Despre biciclete
![]() ![]() ![]() |
Despre biciclete
silviusm |
![]()
|
||
![]() pe bicicletă Group: Members Posts: 53 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
KIA
Ceed
2008 Merida HFS
|
|||
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe Transfagarasan, fata sudica, am prins si 70km/h, iar pana jos am tocit 2-3 mm din sabotii de cauciuc... Daca aveam frana pe disc era mai bine.
In afara de munte intr-adevar nu se justifica, iar daca te hotarasti la una, trebuie sa fie una de calitate (implicit mai scumpa). Decat un stift pe disc, mai buna o frana in V, de calitate. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
@SSILENT
O frana buna iti poate salva viata, chiar si pe drumuri normale. Eu am evitat accidente pentru ca am frana buna, dar totusi mi-am zis ce bine era daca as fi avut frana si mai buna. |
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
frana fata e cea mai importanta la o bicicleta, asta daca ai simt in degete sa nu zbori in cap sau sa dai cu bijuteriile de pipa ghidonului
This post has been edited by kog: 22 Jan 2009, 16:14 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
franele pe disc sunt un rezultat al evolutiei
eu am pe bicicleta frane pe disc hidraulice (pun in ele acelasi lichid de frana ca la dacie ![]() de ce? nu stiu la o bicicleta nu este nevoe de o forta atat de mare de franare... avantajele ar fi 1. uzura componentelor foarte mica( nu stai sa schimbi intruna la saboti) 2. eficienta in diferite conditi de drum ( dak dai pri 2 balti si dupaia dai de un petec de nisip nu ramai fara frane si nu ti se mai zgarie janta) 3. dak ai janta stramba (urmele sunt in forma de 8) frana nu are nici o problema fata de cele pe sabot unde si un mm conteaza dezavantaje ar fi 1. pretul ridicat 2. sunt destul de greu de reglat mai ales dak discul de frana nu e perfect centrat |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
de viteza ziceam de FB nu cursiere/semicursiere si pe drum drept, cat despre frane... well daca voi ziceti, nu am mers cu 70 cu bicicleta si nici pe munte nu am fost ... deci se pare ca nu sunt acolo degeaba... merci pt iluminare
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu am mers cu 70, si pe munte, si cu frane de 10 lei bucata si a fost extrem! Nimic nu se compara cu o panta abrupta prin padure...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 22 Jan 2009, 12:15) pentru mers prin oras recomand roti de 28 si biciclete de treking sau citybike.se poate merge lejer si pe cursiera dar cu mare atentie la gropi..montanbike sunt biciclete greoaie pe asfalt nu recomand. Sunt bune si cu roti de 20', dar tot atentie la gropi si nu sariti bordurile. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ma io cu FB'u meu am sarit randuri si de 10 scari... ce'i drept din viteza deci nu le-am atins, dar impactul cu solul tot puternic era, si cu toate astea nu mi s-au strambat jentile desi sunt simple nu duble sau carbon sau cine stie ce alte injinerii...
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
kog |
![]()
|
daca sunt centrate bine si spitele stranse egal nu ai nici o treaba cu opturile
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 04:11 |