Internet prin cablu TV
![]() ![]() ![]() |
Internet prin cablu TV
danielM |
![]()
|
||
![]() Membru fidel Group: Members Posts: 22 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1981
- B2XBOG Nu am avut bani de masina asa ca mi-am luat o Dacia.
|
|||
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Plus ca depinzi de cel de la care-ti tragi internetul. Daca e o retea cu server, care merge permanent, hai ca mai merge. Dar daca faci o retea simpla si iti da un pic de acces si la net, depinzi de calculatorul respectivului. E oprit calculatorul, ai net pauza. Si de obicei chestiile astea se intampla atunci cand ai mai mare nevoie de net.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am net de "cartier" ca sa zic asa...si mergea super bine 300-700kb cand eram singura pe banda....si downloadam la greu...da acum merge ca naiba..si au bagat downloadul dupa 0:00:( asa ca torentele au devenit programe ptr adulti:))
Cica in 2 saptamani baga fibra optica dar eu ma mut:))....oricum ptr cine vrea net..incercatzi first la retele de cartier ca iesiti mai ieftin!Si la RDS (am avut si eu abon ala de 100$) poate merge super bine dar cand pica e picat nene si mai sunt si super scarboshi aia de la departamentul tehnic si itzi vantura cuvantul negarantat...ala din contract de te saturi.... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt pe RDS, pe cablu. E si bine e si rau. Viteza cam lasa de dorit cateodata. Dar sunt totusi si unele avantaje.
|
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
daca e cineva din cluj poate sa imi zicva si mie daca stie vreo firma care pune in centru ca la IT4WEB nu se poate, la NapocaStar la fel doar la astral. Daca mai stie cineva va rog sa imi ziceti. Iar la astral cat costa instalarea si ce pret are un modem extern???
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
desdemona |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 11 November 04 ![]() |
QUOTE(danielM @ 8 Mar 2005, 08:52) nu se compara internetul "de cartier" cu cel oferit de o firma mare ca RDS sau ASTRAL acum depinde ce vreti . Eu personal am ASTRAL si sunt multumit . Am constant 30 k , messengerul merge f bine dar daca vreau sa trag un film de pe dc++ innebunesc (dureaza 6 ore minim) . Si eu sunt relativ multumita de Astral (in Constanta). Chiar daca sunt intr-o mini retea (4 calculatoare), n-am probleme cu intreruperea net-ului, pentru ca router-ul e la mine si bineinteles ca-l tin permanent in priza. Imi stiu eu vecinii - astia fac tot felul de economii la curent si n-am avut incredere ... Macar asa, daca se intampla sa nu mearga netul, stiu sigur ca "e de la ei", nu de la vecini ![]() Nemultumirile apar la viteza de download.. cateodata merge bine, cateodata prost.. prin urmare imi iau grosul de pe FTP-uri... si doar pentru restul folosesc DC++, eMule sau altele. Inainte vroiam net de la RDS, dar momentan stau la casa (multi pensionari in zona) si, asa cum spunea cineva mai sus, RDS-ul a cablat doar blocurile din jur, casele fiind la regim special. Asa am ajuns la Astral (acum un an) si nu imi pare chiar rau ![]() This post has been edited by desdemona: 10 Mar 2005, 04:04 |
--------------------
de serviciu
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu am internet de la o firma mica din Timisoara, care distribuie net prin radio, dar, fiind foarte aproape de ei m-au cablat prin UTP. Scump abonamentul, 5 euro cu 500 MB trafic, dar cei 128 kb cu care vine netu de pe conducta sunt garantati.
Oricum am "conducta" puternica la serviciu si cand ajung acasa oricum nu-mi arde de stat pe net. Pentru forum si din cand in cand descarcat un update pentru un program merge... This post has been edited by Illusi0n: 10 Mar 2005, 09:13 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Folosesc internet prin dial-up si vreau prin cablu, pentru ca ar fi cam aceleasi costuri si servicii mai buna ... In bloc sunt doar Multicanal si Astral. Eu am cablu de la Astral.
Ce ma sfatuiti sa fac? |
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(desdemona @ 10 Mar 2005, 05:03) Si eu sunt relativ multumita de Astral (in Constanta). Chiar daca sunt intr-o mini retea (4 calculatoare), n-am probleme cu intreruperea net-ului, pentru ca router-ul e la mine si bineinteles ca-l tin permanent in priza. Imi stiu eu vecinii - astia fac tot felul de economii la curent si n-am avut incredere ... Macar asa, daca se intampla sa nu mearga netul, stiu sigur ca "e de la ei", nu de la vecini ![]() Nemultumirile apar la viteza de download.. cateodata merge bine, cateodata prost.. prin urmare imi iau grosul de pe FTP-uri... si doar pentru restul folosesc DC++, eMule sau altele. Inainte vroiam net de la RDS, dar momentan stau la casa (multi pensionari in zona) si, asa cum spunea cineva mai sus, RDS-ul a cablat doar blocurile din jur, casele fiind la regim special. Asa am ajuns la Astral (acum un an) si nu imi pare chiar rau ![]() Tu macar ai avut alternativa. Eu sunt legat de maini si de picioare. OriRDS ori dial-up. Si pe moment ramane varianta 2 ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
romulus |
![]()
|
QUOTE(bogdan_iuly @ 11 Mar 2005, 00:50) Folosesc internet prin dial-up si vreau prin cablu, pentru ca ar fi cam aceleasi costuri si servicii mai buna ... In bloc sunt doar Multicanal si Astral. Eu am cablu de la Astral. Ce ma sfatuiti sa fac? Vezi ce-ti ofera Astralul si Multicanalul. Alege dupa ce ai tu nevoie. Renunta la Dial-up. Eu, cel putin m-am saturat sa dau o gramada de bani la Romtelecom pentru niste servicii sub orice critica. |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
romulus, vezi ca are o oferta noua Romtelecomul - ClickNet Freedom Maxi 15 euro + TVA abonamentul, acces nelimitat "in weekend si in afara orelor de varf". poate iesi mai ieftin asa, decat "la minut".
http://www.clicknet.ro/ro/cf_1.php edit:: se pare ca in Mures n-au acoperire deocamdata.. This post has been edited by AIX: 11 Mar 2005, 09:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Pe mine ma usuca Romtelecomul , pe clicknet (890222) , la noi inca nu avem net pe cablu , mi-am depus cererea (rds) , noroc ca ies pe net de la scarbiciu
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
romulus |
![]()
|
QUOTE(AIX @ 11 Mar 2005, 10:06) romulus, vezi ca are o oferta noua Romtelecomul - ClickNet Freedom Maxi 15 euro + TVA abonamentul, acces nelimitat "in weekend si in afara orelor de varf". poate iesi mai ieftin asa, decat "la minut". http://www.clicknet.ro/ro/cf_1.php edit:: se pare ca in Mures n-au acoperire deocamdata.. Multumesc dar eu m-am saturat de dial-up. Stai si plangi langa calculator pana-ti intra o poza. In plus, abonamentul de care zici cred ca e numai pentru acces. Nu mai am incredere in Romtelecom. In plus, 15 euro+tva nu ti se pare cam mult pentru dial-up? Apropo, ce rata de transfer asigura? Fiind numar cu 89, suprataxa, au tot interesul sa te tina cat mai mult. Cel putin asa era pe vremea EasyNet. |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum scrie acolo, in afara de cei 15 euro +TVA/luna nu mai platesti nimic. Si poti intra cat vrei, in intervalul 20-8 si in week-end. rata de transfer? Depinde in primul rand de calitatea liniei telefonice.
Iar in lipsa de broadband, merge si dial-up-ul.. |
--------------------
.
.
.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
RDS rules.
9 coco, cu telefon, 2 GB la 256 kbs, si unlimited la 128 kbs. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Abia astept RDS la noi
![]() Cat despre Romtelecom... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
romulus |
![]()
|
In momentul in care am internetul de la RDS, renunt la Romtelecom fara nici o parere de rau. Pana atunci, daca nu-i calu e bun si magaru
Later edit. Am xnet si merge destul de bine. 3 conturi imi ajung pe o luna si ma mai limitez si eu ce naiba. This post has been edited by romulus: 11 Mar 2005, 12:43 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
AIX |
![]()
|
Acu' ca-m clarificat cum e cu magaru', claculeaza cand/cat stai pe net, si care e factura la rtl; poate iesi mai ieftin si cu nutretu' lor
![]() disclaimer: nu lucrez la rtl, nu era vorba despre reclama; vorbeam doar despre lipsa calului. |
--------------------
.
.
.
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Ieri am facut si eu contractul cu RDS-ul pt ab. de 15 $. 4G la 256 K. Dupa, oricat la 128 K.
O intrebare pentru cei care au cablu la RDS, cat de des se intampla sa fie cazut netu'? |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
romulus |
![]()
|
QUOTE(bogdan_iuly @ 11 Mar 2005, 23:26) Nesimtiti ![]() ![]() La RDS? Stai calm nici mie nu mi-au raspuns si nu cred ca o sa-mi mai raspunda vreodata. Sunt deja prea bine infipti in sistem ca nu-i mai doare daca striga unul sau doi |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
paxgallodacica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 20 February 05 From: Germania ![]() |
Acasa am cablu TV pe linia internet : 60 de programe si ADSL 1Mb
![]() |
--------------------
Citroën
Xantia 1.9TD
1996
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
1. Trebuie mai multe cereri din zona pentru ca sa instaleze fibra
![]() 2. Cind cade, cel mai mult a durat 10 min, dar timp in care i-am stresat la greu cu telefoane ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
uite ca acum vad si eu ca dial-up e bun la ceva.
io nu crezusem ca o sa ajung sa ma uit pe internet la lumanare, da uite c-o facui si p-asta. N-am lumina de fo ora si ma plictisesc ingrozitor fara Tv. Daca aveam net pe cablu, acum n-as fi putut sa citesc pe forum |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
pt. cel de mai sus care se intreba cit de des cade netul?
eu am tot rds si sunt relativ multumit. de 2 luni a cazut (cel putin cind am fost eu pe faza) doar de 2 ori si nu a durat mult. faza cu 256 sau 128 kbs e mai mult de reclama, pt. ca in contract oricum spune ca depinde de diversi factori ca sa atinga viteza asta. la download nu am scos mai mult de 40kbs/sec. (in medie 30) dar daca ai rabdare intr-o noapte iti trage un film. internetul merge rezonabil de repede. in lipsa de altceva, plus faza cu telefonul, e ok. m75 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Cred ca intr-o zi o sa ma spanzur cu cablu de la telefon ... ca mi s-a luat de dial-up pe Romtelecom + 7 euro la ARTelecom abon. de net. Nesimtitii de la RDS au venit in oras acum un an si ceva si de atunci freaca menta sau baga net pe fibra doar la firme 100Euro 128kbps sau 220Euro 256kbps cum avem ... mai bine zis are sefu la servici. Alta solutie nu am. I-am gasit pe unii cu radio da tre sa vina cu antena de 500 $ pe bloc ... asociatia de locatari nu mai vrea antene. Si ce ma oftica tehnologia astora ... ca toate antenele sunt directionale ... adica stiti voi bate fix pe o directie. Daca nu esti pe directia ei ... ioc net. Unui prieten i-au zis ca bate unda pe langa bloc, se loveste de coltu blocului si singura zona la care are acces ... balconu ... e totusi prea departe de unda
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
dupa ce am terminat de citit tot topicul, cel 5 pagini, am ajuns la concluzia ca am avut noroc, sau cel putin cei din iasi care merg pe mina RDS-ului am avut nocorc.
nu ma pot plinge de nimic in legatura cu ei, in cele aproape 3 luni de cind am trecut la ei, satul de dialup. contractul l-am incheiat relatic repede (20 min.) au venit in 2 sapt. sa instaleze (si ma avertizasera ca dureaza cel putin 3) si de atnci nu am avut nici o problema nici cu netul, nici cu telefonul. oamenii au fost civilizati, respectuosi, tipul de la instalare nici nu a vrut sa auda de vreo atentie, a venit, a facut treaba , a plecat rapid (pina sa ii dau eu de o bere el era pe usa). cel cu care am luat legatura la firma sa imi ofere datele tehnice a fost la fel de ok. deci, jos palaria (cel putin pina acum). cei trei prieteni ai mei care au instalat rds dupa mine au avut aceeasi experienta. asta si pt. cei din alte parti ale tarii, "mai civilizate", sa vedeti ca la iasi se poate, fiind vorba de aceeasi firma, care pe acolo se pare ca face figuri (unde e cazul). m75 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
AIX |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 11 Mar 2005, 23:08) uite ca acum vad si eu ca dial-up e bun la ceva. io nu crezusem ca o sa ajung sa ma uit pe internet la lumanare, da uite c-o facui si p-asta. N-am lumina de fo ora si ma plictisesc ingrozitor fara Tv. Daca aveam net pe cablu, acum n-as fi putut sa citesc pe forum Sa nu uitam ca in treaba asta intra si un laptop, cu bateria aferenta. Sau merge "desktop-ul" la pedale? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:13 |