Internet prin cablu TV
![]() ![]() ![]() |
Internet prin cablu TV
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Intr-adevar niste exemple demne de luat in seama au facut francezii: si-au gasit un tzap ispasitor .. un batranel de 63 de ani, geez, have they no shame?
M-am mai informat putin si intr-adevar aveam dreptate referitor la SUA ![]() ![]() http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,118485,00.asp Oricum astia nu intra peste tine in casa, etc. ca n-au voie. In plus US Supreme Court a absolvit ISP-urile de orice vina si ei nu au voie sa dea numele utilizatorilor suspsectati pana ce nu este dovedita vinovatia lor(concret utilizatorii sunt niste adrese de IP ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Vreai si eu o opinie despre acest ISP. Oferta pare buna, de fapt orice e mai bun ca 56k dialup Romtelecom.
http://www.decknet.ro/servicii.html Nu am gasit nici o retea pe linga mine. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Unde stai?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
salut!
a auzit cineva de Server One , functioneaza in Crangasi,m-am abonat de ieri si constat ca dupa ce m-au cablat netul nu functioneaza dupa aproape 24 ore ! mai este cineva abonat acasa la net indiferent de cartier ? vreau sa stiu daca asa de tirziu dau netul ? am incercat sa dau telefon la ei si numarul de telefon nu functioneaza ! |
--------------------
.
.
.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
M-am facut si eu de o conexiune prin cablu la RDS!
![]() Numa' ca recitind threadu' imi dau acum cu pumnii in cap. Intr-adevar merge extrem de greu, mai greu decat un dial-up. Iar deocamdata pot accesa doar unele adrese .ro, de .com-uri nici nu vrea sa auda. I-am intrebat pe aia de la suport tehnic si au zis ca treptat o sa-mi "vina si .com-urile" ![]() Pai cum vine asta?? Ce anume poate fi aiurea setat incat sa vad (greu) site-urile romanesti, iar site-urile din afara Romaniei, deloc? Stie cineva? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
mai devreme mi-ai spus ca mi-am "sters" IP
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Maddan, e clar, e blocată "țeava" la ei cînd merg doar site-urile românești și nu-ți merg site-urile de afară...
Stai pe ei cu telefoanele, nu-i lăsa. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
parca e la spectacol... si urmeaza com urile .. pentru 5 minute doar
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca diseara nu mere, asta o sa si fac
![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
si intra in scena si .ro urile ...
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
Sa zici mersi, ca mie in prima zi nu mi-a mers decat kappa.ro si astral.ro
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
hai la joc la joc la joc , sa te'nvart un pic pe loc
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
maddan |
![]()
|
Da, mai, da' o zi intreaga!...
![]() Da' de diseara, cine joaca Darkthrone si de acasa? ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
maddan |
![]()
|
Titan, abonament de 9$. Super ca abonament, ramane de vazut cum sunt serviciile.
|
--------------------
Renault
2006/7
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Si eu tot de 9. Un vecin zicea ca merge bine. Acum, astept, cum asteapta altii Loganele. Vecinului i-au zis ca i-l baga in 3 saptamini si au venit dupa 2 luni.
![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
maddan |
![]()
|
Pai n-au avut modemuri. Si acum oferta e mult mai misto
![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
bomicabomic |
![]()
|
De modemuri sau de ce? Ca parca la fel era si in noiembrie : telefon+50 min/lunar la Romtelecom, ca alea 500 la ei in retea sunt nu stiu pentru cine
![]() This post has been edited by bomicabomic: 7 Jan 2005, 17:34 |
--------------------
x
x
- x
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
De unde se poate cumpara un modem bun si ieftin? Eu am de gand sa ma abonez la Astral si mi se pare cam scump modemul. Stie cineva ce modemuri sunt compatibile cu Astral?
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
bogdan_slz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 18 June 04 ![]() |
Si eu am tot de la RDS! Merge super iar de 2 zile au schimbat abonamentele... Toate abonamentele sunt cu trafic nelimitat, insa daca depasesti o anumita limita iti scad viteza de transfer la jumatate! De exemplu eu am abonament de 9$ care are trafic nelimitat si pana la 2GB (trafic) o viteza de transfer de 256kb/s! Dupa ce depasesti 2GB pana la sfarsitul lunii iti merge cu 128kb/s...Amanunte pe www.rdslink.ro !
|
--------------------
Renault
Clio III
1.6 16v
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(bogdan_slz @ 7 Jan 2005, 17:49) Si eu am tot de la RDS! Merge super iar de 2 zile au schimbat abonamentele... Toate abonamentele sunt cu trafic nelimitat, insa daca depasesti o anumita limita iti scad viteza de transfer la jumatate! Esti sigur? ca eu ieri am facut contractul cu ei si nu mi-au zis nimic de asa ceva. Doar 9 para, 1GB. |
--------------------
x
x
- x
|
|
bogdan_slz |
![]()
|
Sunt foarte sigur! http://www.rdslink.ro/cablelink/cable_abonamente.htm
|
--------------------
Renault
Clio III
1.6 16v
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Am vazut, cind ajung acasa ma uit pe contract sa vad daca scrie ceva. Mama lor de hoti.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
bogdan_slz |
![]()
|
Nu sunt hoti! Oficial n-au dat drumul la oferta asta, practic ea deja functioneaza de 2 zile! Oricum o sa ai si tu la fel: trafic nelimitat, iar dupa ce depasesti 2GB scade viteza la jumatate! Eu am contract din septembrie 2004 si a trecut automat pe noua oferta, asa ca nu te speria! Nu te-au furat!
|
--------------------
Renault
Clio III
1.6 16v
|
|
maddan |
![]()
|
Moaaama!!!!! Super marfa! Nu c-as depasi eu 1 gb, dar oricum!! 2 G la 9$!!
Cool! |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(bogdan_slz @ 7 Jan 2005, 18:04) Practic eu am facut contract de 1 zi! ![]() ![]() Maddan, la tine d'aia merge greu. Ai depasit 2GB si ai viteza la 1/4. ![]() ![]() This post has been edited by bomicabomic: 7 Jan 2005, 18:09 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa va zic si patania mea:
Am abonamentul ala nelimitat la Astral, de 29$ parca, cam de un an si , de cand au dublat banda, downloadul cam merge la 30-32k, cat spun ei ca e maxim ce imi ofera. Totul frumos si nu am de ce sa ma plang dar, acum cateva zile s-a stricat modemul si au venit si au pus un Motorola in locul lui. Faza frumoasa a fost ca pentru vreo 24 de ore au uitat sa-l limiteze si eram in culmea fericirii cand vedeam ca fac download cu 1.4mb/s. Am tras 12Gb de filme ca nehalitu' pana s-au prins si acum totul a ajuns iar la normal ![]() Oare merge facuta vreo smecherie cu adminul de acolo sa "uite" sa tew limiteze? |
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:24 |