turometru pe 1300
![]() ![]() ![]() |
turometru pe 1300
bogdan3l |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|||
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
inseamna ca ai nimerit-o
![]() si firul care ia semnal unde l-ai legat? |
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
puteti sa faceti turometru cu bara de 20 de leduri ca la wu metrele de la statii de amplificare.schema e luata dintr-o carte si functioneaza f bine .eu am reglat cand se aprind toate 20 de leduri am 4000rpm.la ralanti se aprind 4 leduri iar al cincilea palpaie
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
Integratul LM2907 l-ai gasit la magazinele de eletronice?Sau ai bagat un circuit echivalent?
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
se gaseste la Conex electronic la 8ron
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
alexblondul |
![]()
|
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
turometru cel mai bun ... urechea
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
si daca urechea e bombardata de o muzica la maxim in masina ????
eu abia cand am uitat fata de la mp3 acasa am aflat ca pompa mea de apa huruie de o iau ..... si tu vrei sa imi dau seama ce turatie are motorul ![]() This post has been edited by tuner: 11 Feb 2006, 00:04 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
DeXteR_G |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 6 January 06 From: Baile-Felix ![]() |
QUOTE(SiloS @ 2 Mar 2004, 22:03) TUROMETRU PE 1300 : As dori sa montez un turometru pe o dacie 1300 , model 1974 . Bordul nu imi permite sa l pun frumos intr-un cadran , asadar doresc sa il pun pe bord , mai in stanga astfel incat sa fie vizibil . Problema mea este una mare : 1. Se poate monta un turometru pe o dacie 1300 ? [ imi imaginez ca se poate ] 2. Daca montez asa ceva , cum il pun pe bord ? Cred ca trebuie sa-l fixez intr-un fel de "borcan" , iar borcanul respectiv sa-l fixez la randul lui de bord . 3. Si cel mai important . Cat costa un turometru ? Sau mai bine spus , daca ma decid sa realizez operatiunea asta , cat m-ar costa ? ps : daca subiectul acesta a mai fost discutat , inchideti-L ! Da se poate monta pe bord am ceva poze ![]() |
--------------------
DACIA
1310
- BH-03-LPX
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Salutare.
Eu am vazut tablou de bord facut de Electroprecizia pentru 1300,iar la ceasul din dreapta jumate din cadran(partea de jos) era turometru.Eu as cauta unul din ala,decat sa pun nus' ce dispozitive pe bord sau pe altundeva.Tabloul de bord l-am vazut la dezmembrari,nu stiu pret pentru ca nu ma intereseaza,daca vreti careva ma pot interesa pentru voi,oricum e in drumul meu zilnic,poate reusesc sa-i fac si o poza sa va dati seama mai bine... Numa' bine! |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
cosmin_bojin |
![]()
|
![]() the Group: Members Posts: 340 Joined: 24 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am cumparat turometrul asta di targul Vitan acum vre-o 2 ani si am dat 300000.
Attached thumbnail(s) P3160008.JPG ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 66 |
--------------------
Dacia
1300
1979-Berlina
- B-29-XLJ RACING WILL NEVER DIE!!!
|
|
B31AYZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 1 April 04 ![]() |
Salut ,
Pe mine ma intereseaza tabloul ala de bord cu turometru pt.D1300. Te rog intreaba cat costa .Daca poti pune si o poza e perfect .Pentru un pret decent sunt dispus sa-l cumpar . Multumesc. |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bure @ 15 Feb 2006, 21:35) Salutare. Eu am vazut tablou de bord facut de Electroprecizia pentru 1300,iar la ceasul din dreapta jumate din cadran(partea de jos) era turometru.Eu as cauta unul din ala,decat sa pun nus' ce dispozitive pe bord sau pe altundeva.Tabloul de bord l-am vazut la dezmembrari,nu stiu pret pentru ca nu ma intereseaza,daca vreti careva ma pot interesa pentru voi,oricum e in drumul meu zilnic,poate reusesc sa-i fac si o poza sa va dati seama mai bine... Numa' bine! Era ceva artizanal ce ai vazut tu,degeaba cauta lumea ca oricum nu gaseste |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
renault12gordini |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 4 October 05 ![]() |
Bordul acela cu ceasurile albastre este al tau?Si inca o intrebare, se poate monta pe dacia un turometru electronic?
renault12gordini |
--------------------
Dacia
1310
- -
|
|
amc |
![]()
|
pe mine ma intrebi?
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
renault12gordini |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 4 October 05 ![]() |
a stii raspunsul al intrebare, da.
|
--------------------
Dacia
1310
- -
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
Ma copii, se poate pune cam orice turometru vreti voi pe dacia 1300, cu conditia ca respectivul aparat sa provina de la o masina cu motor in 4 timpi, cel mult 5 cilindri si sa fi avut, pe cat posibil, delco. Apoi, restul is detalii pe care si le poate face orice bun gospodar, adica initiativa si pricepere sa ai, ca restul merge de la sine. Eu imi voi monta un turometru de la 1410, deci bord CN, pe bordul daciei mele din '75, ala gen o-o-o, si voi adapta doar cadranul sa dea la locasul din bordul meu. Cand termin operatiunea, pun poze. Momentan am studiat problema cu unul de proba, iar acum astept sa vina al meu. Nu cunosc pretul turometrului pentru ca fac rost de unul de la un amic.
P.S.: Apropo, daca vreti inchidere centralizata pe orice tip de dacie, inclusiv 1300, va stau la dispozitie (indiferent de incuietori sau mecanisme). |
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
amc |
![]()
|
se poate insa nimeni nu a facut asa ceva! desigur cu o exceptie
![]() This post has been edited by amc: 31 Mar 2006, 17:30 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
B31AYZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 1 April 04 ![]() |
Salut ,
Eu vreau inchidere centralizata pt. D1300 usi normale .Spune-mi cat costa montajul si daca se poate face la mine(N. Grigorescu - Billa Titan) .Am loc in parcare su ficient daca este cazul pentru mai mult .0722773212 Cat mai repede cu atat mai bine . Multumesc. |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
cosmin_bojin |
![]()
|
![]() the Group: Members Posts: 340 Joined: 24 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Sal!
Si pe mine ma intereseaza inchiderea centralizata pe 1300 cu incuietori normale.Cum facem? |
--------------------
Dacia
1300
1979-Berlina
- B-29-XLJ RACING WILL NEVER DIE!!!
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
Scuze de off-topic: eu sunt din Caras Severin, dupa cum se poate vedea, mai exact din Otelu Rosu. Daca e sa vin in Buc., numai la vara cand am concediu pot. In rest, la mione cati vreit voi, dar pe rand.
Revenim on-topic, acum astept foliile transparente ca sa imi fac cadranul luminat din background. Inca astept acel turometru, deci nu am cum sa postez poze. Cat de curand vin cu detalii. Stay tuned! P.S.: Daca aveti nevoie de mine in vreun fel sau altul, am adresa de email si Y!Msg ID (siconi.digitall.com@gmail.com, respectiv ID: siconi_digitall), ca sa nu facem obiectul altor discutii si sa fim aratati cu degetul... scuze moderatorilor. |
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
gj01gca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 8 December 07 From: Craiova ![]() |
Salutare, am si eu o Dacie 1300 din 83 si am un turometru l`am legat la bobina si nu merge sau nu am stiut eu sa il montez corect .. are 4 fire:
1: plus 2: minus 3. lumina poztitii 4. firu de ii da impulsurile L`am montat in urmatorul fel: " + , - " la bobina iar firul de ii da impulsurile la firul de duce de la bobina la delcou .. ma poate ajuta cineva sa il montez si eu sau sa imi zica corect cum se poate monta.Mentionez k turometrul are un buton in interior cu 3 pozitii .. si as mai vrea sa stiu daca conteaza cumva grosimea firelor pt k originalele au fost scurte si le`am inlocuit cu altele subtiri .. 2011072114fe2.th.jpg |
--------------------
Dacia
1300
1983
- GJ01GCA
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
incearca sa nu mai iei plusul de la bobina.
minusul leaga-l undeva la masa bine, iar firul de semnal e legat corect. iluminarea probabil la un + pe pozitii. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
gj01gca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 8 December 07 From: Craiova ![]() |
Am desfacut carcasa accea de la volan si l`am legat la pozitii acolo .. firul maro park st pozitiile .. numai retin .. si zici k sa iau + de alt undeva si - sa il pun pe sasiu .. dar cineva mi`a zis k am bobina mai veche .. cu rezistenta separata sau nuj cum ..
This post has been edited by gj01gca: 8 Dec 2007, 10:53 |
--------------------
Dacia
1300
1983
- GJ01GCA
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
asta e turometrul meu
![]() la ralanti se aprinde galben,intre 1500 si 3500 cred,se aprinde verde,de la 3500 la 5500galben,si de la 5500pana la maxim se aprinde rosu ![]() ![]() daca vrea careva,il dau la schimb pe un turometru ceas(cu ac indicator) ..asta pe leduri nu prea ma atrage :-? Attached thumbnail(s) PICT0003.JPG ( Size: 301.64k ) Number of downloads: 444 |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
BlackAlien |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 26 June 07 ![]() |
salutari!
turometrul meu este dp o lada 1500 si i-am facut eu singur suportul dintr-o teava de plastic. sper sa va placa. Silos, tu esti din BR? Attached thumbnail(s) PICT0007.JPG ( Size: 308.34k ) Number of downloads: 634 |
--------------------
dacia
dacia
1983 1310
- BR 40 YUL Am o dacie si nu mi-e frica sa o folosesc
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
e din Buzau
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
gj01gca |
![]()
|
Nu`mi merge turometru am incercat sa iau + direct din baterie si - dupa sasiu .. si degeaba nu`sh ce trebuie facut .. !!
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1983
- GJ01GCA
|
|
twizar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 13 October 07 From: Timisoara ![]() |
eu am luat turometru de la adelaida. e digital si merge perfect...are si functie de voltmetru, sensibilitate +-15 ture. daca vrea cineva mai multe detalii sa caute pe www.adelaida.ro sau sa ma intrebe
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1985
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:24 |