BLANA MOTOR PE SLZ-E BUNA?MERITA?
![]() ![]() ![]() |
BLANA MOTOR PE SLZ-E BUNA?MERITA?
anecula_08 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|||
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Nici eu.Nu am gasit inca braduti care sa se aseze perfect in orificiile de pe interiorul capotei (Supernova are asa ceva).
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
Si pana la urma a montat cineva la solenza asa ceva?
Vreau sa imi pun si eu da nu stiu daca se aseaza bine si mai ales daca are efecte benefice... zgomot redus motor etc puneti poze va rog, Multumesc, |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
In orice caz rau nu ii face. Sambata cred ca o montez si eu pe a mea
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
AZY |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 July 09 From: Ploiesti Prahova ![]() |
Salut,
Am montat eu de circa 1 an; blana este de Opel vectra, am decupat putin pe contur si am fixato cu braduti de plastic (gaurile in capota au fost date de mine). Diferenta ...., se simte putin la zgomotul motorului, mentionez ca am si chedere pe lateral si in fata. Nu am avut nici un fel de probleme pana acum, a trecut o vara si o iarna deci... este ok . |
--------------------
Dacia
Solentza
2003,clima
- Ph-09-AZY
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Am montat si eu blana, a fost nevoie sa o mai ajustez. Poze cand ajung in Bucuresti
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
Buna ziua,
anecula_08, asteptam pozelee... si daca se poate si putine explicatii, cum si ce ai facut Multumesc, |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Pozele le gasiti la jurnalul de bord . A mai trebuit decupat din ea. Momenta5n este prinsa doar in 5 soricei, urmand ca saptamana asta sa ii cumpar si bradutii.
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Pentru cei care mai vor blana, a aparut si la noi la bursa
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
gandi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 6 February 12 From: ARAD ![]() |
sunat,comandat primit,acum sa vad cand am timp sa montez ,,blana,cost total cu transport 90lei,apropo doamna cu care am vb la telefon foarte de treaba multumesc
|
--------------------
DACIA
SOLENZA SCALA
2003
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Se reduce zgomotul cat de cat? Se merita investitia?
This post has been edited by cristi_supernova: 29 Jun 2012, 18:25 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:51 |