Internet prin cablu TV
![]() ![]() ![]() |
Internet prin cablu TV
Watchful snake |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|||
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
m-am plins la inceput de server one , retractez cuvintele un pusti care a venit si a configurat IP - urile le-a gresit si vad ca dupa aproape 12 ore de functionare merge " brici "
Costi stiu ca tu stai in crangasi pe ceahlau se afla la nr 8 apt 63 daca te intereseaza |
--------------------
.
.
.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bei copii, dupa cum vedeti, incep sa scriu si in weekend.
Dupa ce i-am injurat de mama focului (in gand) pe astia de la RDS, caci nici aseara nu-mi mergea teava pe extern, astazi dupa-amiaza a inceput sa curga. Si cum curge chiar mai repede decat la serviciu, zburda adica, e super cool! ![]() Bravo RDS! ps. nu cred ca o sa consum cei 2Gb dedicati, pentru ca filme iau a gogo de la serviciu, iar muzica... am peste 3200 de Mp3-uri pe hard, so... Da' sa vedem noi cum trece prima luna... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
...Imi amintesc ca asa am spus si cand am luat primul PC, un 486 (mare racnet pe vremea aia), iar omu' de la vanzari ma intreba daca vreau un HDD de 1G sau de 2 G. Iar eu i-am raspuns, total mirat: da' la ce mi-ar trebui, nene, un hard de 2 G???
Eu veneam de la un HC cu 64kb memorie, eh.... ![]() Dupa nici 6 luni imi dadeam cu pumnii in cap ca nu luasem HDD-ul de 2G! Asadar, sper sa NU aveti dreptate, dar tare ma tem ca... DA! ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiti daca a inceput RDS/RCS sa bage internet si prin Titan?
Cablurile sunt trase de un an si. la mine in bloc La casieria unde platesc cablul se pare ca cocoanele alea habar n-au ce e ala internet, iar la e-mail, cei de la rdslink nu mi-au raspuns niciodata. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Vezi pe site-ul www.rdslink.ro iti spun pe ce strada se poate instala.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Lista aia nu e updata de mai mult de un an. O cunosc foarte bine. Nici strada pe care am biroul nu apare in lista, dar am internet prin cablu de aproape doi ani.
P.S. am telefonat pana si la serviciul tehnic la ei dar n-au habar, singura solutie e sa aflu daca s-a mai pus prin cartier, ca sa pot sa sun agentul de vanzari s(care nici el evident, habar n-are de nimic) sa se intereseze. This post has been edited by Ake: 8 Jan 2005, 20:26 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
maddan |
![]()
|
Pai du-te la sediul lor de langa Palatul Parlamentului (cum urci pe langa matahala pe partea dreapta, langa hotelul parlamentarilor, cladirea Forum 2000), si acolo poti purta o discutie amabila cu ei.
Mie mi-au raspuns la meil dupa o luna si ceva, asta dupa ce eu renuntasem initial la ei din cauza unei toante de la casieria la care trebuia sa ma abonez, care a stat la un contract 45 de minute si ceva, la persoana din fata mea, moment in care am crapat si am plecat de acolo super nervos pe viata. De prisos sa mentionez ca fatuca apasa o tasta pe secunda, dupa un moment de gandire profunda inainte de a pune de fiecare data degetelul pe tastatura... ![]() Dar baietii m-au sunat ei dupa un timp, si atunci am acceptat. Deocamdata nu imi pare rau, mai ales ca de azi-maine imi dau drumul si la telefon (am renuntat la Romtelecom), si voi avea si telefon si internet in aceiasi bani pe care ii dadeam la grecii de la OTE doar pentru a vorbi 50 de minute pe luna. |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
La noi la RDS e o oferta dar nu stiu daca e nationala: aduci inca 10 clienti si ai abonament gratuit un an iar ceilalti 10 au 50% reducere. Asadar 2G + telefonie in 4,5$ . Deja am strans 9 dosare.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Fratilor lamuriti-ma si pe mine de cind se da drumul la telefon, la RDS? Imediat de la instalarea netului? sau cind?
Ca n-am fost acasa cind au instalat modemul si n-au facut nici o proba. Am bagat o naspeta de telefon la modem dar nu se aude nimic. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Ake |
![]()
|
De obicei dupa 1-2 zile de la montare iti aloca numarul. Da si tu un telefon la serviciul tehnic. 30 10 888. Sunt serviabili si iti vor explica mai bine ca oricine altcineva
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
maddan |
![]()
|
Nu se da drumul imediat.
Mai dureaza cam 2-5 zile. Oricum este bine sa ii mai ciocanesti la cap cu telefoane, sa te interesezi cand ii dau drumul. Vezi ca numarul de service il ai pe cutia de la modem, unde ai si IP-urile tale. |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Merci. Le dau telefon sa avad ce si cum, ca nici e-mailul nu l-au activat. Pentru primele 5 ore de viata, merge brici.
This post has been edited by bomicabomic: 27 Jan 2005, 20:35 |
--------------------
x
x
- x
|
|
maddan |
![]()
|
Pai si la mine a mers greu. trebuie sa-ti faci setarile in mod corect din computerul tau, sa te pinguiasca aia la greu samd.
Dar in max o saptamana te vei da pe net si pe telefon la niste viteze super ok, si la un pret foarte bun. La inceput e mai greu... dar sa nu te sperii! Asa face toate... ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(burliu @ 7 Jan 2005, 23:28) m-am plins la inceput de server one , retractez cuvintele un pusti care a venit si a configurat IP - urile le-a gresit si vad ca dupa aproape 12 ore de functionare merge " brici " Costi stiu ca tu stai in crangasi pe ceahlau se afla la nr 8 apt 63 daca te intereseaza Stiu sint la ei de vreo trei luni si nu pot sa ma pling. Le mai taie insa concurenta cite un cblu din cind in cind dar in rest e OK. Seful sta la scara de linga mine as aca daca ma supar ma duc peste el ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
am gasit un forum asemanator cu al nostru numai ca ei se ocupa cu internetul
http://www.retzea.ro/forum/index.php? |
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de telefon are cineva instalat de Astral (burliu?).
Am incercat recent sa dau de ei si mi-au raspuns: " Stimate client, Pentru moment am sistat instalarile de telefonie fixa. Speram sa rezolvam aceasta situatie cat se poate de repede. Cu stima" |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
as vrea si eu o solutie prin cablu, nu foarte scumpa pentru zona 1 MAI , capatul bulevardulei expozitiei, aviator popisteanu .
sar'na ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
cum suna 256kbps 1:24 fara canal garantat la 400 k lei usurei?
si mai ales ce inseamna 1:24 asta? |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
unde, unde ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
la mine in drumul taberei / orizont. sa inteleg ca e bine?
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() da e bine ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(adso @ 7 Mar 2005, 18:17) ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Din vara tot ma rog de rds sa ma lege si pe mine la internet. M-au tot amanat cate 2 luni. Ieri am sunat din nou si am rugat-o pe tipa de acolo sa-mi spuna sincer daca am vreo sansa anul asta. Raspuns: NU. Problema e ca eu stau la casa particulara si cica nu leaga casele decat dupa ce termina de legat blocurile. Casa in care stau e inconjurata practic de blocuri, conectate toate la reteaua noua. I-am zis ca platesc eu cablul dar nici asa nu se poate ca cica mai trebuie si alte aparate si amplificatoare mai puternice. Fierb in suc prorpriu si nu stiu ce sa mai fac. Problema mea: daca pe strada pe care stau eu (unde sunt majoritatea batrani) nu mai vrea nimeni sa se conecteze, nu o sa traga cablul niciodata? Momentan functioneaza reteaua veche de cablu tv. Acum am toate programele, inclusiv HBO dar multe din ele merg foarte prost. Am incercat un "truc": le-am zis ca vreau sa ma abonez la grila maxima de programe, in speranta ca or sa traga cablu nou. Sperante desarte. Acelasi raspuns ca si cu internetul. Daca nu ar fi ajuns in cartierul meu, as fi inteles si as fi asteptat rabdator. Asa, oare e chiar asa mare efort pentru ei?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(romulus @ 8 Mar 2005, 09:13) Din vara tot ma rog de rds sa ma lege si pe mine la internet. M-au tot amanat cate 2 luni. Ieri am sunat din nou si am rugat-o pe tipa de acolo sa-mi spuna sincer daca am vreo sansa anul asta. Raspuns: NU. Problema e ca eu stau la casa particulara si cica nu leaga casele decat dupa ce termina de legat blocurile. Casa in care stau e inconjurata practic de blocuri, conectate toate la reteaua noua. I-am zis ca platesc eu cablul dar nici asa nu se poate ca cica mai trebuie si alte aparate si amplificatoare mai puternice. Fierb in suc prorpriu si nu stiu ce sa mai fac. Problema mea: daca pe strada pe care stau eu (unde sunt majoritatea batrani) nu mai vrea nimeni sa se conecteze, nu o sa traga cablul niciodata? Momentan functioneaza reteaua veche de cablu tv. Acum am toate programele, inclusiv HBO dar multe din ele merg foarte prost. Am incercat un "truc": le-am zis ca vreau sa ma abonez la grila maxima de programe, in speranta ca or sa traga cablu nou. Sperante desarte. Acelasi raspuns ca si cu internetul. Daca nu ar fi ajuns in cartierul meu, as fi inteles si as fi asteptat rabdator. Asa, oare e chiar asa mare efort pentru ei? Cauata si tu pe cineva intr-unul din blocuri sa-ti dea si tie internet. nu e prea greu de tras cablurile. |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Stiu dar nu as vrea asa. Vreau sa am abonamentul meu, conexiunea mea....
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Opinia unei colege care sta in Tg Mures(mesajul a fost scris chiar de ea):
haideti sa va spun eu ce am patit cu internetul de la rds. dupa ce trebuia sa-ti faci programare ca sa-ti faca contract, desi " oaia " cu care am vorbit initial a omis sa-mi spuna lucrul asta, totul merge din rau in mai rau. si anume : contul de mail nu-ti va fi activat decat dupa ce te pui in genunchi. telefonul....cred ca nu am stat suficient de mult in genunchi,pentru ca de la cele 2-3 saptamani promise de ei pt activarea serviciului, s-au scurs......din decembrie 16 anul trecut, cat timp? un multiplu de 2-3 saptamnai,cred eu. fara sa mai mentionez ca mai au si tupeul sa-ti spuna ca ei semneaza doar contractele!mai,sa fie,ce coincidenta! si eu tot aia fac,adica semnez contractele( de internet si de telefonie). si sa nu credeti ca nu am insistat, telefonic si via mail. dar inca nimic. ma gandesc chiar sa le aduc in discutie protectia consumatorului.poate ajuta. sincer,daca nu imi trebuia internet neaparat, renuntam de mult la ....sa nu le dau nume..astia de la rds. iar de cand il am,de vreo 3 luni, eu nu am vazut viteza mai mare de 20. poate imi trebuie ochelari. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:29 |