Mobilul meu
![]() ![]() ![]() |
Mobilul meu
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Fă-i și tu o resoftare că e 200k lei și nu mai ai probleme!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
Bosch 809 primul telefon care l-am pierdut venind de la facultate din largul buzunar al hainei de iarna :wink:
Nokia 5110 cumparat nou si folosit vreo 2 ani de zile super telefon, superrezistent parca era facut de rusii nu de finlandezii. Ar mai fimers si acum dar ii l-am dat lu mama si nu stiu cum l-a scapat si si i-a rupt contactele acolo unde se baga cartela. Nokia 6210 second de la cineva cunoscut (in caz de ceva ca sa pot sa-l scutur) cu care nu am avut probleme, l-am resoftat si schimbat geamul la serviciul Connex .L-am tinut 2 ani si l-am dat unui coleg care este superincintat de el. Il tine cam o saptamina bateria dar este LI-polymer. Acum am un 6310i tot second hand care ma tine cam o saptamina are semnal, mai are niste buguri dar per ansamblu e okay. Deci exista telefoane NOKIA si alte dispozitive de comunicare :mrgreen: |
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Later update: 7110 a fost schimbat c-un 9210i :U
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
? si la ce bun ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
- 1998: NEC nu's ce model, ca la magazin se terminase stocul de sony ala la care se ridica difuzorul;
- 1999: Motorola StarTac 70 si apoi 85) - cenzurat de telefoane, dar pe vremea aia imi placeau mult...; - 2000: Nokia 3210; - 2002: Ericsson R310 - nu mi-a placut de fel si am scapat de el repede...revenind la 3210; - 2003: Nokia 6210 si apoi 2 luni 7110; - 2004: nokia 6610 si in prezent NOKIA 3650. |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
1998 - Bosch 608 Connex Go!
1999 - Nokia 6110 2004 - Nokia 6100. Banuiesc ca ati observat cei 5 ani cat am tinut 6110, acum e la tata si merge la fel de bine (nu am schimbat la el decat un contact la ecran). Ala da telefon! |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
1998 - ericsson 318, super telefon, acumulatorul tinea fix o saptamana - tinut deschis 24 din 24
2000 - Motorola 318, nasparlitate dar isi facea bine treaba 2002 - Siemens A35, o porcarie, avea un soft spartan si mai arata si ca dreaqu 2004 - Nokia 3410 de la scarbici - isi face treaba bine dar acumulatorul nu tine decat max 3 zile (e drep ca vorbesc destul de mult pe el) + Ericsson R320 SH, pana acum sunt multumit de el |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
2000 - Nokia 5110
2001 - Nokia 3310, un telefon prost care face varza acumulatorii. Mie mi-a stricat doi acumulatori originali, cel standard si unul cu litiu 2003 - Nokia 3410, un telefon bunicel dar cu acumulator inconstant si cu un contact imperfect pe la display. Cel mai bun a fost 5110 cu acumulator care tine 7-8 zile si fara delay la comenzi. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
1999 - Mitubishi Trium Geo, bat. tinea 2 zile, meniu cu animatie rudimentara, monocolor
2000 - Mitubishi Trium, bat. tinea 3 zile, acelasi meniu + wap + 2 jocuri + vibratii 2001 - Alcatel One Touch 311, bat. tinea 4 zile, meniu ok, display cam mic, monocolor, 2 jocuri, vibratii, wap 2003 - Samsung C100, meniu super animat, display 65k, bat. life 2 zile, gprs, java (cam incet), jocuri 2 embedded + downloadable java, poze, ringtone 40+, memorie 1,5 Mb 2004 - SE K700i, meniu super, ecran 65k, bat. life 2 zile, gprs class 10, java 2.0, java 3d, bluetooth, camera vga, irda, 40mb memorie, radio, mp3/mp4 player, file manager, picture editor, lanterna tongue.gif (wanted) Nokia 6670 tongue.gif, Motorola A780 sau SE F700 (n-au aparut inca). |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Dupa cum am mai spus Nokia 6230... tine in stand-by 15zile
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ca sa dau un citat de la un review pe net "The manufacturers finally managed to lower significantly Bluetooth's energy consumption. At least using it doesn't affect the phone's run-down time so badly. 6230 is supplied with a 850 mAh Li-Ion BL-5C battery, that runs for 3-5 hours in the talk mode and 150-300 hours in the standby mode [n.r. asta e cifra data pe site-ul oficial nokia, care oricum nu inseamna 15 zile, max. 300:24 = 14! si asta in conditii de laborator, fara absolut nici o activitate din partea telefonului, cu ecranul stins]. In real life the handset worked for more than two days with about 30-40 minutes of talking per day, the BlueTooth module constantly activated, 2-3 hours of Internet surfing (data transmission wasn't very active), and 60-90 minutes of FM listening." PS Va rog frumos, exista google inainte de a face afirmatii aiurea smile.gif |
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|||
GeorgeB |
![]()
|
||||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
valentine ... stii ceva : lasa-ne , lasa-ne ... inteligenta ta inca o data este fara margini. nu m-am luat de tine pana acum pe nici un thread , dar deja ma calci pe bataturi si ma enervez.
pentru asta iei avertisment ! hai ura si la gara .
eu am telefonul, il folosesc si bateria tine 5 zile folosita asa : cu BT activat , vorbit vreo 5-6 ore, jucat cam juma de ora . |
||||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|||||
Valentine |
![]()
|
||
Am respectat punctul 2d) din regulament, punct pe care tu evident nu il respecti ... nu mai am nimic de comentat. |
||
--------------------
Ford
Focus
|||
GeorgeB |
![]()
|
imi pare rau , DAR :
valentine dumneata esti : matematician, informatician, electronist, mecanic .... hmmm cred ca esti un mic vlahuta al zilelor noastre sau un cantemir ? :twisted: din pacate pentru tine exista doar asa : varianta TA ! punct . nimic altceva . ce zici tu este bine, ce spun ceilalti NU. asa ca nu vad unde am gresit . prin propozitia "inteligenta ta inca o data este fara margini" ma refeream tocmai la abilitatile tale mai sus mentionate, sa nu o iei drept jignire . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
||||||
nu am declarat niciodata ca sunt un bun electrician, sau mecanic (ba dimpotriva! biggrin.gif).
nu este adevarat ca intotdeaua eu am dreptate. in mod intamplator aici am dreptate, dar sunt destule situatii in care n-am avut dreptate :twisted:
iar daca nu vezi unde ai gresit, sa iti reamintesc: in postul de mai sus este pur si simplu spusa o absurditate tehnologica, din moment ce Nokia pe site-ul oficial da timp de standby 150-300 ore (7-14 zile) masurat in conditii prefecte de laborator, sa spui ca acest telefon are 15 zile standby. Mai mult orice site de mobile cat de cat contine un review al acestui telefon (Eu am citat dintr-unul) in care se spune clar ca bateria tine 2-3 zile daca telefonul se foloseste. totusi unii useri ai forumului iau anumite decizii (cumpararea unei masini, a unui mobil, etc.) bazandu-se pe informatiile furnizate aici. imi cer scuze daca te-am suparat indraznind sa corectez o eroare flagranta. vad ca toti care sunt suparati sunt posesori de 6230 (Mihai a postat in reactie la postul meu, in care imi descriam telefoanele pe care le-am folosit / voi folosi, sper tongue.gif). n-am nimic cu telefonul respectiv, este ok, daca vrei un anumit tip de telefon. pentru mine, este mai slab decat k700i (Care are si el probleme cacalau, printre care si bateria biggrin.gif) si asta pentru ca mie imi place un ecran cat mai mare (folosesc wap intens) si pentru ca are joystick. |
||||||
--------------------
Ford
Focus
|||||||
Marty |
![]()
|
||
Valentine, sunt unii oameni care-si inchid mobilu' noaptea, daca nu stiai. Eu sunt unul dintre ei. Asa ca telefonul ala putea sa mearga si vreo 25 de zile si tot n-ar fi fost o afirmatie deplasata! P.S.: Totusi, stau si ma minunez de omu' cu telefonu' in stand-by 15 zile, nu l-a sunat nimeni, saracu'. O fi vorba de Daniil Sihastrul sau cine stie de ce alta somitate in domeniu, nu de alta da' m-ar capia atita solitudine. |
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cre' ca nici semnal n-avea in pestera :mrgreen:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Valentine |
![]()
|
||
|
||
--------------------
Ford
Focus
|||
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Am pus cartela de connex in el ca sa nu ma sune nimeni si l-am lasat pe masa. Tine 15 zile stand-by si gata (pt cei care se pare k nu inteleg adica nu umblii deloc la el). Adevarat ca daca filmezi mult si faci multe poze te tine 3 zile
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Sincer... chiar nu cred!!! Am avut foarte multe telefoane și nu vorbesc din dud, chiar o fac în cunoștință de cauză! |
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|||
Valentine |
![]()
|
Asta zic si eu. MMihai eu sunt gata sa imi pun mobilul la bataie ca nu tine 15 zile ... te tine? :twisted:
|
--------------------
Ford
Focus
|
MMihai |
![]()
|
unde vreti voi sa bateti? acum ca sunt 15 ca sunt 14 tot aia e si oricum daca nu folosesti camera tine o saptamana oricum deschis zi si noapte in ritm normal. un telefon la care apreciez bateria este 3510i ... tot asa vreo saptamana tinea chiar mai mult, meserias ..
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Valentine |
![]()
|
||
noi nu bateam nicaieri. doar nu eram de acord cu afirmatia ta de mai sus, postata dupa ce am pus eu ceva de k700i, citez
concluzie ... :inger: ... oricum cu totii stim ca k700i e mai bun tongue.gif, chiar daca are el o baterie mai slaba (nu traim in padure, putem sa incarcam telu') biggrin.gif biggrin.gif si acuma nokia-istii cu 6230 ma asteapta dupa coltz sa imi dea in cap tongue.gif :mrgreen: |
||
--------------------
Ford
Focus
|||
MMihai |
![]()
|
biggrin.gif ceva e putred in danemarca laugh.gif
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
dragOn |
![]()
|
Băi nene, da' și de la mobile vă certați??? Doamne ferește să vorbiți de femei... :slimb:
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
hyperyon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 04 From: Iasi ![]() |
am avut destule mobile...am o manie sa schimb din 2 in 2 luni telefonul...ma plictisesc prea usor...
si de ce.....toate nu ma satisfac...le lipseste ceva......am avut si cu ecran color....pe urma si cu camera....de toate....toate ma nemultumeau cu ceva si m-am enervat si acuma am apelat la un Nokia 1100 ...cu ecran monocholor care ma tine 7 zile stand by si sunt multumit de el...deocamdata :mrgreen: |
--------------------
Mazda
CX5
2017 - 2.0 Revolution
- B985HYP
|
|
GeorgeB |
![]()
|
||
:shock: :shock: :shock: whre's the fun in that ? i need java, IRDA , BT etc. |
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|||
hyperyon |
![]()
|
||||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 04 From: Iasi ![]() |
hmm daca tu ai nevoie de astea...bravo tie eu nu java...am calculator acasa...si am acolo aplicatiile care le vreau, ringtones wallpapere etc..nu am nevoie sa imi pun pe mobil prin irda...te incanta la inceput....pe urma nu...doar transferarea agendei ...si asta o poti face si cu un cablu de date bluetooth...acelasi caz....camera de vreau imi iau aparat digital...culori..am calculator... si sincer am observat cu cat e mai complex telefonul....are un anumit lag...la toate care le-am avut avea...mai ales cand scrii sms-uri etc... eu nu ma multumesc deocamdata cu asta acuma...si cu softul lui simplut de nokia |
||||
--------------------
Mazda
CX5
2017 - 2.0 Revolution
- B985HYP
|
|||||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai, tot vorbim de masini care tre sa te duca din A in B si sa n-aiba briz-brizuri, da-n pana mea, mai e vreun telefon la care sa poti numai sa vorbesti?. Eu caut de nustiucand un 6310i (chit ca si asta are 70% functii mai mult decat imi e necesar) dar la taote magazinele imi spun ca nu se mai fabrica. Eu il vreau doar pentru cat il tine bateria si pentru agenda. Sa va spun ce vreau eu de la un telefon si sa-mi ziceti voi :1 daca sunt innapoiat 2. daca exista asemenea telefon.
sa NU aiba sonerie polifonica - ma scoate din sarite! sa NU aiba ecran color - idem dar as putea trece peste asta sa aiba agenda minim 500 buc cu diverse campuri fiecare- adresa, mail, tel acasa, birou, etc... sa tina bateria cat mai mult.. peste 10 zile daca se poate. dintre gadgeturi ar trebui sa aiba Ceas si Reminder cam atat...A! si sa fie ieftin -max 200$ |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:03 |