SISTEME DE NAVIGATIE, PDA, GPS
![]() ![]() ![]() |
SISTEME DE NAVIGATIE, PDA, GPS
sandman_ |
![]()
|
||
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|||
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Pana la urma stie cineva un pret bun pentru un Asus MyPall A636(NOU)...ca prin bucuresti la magazine este undeva pe la 1400 ron.
Multumesc. |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
127.0.0.1 |
![]()
|
![]() no saint Group: Members Posts: 155 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman_ @ Apr 11 2006, 10:17 AM) cybernuts, care e diferenta intre PDA si Pocket PC? PDA inseamna Portable Digital Assistant si este un termen general utilizat pentru a descrie o gama larga de produse electronice portabile care indeplinesc functii de genul: carte de adrese si telefoane, lista de task-uri, caiet de notite s.a.m.d. In momentul de fata sunt doua mari categorii de PDA-uri intre care se poate alege: - Palm - Pocket PC *) exista si altele dar acestea doua sunt cele mai des intalnite si au cei mai multi reprezentanti. Diferenta sta in principal in sistemul de operare pe care il foloseste fiecare categorie. Pocket PC sunt denumite in general PDA-urile care folosesc Windows (Mobile, CE, XP for PocketPC s.a.m.d.). Evident ca sunt diferente si la nivel de hardware, pentru ca de obicei terminalele mobile au partea de hardware si cea de software foarte strans cuplata (pentru a contrabalansa resursele mai scazute fata de un PC clasic) si ca atare sistemul de operare nu este interschimbabil. Diferente mai apar si la nivel de aplicatii... desi gama este cam aceeasi. |
--------------------
Renault
Megane e-Tech
2023, EV60 Techno+ Megane e-Tech EV60
C-HR 2.0 Hybrid Ex: Kadjar, Captur, Kuga, Pathfinder, Focus, Clio Symbol |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Si palm-urile ce OS au?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Au Palm OS, iar mai nou Windows Mobile.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Radu Ganescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 7 April 06 ![]() |
Vreau Pda. Am folosit unul in Germania si mi-a placut tare mult. Ajutati-ma deci sa gasesc ceva bun aici la noi. Si daca tot gasesc sa-mi spuneti apoi de unde descarc si harti.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedan
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Este posibil sa sterg softul de windous dintr-un PDA?...daca da( cred ca am facut-o), cum il instalez inapoi?
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
Stefan_T |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 8 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca un hard reset. Verifica in cartea PDA-ului sau pe net cum se face acest reset. Nu cred ca ai sters sistemul de operare...Sistemul se sterge doar incercand o rescriere a ROM-ului....
This post has been edited by stefan: 12 Apr 2006, 08:09 |
-------------------- Renault Clio 1.5 Dci, 65 CP
|
|
Radu Ganescu |
![]()
|
Cum imi pot folosi tel. Nokia 6680 pe post de GPS ? Ce costuri sunt ? Are cineva un astfel de sistem pe care il foloseste ?
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedan
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai, in primul rand.. trebuie sa iti cumperi un receptor GPS, care poate fi conectat prin bluetooth cu telefonul.. dupa care, cumperi soft pt symbian..
si, cam atat ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Radu Ganescu |
![]()
|
De unde cumpar receptorul ? Unde gasesc softul ? Vreau o adresa de mail, preturi ... Asa cum spuneam mai devreme sunt interesat sa aflu daca cineva foloseste un astfel de sistem si daca este multumit de combinatie.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedan
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
da-mi pm si iti povestestesc eu cum e cu softul asta. si de unde sa-ti iei receptor mai ieftin.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
vali79m |
![]()
|
Cine e dispus sa ma ajute si pe mine cu instalarea softului de IGO sau TomTom pentru A632.
PS: nu reusesc sa o fac de unul singur. PM pentru ajutor, ca deja a inceput sa se puna praful pe el...si tareee suparat sunt ca am dat si o caruta de bani pe el. |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
FlorinZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 26 November 04 From: Piatra Neamt ![]() |
Si eu vreau niste help please ptr Tom Tom. Incepe instalarea si apoi imi da o eroare si ma scoate din setup. Merci frumos
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2004 MEGANE II 1.5 dCi 100 CP
Confort Privilege - Vert Cuivre - Clima - Oglinzi rabatabile electric |
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
A aparut iGO 2006:
Romania = 499 RON Europa de Est = 699 RON Europa de Vest = 799 RON Europa Full = 1099 RON cu TVA inclus Detalii: http://www.gpsmore.ro/download/oferta.pdf sau detalii despre soft: http://www.gpsmore.ro/igo_2006.html |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
Ma poate ajuta cineva cu un manual in romana de la garmin gps 60 ?! mi-ar fi de un real folos . (a.s.a.p.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
vali79m |
![]()
|
Folii de protectie, stie cineva unde as putea gasi. Am cautat dar pe unde am fost eu nu mai aveau. (3.5")
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
totusi.....vre'o idee cu manualul ?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
Matei |
![]()
|
vezi ca au folii pe okazii. cam la 8,5 lei/buc.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
Matei |
![]()
|
asha....
mi-am instalat si eu iGO 2006, momentan doar cu harta Romaniei pt ca toate hartile ar avea cam 1 GB. foarte multe nu s-au schimbat la el, harta e foarte putin modificata, are cateva bug-uri, unele care ma deranjeaza foarte tare (langa strada mea e o strada care pe harta apare infundata). cea ce imi place e ca a aparut un meniu nou "Setari avansate" unde poti sa schimbi setarile legate de display. Tarile incluse in varianta full sunt : Andorra, Austria, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hungary, Italy, Luxembourg, Norway, Poland, Portugal, Republic of Ireland, Romania, San Marino, Slovakia, Slovenia (only major roads), Spain, Sweden, Switzerland, The Netherlands, and United Kingdom Interesant e ca Bulgaria nu apare pe harta. si nici Grecia sau Iugoslavia. Ahhh, si am uitat sa zic ca au schimbat si splash-screenul ala enervant. acum e o harta a europei. in general nu sunt foarte multe schimbate la el. dar trebuie sa fim multumiti de faptul ca putem sa calatorim in toata europa cu ajutorul unui singur soft. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
another_driver |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 June 05 ![]() |
L-am instalat si eu cu toate hartile (veriunea europeana). Este clar un pas inainte fata de v. 2005. In sfarsit acum iti ramane traseul salvat daca iesi din aplicatie sau aceatsa se blocheaza subit. De asemnea, sunt incluse si locatiilor radarelor de pe DN 1.
Un alt plus il reprezinta posibilitatea adaugarii POI-urilor prin coordonate geografice Ca fapt divers, cati MB are harta Romaniei in versiunea ta? |
-------------------- |
|
Matei |
![]()
|
romania.flb : 6,81 MB (7.145.317 bytes).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
Matei |
![]()
|
QUOTE(another_driver @ May 4 2006, 09:49 PM) De asemnea, sunt incluse si locatiilor radarelor de pe DN 1. bine ca mi-ai zis ca eu nu le gaseam in veci (sunt la PDI-Transporturi-General pt cine nu le-a gasit). pacat ca iGO nu are nici o optiune cum e la TomTom "warn when near PDI". la iGO s-ar putea sa vezi PDIul pe ecran mai tarziu decat vezi camera pe drum ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
another_driver |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 June 05 ![]() |
QUOTE(Matei @ May 5 2006, 10:44 AM) Mersi. Intrebam deoarece am observat ca in v. 2006 harta ocupa de 4 ori mai putin spatiu in timp ce detaliile hartii au crescut. Se pare ca noile harti sunt comprimate... Intr-adevar, tom-tom are inca multe avantaje fata de iGo.. dar merge si acesta. Oricum, 2006 este o surpriza placuta P.S. Radarele le-am gasit foarte simplu: am incercat sa le introduc manual prin coordonatele luate de pe net si atunci le-am vazut si eu pe cele inregistrate de ei This post has been edited by another_driver: 12 May 2006, 22:19 |
-------------------- |
|
Haiducus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 05 ![]() |
igo te poate avertiva cand te aproprii de poi-uri ?
...si daca da, cum anume ? multumesc later: scuze de intrebare ... am gasit raspunsul doua posturi mai sus ... This post has been edited by Haiducus: 27 May 2006, 00:07 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
- -
|
|
Matei |
![]()
|
se pare ca se lucreaza la POI Warner pt iGO.
trebuie doar sa asteptam... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
Miker |
![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
Matei si eu mi-am pus iGO 2006 si sunt multumit caci 2005-ul se misca mult mai greu si fragmentat si ca are mult mai multe optiuni. . . .
PS de unde ziceai ca gasesc receptor gps bluetooth ieftin ? ![]() |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
Matei |
![]()
|
pai eu ziceam ca gasesti la mine, dar momentan nu mai am. aveam unele super bune la 4 mil. cand mai am iti dau PM.
legat de iGO pot sa spun ca harta e foarte detaliata, mult mai buna decat toate hartile de pana acum (si ma refer aici si la TomTom, Route66). ma deranjeaza foarte tare ca nu are POI Warner. am citit pe unele situri ca se poate "atasa" dar nu sub forma de plug-in ci ca un program care ruleaza in background. astept totusi poate lanseaza iGO un update legat de asta |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
make |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 November 05 From: Cernavoda ![]() |
QUOTE(Radu Ganescu @ 11 Apr 2006, 16:09) Vreau Pda. Am folosit unul in Germania si mi-a placut tare mult. Ajutati-ma deci sa gasesc ceva bun aici la noi. Si daca tot gasesc sa-mi spuneti apoi de unde descarc si harti. Cauta pe emag si o sa gasesti un PDA Futjitsu-Simens Nox... la aprox. 12 mil. cu receptor de gps. Este compatibil cu soft-ul igo. |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Renault Megane Sedan II.2 Confort Expression 1.6 16V Beige Poivre aprilie 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:19 |