BLANA MOTOR PE SLZ-E BUNA?MERITA?
![]() ![]() ![]() |
BLANA MOTOR PE SLZ-E BUNA?MERITA?
david79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|||
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
o fi fost solenza mea? io am pus blana de dsn. blana de solenza nu exista. cea de dsn nu se potriveste din prima. trebuie ajustata putin si la operatia asta am stricat 3 cuttere, dar a iesit ok. de prins se poate prinde f bine de capota cu suruburi. cred ca vreo 4 suruburi sunt de ajuns. pe capota se pun 4 suporturi de plastic cu piulita inauntru("suporturile" respective se folosesc la dacia berlina pentru prinderea manerului de la usa) si in ele se insurubeaza niste suruburi de 7 mm. iese f bine, insa trebuie ceva rabdare.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Vand eu una home made, mai eficienta decat una din comert.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Este foarte buna blana . Eu am una mai home-made stage 1 si am sa trec la stage 2 destul de repede mai ales ca acum este temperatura mai scazuta . Intrebare : a folosit cineva produse de la Dynamat ??? Am crezut ca imi va creste temperatura mult prin punerea unei folii termo-izolatoare , dar se pare ca a emrs f bine chiar si cu cheder pe lateralele capotei lasat toata vara . L-am scos pe cel frontal , eptnru ca acela chiar avea o mica importanta la temperatura ... desi stiu , da , nu se raceste pe acolo motorul ... ei bine influenteaza temperatura vara daca ai sau nu cheder pe latura frontala !
Vreau sa pun pe peretele anti-foc si pe capota cateva materiale izolatoare sa vad cum se vor cumporta si ele si motorul . Stie cineva vre-un spray insonorizant ignifug ??? Ce firma , ce model ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
din cat am observat la Solenta, zgomotul vine in primul rand prin tablier . blana de capota reduce din zgomotul care se transmite prin parbriz, dar nu va reduce considerabil zgomotul motorului. se merita investitia doar daca se face o insonorizare completa a habitaclului.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce vezi acolo nu face bine motorului , ci numai urechilor soferului !!! Deci gasiti ceva care sa si protejeze putin motorul ...
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care vor sa isi puna blana la capota, se mai gaseste blana de supernova la producator la pretul de 50 lei plus transport.
Persoana de contact este doamna Raluca Chiroiu. Email: raluca.chiroiu@gic.ro Tel:0752333632 Cu multumiri userului BOR pt informatie ![]() This post has been edited by anecula_08: 6 Apr 2011, 14:49 |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Dar se poate prinde la Solenza?(adica are acele gauri de prindere?)
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Se poate prinde, stiu ca sunt colegi pe forum care si-au montat. Se prinde cu braduti de plastic.
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Dupa 4 ani ... blana facuta de mine din folie termoizolanta si aluminizata a rezistat si inca isi face treaba foarte bine .
Pentru cine este atehnic , poate ca merita aceasta blana de care spuneti voi si faceti reclama . Totusi mai puneti cateva poze cu "blana" inainte de montare si dupa , sa se vada bine ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Voi pune poze cu blana pe seara cand ajunge coletul. Nu se compara(la aspect) cea home made cu aceasta.
7 Apr 2011, 11:26: A ajuns blana. Transportul a fost cam costisitor (40 lei) This post has been edited by anecula_08: 7 Apr 2011, 10:26 |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
S-o folosesti sanatos!
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Mersi la fel
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
Salut,
anecula_08, ai montat blana? cum este? vine bine? Se potriveste ? poze te rog... Multumesc, |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Nu am montat-o inca. Nici nu cred ca am timp sa o montez saptamana asta. De asezat ar trebui sa se aseze bn ca intra perfect in spatiile dintre nervuri.
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Am vorbit si eu azi cu d-na indicata. Mi-a comunicat ca pretul este 50 lei fara TVA (62 cu TVA), plus ca mai trebuie comandata si o cutie de transport de 11 lei... in care intra max 5 astfel de insonorizante, plus transportul.
![]() Cu multumiri lui anecula_08, altfel nici nu stiam ca se fabrica asa ceva! This post has been edited by bnedea: 7 Apr 2011, 20:42 |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
Svendrix |
![]()
|
A Who's who Group: Members Posts: 95 Joined: 29 August 09 ![]() |
Nu stiu daca este mai buna sau nu.. Dar dupa spusele lui Bnedea cum ca doar blana ar costa 60 de lei si transportul 40(Anecula).. Asta ar ajunge la mai bine de 100 de lei.. Mai bine ma multumesc eu cu blana mea facuta ''home-made'' cu folie, carton si o 'mocheta'(blana)..Fiind foarte multumit..
Insa este doar parerea mea.. Succes si astept pareri despre 'blanele' voastre.. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Deci pana la urma de al 50 ron a ajuns al 100 ron ... tipic romanesc !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
A zis de la inceput ca pretul este de 50 lei + transport. Daca nu iti convine poti sa mergi in Craiova. BoR a "descoperit" firma asta.
This post has been edited by Maskatu: 8 Apr 2011, 08:13 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
Buna ziua,
vreau si eu sa fac o comanda pt acest insonorizant, Am vorbit deja cu firma respectiva si daca mai sunteti colegi din Arges care mai doriti va rog sa ma contactati. Multumesc, |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Acum cativa ani aveam si eu vise cu "blana" asta, dar cand am vazut cum se face capota dupa ce mergi prin ploaie si zloata m-am linistit. Toata mizeria este aruncata pe interior.
Am cumparat niste izolatii asemanatoare de pe un Clio, pentru izolarea peretelui dintre compartimentul motor si habitaclu. Erau imbacsite de praf si noroi uscat. Nu mai zic ce scandal am avut ca le-am spalat in casa. Din poza de mai sus, pare destul de rigida si de subtire. Ma tem ca rolul este aproape in totalitate unul decorativ. Cele cumparate de mine au sub materialul acela negru de la exterior un strat de fonomin, iar sub fonomin, un material de sustinere al acestuia sa nu se destrame. Sunt moi si se muleaza pe tabla. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Blana in sine este facuta din pasla(fonomin) presata . Vezi ca este o poza si cu spatele acesteia la jurnalul meu de bord
This post has been edited by anecula_08: 9 Apr 2011, 13:13 |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Ai gauri pentru braduti in capota?
La mine nu am vazut. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Nu am gauri. Le voi da eu, apoi voi da cu grund si apoi cu vopsea
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Vezi cum si cu ce le dai pentru ca tabla este destul de moale si daca scapi burghiul, dornul sau alt obiect prin dublura aia, risti sa indoi fata capotei. Sunt masini de gaurit care au niste limitatoare pentru burghie pentru a nu patrunde mai mult decat trebuie.
This post has been edited by cristio_79: 9 Apr 2011, 13:25 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Stiu, e de toata jena tabla (aici ma refer la grosime). Mersi de sfat
![]() This post has been edited by anecula_08: 9 Apr 2011, 13:27 |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Gaurile sunt toate la locul lor... dar la supernova.
![]() |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
AdyTirla |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 12 February 08 From: Pitesti ![]() |
A montat careva blana pe masina?
Se muleaza bine? |
--------------------
Nova 1,6(1998)/
Solenza 1,4MPI(2004)
Scala
- AG-XX-XXX
|
|
alex_dinu476 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 338 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
Anecula ti ai montat blana?
saptamana ce vine am drum prin craiova si parca mi as lua si eu una dar as vrea sa vad cum arata pe solenza si daca mai reduce din zgomotul motorului |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004/1.4MPI
- DJ 08 EDO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:29 |