Internet prin cablu TV
![]() ![]() ![]() |
Internet prin cablu TV
AIX |
![]()
|
||
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Mam bucurat degeaba cand mi-am facut cererea la RDS pentru net , se pare ca suntem c-am putini , cableaza de zor in orase mai mari , poate la anul.
Ma usuca dial-up pe Romtelecom ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Atentie! Super oferta astral incepand de AZI!
http://www.astral.ro/index.php?id=6 In rezumat, la 29$ acuma ai 384 kbps pana in 20 GB, dupa aia probabil 128 kbps sau ceva, + 900 de minute in Astral, 90 in Romtelecom si 20 de pe mobil. Ce ziceti? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
danu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 05 ![]() |
QUOTE(Valentine @ 20 Apr 2005, 17:56) Atentie! Super oferta astral incepand de AZI! http://www.astral.ro/index.php?id=6 In rezumat, la 29$ acuma ai 384 kbps pana in 20 GB, dupa aia probabil 128 kbps sau ceva, + 900 de minute in Astral, 90 in Romtelecom si 20 de pe mobil. Ce ziceti? ![]() daca se prind intradevar cei 384 kbps (parca zice "pana la" 384) atunci e fain... ca mai stiu persoane care abia daca prin 128 kbps la Astral si platesc de 3 ori mai mult decat dau eu la RDS... |
--------------------
-
-
-
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Nu au cum. Este 256 kbps la orice abonament acuma. In plus la 12$ ai 256kbps pentru 3GB, dupa aia 128 kbps nelimitat, plus vreo 300 de minute gratuite. Eu zic ca e o oferta foarte buna!!
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
danu |
![]()
|
Ce am observat eu la CATV este faptul ca performana / calitatea poate diferi foarte mult de la oras la oras.
|
--------------------
-
-
-
|
|
danu |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 20 Apr 2005, 17:56) Atentie! Super oferta astral incepand de AZI! http://www.astral.ro/index.php?id=6 In rezumat, la 29$ acuma ai 384 kbps pana in 20 GB, dupa aia probabil 128 kbps sau ceva, + 900 de minute in Astral, 90 in Romtelecom si 20 de pe mobil. Ce ziceti? ![]() nou la cablelink $9 - max 256 kbps / 4 GB $15 - max 512 kbps / 8 GB $19 - max 768 kbps / 16 GB dupa care se limiteaza la 128 kbps |
--------------------
-
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am un prieten care a incheiat contract cu RDS de peste 2 luni, e cablat, insa activarea intirzie! Ieri am fost cu el la RDS si o tanti de acolo a replicat ca "la Romtelecom se asteptau 7 ani pe timpul lui Ceausescu!". Am ramas masca la raspunsul asta! Cum ar putea fi sensibilizati baietii astia de la RDS? Un OPC ceva ii ajuta oare?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Valentine |
![]()
|
OK Danu, ma dau batut. Incaodata RDS a mucificat (cel putin pe hartie) Astral
![]() Ramane de vazut daca cei 700 kbps sunt si pe extern, si daca chiar se ajunge la vitezele alea ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
auzi kaspersky, trebuia imediat sa faci reclamatie la superiorii aleia.. cum pielea mea isi permite sa vb. asa?
chiar nu ati facut nimic? |
-------------------- |
|
danu |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 10 May 2005, 10:20) OK Danu, ma dau batut. Incaodata RDS a mucificat (cel putin pe hartie) Astral ![]() Ramane de vazut daca cei 700 kbps sunt si pe extern, si daca chiar se ajunge la vitezele alea ![]() lol.. la ce sa te dai batut ? doar n-o fi rdsu meu si astralu tau ![]() eu sincer ma indoiec de 700+ kbps pe extern... sper sa ma insel ![]() QUOTE Am un prieten care a incheiat contract cu RDS de peste 2 luni, e cablat, insa activarea intirzie! dar n-a incheiat un contract ? nu se specifica acolo in cate zile trebuia instalat ? (parca era 'maxim 45 zile'). |
--------------------
-
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mda, in contract se specifica maximum de zile: 45, trecute de multisor. Si cu superiorii lu' vaca aia nu se vorbeste asa usor, au program parca vreo 2 ore in 2-3 zile pe saptamina, si cica cu audienta
![]() ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Frate, ori sint eu mai nebun, ori voi nu stiti cum se face scandalu...
Mie, cind mi-au tras netu, mai intii m-a cunoscut tot RDS Iasi ce gura am, LA TELEFON. De ce? Pentru ca unu se apucase sa ma programeze pentru cablare si n-au venit la timp. Si le-am luat neamurile la rind la toti, si am sunat si la centrala de la Bucuresti, ca mai ramasesera vro 2 rubedenii nerezolvate ![]() A doua zi asteptau baietii la usa sa sosesc de la munca ![]() Acum cind ma duc sa platesc factura, mai intii am parte de un smile pina la urechi numai sa nu ma enervez cumva ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:14 |