Mobilul meu
![]() ![]() ![]() |
Mobilul meu
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
6310 superb nu o sa-l schimb pana nu se buleste pt ca e super cool
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Imi pare rau, dar nu vad nici o asemanare intre P400 si P800, cu exceptia faptului ca amandoua sunt telefoane mobile.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
nokia 3310 si 3410 (cam nemultumit de 3410)
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
acum am 6510 , care este super telefon
![]() urmatorul va fi 6230 !!! stie de mmc / sd , are inclus unul de 32 mb. camera digitala + toate prostiile de conectivitate de la nokia . ii mai trebuia un port USB ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
liviu`s |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 5 April 03 From: Bucuresti ![]() |
In nota majoritatii membrilor forumului, am Nokia. mai precis: Nokia 5210.
|
--------------------
VW
Passat
- B - 92 - PGR
|
|
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Folosesc Nokia 6150 de trei ani.
In ultima perioada a aparut o buba nu foarte deranjanta: dupa ce inchid, la inceierea unui apel dispare semnalul pt. aproximativ 5 secunde. Am intrebat la un service ce poate avea, ziceau ca ceva filtru trebuie schimbat, costa 250.000lei. Stie cineva mai mult in domeniu? Nu am avut curajul sa-l las la service, nu inspira incredere omul de acolo. |
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE Imi pare rau, dar nu vad nici o asemanare intre P400 si P800, cu exceptia faptului ca amandoua sunt telefoane mobile. P400 e Samsung si P800 e Sony. Iar Samsung la telefoane mobile e mai bun ca Sony. Intr-adevar, nu prea sint asemanari in afara unui P si a doi de zero ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Sunt de clasa diferita, iar p800 este mult mai performant decat cel mai bun samsung.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE Sunt de clasa diferita, iar p800 este mult mai performant decat cel mai bun samsung. Absolut adevarat ... P400 face parte din clasa "Multimedia Phone" pe cand P800 e deja trecut la "Smart Phone" .... Asta se vede si din pret ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE Nu am avut curajul sa-l las la service, nu inspira incredere omul de acolo. La ce service ai fost? Incerca la reprezentanta Nokia, de pe Bdul 1 Mai, si eventual cere sa iti schimbe piesa in fata ta... |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
blondiasi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 February 03 From: Iasi ![]() |
Acum am un Siemens A55 care pot sa zic ca merge super pt. classa lui...bateria tine si 4 zile cu vorbit cam o ora pe zi....e usor,incape in buzunar la pantaloni si il simt cand il pun in geaca...de-aia nu l-am pierdut niciodata...pacat de display-ul galben care devine stresant daca te uiti la el mai mult(adik jocuri)...in rest WAP-ul merge klumea,mesajele le scriu mai repede decat la nokia 3310....Am avut si un Nokia 8210 luat acum 4 ani cu 11 milioane de la germanos-o suma record la vremea aia dar telefonul isi merita toti banii pe atunci...dupa 3 ani ma tinea bateria si 7-8 zile daca nu vorbeam...asta intr-o zona cu semnal prost....
:!: Asarban iti recomand Nokia 9210i :!: ....cine a zis ca nokia=performanta avea dreptate...de toate ai la telefonul ala...ajunsesem sa imi fac wav-uri din mp3 si sa ascult muzica la el in timpul zilei..... Acum sper spre ceva maretz gen Nokia 7250 sau ceva similar de la siemens m55 ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Tournier TDdi
2003
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca ii schimba piesa in fata lui, dar dc este reprezentanta atunci dau cu siguranta garantie la lucrarile efectuate.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE Absolut adevarat ... P400 face parte din clasa \"Multimedia Phone\" pe cand P800 e deja trecut la \"Smart Phone\" .... Asta se vede si din pret ![]() Daca te iei dupa pret, P400 si P800 au acelasi pret (~380 euro). Intre acestea 2, eu as alege P400. De ce? Pentru ca e Samsung si nu Sony :wink: |
--------------------
Lexus
ES300H
|
GeorgeB |
![]()
|
p900 , doar ca e un pic cam caramida sau nokia 7700
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE nu cred ca ii schimba piesa in fata lui, dar dc este reprezentanta atunci dau cu siguranta garantie la lucrarile efectuate Eu acum vreo 3 ani si ceva mi-am schimbat displayul la Nokia 5110 la reprezentanta, si mi l-a schimbat in fata mea; si asa e mi-a dat garantie (6 luni parca). |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Am tinut un P900 in mina. Arata tare butucanos
![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ericsson T20s.
E mic, are clapeta activa. N-are cine stie ce facilitati, dar nu am nevoie. Il am de anul trecut de prin toamna (nu mai stiu exact). Bateria ma tine 5 zile daca il tin deschis noaptea si vreo 7 daca il inchid noaptea. |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
SYL, GeorgeB, sunt din Cluj, am fost la un service oarecare. Cred ca aici este numai dealer autorizat Nokia, service nu.
Mai astept putin pana ma adun financiar si il schimb pe un 6310i (sper sa se mai fabrice inca jumatate de an). |
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Am votat NOKIA. Am un 3410 si pana acum nu am nimic sa-i reprosez, poate doar faptul ca se duce vopseaua de pe butoane mult, mult mai repede ca la 3310.
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Nokia 8850, e misto, dar deja cam invechit. Si a inceput sa faca figuri clapeta, da reject cand vreau sa o deschid. Insa il mai tin pana se duce de tot ca imi place cum arata f. mult.
Orisicat toata viata mea numai Nokii am avut si nici in viitor nu cred ca o sa folosesc altceva. Imi place ca meniurile sunt foarte intuitive, plus ca daca stii sa folosesti un model, stii sa le folosesti pe toate. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
SYL |
![]()
|
QUOTE Imi place ca meniurile sunt foarte intuitive, plus ca daca stii sa folosesti un model, stii sa le folosesti pe toate. ...aceasta e una din marile calitati ale tel nokia |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
1. ericsson ga 628 din 1998, merge si acum la maica-mea la tara pe post de telefon fix, i-am facut o antena exterioara sus pe casa ca era semnalul slab, acum merge beton
2. Ericsson 1018 a mers doi ani 3. Ericsson 2628, baterie beton stand-by 8-10 zile , dar s-a stricat in 6 luni tastatura 4. Nokia 5110 ,f bun , fara memorie insa 5. Alcatel 310 bun,are sonerie pt surzi, 6. Nokia 3410, are si memorie, merge binisor si in prezent |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
nimic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
bosch 607 din 98
mitsubishi mt35 cel mai ordinar telefon pe care l-am avut alcatel ot pocket bosch 908 ericsson 2628-unul dintre cele mai bune telefoane la vremea lui f f rezistent doar apa din delta l-a facut,l-am reparat dar am avut probl cu el dupa si l-am dat siemens a50 nokia 2100-spart dupa doua luni de caine ericsson r320s-un tel foarte complex dar putzin cam mare -il am si acum cu nr de connex ericsson t28 gasit ff greu(visul meu in materie de telefoane) tele meu actual cu nr de orange ericssoanelede la mama sweden sunt de departe mult mai bune decat nokia facute in ungaria cu baterii ceheshti. scuze pt cei ce au 3310 dar cred ca nokia si-a stricat firma cu ele.primele au fost bune dar astea de acum(de vreo 2 anu jumate incoace) sunt f f prost facute.bateria cu nichel proasta tastele joaca,pacat ca au reushit sa faca un asa hal de telefon. ericssoanele sunt mult mai fiabile si mai bune per total decat sony-ericssoanele din prezent. |
-------------------- |
|
EPoX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 November 04 From: Iasi / Romania ![]() |
Eu am Siemens A55 de juma d ean
pana la siemens am avut Nokia 3330 ! |
-------------------- |
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Siemens S25 SH (fainutz)
Alcatel 501 (jaf, luat super-scump si l-am dat cu cat am luat pe el, rugandu-ma sa nu ma caute pe urma sa ma bata cumparatorul) Panasonic GD93 (jucarie de plastic, il mai am, dar imi trebuia si un triple-band, asa ca...) -> Ericsson R520m, dar din pacate cu o baterie care imi pare contra-facuta... O sa o schimb la un moment dat! |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Motorola 460
Alcatel OT Ericsson A1018 Nokia 5110 Alt Nokia 5110 Mitshubishi Trium Motorola V2288 Nokia 6110 Nokia 6210 Sagem 830 Nokia 3310 Alcatel 320 Siemens C60 Ecran 4096 culori, stie MMS, GPRS, Java, Wap Am la el si camera foto digitala (se ataseaza la mufa telefonului, are si blitz) Se pot downloada aplicatii si jocuri de pe internet sau prin cablu de la PC cu un softulet de pe site-ul Siemens. Prin aceeasi metoda sau MMS , SMS se pot adauga ringtones, screensavere sau background-uri. Sau pur si simplu faci poze cu camera si le folosesti. Singurul minus al telefonului este plasticaraia si tastatura, care nu mi-au facut impresie buna. |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Nokia 6310i.
Tine bateria 7 zile (de duminica pana duminica - iarna m-a tinut doar vreo 5 pen ca mergeam mult cu el in frig) si vorbesc la el vreo 7-800 de minute pe luna.. Inainte am avut 6210, bun si ala, am luat 6310i pentru ca a fost o ocazie si pen ca se brodeste cablul serial de la 6210. E OK mobilul, cu toate ca-mi sticlesc ochii dar nu si buzunaru :| pentru p400.. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
SYL |
![]()
|
QUOTE Nokia 6310i. Tine bateria 7 zile (de duminica pana duminica - iarna m-a tinut doar vreo 5 pen ca mergeam mult cu el in frig) si vorbesc la el vreo 7-800 de minute pe luna.. Inainte am avut 6210, La fel si eu am Nokia 6310i si inainte am avut 6210. Dar la 6310i nu mi-a facut pb iarna la frig acumulatorul. La 6210 imi facea: scadeau nr de liniute de la baterie, dar cand reveneam la caldura mai reapareau. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Sony Ericsson T100 insa telefoanele mele de suflet raman Nokiile. Am avut 5110, 3210, 3310, 3410 si toate au mers perfect. Mi-ar placea si mie un 6310i da' ... "renumeratie mica, dupa buget"
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:08 |