturi nereparate in cazul unui nou si nedorit eveniment. Daca reperul respectiv se indoaie, sau zgarieturile sunt mult mai pronuntate si incep sa te deranjeze vizual,
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Cocojambo |
![]()
|
Nu se pune problema de rugina sau indoituri... doar chei de la vecini
![]() Cand era noua masina ma enervam teribil cand le vedeam si am zis sa le refac, dar vazand cum apar altele "noi" am zis ca pot sa traiesc cu ea asa, probabil ca m-as fi enervat mai tare daca le reparam si o gaseam iar zgariata. De aceea am si renuntat atunci. Multam. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
Daca nu ai schimbat asiguratorul nu vei avea nicio problema in vederea deschiderii altui dosar pt alte zgarieturi de pe acelasi element.
|
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
se dau urmatoarele date:
asigurare casco :3 ani suma asigurata in al 3 lea an:app.12000 euro. daune:app.11.000 euro. daca se deschide un dosar care face,sa zicem ,2000 euro,se mai despagubeste?toata suma sau diferenta dintre suma asigurata si daunele existente? daca nu s a facut reintregirea pana acum,cam care ar fi valoarea ce trebuie platita tinanad cont ca mai sunt app. 4 luni pana la expirarea politei? multumesc anticipat. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
adi_ar |
![]()
|
Daca nu se face reintregire, se vor despagubi la al doilea eveniment: (1-11000/12000)*2000=166 Euro.
Este foarte probabil ca la al doilea dosar sa se solicite plata primei de asigurare pana la sfarsitul perioadei, respectiv sa nu se accepte plata reintregirii. Tot asa de bine, functie de clauzele contractului CASCO, este posibil ca reintregirea sa se faca "din oficiu" - cazul fericit. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
gotty, si cu colantul de pe masina?
Logic si normal ar fi sa ai o rata mai mica la casco pentru ca nu esti asa de expus la evenimente. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 10:38 |