Logan break, imagini neoficiale, lansare, pareri ...
![]() ![]() ![]() |
Logan break, imagini neoficiale, lansare, pareri ...
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cristi, esti rau
![]() Ei zic ca si de data asta Renault va da lovitura pe piata utilitarelor mici. E segmentul pe care-l vizeaza. Ca lumea astepta un Steppe, ca sa dea fum lui Cayenne e alta poveste ![]() This post has been edited by paulp: 12 Sep 2006, 21:59 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai si atunci chiar sunt curios cum o sa arate utilitara pe care au zis parca ca o sa o faca. Cine stie poate au incurcat proiectele si a iesit break ul utilitara si utilitare iese break
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 12 Sep 2006, 21:24) geamul lateral spate si geamul de la usa spate zici ca-s din alt film. sa dea dracii daca io vad vreo legatura intre geamurile alea si masina ![]() Daca ai fi vazut legatura, ai fi fost designer ![]() E transpunerea in oglinda a cutei evidentiate de mine cu rosu. 001xw3.jpg Mie-mi place f. mult break-ul asta. E de remarcat ampatamentul mai lung, consola spate destul de mica si portiera spate nedecupata care banuiesc ca va lasa geamul sa se deschida integral. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi ati vazut ca bara fata e diferita, mai in stilul Steppe?
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.741 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu am vazut . . . http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=674682
This post has been edited by cmandrei: 13 Sep 2006, 08:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ironick
![]() |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Hmm gemuletul ala din spate am impresia ca seamana foarte mult cu cel de la megane I break la fel si toata linia pe care o deseneaza geamurile. Poate vad eu prost dar am impresia ca seamana un pic.
This post has been edited by SerbanS: 13 Sep 2006, 16:28 Attached thumbnail(s) 4062790003.jpg ( Size: 24.07k ) Number of downloads: 404 |
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.741 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In afara de manerele de la usi (nevopsite la Logan) eu nu prea vad alta asemanare . . .
This post has been edited by IRONICK: 13 Sep 2006, 16:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sa fim seriosi. logan break seamana cu megane break (modelul vechi)????!!!?!?!?
![]() la nume poate (break). This post has been edited by cristib: 13 Sep 2006, 16:44 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ar vrea el...(Loganul). Pana acum ori e un break ce a trecut pe la Cernobal, ori o dubita cam nereusita.
Eu n-am mai vazut pana acum break cu 2 usi pe spate, ca la furgon. CHIAR NU VEDE NIMENI CA ALA NU SE INCADREAZA LA BREAK? |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 13 Sep 2006, 17:48) CHIAR NU VEDE NIMENI CA ALA NU SE INCADREAZA LA BREAK? Pai daca aia de la renault n-au vazut, de ce-am vedea noi? ![]() Eu zic ca spatele e cam de Kangoo. Probabil, dupa un pic de uzura prin hartoapele tarii, dupa ce se aseaza bine tabla pe ea, o sa poti ingramadi usile de Kangoo pe Loganul asta. Daca nu din prima, dupa cateva ciocane sigur! This post has been edited by adip: 13 Sep 2006, 16:53 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
SerbanS |
![]()
|
Off , am fot gresit inteles NU ma refer ca seamana toata masina ci doar la faptul ca linia superioara a geamurilor pare identica si la faptul ca gemuletul ala din spate e aproape identic daca nu chiar identic, in rest e logic ca nu e nici urma de asemanare.
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Sa ma bag si eu in vorba. Mie imi aduce a Zafira.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Teoria conspirationista spune ca exista un model de Logan Break. Deci o caroserie Logan care sa fie Break fara portiere la spate ci cu haion insa din motive de cost au transformat Furgonul in Break si au renuntat temporar la acea caroserie.
Ca ultima noutate si ca sa dreaga cumva chestia asta au facut conceptul Steppe care are fix aceeasi caroserie cu exceptia portierelor din spate (ignoram body kit-ul care e cu totul special la Steppe). Eu sper macar sa vanda kit Steppe pentru Break daca nu chiar Steppe undeva in 1 - 2 ani macar. Cineva cu ceva imaginatie poate tuna "Break-ul" (care e de fapt un Combi/Furgon) la nivel de Steppe cel putin la roti si apoi la spoilere, praguri, etc... Prevad ca optiunile de Tuning la Break vor fi mai proeminente decat la Berlina pentru ca pot duce cu gandul la Steppe. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
pai daca reusesti sa-l faci sa semene cu steppe ar avea noima, desi nus un fan al genului
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
O editie limitata Steppe ar da extraordinar la blazonul Dacia. Chiar daca nu ar avea un profit mare, ar fi timpul ca Mioveni sa rasplateasca romanii cu un pic de pasiune.
|
--------------------
-
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Bliss @ 14 Sep 2006, 00:11) ar fi timpul ca Mioveni sa rasplateasca romanii cu un pic de pasiune. Eu cred ca cei din Mioveni ar putea, pentru inceput, sa rasplateasca romanii si cu niste masina, din cand in cand. Care inseamna, pentru cei care nu inteleg inca (bai iresponsabilii de la dacia, cititi, da??), un pic de respect pentru cei care le dau bani. Totul pleaca de la atitudine. Cata vreme in reteaua dacia (productie, distributie, piese, ce vreti voi) se judeca inca dupa sintagmele "te ard fraere" sau "las-o ma ca merge-asa", idei ca Break, Steppe, Coupe, Limousine, 4x4 Paris-Dakar Limited Ed. sunt praf in ochi.Eu unul trag nadejde ca cei de la renault, pentru loganurile vandute in afara Romaniei, sa ofere un suport tehnic adevarat si serios, iar nu bataia de joc mostenita din defuncta retea dacia. Renault, cu bunele si relele lor, incearca totusi sa faca ceva, dar si-au legat de picior o ghiulea naspa, pre numele ei dacia colibasi pitesti romania. Nu ne face placere, nici cinste. Sper ca in timp lucrurile sa se schimbe. Si poate o sa ma convinga peste vreo 3 ani sa le cumpar break-ul cu facelift si fara buton neconectat la inchiderea centralizata. Pana atunci ma multumesc sa-i atac de cate ori am ocazia, cu pozitia lor monopolista nu merita altceva din partea mea. Bafta la loteria Logan :/ |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Ca bine zici, eu incerc demult sa deschid ochii la toti fanaticii care zic ca Loganu' e supermasina, ba chiar au inceput sa atace si alte masini mai scumpe in fanatismul lor. Nu mi se pare normal ca la masina nationala sa coste piesele mai mult decat la cele facute la Craiova, pentru mine toata strategia asta e fix praf in ochi, de cand am trecut de la Matiz la Clio am simtit o golire mai pronuntata a buzunarului, si doar pe logan aceleasi consumabile se monteaza.
Si cu breaku asta, mai da-l in masa, pai daca te duci cu el peste hotare la vreun showroom o sa te intrebe aia daca faci concurenta la Dobblo, Kangoo, etc, si daca o sa le spui ca e break or sa rada si cu kooru. Un break in mod normal se mai cheama si familial, station, etc si este destinat familiilor cu copii. Da sa mor eu daca duba asta cu 2 usi in spate numa buna de bagat sicriu printre ele, nu si de plecat cu familia in vacanta. Eu inteleg ca romanu' pleaca cu juma de casa in concediu, dar asta nu inseamna sa ne mulam pe ce vrea el, ci trebuie sa-l mai si educam putin, la fel cum el era obisnuit sa foloseasca boschetii si copacii ca sa se usureze iar noi ii dam WC, nu boscheti cu frunze acoperitoare. Asa ca, daca asta e viziunea dacia cu privire la break, atunci eu nu mai am ce sa mai zic, semnatura mea va fi pe zi ce trece mai valabila. |
--------------------
.
.
.
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
hai ca sunteti culmea, o tot tineti ca asta nui break, na nu-i break, si cedaca, iti place si vrei so cumperi bine, nu-ti palce no cumperi si iara bine, ce acum e obligata dacia , findca-i marca nationala sa ne faca la fiecare cate un model exact asa cum ne palce noua, si sa mai si coste putin, ei fac masini ccum pot si cat mai eftine , tu cumperi sau nu , ce atat, cai brec ca nui , iar varianta aia cu 7 locuri daca nui masina de familie ce dracu e???
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Oricum nu-l cumpar, da asta-i break cum sunt eu popa.
N-am zis ca ii trebuie cuiva sau nu, dar nu sa se apuce acum dacia sa reinventeze stilurile de caroserii. Ce-ar fi sa zica Coupe la caroseria actuala? Daca o luam asa, autobuzul e si mai familial, ca are vreo 40 de locuri pe scaune, loc de bagaje fara numar. Se incadreaza la break? Varianta aia cu 7 locuri cred ca ar concura cu Zafira, care e MONOVOLUM. This post has been edited by Laurentziu83: 14 Sep 2006, 11:23 |
--------------------
.
.
.
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Da, da totusi pare interesant.
Mai ales pozele cu Logan bicorp. Serios, au de gand sa produca asa ceva??? |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
pe mine ma pune pe ganduri echipa de designeri de la reno
Astia ori au prea mult alcool in singe ori prea putin sange in alcool Din atatea minti "stralucite" asta a iesit?????????? Oricum succesul pe piata interna este garantat |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Din spate privit, Loganul bicorp ma face sa ma gandesc la o fata scunda si grasa aplecata deasupra unui lighean cu apa. Oribil...
This post has been edited by Laurentziu83: 15 Sep 2006, 22:20 |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Adevaru' e ca nu cred ca te obliga nimeni sa i-o tragi pe la spate loganului... Nu ca nu ar fi multe gauri...
Eu, de ex., conduc masinile, nu ma gandesc sa le fac altceva ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Brek-ul ala e o utilitara cu geamuri, nu arata foarte bine dar asta ne permitem, atata scandal degeaba. Daca-i astupi geamurile de la usile spate cu tabla iese o utilitara imediat si are doua usi in spate in loc de haion fix din acest motiv.
Daca nu va place fratilor luati breku de la bmw sau mercedes si lasati Loganul ca are si el clientii lui. PS. Daca toti romanii si nu numai aveau bani de bmw-uri probabil ca se faceau bmw-uri la Colibasi, poate ca sunt si familii care nu-si permit sa dea pe un brek 20 mii euro si se multumesc cu Loganul. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
ZVON (prostie sau realitate): Eram zilele astea in tramvai (ca n-am masina) si ii aud pe 2 vorbind de nu stiu ce prieten a lor care lucreaza la Dacia si ca imaginile Logan-ului Break care se tot vehiculeaza peste tot fac parte din politica Renault sa vada ce parere are poporul despre viitoarea utilitara. Cica realul break va fi prezentat la Paris impreuna cu un nou prototip. Va rog nu dati cu parul... si mie mi s-a parut prostie dar mi-am zis: "De ce sa nu va prostesc si pe voi?!?"
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
laurashgeo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 5 December 04 ![]() |
Am fost eu joi la lansarea Loganului Break(pentru dealeri,insa ne-a controlat la intrare de telefoane si camere foto sa nu cumva sa-l pozam
![]() Va pot spune si ca reclama pentru Break a fost filmata in Maroc si pune in evidenta dimensiunea, arata ca e puternica(o depasire la limita) si se in cheie cu o familie fericita! Va avea 5 motorizari, surprizele fiind motorul 1.5dci care va avea 70 si 85 caluti!! Parerea mea e ca va fi un real succes, ca nu va fi asa urat pe cum credeam ![]() |
--------------------
dacia
logan
- bc-o4-jen
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Hai mai ca nu e dracul atat de negru , break-ul va fi un mare succes de piata !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 22:29 |