Spoturile Unirea si spir(i)tul romanesc
![]() ![]() ![]() |
Spoturile Unirea si spir(i)tul romanesc
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x
|
|||
mil |
![]()
|
QUOTE Genial spotul ala la \"Nu te lasa condus de alcool\", varianta necenzurata. Mersi mult Maska. Nu inteleg de ce nu l-au difuzat in versiunea asta la teve, le era sa nu deranjeze publicu sau cum? Ce s-a cenzurat in el la tv? Fraza cu uleiul, care e mai nereusita? Faza cu sigla Alexandrion de la sf. , mie mi se pare nesimtire/marsavie sa iti faci reclama la TV alaturi de guv.ro (spun ca asta ca platitor sporadic de TVA...dar in locul vostru as fi foc:) |
--------------------
x
x
- x
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai din spotul difuzat la teve deduci ca au murit amandoi. E taiata exact faza de la sfarsit cu "Gogule, probleme ma?", replica destul de intelept aleasa dupa parerea mea.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Spotul "Nu te lasa condus de alcool" face parte dintr-o campanie sponsorizata de guvern si de Alexandrion. Din cauza asta au cenzurat ultima replica deoarece s-ar fi lovit in concurentza.
Totusi imi plac spoturile in care Coca-Cola de exeplu face misto de Pepsi si invers. |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe piata americana poate, unde sunt permise referiri la produsele concurentei...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Maska,
Ai confundat . Gyorfy Storfy s'a frecat cu nurii de pustulica Toma din gradina PRIMEI TV unde se afla shi modelele...lele..lele de succes ale audiovizualului care ne lalalaie pe postul de radio proprietate personala melodia aceia cu Televizorul. Apropo de Storfy, ea a declarat ca in momentul ridicarii de crac in tandem cu rochia din dotare purta chiloti in culoarea nezburatoarei! Deci era decenta...insa la carcotashi le'a coborat neuronul responsabil cu perceptia impulsurilor de la retina, in pantalonashi....shi au poftit la friptura de pasare! |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
asarban, rezumat perfect intocmit.
1 detaliu scapat: aia joaca barbut Intrebare intrebatoare: cum poti sa te curentezi avind in vedera ca tirnacoapele au coada din lemn tocmai pentru e preintimpina cazuri de genul asta. ![]() |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ati vazut noul spot, cel cu trenul? Dupa un an au lovit din nou.
Gata, m-am convins. Publicitarii care au conceput aceste spoturi sunt niste retarzi complexati, needucati, fara pic de bun simt, fara o umbra de inteligenta in creierul ala neted si minuscul, netalentati si grobieni. Nu ii ajuta mintea sa faca un spot care sa nu jigneasca intelectul unui om normal. Nu pot sa se ridice peste nivelul josnic la care se gasesc. Sunt niste Gutza ai publicitatii romanesti, n-am nici o indoiala. La ocna pe viata i-as baga, atat de ingrozitori mi se par. Huooooooooo. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Tocmai citeam acest thread, si dupa ceva timp m-am prins ca e din 2004
![]() Vazusem o emisiune la TV despre reclamele astea, si se pare ca nu vor sa se opreasca aici. Oricum tipii si-au facut targetul si compania unirea vinde coniac fericita. Ashu-le in mare sunt de acord cu tine, dar sa nu uitam ca exista reclame muuuult mai tampite, gen reclama la bere: "tits and ass" care se bazeaza pe acelasi principiu imoral, uneori amuzant, care atrage masele (vezi fisierul atasat ![]() Attached File(s) ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Retardati sau nu , si aici ma refer atat la realizatorii reclamei cu pricina precum si la publicul tinta , consider ca tipii au reusit mai mult decat si-au propus.
De ce spun asta?Foarte simplu de inteles. S-a reusit fara prea mari probleme (si probabil si fara prea mari investitii) "intoxicarea" unei "mase" mult mai numeroase decat publicul vizat initial ,dovada fiind chiar acest topic in care marea majoritate isi exprima dezacordul si oripilarea.Sunt sigur ca cel putin cativa dintre noi ajung la un moment dat sa achizitioneze un anumit produs (si aici nu este neaparat vorba despre coniacul "Unirea") doar din cauza unor reclame care fie le-au placut fie i-au enervat peste masura.(mi s-a intamplat sa cumpar un anumit sortiment de bere , care nu-mi place in mod deosebit , numai datorita ultimului spot publicitar, pe care il consider bestial) Acesta este principiul : "daca nu poti sa-i convingi atunci zapaceste-i". "O bere buna se bea cu masura." PS.Apropo,ce parere aveti de reclama de mai sus? ![]() This post has been edited by Funny: 15 Apr 2005, 10:28 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Spoturile Unirea se adreseaza "publicului larg"... si-a atins scopul si ca sa va edificati de ce a fost realizat asa coniacul Unirea este produs de Vincon Vrancea, care apartine lu Gigi Netoi, ala de la Dinamo.... Deci ce pretentii poti sa ai ? E destept rau Netoiu ala ....
![]() This post has been edited by nairam: 15 Apr 2005, 08:13 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Mai are cineva spotul ala necenzurat de la nu te lasa condus de alcool?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da? Pe voi va enerveaza reclama asta la coniac? Dar ce spuneti de aia la prigat in care cainele acela ce alearga dupa cercul aruncat de un copil "se spanzura" cu lesa?!? Numai niste idiooti puteau aproba ideea unui dobitoc de a face un astfel de clip.
![]() Aste cu unirea mi s-au parut amuzante, si lovesc bine in segmentul pe care-l vizeaza. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(nairam @ 15 Apr 2005, 08:12) care apartine lu Gigi Netoi, ala de la Dinamo.... Deci ce pretentii poti sa ai ? E destept rau Netoiu ala .... ![]() Te inseli. Vincon apartine, lui Luchi Georgescu. Ca e amanta lui Netoiu e alta treaba. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]() ![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Funny @ 15 Apr 2005, 07:41) Retardati sau nu , si aici ma refer atat la realizatorii reclamei cu pricina precum si la publicul tinta , consider ca tipii au reusit mai mult decat si-au propus. De acord cu prima afirmatie. De ce spun asta?Foarte simplu de inteles. mi s-a intamplat sa cumpar un anumit sortiment de bere care chiar nu-mi place datorita ultimului spot publicitar, pe care il consider bestial Daca te referi la "tits and ass" beer in a doua afirmatie, sa-mi spui si mie de unde ai cumparat ca vreau si eu una ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
ashu |
![]()
|
Funny, n-am auzit in viata mea de cineva care sa cumpere un produs din cauza ca l-a enervat peste masura reclama la el. E absurd, nu stiu cum ai scos-o.
V-as ruga sa nu-mi mai serviti chestii cu target, vanzari, bla bla bla. Se poate face un spot adresat meltenilor care totusi sa nu-i oripileze pe cei normali la cap. Dar na, trebuie sa fii talentat ca sa faci asta, iar la noi in publicitate s-au angajat toti imbecilii fara nici un fel de chemare pentru meseria asta. Mult prea multe spoturi m-au scos din minti in ultimii ani, iar astea la coniacul unirea sunt pe departe cele mai idioate. As vrea ca in urmatorele spoturi sa se continue ideea si sa ni-i arate pe eroii nostri batand un rocker ca are parul lung, imbrancind o baba pe scari in autobuz si, de ce nu, violand o liceeanca care trece pe langa santierul lor. Ar fi o continuare perfecta a spoturilor de acum, iar vanzarile vor creste si iar vor creste, ei vor lua premii, lumea ii va aprecia ca si-au atins scopul... iar eu imi voi cumpara o pusca cu luneta si voi face niste dreptate de unu singur, ca deja nu se mai poate. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
aveti mila si faceti si voi un rezumat al clipului...
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
ashu |
![]()
|
Nu deloc. De mult ma gandesc ca intr-o zi nu mai rezist sa ma transform in justitiar. Pana m-or prinde, rad macar cateva zeci de idioti ce fac de rusine specia umana.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Funny |
![]()
|
@ashu
Iti inteleg nedumerirea , insa de multe ori chiar asa mi s-a intamplat:am cumparat un produs de care poate nu aveam nevoie , doar din cauza unei reclame care mi-a placut mult sau din contra.Intortocheate sunt "cararile" din mintea omului.(sinapse ?) Poti sa ma cataloghezi cum vrei pentru faptul ca am recunoscut cele de mai sus , insa sa stii ca de fapt in asta consta o reclama de succes:sa determini un tip cerebral si extrem de sexy (asta sunt eu - in traducere libera: frumos si destept) ![]() @valentine "Faceti dumneavoastra o cerere si se rezolva." ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dividae
et
|
|
ashu |
![]()
|
Mai zic o data dupa care renunt. N-am zis de o reclama care-ti place, am zis una care te enerveaza. Da-mi un exemplu de produs pe care l-ai cumparat numai pentru ca te-a enervat reclama.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Funny |
![]()
|
Pai sunt o multime,dar nu vreau sa le fac reclama gratuit.
![]() Plecind de la toate spumele de capsuni si branzeturile mai mult sau mai putin topite si alte kkaturi de prin bucatarie si pana la electrocasnice.Nu-mi mai aduc aminte cu exactitate toate spoturile dar te asigur ca multe dintre ele m-au calcat binisor pe codita. A ,era sa uit:"Torsion , se misca natural,bla,bla,bla......". In "tampenia" mea absoluta mi-am sacrificat vreo 2 salarii de stagiar pentru a cumpara de la un bisnitar (om de afaceri post-decembrist) o pereche de ghete sport de care am fost dealtfel foarte multumit , in ciuda enervarii pe care mi-o producea reclama. Totul este relativ "asule" si "ce-mi place mie nu-ti place tie si reciproc" este ceva foarte normal pentru specia noastra, asa ca nu pot doua "fapturi gingase" (funny & ashu) sa pretinda ca detin adevarul absolut sau dreptatea suprema.Hai sa nu devenim para..... PS.Exemplu de produs achizitionat , desi reclama este de-a dreptul stupida:autoturismul din dotare.(factori enervanti determinanti:spotul si colega de camera) Au fost insa si cazuri cand din cauza unei reclame care mi s-a parut draguta am cumparat produse de kko. Mare teapa dom'le reclamele astea.Inclin sa cred ca sunt ca femeile:cele mai putin "chipese" sunt pline de "resurse" si sunt de privilegiat."Ceva probleme,Gogule?" ![]() This post has been edited by Funny: 15 Apr 2005, 11:15 |
--------------------
Dividae
et
|
|
Valentine |
![]()
|
astea cu gogule au intrat deja in istorie
![]() ![]() ashu-le ce parere ai de aia cu "si era tacsu' ma!" ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
bomicabomic |
![]()
|
Mai fratilor, reclamele astea cu Gogule, Dorele etc., reflecta, cu tristete o spun, exact starea in care ne gasim.
Degeaba ne agitam, cind ne fac unii "neam de manelisti", "de hoti" de draci de laci....ca asta-i situatia....si ce e dureros este ca nu acceptam nimic critici sau idei constructive. Nuuu, o tinem pe a noastra, sus si tare, ca noi suntem "cei mai cei ma' ". Uitati-va la topicul in care Autobild si-a permis sa critice Loganul si vedeti reactiile....... Ashule, sunt de acord cu tine, nenorocirea mare, este ca si la a 3-a generatie dupa copii nostri, treaba n-ar fi terminata. This post has been edited by bomicabomic: 15 Apr 2005, 13:28 |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
Hai ma spuneti si lu baiatu' despre ce era vorba in propozitie. 5 randuri acolo cu ce se intampla in clip.
Sar'-manile! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
NU are nimeni ceva avi-uri cu reclamele astea "reusite" sa le vada si mil ?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mil, e vorba despre acelasi grup de "consumatori de licoarea minnunata" aflati intr-un tren. Cand acesta ajunge intr-o statie se da unul jos si se duce sa cumpere o sticla. Pleaca trenul si asta ramane pe jos. Unul trage alarma si se rastoarna pasagerii pe acolo.
La final, dupa prezentarea produsului, apare unu si zice: "Dorele!!!" si spotul mai continua o secunda-doua cu un nene care se tine de sticla lui in timp ce se mai trage o data alarma. Asta asa in linii mari. Sper ca-i prins ideea. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
mil |
![]()
|
plecaciuni...
mi se pare mai putin agresiv ca ala cu tarnacopul... sincer, ashu...nu e opera de arta, da' nici nu e subventionata de la buget. Unirea a platit si productia si difuzarea...asta e economia de piata stimabile si asa inteleg unii sa iasa in fata, daca au dreptate sau nu, tot piata va decide. Parca aia cu marmota, sau lupul care mananca iarba sunt inteligente? Da din cand in cand pe M6 sa vezi ce publicitate au "natarai" de fr...si o sa te uiti cu scarba pana si la reclamele Coca Cola. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:30 |