DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Internet prin cablu TV

danielM
post 8 Mar 2005, 08:52
Post #121

Membru fidel

Group: Members
From: Bucuresti

nu se compara internetul "de cartier" cu cel oferit de o firma mare ca RDS sau ASTRAL
acum depinde ce vreti . Eu personal am ASTRAL si sunt multumit . Am constant 30 k , messengerul merge f bine dar daca vreau sa trag un film de pe dc++ innebunesc (dureaza 6 ore minim) . Jocuri pe internet-merg foarte bine cu ping f mic ceea ce constituie diferenta fata de cei cu internet de cartier care au ping mare (nu au IP static) .

--------------------
DACIA 1300 1981 - B2XBOG
Nu am avut bani de masina asa ca mi-am luat o Dacia.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
romulus
post 8 Mar 2005, 09:13
Post #122

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

Plus ca depinzi de cel de la care-ti tragi internetul. Daca e o retea cu server, care merge permanent, hai ca mai merge. Dar daca faci o retea simpla si iti da un pic de acces si la net, depinzi de calculatorul respectivului. E oprit calculatorul, ai net pauza. Si de obicei chestiile astea se intampla atunci cand ai mai mare nevoie de net.

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
Lexy
post 8 Mar 2005, 09:35
Post #123

Just ME

Eu am net de "cartier" ca sa zic asa...si mergea super bine 300-700kb cand eram singura pe banda....si downloadam la greu...da acum merge ca naiba..si au bagat downloadul dupa 0:00:( asa ca torentele au devenit programe ptr adulti:))

Cica in 2 saptamani baga fibra optica dar eu ma mut:))....oricum ptr cine vrea net..incercatzi first la retele de cartier ca iesiti mai ieftin!Si la RDS (am avut si eu abon ala de 100$) poate merge super bine dar cand pica e picat nene si mai sunt si super scarboshi aia de la departamentul tehnic si itzi vantura cuvantul negarantat...ala din contract de te saturi....

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
AVT
post 8 Mar 2005, 10:04
Post #124

Membru autentic

Eu sunt pe RDS, pe cablu. E si bine e si rau. Viteza cam lasa de dorit cateodata. Dar sunt totusi si unele avantaje.

--------------------
Chevrolet Kalos 1.4 16v 94cp - ----
Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
+
Apostol Bogdan
post 9 Mar 2005, 20:51
Post #125

Membru

From: cluj-napoca

daca e cineva din cluj poate sa imi zicva si mie daca stie vreo firma care pune in centru ca la IT4WEB nu se poate, la NapocaStar la fel doar la astral. Daca mai stie cineva va rog sa imi ziceti. Iar la astral cat costa instalarea si ce pret are un modem extern???

--------------------
Dacia Logan Laureate Plus Gri comette/2007
+
desdemona
post 10 Mar 2005, 04:03
Post #126

QUOTE(danielM @ 8 Mar 2005, 08:52)
nu se compara internetul "de cartier" cu cel oferit de o firma mare ca RDS sau ASTRAL
acum depinde ce vreti . Eu personal am ASTRAL si sunt multumit . Am constant 30 k , messengerul merge f bine dar daca vreau sa trag un film de pe dc++ innebunesc (dureaza 6 ore minim) .

Si eu sunt relativ multumita de Astral (in Constanta). Chiar daca sunt intr-o mini retea (4 calculatoare), n-am probleme cu intreruperea net-ului, pentru ca router-ul e la mine si bineinteles ca-l tin permanent in priza. Imi stiu eu vecinii - astia fac tot felul de economii la curent si n-am avut incredere ... Macar asa, daca se intampla sa nu mearga netul, stiu sigur ca "e de la ei", nu de la vecini biggrin.gif
Nemultumirile apar la viteza de download.. cateodata merge bine, cateodata prost.. prin urmare imi iau grosul de pe FTP-uri... si doar pentru restul folosesc DC++, eMule sau altele.
Inainte vroiam net de la RDS, dar momentan stau la casa (multi pensionari in zona) si, asa cum spunea cineva mai sus, RDS-ul a cablat doar blocurile din jur, casele fiind la regim special. Asa am ajuns la Astral (acum un an) si nu imi pare chiar rau smile.gif

This post has been edited by desdemona: 10 Mar 2005, 04:04

--------------------
de serviciu
+
marksman
post 10 Mar 2005, 09:11
Post #127

Post mortem nihil est

From: sat

Eu am internet de la o firma mica din Timisoara, care distribuie net prin radio, dar, fiind foarte aproape de ei m-au cablat prin UTP. Scump abonamentul, 5 euro cu 500 MB trafic, dar cei 128 kb cu care vine netu de pe conducta sunt garantati.

Oricum am "conducta" puternica la serviciu si cand ajung acasa oricum nu-mi arde de stat pe net. Pentru forum si din cand in cand descarcat un update pentru un program merge...

This post has been edited by Illusi0n: 10 Mar 2005, 09:13

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
bogdan_iuly
post 10 Mar 2005, 23:50
Post #128

Membru incepator

Folosesc internet prin dial-up si vreau prin cablu, pentru ca ar fi cam aceleasi costuri si servicii mai buna ... In bloc sunt doar Multicanal si Astral. Eu am cablu de la Astral.

Ce ma sfatuiti sa fac?

--------------------
Dacia Logan -
It's nice to be important, but
It's more important to be nice!
------------------------- Scooter
+
romulus
post 11 Mar 2005, 07:32
Post #129

QUOTE(desdemona @ 10 Mar 2005, 05:03)
Si eu sunt relativ multumita de Astral (in Constanta). Chiar daca sunt intr-o mini retea (4 calculatoare), n-am probleme cu intreruperea net-ului, pentru ca  router-ul e la mine si bineinteles ca-l tin permanent in priza. Imi stiu eu vecinii - astia fac tot felul de economii la curent si n-am avut incredere ... Macar asa, daca se intampla sa nu mearga netul, stiu sigur ca "e de la ei", nu de la vecini biggrin.gif
Nemultumirile apar la viteza de download.. cateodata merge bine, cateodata prost.. prin urmare imi iau grosul de pe FTP-uri... si doar pentru restul folosesc DC++, eMule sau altele.
Inainte vroiam net de la RDS, dar momentan stau la casa (multi pensionari in zona) si, asa cum spunea cineva mai sus, RDS-ul a cablat doar blocurile din jur, casele fiind la regim special. Asa am ajuns la Astral (acum un an) si nu imi pare chiar rau  smile.gif
*

Tu macar ai avut alternativa. Eu sunt legat de maini si de picioare. OriRDS ori dial-up. Si pe moment ramane varianta 2 sad.gif

--------------------
+
romulus
post 11 Mar 2005, 07:35
Post #130

QUOTE(bogdan_iuly @ 11 Mar 2005, 00:50)
Folosesc internet prin dial-up si vreau prin cablu, pentru ca ar fi cam aceleasi costuri si servicii mai buna ... In bloc sunt doar Multicanal si Astral. Eu am cablu de la Astral.

Ce ma sfatuiti sa fac?
*

Vezi ce-ti ofera Astralul si Multicanalul. Alege dupa ce ai tu nevoie. Renunta la Dial-up. Eu, cel putin m-am saturat sa dau o gramada de bani la Romtelecom pentru niste servicii sub orice critica.

--------------------
+
AIX
post 11 Mar 2005, 09:06
Post #131

quite a regular

romulus, vezi ca are o oferta noua Romtelecomul - ClickNet Freedom Maxi 15 euro + TVA abonamentul, acces nelimitat "in weekend si in afara orelor de varf". poate iesi mai ieftin asa, decat "la minut".

http://www.clicknet.ro/ro/cf_1.php

edit:: se pare ca in Mures n-au acoperire deocamdata..

This post has been edited by AIX: 11 Mar 2005, 09:07

--------------------
. . .
+
Charlton
post 11 Mar 2005, 09:09
Post #132

ان سيارتي ك

From: Gugulania

Pe mine ma usuca Romtelecomul , pe clicknet (890222) , la noi inca nu avem net pe cablu , mi-am depus cererea (rds) , noroc ca ies pe net de la scarbiciu biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 / - CS-05-FUB
Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun.
+
romulus
post 11 Mar 2005, 10:46
Post #133

QUOTE(AIX @ 11 Mar 2005, 10:06)
romulus, vezi ca are o oferta noua Romtelecomul - ClickNet Freedom Maxi  15 euro + TVA abonamentul, acces nelimitat "in weekend si in afara orelor de varf". poate iesi mai ieftin asa, decat "la minut".

http://www.clicknet.ro/ro/cf_1.php

edit:: se pare ca in Mures n-au acoperire deocamdata..
*

Multumesc dar eu m-am saturat de dial-up. Stai si plangi langa calculator pana-ti intra o poza. In plus, abonamentul de care zici cred ca e numai pentru acces. Nu mai am incredere in Romtelecom. In plus, 15 euro+tva nu ti se pare cam mult pentru dial-up? Apropo, ce rata de transfer asigura? Fiind numar cu 89, suprataxa, au tot interesul sa te tina cat mai mult. Cel putin asa era pe vremea EasyNet.

--------------------
+
AIX
post 11 Mar 2005, 10:56
Post #134

quite a regular

Dupa cum scrie acolo, in afara de cei 15 euro +TVA/luna nu mai platesti nimic. Si poti intra cat vrei, in intervalul 20-8 si in week-end. rata de transfer? Depinde in primul rand de calitatea liniei telefonice.

Iar in lipsa de broadband, merge si dial-up-ul..

--------------------
. . .
+
paulp
post 11 Mar 2005, 11:00
Post #135

Bagator de seama!

From: Iasi

RDS rules.
9 coco, cu telefon, 2 GB la 256 kbs, si unlimited la 128 kbs.

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Charlton
post 11 Mar 2005, 11:11
Post #136

ان سيارتي ك

From: Gugulania

Abia astept RDS la noi 124.gif
Cat despre Romtelecom... 166.gif

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 / - CS-05-FUB
Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun.
+
romulus
post 11 Mar 2005, 12:25
Post #137

In momentul in care am internetul de la RDS, renunt la Romtelecom fara nici o parere de rau. Pana atunci, daca nu-i calu e bun si magaru
Later edit. Am xnet si merge destul de bine. 3 conturi imi ajung pe o luna si ma mai limitez si eu ce naiba.

This post has been edited by romulus: 11 Mar 2005, 12:43

--------------------
+
AIX
post 11 Mar 2005, 13:20
Post #138

quite a regular

Acu' ca-m clarificat cum e cu magaru', claculeaza cand/cat stai pe net, si care e factura la rtl; poate iesi mai ieftin si cu nutretu' lor 04.gif

disclaimer: nu lucrez la rtl, nu era vorba despre reclama; vorbeam doar despre lipsa calului.

--------------------
. . .
+
mewtwo
post 11 Mar 2005, 13:52
Post #139

LA LA LA TRA LA LA

QUOTE(paulp @ 11 Mar 2005, 13:00)
RDS rules.
*

Yo ! Eu il am la 4.5 coco ! Promotional reducere 50% timp de 1 an . Pt banii dati MERITA ! Tel l-am pus eu (adica aparatul e al meu) ; ar fi fost culmea sa le mai cer si aparat !

--------------------
DACIA LOGAN Laureate
....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
+
LucVer
post 11 Mar 2005, 21:30
Post #140

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

Ieri am facut si eu contractul cu RDS-ul pt ab. de 15 $. 4G la 256 K. Dupa, oricat la 128 K.
O intrebare pentru cei care au cablu la RDS, cat de des se intampla sa fie cazut netu'?

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
bogdan_iuly
post 11 Mar 2005, 22:26
Post #141

Membru incepator

QUOTE(paulp @ 11 Mar 2005, 11:00)
RDS rules.
*

Nesimtiti mad.gif ! Le-am trimis un mail in care i-am cam cand o sa fie disponibil serviciul si in blocul meu si nici macar nu au raspuns mad.gif .

--------------------
Dacia Logan -
It's nice to be important, but
It's more important to be nice!
------------------------- Scooter
+
romulus
post 11 Mar 2005, 22:31
Post #142

QUOTE(bogdan_iuly @ 11 Mar 2005, 23:26)
Nesimtiti  mad.gif ! Le-am trimis un mail in care i-am cam cand o sa fie disponibil serviciul si in blocul meu si nici macar nu au raspuns  mad.gif  .
*

La RDS? Stai calm
nici mie nu mi-au raspuns si nu cred ca o sa-mi mai raspunda vreodata. Sunt deja prea bine infipti in sistem ca nu-i mai doare daca striga unul sau doi

--------------------
+
paxgallodacica
post 11 Mar 2005, 22:31
Post #143

Membru incepator

From: Germania

Acasa am cablu TV pe linia internet : 60 de programe si ADSL 1Mb happy.gif

--------------------
Citroën Xantia 1.9TD 1996
+
paulp
post 11 Mar 2005, 22:54
Post #144

Bagator de seama!

1. Trebuie mai multe cereri din zona pentru ca sa instaleze fibra wink.gif
2. Cind cade, cel mai mult a durat 10 min, dar timp in care i-am stresat la greu cu telefoane smile.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Ake
post 11 Mar 2005, 23:08
Post #145

Morderator

Group: Moderatori

uite ca acum vad si eu ca dial-up e bun la ceva.
io nu crezusem ca o sa ajung sa ma uit pe internet la lumanare, da uite c-o facui si p-asta. N-am lumina de fo ora si ma plictisesc ingrozitor fara Tv. Daca aveam net pe cablu, acum n-as fi putut sa citesc pe forum

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
mihail75
post 11 Mar 2005, 23:09
Post #146

mihail

pt. cel de mai sus care se intreba cit de des cade netul?
eu am tot rds si sunt relativ multumit. de 2 luni a cazut (cel putin cind am fost eu pe faza) doar de 2 ori si nu a durat mult.
faza cu 256 sau 128 kbs e mai mult de reclama, pt. ca in contract oricum spune ca depinde de diversi factori ca sa atinga viteza asta. la download nu am scos mai mult de 40kbs/sec. (in medie 30) dar daca ai rabdare intr-o noapte iti trage un film. internetul merge rezonabil de repede. in lipsa de altceva, plus faza cu telefonul, e ok.
m75

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.4 MPI - Is-YY-XXX
mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
+
thunder
post 11 Mar 2005, 23:15
Post #147

Membru autentic

From: Pitesti

Cred ca intr-o zi o sa ma spanzur cu cablu de la telefon ... ca mi s-a luat de dial-up pe Romtelecom + 7 euro la ARTelecom abon. de net. Nesimtitii de la RDS au venit in oras acum un an si ceva si de atunci freaca menta sau baga net pe fibra doar la firme 100Euro 128kbps sau 220Euro 256kbps cum avem ... mai bine zis are sefu la servici. Alta solutie nu am. I-am gasit pe unii cu radio da tre sa vina cu antena de 500 $ pe bloc ... asociatia de locatari nu mai vrea antene. Si ce ma oftica tehnologia astora ... ca toate antenele sunt directionale ... adica stiti voi bate fix pe o directie. Daca nu esti pe directia ei ... ioc net. Unui prieten i-au zis ca bate unda pe langa bloc, se loveste de coltu blocului si singura zona la care are acces ... balconu ... e totusi prea departe de unda blink.gif blink.gif Culmea nesimtirii ca am scanat cu laptopu la servici (placa retea wirelless) si le-am vazut un acces-point ... da acasa nimic. Crescuse inima in mine ... vai vai ... da cand am ajuns acasa m-am basicat tot mad.gif Cica mai au astia la romtelecom un abonament de 100 euro + 175 euro instalare pe linie inchiriata, da totusi e mult ... mai mult de 50$ nu dau pe net nici mort.

--------------------
Opel Astra H 2006 - B-50-WSE
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
+
mihail75
post 13 Mar 2005, 12:32
Post #148

mihail

dupa ce am terminat de citit tot topicul, cel 5 pagini, am ajuns la concluzia ca am avut noroc, sau cel putin cei din iasi care merg pe mina RDS-ului am avut nocorc.
nu ma pot plinge de nimic in legatura cu ei, in cele aproape 3 luni de cind am trecut la ei, satul de dialup. contractul l-am incheiat relatic repede (20 min.) au venit in 2 sapt. sa instaleze (si ma avertizasera ca dureaza cel putin 3) si de atnci nu am avut nici o problema nici cu netul, nici cu telefonul. oamenii au fost civilizati, respectuosi, tipul de la instalare nici nu a vrut sa auda de vreo atentie, a venit, a facut treaba , a plecat rapid (pina sa ii dau eu de o bere el era pe usa). cel cu care am luat legatura la firma sa imi ofere datele tehnice a fost la fel de ok. deci, jos palaria (cel putin pina acum). cei trei prieteni ai mei care au instalat rds dupa mine au avut aceeasi experienta.
asta si pt. cei din alte parti ale tarii, "mai civilizate", sa vedeti ca la iasi se poate, fiind vorba de aceeasi firma, care pe acolo se pare ca face figuri (unde e cazul).
m75

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.4 MPI - Is-YY-XXX
mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
+
AIX
post 13 Mar 2005, 13:27
Post #149

quite a regular

QUOTE(Ake @ 11 Mar 2005, 23:08)
uite ca acum vad si eu ca dial-up e bun la ceva.
io nu crezusem ca o sa ajung sa ma uit pe internet la lumanare, da uite c-o facui si p-asta. N-am lumina de fo ora si ma plictisesc ingrozitor fara Tv. Daca aveam net pe cablu, acum n-as fi putut sa citesc pe forum
*

Sa nu uitam ca in treaba asta intra si un laptop, cu bateria aferenta. Sau merge "desktop-ul" la pedale? 04.gif

--------------------
. . .
+
Ake
post 20 Apr 2005, 10:30
Post #150

Morderator

Group: Moderatori

YES! INES - televiziune digitala

cam scumput pentru cat ma uit eu la tv, dar cred ca merita

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
6 Pages « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 21:13
Forum Renault