DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

22 Pages « < 9 10 11 12 13 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Femeile "scumpele de ele"

paulp
post 1 Jun 2004, 14:28
Post #301

Bagator de seama!

Group: Members
From: Iasi

eu mai puternic, tu mai slaba, eu mai multe, tu mai putine

Eu Tarzan, tu Jane. :twisted:

Kimms, daca tot vorbim de egalitatea shanselor, atunci chiar legea noastra le impinge pe femei la inegalitate.
Adica o femeie care naste (deci alege sa faca un copil) este stimulata de stat sa ramina acasa 2 ani (compomitindu-si sansele la o cariera). Cum? Prin acea minunata alocatie de 6.3 mil pe luna.
Or, cind a fost vorba de acest lucru nici o feminista n-a sarit ca arsa ca e mult si va stimula femeile sa stea acasa in detrimentul serviciului.
Atunci eu ca angajator, cum sa nu ma gindesc serios cind angajez o femeie, ca 2 ani cel putin imi va da flit, pentru ca va avea o suma frumusica din ce sa se intretina.
(vorbesc prin prisma salariului mediu pe economie, nu cele citeva favorizate cu salarii de peste 15 mil., care sint defavorizate de masura, si care au fost singurele care au facut scandal cind a fost propusa masura)

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mache
post 1 Jun 2004, 14:29
Post #302

Chibiț autorizat

From: Bucuresti

Respectivul personaj incerca sa dea o explicatie pentru acest fenomen de-a lungul timpului. Medicamentele de care vorbesti au aparut in ultimii ani. Iar el se referea la atitudini care s-au tranformat in comportamente si mentalitati pe parcursul a mii de ani. Pentru ca cel mai greu se schimba mentalitatile.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
OCEBE
post 1 Jun 2004, 14:30
Post #303

Membru autentic

From: galati

cand eram mai tinerel si mi se parea grea viata de militar , am luat o foaie de hartie pe care am impartit-o in doua; pe fiecare coloana am scris dezavantajele (ne natura biologica, sociala etc) de a fi barbat respectiv femeie; concluzia? imi pare bine ca a trebuit sa fac armata;
Ca toate acestea se intamplau cu 20 de ani in urma nu inseamna ca nu sunt valabile in marea lor majoritate si azi.

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
kaspersky
post 1 Jun 2004, 14:42
Post #304

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

anticontraceptive

astea ce naiba mai sint????

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
paulp
post 1 Jun 2004, 14:47
Post #305

Bagator de seama!

anticonceptionale :twisted: pe invers

--------------------
+
Marty
post 1 Jun 2004, 14:47
Post #306

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

loloi de loloi..... Poate se refera la prezervative intepate laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
miki
post 1 Jun 2004, 14:49
Post #307

#Hırsızlargibigeceniniçine

Kimms, daca tot vorbim de egalitatea shanselor, atunci chiar legea noastra le impinge pe femei la inegalitate.  
Adica o femeie care naste (deci alege sa faca un copil) este stimulata de stat sa ramina acasa 2 ani (compomitindu-si sansele la o cariera). Cum? Prin acea minunata alocatie de 6.3 mil pe luna.

Te inseli! Legea aia este valabila si pentru tati! Exceptind concediul medical pentru nastere si lauzie adica 60 zile, restul de pina la 2 ani poate fi luat de tata. Dar tatii nu vor! Daca afla lumea ca stau cu puradeii acasa se fac de :oops: kko (in opinia marii majoritati a purtatorilor de ...... mustati)

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE 2004 / 2019 - XX-B-XXX
+
Mache
post 1 Jun 2004, 14:53
Post #308

Chibiț autorizat

Raspunsul la "Pe tine te-a intrebat cineva daca vrei?", la care doi buni prieteni nu au stiut ce sa zica. Asa ca sunt tatici. Sa le traiasca!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif Ca azi eziua lor.

LA MULTI ANI! pentru toti cei care au copii si-i serbeaza azi. laugh.gif

--------------------
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
Marty
post 1 Jun 2004, 14:54
Post #309

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Ete, stau io cu boracu' 2 ani de zile acasica. Cine kilu' meu alearga dupa malai ??? Sor-mea ? Cu 6,2 milioane sa-si creasca copiii tot PSD-ul!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Mache
post 1 Jun 2004, 14:55
Post #310

Chibiț autorizat

Am auzit ca in tarile scandinave barbatii incep sa devina "gospodini".

--------------------
+
paulp
post 1 Jun 2004, 14:55
Post #311

Bagator de seama!

miki, stiu cum e legea, dar majoritatea femeilor nici macar nu-si pun problema sa ramina tatal acasa ca sa-si poata continua cariera, ci pur si simplu spun "vreau sa ma odihnesc 2 ani, e dreptul meu... si daca tot imi da statul mai mult decit iau la firma de ce sa muncesc"
si spun asta din experienta nu din auzite :mrgreen:

stiu insa si un caz in care tatal a stat el acasa, si nu l-a judecat nimeni pentru asta :wink:

--------------------
+
Mache
post 1 Jun 2004, 14:59
Post #312

Chibiț autorizat

Si io sunt pe urmele lor. Asa cum am zis ieri. :wink: Asa ca se bucura de acest aspect si sotia mea.

--------------------
+
madalina
post 1 Jun 2004, 15:03
Post #313

Membru autentic

Legea e valabila si pentru barbati, dar foarte putini apeleaza barbati stau acasa cu copii!

E o lege proasta deoarece:
1. contributia la fondul respectiv este procentuala iar suma primita fixa
2.majoritatea femeilor din Romania au salarii sub acesti bani, asa ca este mai comod sa stea acasa si sa primeasca caesti bani decat sa se chinuiasca cu copilul la cresa/bunici etc si ia bani mai putini, iar o femeie casnica pentru mult timp, se indobitoceste
3.nu trebuie sa fii angajat pentru a primi acesti bani! Te asiguri cu 10 luni inainte de nasterea copilului, platesti ceva bani, nu mult si primesti inapoi doi ani 6.2 milionae! Sa vedeti voi cati copii se vor naste in familiiile foarte sarace, rromi, cu parinti paraziti care iau banhii astia si nu muncesc pana cand nu mai pot face copii, apoi "traiesc" din alocatia lor, iar copilul moare de foame, cerseste,merge la scoala doar pentru a primi alocatia, este batut!

Nici-o persoan cu un minim derationamet nu poate considera aceasta masura buna! Au fost proteste atunci, dar s-a dat raspunsul oficial "pampersul si laptele praf costa la fel pentru orice familie!"

Ca si cu ajutorul de somaj: contributie in functie de salariu si ajutor de somaj in suma fixa! Asasocial democratie eu nu am mai intalnit nici inn plan teoretic, nici practic!

Fina mea a nascut de curand si va sta ea acasa din motive foarte simple: ea lucreaza pe post de contabil la un liceu si are salariul 3 500 000, iar sotul ei in jandarmerie si are salariu 8 000 000! Nu ar vrea sa stea acasa chiar doi ca ar avea cine sa stea cu copilul, dar economic ii este mai avantajos sa stea acasa!

Intre anticonceptionale si contraceptive a iesit anticontraceptive! :oops:

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
+
Mache
post 1 Jun 2004, 15:09
Post #314

Chibiț autorizat

Si atunci revii la problema stampilarii! Ca tot se apropie "Marea stampilare"! :vmad:

--------------------
+
madalina
post 1 Jun 2004, 15:11
Post #315

Membru autentic

Pai voi vota partidul care a fost impotriva acestei masuri!

--------------------
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Mache
post 1 Jun 2004, 15:19
Post #316

Chibiț autorizat

Adica PNL!

--------------------
+
miki
post 1 Jun 2004, 15:19
Post #317

[kimms,
quote]
Te asiguri cu 10 luni inainte de nasterea copilului
[/quote]

Asta a picat trebuie sa contribui (daca nu este angajat pe durata nedeterminata) mai mult timp.
Au fost si pe la TV diverse cazuri in care desi au platit asa cum spui, n-au primit indemnizatia ci li se vor inapoia banii pe care i-au dat.
PS. Mindra mea in astia 2 ani a reusit sa treaca de la FF la zi si sa si termine facultatea ( acu are licenta)

--------------------

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
litza
post 1 Jun 2004, 15:23
Post #318

Membru autentic

From: Bavaria, DE

Am auzit ca in tarile scandinave barbatii incep sa devina \"gospodini\".

Da, si tot dintr-un studiu statistic in tarile scandinave, unde exista legi ce permit barbatilor sa-si ia liber cu lunile sa-si creasca copilul, a reiesit ca cererile de concediu de paternitate corespundeau frapant de mult cu perioadele de vanatoare la elani, si altele din astea! laugh.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
ashu
post 1 Jun 2004, 15:27
Post #319

Membru erectil

Nu mai vreau sa aud de legea aia. Ce naiba, vreti sa-mi explodeze ficatul??? :vmad: :vmad: :vmad: :vmad: :vmad: :vmad: :vmad:
E cea mai oribila lege din cate mi-a fost dat sa vad. O sa se umple intersectiile de aurolaci, iar oamenii din clasa de mijloc or sa se limiteze toti la un singur copil, ca altfel nu-si pot plati ratele (cat timp mama sta acasa) si vin portareii si le iau Solenza din fata blocului si apartamentul. Porcarie de lege mai mare nu se putea da, asta e pogrom ce fac astia, sa-i incurajeze pe cei fara posibilitati sa toarne copii si sa le puna bete-n roate celor care isi pot intretine copii si se pot ocupa de cresterea si educatia lor.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
madalina
post 1 Jun 2004, 15:29
Post #320

Membru autentic

Felicitari! a fost un caz ferict!

Dar salariul mediu al femeilor din Romania este tot sub suma aia, asa ca le este convenabil sa stea acasa!

Si cand stau acasa femeile isi ingusteaza eextrem de mult campul de interese! Or exista si cazuri in care stau acasa si se cultiva, dar majoritatea se indobitocesc! Cine se uita la telenovele: femeile casnice!

Tarile scandinave sunt cele mai avansate din punctul de vedere al implicarii femeilor in viata publica! In Suedia in guvern sunt in mod egal barbati si femei, in finlanda numarul femeilor pparlamentar este mai mare decat al barbatilor, etc!

Dar, stiu de la cineva care locuieste in Suedia, nici-un parinte nu primeste ajutor pentru cresterea copiilor daca nu lucreaza nu stiu cate luni pe an!

--------------------
+
Mache
post 1 Jun 2004, 15:31
Post #321

Chibiț autorizat

Ashu, e chestie electorala. La mine la munca toate ingrijitoarele sapatamani bune numai despre aceasta lege au vorbit. Si erau fericite. Asa ca, la stampilare, o sa li se aduca aminte: "noi v-am dat, acum voi..."

--------------------
+
miki
post 1 Jun 2004, 15:34
Post #322

kimms,
Pot sa spun ca leafa ei sarea binisor de aceasta suma! Pe de alta parte acuma este 0 si alocatia s-a terminat asa ca "nasol momentul" pin-o gasi ceva de lucru

--------------------

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
kaspersky
post 1 Jun 2004, 15:39
Post #323

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Ca legea asta nu e buna e clar. Dar inainte se proceda si in felul urmator: cu x luni inaintea nasterii se trecea in cartea de munca un salar mai mare, costurile fiind suportate de angajat la intelegere cu angajatorul, si dupa aceea 2 ani de zile primeai bani in functie de salarul respectiv. Nici asta nu era corect!

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
madalina
post 1 Jun 2004, 15:46
Post #324

Membru autentic

Nu, dar se putea ajunge la o chestie de genul se iau in calcul ultimele 12 luni! asa se intampla si la somaj! contau ultimele 3 luini, mareai salariul in ultimele 3 luni, mergea in somaj cu un ajutor mare, el lucra in continuare la negru cat timp avea somaj, apoi iar il angaja pentru cateva luni asa incat sa poata primi din nou ajutor si se lua totul de la capat!

--------------------
+
Maska
post 1 Jun 2004, 16:15
Post #325

Membru incepator

Pentru ministrul muncii si protectiei sociale. Care este.

Attached thumbnail(s)
Andrei.jpg ( Size: 132.43k ) Number of downloads: 63

--------------------
Citroen C4 Coupe 2008
+
madalina
post 1 Jun 2004, 16:26
Post #326

Membru autentic

Stati sa vedeti diseara la stiri cum vor aparea sa le ureze la multi ani copiilor!

Eu as interzice prin lege folosirea copiilor in campaniile electorale!

Sa va traiasca, tuturor celor care sunteti parinti, copiii! Sa creasca mari, sa fie destepti si norocosi!

--------------------
+
paulp
post 1 Jun 2004, 16:26
Post #327

Bagator de seama!

laugh.gif Bestiala imaginea. Dar care este, e altu :twisted:

--------------------
+
Ghidioneanu
post 1 Jun 2004, 19:57
Post #328

Membru autentic

From: IS

Nu exista si nu va exista vreodata o egalitate reala intre femei si barbati , poate doar pe hartie , suntem mult diferiti fizic si sufleteste. Orgoliul meu de mascul este ranit , dar trebuie sa recunosc ca femeile au ceva ce barbatii nu pot avea niciodata, si anume capacitatea de a da viata . Incet ,incet barbatii devin inutili :oops: , sunt deja multe banci de sperma , a aparut clonarea ,femeile incep sa nu mai aiba nevoie de barbati pentru procreere :cry: , asa incat evolutia va fi spre o societate feminina , in care eventual femeile vor mai cultiva unul , doi masculi , selectionati foarte atent pentru diversitate cromozomiala .. :mrgreen: . Cum va place ? :vmad:
Ca sa nu mai spun ca au parte si de orgasme multiple ! :twisted:

--------------------
Ford Focus 2007, 1,8 TDCI 115 cp - IS-xx-xx
Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon
+
madalina
post 1 Jun 2004, 20:07
Post #329

Membru autentic

Saracii barbati dezavantajati....

hai mai ca va pastram, macar ca piese de muzeu, pentru a le arata urmaselor noastre cine au fost cei care ne-au oprimat atatia ani...

Oricum o data cu clonarea, nici macar nu mai este nevoie de sperma...

--------------------
+
paulp
post 1 Jun 2004, 20:10
Post #330

Bagator de seama!

Ghidionene ce facusi?
Abia reusisem sa-i deturnam atentia spre politica si iar i-ai dat apa la moara :twisted:
Acu sa vezi argumente feministe de n-o sa-ti fie drag :mrgreen: .
Mai, mai :inger:

--------------------
+
22 Pages « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 00:22
Forum Renault