Mobilul meu
![]() ![]() ![]() |
Mobilul meu
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
ciobanu petre |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 52 Joined: 8 November 02 From: Ploiesti ![]() |
Nokia 5110-de trei ani f. multumit.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat1,4
- -
|
|
fred |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 26 September 02 From: Los Angeles ![]() |
nokia 3110
mitsubishi trium nokia 6110 nokia 7110 siemens c45 sony J70 nokia 5210 - in prezent |
--------------------
Subaru
Impreza WRX Wagon
2002 ..:: Novatech tuning ::..
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Primul meu telefon a fost in 1997 Motorola d460 (super multumit de el)
Am avut printre altele Ericsson 388, 628(2 buc), T28 (2 buc), T20, Panasonic G450, G600, G52, Alcatel 701, 511, 311, Sagem 712,922,930,MyX 5, Motorola d460, d520, m301, startac 70, kramer simplu, milennium, V50, V51, Nokia 2110, 310, 5110, 6110, 6150, 3210, 3310, 3410, 6210 (3buc), 8210 (5 buc) si altele de care nu imi mai aduc aminte(si Siemens si BOSCH, etc...) Acum am ajuns la nr. 49 (e boala mea) in ceea ce priveste tel mobile (cred ca mi-a trecut prin mana orice marca se gaseste in romania): un Nokia 6100 (il ador) Concluzie din experienta: Nokia e nr.1 pt mine! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
io da doo saptamani am Alcatel OT 735, dar daca ma mai sacaie mult cu hachitele softului lui(obisnuit cu nokii) o sa vaza si el one touch(the last) da perete ca si precedentele d`naintea lui(am un loc imbatabil in peretele metalic al rack`ului de server) ...in rest memo ok, baterie ok..., foto... merge, dar meniul mi se pare intortocheat...
|
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Io asa: 1998: Motorola d460 (ehh...ce vremuri...)
1999 Nokia 5110 2000 Ericsson A2628 2002 Nokia 7110 2003 Sony-Ericsson T68i 2004...ehhhhh Momentan ...egalitate intre Nokia si Ericsson Daca fac rost de bistari...P900 scrie pe mine! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
motorola d520,apoi ericsson 1018,apoi ericsson 2618,apoi ericsson t65....
in prezent renumitul Siemens M55....f multumit de el.... |
-------------------- null
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Eu am un amarat de Siemens S25. Oare cati dintre voi mai are modelu asta?
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
incredibil se pare ca sunt singurul Samsung-ist de pe forum!
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
Nokia 8850 - super multumit, baterie LI-Ion, 4-5 zile
il am de 2 ani si ceva. |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
philips xenium 9@ 9 ++ cumparat recent baterie cu autonomie in stand by 810 ore adica vreo 33 zile.mai am si xeniumul 9@9 care ma tinea 11 zile vorbind bine la el si fara sa-l inchid noaptea... de asta nu pot sa va spun ca abia l-am cumparat.. super telefon
|
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hai, nu-mi spune ca te tine bateria o luna ca p'asta nu o cred
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Mi-am luat acum 2 sapt Nokia 3100. Ma tine acumulatorul 4 zile, dar am vb mult.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Hmmm.... depinde, daca e modelul Business recomand Nokia 6310i, e cam cel mai reusit GSM. Daca e sa o iau altfel, fiecare de ce are nevoie, in functie de sum isi permite, oricum, mai des folsim YES & NO...
Nu cred in alea cu camera foto, e calitate slabutza, transmisie scumpa, si la banii aia iti iei un aparat foto digital mai ok. Personal, am avut peste 10 mobile. Acum folosesc Z710i - noul decapotabil (262 000 culori) compatibil ZAPP. Sunt multumit. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Razvy |
![]()
|
![]() Razvy Group: Members Posts: 97 Joined: 3 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Am Samsung S500, e super telefonul, color, wap prin GPRS, IrDA, sunete polifonice, modem, animatii, e mic intra mult mai bine in buzunar, bateria tine 4-5 zile pe Li-Ion, afisaj pe clapeta astfel ca nu trebuie sa-l deschizi daca vrei sa vezi daca te-a sunat careva. Sunt f multumit de el, am avut inainte Alcatel OT Easy, Nokia 3310 si 3410 dar dpdv grafica e net superior multor modele Nokia pe care le-am vazut.
|
--------------------
Renault
Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor !
2010 Privilege Si iar e vineri !
|
|
RIon |
![]()
|
Aici toata lumea lauda marcile, dar nu le comenteaza nimeni:))))
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Apropos de Zapp: exista posibilitate de roaming? Stie cineva de eventula evolutie in afara Rom?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
RIon |
![]()
|
||
Deocamdata nu e posibil roaming prin ZAPP; probabil in 1-2 ani, in Germania, Ukraina, China ...etc. Dar ca tarife de sunat din RO out sunt foarte foarte bune. Despre o evolutie in afara RO poti afla cu un search pe Google: CDMA 450, sau vizitand site-ul ZAPP. |
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa imi comentez telefonul, un Ericsson T20e. Avataje: durata mare de stand-by a bateriei, nu se inchide cand apara semnalul de low battery (ca la Nokia), design acceptabil, destul de solid, semnal puternic, vibratii, wap, ecran grafic, mic, relativ usor. Dezavataje: desi tine mult in stand-by, bateria se descarca repede daca vorbesti, ecran prea mic, clapeta capata un joc dupa o perioada de cateva luni de folosire, sistem cretinesc de prindere a cartelei sim (daca nu ai unghii, slabe sanse sa poti scoate cartela).
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am mai scris pe undeva lista mea de mobile dar nu mai stiu pe unde .. asa ca sa imi reamintesc .. hmmm:
in ordine ar fi: Ericsson A1018s (foarte bun telefon la vremea lui), Ericsson T10s (si asta a fost extraordinar .. dar asta pe vremuri), Motorola StarTac 130 (un jaf .. altfel nu am cum sa ii soun, in afara de aspectul de "business" era un shit .. baterie de kk, sound la fel, meniuri ... huh !!!), Ericsson T18 (la fel ca T10),Nokia 3210 (asa si asa), Nokia 3310 (cam greu ptr dimensiunile lui... si in plus eu fiind obisnuit cu meniurile Ericsson nu prea imi placeau astea de Nokia), Ericsson A2628 (super de super dar i-a trecut vremea si era foarte lent la accesarea meniurilor .. inca mai functioneaza caci l-am pastrat in familie), EricssonT65 (extraordinar telefon .. acum e la sotie caci vroiam ecran color smile.gif ) si acum, in prezent .. SonyEricsson T610 ... nu l-as da decat pentru un SmartPhone .. este cel mai super telefon din cate am avut ... Anyway ... ERICSSON & SE RULEZ smile.gif ... P.S. : Cand o sa apara (deocamdata e doar anuntat) o sa imi iau un S600 de la SonyEricsson ... mi se pare o treaba extraordinara .. insa nu stiu cat o sa coste smile.gif ... Inca ceva .. daca vreti review-uri plus date tehnice la ORICE tip de telefon, le puteti gasi la www.gsmarena.com . |
--------------------
.
.
.
|
|
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Cum nu am facut rost de "bistari" si SE-ul a crapat...Nokia 6810 scrie pe mine! |
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Am avut un Ericsson t68i de care am fost foarte mandru. In ultimul timp semnalul era din ce in ce mai slab, incat nu mai puteam vorbi decat in centru si cu telefonul in pozitie verticala. L-am dus la reparat, apa bat-o vina, totul era oxidat si greu de recuperat (probabil cand am fost in cheile Rametului si a trecut apa de nivelul buzunarului). Scazand din pretul de cumparare, cat am luat pe el ca piese de schimb, raman cam 625000 / luna. Exagerat de mult! Telefonul merita, stie de toate, numai ca este cam lent, are display mic, se blocheaza des (trebe scoasa bateria), se blockeaza des (trebuie restartat ca altfel nu mai suna), se blocheaza des (trebuie asteptat cateva minute si poate isi revine), are forma nasoala de crap ingrasat cu boabe de fasole, nu stie java, se buleste butonul de volum si nu mai poate fi reglat, simbolurile de pe taste nu se vad bine noaptea si nici ziua, in rest telefon super.
Acum am riscat din nou cu un t630, stie de toate in afara de html, voi fi mai grijuliu si sper sa ma tina mai mult. Prima impresie: exceptional cu exceptia tastaturii, la care designul a invins functionalitatea. Mi-a placut foarte mult manualul, incepe cu meniul, cum sa schimbi backgroundul (tapetul!), cum sa alegi sunete, atc, si dupa multe pagini iti spune cum sa dai primul telefon! |
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
1 Alcatel OTE- extraordinar pentru vremea lui; are cea mai mare "prindere" a semnalului din cate aparate am vazut (motorola, samsung, nokia si alcatelul in acelasi loc, singurul care avea semnal era alcatelul) in prezent m-a cam lasat bateria si afisajul; l-am dat socrilor la tara ca acolo e naspa cu semnalul si e singurul din sat care merge
2 Nokia 5110 - bun, n-am reprosuri doar ca pe frig "ingheta"; 3 Alcatel xxx ( din asta, model nou; l-am primit cadou si-l foloseste sotia) 4 Siemens A50 - la banii pe care i-am dat pe el ce sa-i ceri? aveam nevoie de un abonament Connex si l-am luat la oferta "sa fie". am mai folosit pentru scurt timp 5 Nokia 5210 - prea multe mofturi pe el (n-am ajuns sa-mi dau seama de tot ce poate), carcasa portocaliu cu albastru cu beculete? parca era jucarie. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Subscriu la cele spuse despre Alcatel OTE...am avut doua bucati. Il depunctau serios display-ul si lipsa vibratiilor.
Acu' am un Nokia 3310. Mediocru. Crappy stand-by pt. o baterie de 900 mAh. PS poti inlocui bateria OTE-ului cu 3 acumulatori R3 (la OTE db) sau R6 (OTE). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu de >3 ani stau pe Nokii.. Mi-e frica sa incerc altceva.
Am acum un Nokia 6310i si vine asa: - bug : daca ai doua numere de telefon identice in doua intrari diferite in Phone Book - iti afiseaza numaru doar. Eu aveam numarul de acasa atat pe "Acasa" cat si in entry-ul cu numele meu pe care il foloseam sa-l trimit ca VIP card. - bug : in scenariul urmator avand delivery report on: scrii mesaj, trimiti, vrei sa salvezi mesajul in Outbox si apoi te mai uiti pe acolo, daca vine delivery report in timpul asta - nu mai ai access in directorul de Inbox (complicat si atat de rar incat se poate trece cu vederea - insa eu salvez des mesajele ce le trimit si am patito-o de cateva ori). - bug : daca folosesc bluetooth si fac o gramada de conexiuni intr-o zi, risca sa nu mai sune cand ma apeleaza cineva. In rest e fain - rapid - ecran mare,vizibil, cu o lumina calda nedureroasa la ochi noaptea, iar ziua, ecranul e vizibil si pe cel mai indracit soare. Are bluetooth, infrared, GPRS, wap, java - excelent pentru cei cu laptop/palm care au nevoie de access instant la net. Bateria LiPolimer imi tine vreo 5 zile in conditiile in care vorbesc 800 de minute pe luna si nu-l opresc noaptea. Are voice memo, alarme, calendar cu scheduler, alarme repetate, etc.. si e telefon facut acum 2 ani totusi. Mi se pare ca e unul dintre cele mai reusite modele de Nokie dpmdv (bate multe Nokii cu ecran color la viteza si dotari de conectivitate - de care eu am nevoie). |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Tusa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 June 04 From: Tamasfalau ![]() |
Am o NOKIA 3410 am fost multumit de ea. Pana acum a avut semnal bun,acumulatorul tinea 5-6 zile(Li),insa de ceva timp cateodata se innegreste ecranul si nu mai raspunde la comenz daca scot acumulatorul si pun inapoi iar merge ok :?: Ce o fi cu el nu stiu :cry:
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002 Europa
- CV-77-ZZZ
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ericsson GA 628 (luat la SH, caramida si ca aspect, dar si ca rezistenta)
Ericsson A1018 si acum Ericsson R310 (din ala, coada de rechin). E anti-soc, anti-praf, rezista la umezeala (in manual scrie chiar sa-l speli sub jet de apa, si chestia asta a fost foarte utila cand finutul meu de 2 ani se juca cu el in timp ce manca... biggrin.gif ). Oricum, il am de 3 ani si ceva, si n-are nici pe naiba. Acumulatorul tine (aproape) la fel ca la inceput, si asta o stiu pentru ca imi arata cat mai tine in stand by / convorbire. Si de la 120 de ore de sb, a scazut in astia 3 ani la vreo 112. Adica, zic eu, nesemnificativ. Din cate vad, nu mai are nimeni modelul asta, uh? |
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ameu unul, cumparat in Noiembrie anul trecut! Eu sunt fan Ericsson si am bagat de la ei la greu: 688, 888, 2628 si acu' 310. Am o mica mare problema cu 310: din cind in cind se reseteaza singur. Adica bipaie si-mi apare pe ecran mesajul care-ti cere sa introduci codul PIN
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Asta in general nu e de la telefon smile.gif .. ci de la faptul ca SIM-ul nu face contact ca lumea in locasul lui ... Scoate-l si curata-l ... Asa imi facea si mie T65-ul si dupa ce am curatat contactele SIM-ului nu a mai facut figuri ! |
||
--------------------
.
.
.
|
|||
bogdan_i |
![]()
|
||||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba nu, e de la telefon... :evil: . Eu, de exemplu, n-am PIN si se reseteaza pur si simplu. Bine, se intampla rar, dar se intampla... |
||||
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|||||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:09 |