turometru pe 1300
![]() ![]() ![]() |
turometru pe 1300
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
ceasurile alea sunt superbe,am avut si eu unele la fel,doar ca erau gradate in mph si le`am vandut
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
Squirrel |
![]() ![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Eu unul am altă problemă, turometrul de uzină al berlinezei funcționează … însă s-a „pensionat” kilometrajul(atât cel cumulativ cât și jurnalierul) de pe ceasul vecin turometrului.
Există vreo posibilitate de realizare sau de achiziție a unui kilometraj cu jurnalier electronic? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Cosmin_SNR |
![]()
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 93 Joined: 28 December 09 From: R A C A R I/Dambovita ![]() |
salutare! as vrea si eu sa imi spuna si mie cineva daca are un turometru de lada 1500 sau alt turometru numai sa fie cu ac indicator...si sa imi spune-ti si mie cum se monteaza....eu am scos un turometru din niste ceasuri de ford Granada si are 3 suruburi...si nu stiu sa le montez...are + - si celalalt nu mai are nimic...si daca il pun pe baterie nu merge pun + si - pe baterie si se da la 80 de ture si in momentul in care il pun pe bobina merge ca si un ceas de la bord de incarcare..nici macar nu merge in ture....spuneti-mi ce sa fac...
|
--------------------
DACIA
1310
1998/1999
- Db 07 VNF/ AG 83 WRC Dacia 1310 L DB-07-VNF
Dacia 1610 L AG 83 WRC Dacia 1410 Sport B 999 SUK |
|
Dacia_47_akm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
QUOTE(BasIc @ 3 Mar 2004, 03:16) ..deci un turomtru costa cam 500 am vz eu ultima oara..si este special facut sa il pui pe bord ...daca vrei sa adaptezi un turometru de bord de 1400 trebuie ca sa ii confectionezi o cutie si sa ii pui fire .. in privintza firelor sunt3: 1+(plus) de contact 2-(masa) 3 semnal de la minusul de la bobina de inductie care e legat si la ruptor-distribuitor Bun, am intele ca trebuie sa leg masa, apoi la minusul bobinei, sau la delcou, dar +plus-ul ala unde il leg....?! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1992
- b-35-dis FDF Fan Dacia Forever
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Un fir de plus ( + ) pe contact , de pe rigleta de + contact
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Flok |
![]()
|
![]() Manzul Vesel:D Group: Members Posts: 19 Joined: 3 October 06 From: Satu Mare ![]() |
tgg2k, ce fel de ceasuri is alea...??
This post has been edited by Flok: 5 Apr 2010, 18:44 |
--------------------
Dacia
1300
1980
- SM
|
|
victor394 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 7 December 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am citit topicul dar nimeni nu a spus pe unde trece cablul de la turometru la bobina de inductie, prin care gaura din peretele despartitor; sau trebuie data o alta gaura? Mi se pare cam complicat sa gauresti acolo, sunt zeci de cabluri si material de izolatie fonica.
|
--------------------
Dacia
1310
TX (MLS) 1989
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
cablu,de fapt firu prin care se transmite impulsurile de la bobina la turometru trece prin acel burete unde sunt toate firele de curent ce trec din masina in compartimentu motor,daca te uiti bine vei vedea ca mai are 2 gauri mai mici pe unde poti trece firu cu ajutoru unui plastic in forma de ac de cusut dar mult mai mare cam de 30-40 cm sa poti agata firu de el si sa-l poti trage in masina
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
poti pune un turometru aftermarket, iei semnal de la bobina - si + contact
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
victor394 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 7 December 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Multumesc pentru lamuriri.
|
--------------------
Dacia
1310
TX (MLS) 1989
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Un turometru aftermarket folosit la Dacia este cel produs la Elba Timisoara.
Este si dwellmetru, daca se doreste reglajul unghiului dwell. Atasez o poza cu turometrul si cu schema electrica aferenta. Attached thumbnail(s) tdw1foto1.jpg ( Size: 64.95k ) Number of downloads: 203 tdw1pcb.jpg ( Size: 204.64k ) Number of downloads: 224 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
victor394 |
![]()
|
Mi-am cumparat deja unul chinezesc nou. Nu prea sunt de vanzare turometre romanesti. De asta de la Elba nici nu stiam, nu l-am vazut pe nici un web site. Acum nu cred ca se mai fabrica. Oricum e bine de stiut. Poate sunt pe la dezmembrari.
Care e cea mai buna pozitie de montare: pe bord sau sub bord? Cred ca nu prea e vizibil sub bord. Complimente lui vergincetorix pentru poza din profil si pentru versuri. Cred ca este un profil foarte inspirat si sugestiv, iar versurile cred ca sunt ale lui Eminescu. |
--------------------
Dacia
1310
TX (MLS) 1989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:11 |