Femeile "scumpele de ele"
![]() ![]() ![]() |
Femeile "scumpele de ele"
paulp |
![]()
|
||||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||||
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Respectivul personaj incerca sa dea o explicatie pentru acest fenomen de-a lungul timpului. Medicamentele de care vorbesti au aparut in ultimii ani. Iar el se referea la atitudini care s-au tranformat in comportamente si mentalitati pe parcursul a mii de ani. Pentru ca cel mai greu se schimba mentalitatile.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
cand eram mai tinerel si mi se parea grea viata de militar , am luat o foaie de hartie pe care am impartit-o in doua; pe fiecare coloana am scris dezavantajele (ne natura biologica, sociala etc) de a fi barbat respectiv femeie; concluzia? imi pare bine ca a trebuit sa fac armata;
Ca toate acestea se intamplau cu 20 de ani in urma nu inseamna ca nu sunt valabile in marea lor majoritate si azi. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
astea ce naiba mai sint???? |
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
anticonceptionale :twisted: pe invers
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Te inseli! Legea aia este valabila si pentru tati! Exceptind concediul medical pentru nastere si lauzie adica 60 zile, restul de pina la 2 ani poate fi luat de tata. Dar tatii nu vor! Daca afla lumea ca stau cu puradeii acasa se fac de :oops: kko (in opinia marii majoritati a purtatorilor de ...... mustati) |
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX
|
|||
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Raspunsul la "Pe tine te-a intrebat cineva daca vrei?", la care doi buni prieteni nu au stiut ce sa zica. Asa ca sunt tatici. Sa le traiasca!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif Ca azi eziua lor.
LA MULTI ANI! pentru toti cei care au copii si-i serbeaza azi. laugh.gif |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ete, stau io cu boracu' 2 ani de zile acasica. Cine kilu' meu alearga dupa malai ??? Sor-mea ? Cu 6,2 milioane sa-si creasca copiii tot PSD-ul!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mache |
![]()
|
Am auzit ca in tarile scandinave barbatii incep sa devina "gospodini".
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
paulp |
![]()
|
miki, stiu cum e legea, dar majoritatea femeilor nici macar nu-si pun problema sa ramina tatal acasa ca sa-si poata continua cariera, ci pur si simplu spun "vreau sa ma odihnesc 2 ani, e dreptul meu... si daca tot imi da statul mai mult decit iau la firma de ce sa muncesc"
si spun asta din experienta nu din auzite :mrgreen: stiu insa si un caz in care tatal a stat el acasa, si nu l-a judecat nimeni pentru asta :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Mache |
![]()
|
Si io sunt pe urmele lor. Asa cum am zis ieri. :wink: Asa ca se bucura de acest aspect si sotia mea.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Legea e valabila si pentru barbati, dar foarte putini apeleaza barbati stau acasa cu copii!
E o lege proasta deoarece: 1. contributia la fondul respectiv este procentuala iar suma primita fixa 2.majoritatea femeilor din Romania au salarii sub acesti bani, asa ca este mai comod sa stea acasa si sa primeasca caesti bani decat sa se chinuiasca cu copilul la cresa/bunici etc si ia bani mai putini, iar o femeie casnica pentru mult timp, se indobitoceste 3.nu trebuie sa fii angajat pentru a primi acesti bani! Te asiguri cu 10 luni inainte de nasterea copilului, platesti ceva bani, nu mult si primesti inapoi doi ani 6.2 milionae! Sa vedeti voi cati copii se vor naste in familiiile foarte sarace, rromi, cu parinti paraziti care iau banhii astia si nu muncesc pana cand nu mai pot face copii, apoi "traiesc" din alocatia lor, iar copilul moare de foame, cerseste,merge la scoala doar pentru a primi alocatia, este batut! Nici-o persoan cu un minim derationamet nu poate considera aceasta masura buna! Au fost proteste atunci, dar s-a dat raspunsul oficial "pampersul si laptele praf costa la fel pentru orice familie!" Ca si cu ajutorul de somaj: contributie in functie de salariu si ajutor de somaj in suma fixa! Asasocial democratie eu nu am mai intalnit nici inn plan teoretic, nici practic! Fina mea a nascut de curand si va sta ea acasa din motive foarte simple: ea lucreaza pe post de contabil la un liceu si are salariul 3 500 000, iar sotul ei in jandarmerie si are salariu 8 000 000! Nu ar vrea sa stea acasa chiar doi ca ar avea cine sa stea cu copilul, dar economic ii este mai avantajos sa stea acasa! Intre anticonceptionale si contraceptive a iesit anticontraceptive! :oops: |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo
|
|
Mache |
![]()
|
Si atunci revii la problema stampilarii! Ca tot se apropie "Marea stampilare"! :vmad:
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai voi vota partidul care a fost impotriva acestei masuri!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Mache |
![]()
|
Adica PNL!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
[kimms,
quote] Te asiguri cu 10 luni inainte de nasterea copilului [/quote] Asta a picat trebuie sa contribui (daca nu este angajat pe durata nedeterminata) mai mult timp. Au fost si pe la TV diverse cazuri in care desi au platit asa cum spui, n-au primit indemnizatia ci li se vor inapoia banii pe care i-au dat. PS. Mindra mea in astia 2 ani a reusit sa treaca de la FF la zi si sa si termine facultatea ( acu are licenta) |
--------------------
Renault
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
litza |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Da, si tot dintr-un studiu statistic in tarile scandinave, unde exista legi ce permit barbatilor sa-si ia liber cu lunile sa-si creasca copilul, a reiesit ca cererile de concediu de paternitate corespundeau frapant de mult cu perioadele de vanatoare la elani, si altele din astea! laugh.gif |
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai vreau sa aud de legea aia. Ce naiba, vreti sa-mi explodeze ficatul??? :vmad: :vmad: :vmad: :vmad: :vmad: :vmad: :vmad:
E cea mai oribila lege din cate mi-a fost dat sa vad. O sa se umple intersectiile de aurolaci, iar oamenii din clasa de mijloc or sa se limiteze toti la un singur copil, ca altfel nu-si pot plati ratele (cat timp mama sta acasa) si vin portareii si le iau Solenza din fata blocului si apartamentul. Porcarie de lege mai mare nu se putea da, asta e pogrom ce fac astia, sa-i incurajeze pe cei fara posibilitati sa toarne copii si sa le puna bete-n roate celor care isi pot intretine copii si se pot ocupa de cresterea si educatia lor. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
madalina |
![]()
|
Felicitari! a fost un caz ferict!
Dar salariul mediu al femeilor din Romania este tot sub suma aia, asa ca le este convenabil sa stea acasa! Si cand stau acasa femeile isi ingusteaza eextrem de mult campul de interese! Or exista si cazuri in care stau acasa si se cultiva, dar majoritatea se indobitocesc! Cine se uita la telenovele: femeile casnice! Tarile scandinave sunt cele mai avansate din punctul de vedere al implicarii femeilor in viata publica! In Suedia in guvern sunt in mod egal barbati si femei, in finlanda numarul femeilor pparlamentar este mai mare decat al barbatilor, etc! Dar, stiu de la cineva care locuieste in Suedia, nici-un parinte nu primeste ajutor pentru cresterea copiilor daca nu lucreaza nu stiu cate luni pe an! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo
|
|
Mache |
![]()
|
Ashu, e chestie electorala. La mine la munca toate ingrijitoarele sapatamani bune numai despre aceasta lege au vorbit. Si erau fericite. Asa ca, la stampilare, o sa li se aduca aminte: "noi v-am dat, acum voi..."
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
miki |
![]()
|
kimms,
Pot sa spun ca leafa ei sarea binisor de aceasta suma! Pe de alta parte acuma este 0 si alocatia s-a terminat asa ca "nasol momentul" pin-o gasi ceva de lucru |
--------------------
Renault
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca legea asta nu e buna e clar. Dar inainte se proceda si in felul urmator: cu x luni inaintea nasterii se trecea in cartea de munca un salar mai mare, costurile fiind suportate de angajat la intelegere cu angajatorul, si dupa aceea 2 ani de zile primeai bani in functie de salarul respectiv. Nici asta nu era corect!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
madalina |
![]()
|
Nu, dar se putea ajunge la o chestie de genul se iau in calcul ultimele 12 luni! asa se intampla si la somaj! contau ultimele 3 luini, mareai salariul in ultimele 3 luni, mergea in somaj cu un ajutor mare, el lucra in continuare la negru cat timp avea somaj, apoi iar il angaja pentru cateva luni asa incat sa poata primi din nou ajutor si se lua totul de la capat!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ministrul muncii si protectiei sociale. Care este.
Attached thumbnail(s) Andrei.jpg ( Size: 132.43k ) Number of downloads: 63 |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
madalina |
![]()
|
Stati sa vedeti diseara la stiri cum vor aparea sa le ureze la multi ani copiilor!
Eu as interzice prin lege folosirea copiilor in campaniile electorale! Sa va traiasca, tuturor celor care sunteti parinti, copiii! Sa creasca mari, sa fie destepti si norocosi! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo
|
|
paulp |
![]()
|
laugh.gif Bestiala imaginea. Dar care este, e altu :twisted:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Nu exista si nu va exista vreodata o egalitate reala intre femei si barbati , poate doar pe hartie , suntem mult diferiti fizic si sufleteste. Orgoliul meu de mascul este ranit , dar trebuie sa recunosc ca femeile au ceva ce barbatii nu pot avea niciodata, si anume capacitatea de a da viata . Incet ,incet barbatii devin inutili :oops: , sunt deja multe banci de sperma , a aparut clonarea ,femeile incep sa nu mai aiba nevoie de barbati pentru procreere :cry: , asa incat evolutia va fi spre o societate feminina , in care eventual femeile vor mai cultiva unul , doi masculi , selectionati foarte atent pentru diversitate cromozomiala .. :mrgreen: . Cum va place ? :vmad:
Ca sa nu mai spun ca au parte si de orgasme multiple ! :twisted: |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
madalina |
![]()
|
Saracii barbati dezavantajati....
hai mai ca va pastram, macar ca piese de muzeu, pentru a le arata urmaselor noastre cine au fost cei care ne-au oprimat atatia ani... Oricum o data cu clonarea, nici macar nu mai este nevoie de sperma... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
paulp |
![]()
|
Ghidionene ce facusi?
Abia reusisem sa-i deturnam atentia spre politica si iar i-ai dat apa la moara :twisted: Acu sa vezi argumente feministe de n-o sa-ti fie drag :mrgreen: . Mai, mai :inger: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:22 |