Ce fel de oameni va inconjuara la servici ?
![]() ![]() ![]() |
Ce fel de oameni va inconjuara la servici ?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am noroc de colegi buni, dupa zecile de nopti nedormite petrecute impreuna la predarile de proiecte, dupa ce am impartit bune si rele vreme de 7 ani in firma e si greu sa nu ne intelegem foarte bine; personalul a fluctuat ca numar, dar cei noi s-au integrat de obicei foarte bine; ne si cunoastem mai toti din facultate, din ClubA, din bufetul Arhitecturii ... n-am de ce ma plinge.
Traditia e sa facem cite o mica petrecere de ziua fiecaruia dintre noi, care se intinde deseori pina dimineata; la aceste petreceri vin si oameni care nu mai lucreaza la noi, avem o gasca misto ... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Eu ce sa zic...."colegul" de birou e un nesimtit...."sefu" un nemernic....
![]() |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
EPoX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 November 04 From: Iasi / Romania ![]() |
lolz
sa mor de nu am de toate categoriile adica tot ce s epoate gasi la oameni : avari,calici,zgarciti,laudarosi,papa-lapte,fricosi,smekeri pe la spate,barfitori .... toate specimenele ! ![]() |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Auzi neamule, vezi ca ultima oara erai "elev" si inca nu ai 18 ani asa ca...vb din experienta proprie nu din auzite ca nu se face...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
la mine e misto :wink:
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Aici ma simt cam lovit , subiectul e destul de dureros pentru mine , partea buna a lucrurilor este ca toate problemele mele ar avea o singura rezolvare --- plutonul de executie ---
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty, nu esti din pacate singurul. Eu sunt inconjurat mai ales de fumei (vorba unui coleg). Atata barfa, discutii, certuri, invidii n-am vazut. Capul imi este impuiat de toate felurile de rujuri, parfumuri, pantofaraie, firme producatoare de dresuri, de chiloti, Avon, Oriflame, bluze, pantaloni, aur, argint, credite, bani, bani, bani. Cand vine vorba de serviciu, sunt o gramada de genotipuri: lingaul, infamul, fricosul (nu-si asuma responsabilitatea), certaretul, impaunatul, gigolo, femeia fatala (de-ti vine sa borasti), cucoana (care nu ridica nici un ac), atotstiutorul (care nu stie nimic) si multe altele, dar si cativa oameni muncitori si care isi asuma responsabilitatile, care descurca itele. Dupa cum spunea cineva, dintr-un serviciu de 40 de oameni daca ar pleca 8 ar disparea acel serviciu.
Ma bucur sa aud ca la altii e misto. Uite ca se poate. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
gogo, la mine la fel - se discuta cataloagele avon, oriflame, etc, etc.... dar e ok on rest
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, niciodata n-am avut parte de mai multe femei ca si colege. nu cred c-as fi rezistat foarte mult in compania respectiva din mai multe motive. Ori s-ar fi iscat vreun scandal sexual, motiv pentru care ar fi trebuit sa parasesc incinta, ori le-as fi dat cu ceva in cap, inchizindu-le pliscul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
aviasolam o vaga impresie ca femeile din biroul/serviciul tau sunt cam de aceeasi varsta si de au o acelasi nivel de educatie (economisti sau ingineri). La mine e un talmes balmes de varste de la 20-60 de ani, de la absolvent de liceu la economist sau inginer. E, inchipuie-ti discutii pe tema salariilor....
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
ehe, la mine e misto.
colegi misto, sef misto, patron ok si, in ciuda faptului ca mai sunt si niste apucati/disperati/constipati prin firma, singurul motiv pentru care lucrez aici este ca imi place! am aproape un an aici, si chiar e o firma cool. nu degeaba e No. 1 in domeniu! ![]() cat despre muzica, pai ascultam ce-i mai bun (de la house, tehno-po la rock), pe boxe + subwoofer, de zici ca-i discoteca!... la mine in departament, adica, pen' ca restul mai au nevoie de dulcolax... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Marty ai fi putut parasi respectiva incinta shi impuscat sau batut mar se sotul vreuneia cu care imparteai scandalu.
MadDan voi dansati mai sau munciti acolo?! Ce departament e ala in care se intampla asha ceva?! _________________ |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty tu esti norocos , eu nu sunt asa norocos ca tine sunt intr-un birou cu 7 femei , o adevarata molima. Tot incerc sa-mi dau seama de unde atata , nici nu stiu cum sa-i spun rautate , prostie, sunt cateva luni de cand lucrez in mediu asta , inainte am lucrat numai cu barbati si era cel putin meseriasa atmosfera, acum simt ca ma imbolnavesc de nervi , daca n-am facut-o deja, nu prea imi mai arde nici sa glumesc pe tema asta sunt deja foarte suparat, asta-i viata ce sa-i faci!
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pentru mine e mai bine. STAU SINGUR IN BIROU
![]() Apropo, ce-ar fi sa ascult putin Shania Twain ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Fratilor dati'ne si o idee despre ceea ce faceti, ca sa stim shi noi ce situatie aveti... de exemplu daca Pedro e bodyguard la un club de streptease cu 7 angajate?!
|
--------------------
Dacia
1310
Agitatorul sef! |
|
gogo |
![]()
|
QUOTE Ia sa vedem cum suna ![]() QUOTE Eu ce sa zic....\"colegul\" de birou e un nesimtit....\"sefu\" un nemernic.... ![]() Voi, astia moderatorii sunteti toti ingerasi? ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Securitate software.
Need to say more? Evident, si noi suntem uneori imputiti fata de ceilalti... Da ne PLACE!!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
aviasol |
![]()
|
gogo, la mine au varste intre 26-32 sunt 5 si au toate studii superioare
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
gogo |
![]()
|
Yesssss, I hate when I'm right. :wink:
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
SGN, fiu-meu are o vorba cind il intreaba cineva ce face tati:
"Tati e... sef" ![]() Am si eu sefii mei, dar... nu prea multi :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
la mine la serviciu situatia se numeste "de tranzitie"
este asa din 1998 de cand ne-am privatizat de anul trecut actionarul majoritar este o companie straina in apele astea tulburi s-au ridicat tot felul de gunoaie am sperat ca strainii astia vor promova "valoarea" ... iluzii desarte |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
Paule n'am zis tata de functie.
De exemplu daca zici ca faci placinte e de ajuns nu trebuie sa spui ca esti maestru brutar-cofetar-covrigar de rang 2 dotat cu palarie shi sortz asortate in culoarea ghetelor de sah! Da?! |
--------------------
Dacia
1310
Agitatorul sef! |
|
gogo |
![]()
|
Mihai007,aiurea. Ce crezi crezi ca aia n-au c..r de pupat??
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
|
|
Pedro |
![]()
|
Eu lucrez intr-un minister la computador unde mentalitatea comunista e in floare
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
paulp |
![]()
|
Scuze, SGN, nu pricepui intrebarea.
Editura Polirom. Facem carti. ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
Nici o problema!
Eu nu ma plang , dar odata in istoria mea nu era zi in care sa nu imi simt nervii neintinsi la maxim. In timp subiectul generator de stress...s'a carat (era coleg nu shef)....m'am adaptat shi eu mediului shi lucrurile merg bine acum. Eu sunt un tehnic de la institutie mm. :arrow: :wink: |
--------------------
Dacia
1310
Agitatorul sef! |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ca si Flex am colegi de milioane. Nu am ce le reprosa. Si tot asa chef de chef de ziua fiecaruia dintre noi! Excursii, week-end-uri. Mutat mobila. Incarcat butelii.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Hai sa ma bag si io in discutie
![]() La mine e ok ... suntem 9 insi in firma, toti cu varste apropiate (youngest = 25, oldest = 32) . Ne intelegem bine , mai avem si momentele noastre de scandal dar asta se intampla foarte rar. Am un program flexibil, salariu bunicel, colegi cool, seful la 12.000Km, nevasta la 420 Km de mine, nu ma pot plange ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:50 |