Unificarea forumurilor reno si dacia, Sunteti de acord
![]() ![]() ![]() |
Unificarea forumurilor reno si dacia, Sunteti de acord
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Am votat NU.
Forumul va pierde din claritate si se va transforma intr-o masa gelationasa. No offense, tot respectul pentru userii Dacia - undeva in sufletul meu inca mai exista amintirea multor mii de km petrecuti cu 1300 si SuperNova - dar o astfel de fuziune nu vad ce ar putea aduce in plus dpdv calitativ. |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu nu condus dacia (Thank's God!), nam nemec cu posezori dacia, but we are talking about two different things.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 May 2006, 23:01) eu nu condus dacia (Thank's God!), nam nemec cu posezori dacia, but we are talking about two different things. Yes indid, there are 2 different things: wide open arms and warm hugs from one side and from the other side I see only waving fists and war declaration! Get used to it : the dead guy from the grave never comes back! Deal with it! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ori devine un forum mare despre dacia-renault , ori ramane asa cum era acu' 2 zile ....
parerea mea . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(SiloS @ 24 May 2006, 23:05) Da n-o sa fie prea mare? Io cand dau view new posts, deja ma pierd printre topicuri...daca o sa fie de 2 ori mai multe...o sa fie nebunie curata! Plus ca noi, daciotii, oricum ne certam non stop pe orice topic...ce-o sa fie si cu ceilalti nici nu vreau sa ma gandesc. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
am votat DA, insa majoritatea nu este de acord
Ca solutie pentru impacare, propun ca cei cu dacii sa-i salute si sa le cedeze trecerea (chiar daca nu este cazul) celor cu reno. This post has been edited by raszvan: 24 May 2006, 22:32 |
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Just received a phone call from my old pal meganecoupe20 from Turkey. The question was the same of mine: WTF!!??
Cezaia respund? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
pastrama |
![]()
|
@raszvan: Aham...asa facem!
This post has been edited by pastrama_stelistu: 24 May 2006, 22:27 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Auzi soro da eu daca postez de-ambipulea si sunt propus pt ban warn cine ma sanctioneaza moderatorii mei sau cei de pe DC care sunt cunoscuti pt setea de sange?
Oricum excelent topicul cafenea :"Recomandari culinare, locuri" Poate ar fi fost bine ca decat sectiunea Cafenea sa fie comuna iar Diverse sa ramana individual pt fiecare forum. |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
raszvan |
![]()
|
Si sa va adresati politicos.
Ex. domnul razvan Lasand gluma la o parte, prea multa agitatie pt. nimic. S-a unificat doar baza de date si cateva sectiuni care nu prea au legatura cu masina care o conduci. This post has been edited by raszvan: 24 May 2006, 22:34 |
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
pastrama |
![]()
|
Am inteles, sa traiti!
"Domnul raszvan, posesor de Renault magnific." e bine asa? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Sigur, sigur... cu "domnu' " ca e un domn nu un biet conte...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Am votat NU.
Mie unu nu-mi place este prea mare haos. |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau, dar ma vad obligat sa va stric placerea.
Topicul a fost initiat de un user oarecare si voturile voastre chiar nu conteaza. Lucrurile sunt batute-n cuie si doar trebuie sa le acceptati. Nu-ti trebuie vreun creier plimbat in masini de lux ca sa poti compila asta. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<Aici cam ai dreptate, problema e că pe daciaclub regulamentul nu prevede (încă) așa ceva>>
Era o vreme cand desi nu era obligatoriu se putea completa in profil si era mai placut decat in semnatura. Legat de vot ... am votat NU ... si ma gandeam doar ca o sa fie prea incinse spiritele in cazul unei uniri. Se pare ca cei de pe RENO.RO nu pot sa se descurce cu un numar decent de useri. Ii cred si eu ca nu le convine sa citeasca 100 de pagini pana gasesc ce cauta .... dar totusi cam multa indecenta in afirmatiile lor. Parerea mea este ca cine este interesat cu adevarat de informatiile valoroase de pe ambele forumuri o sa isi vada in continuare de treaba, o sa se abtina de la tiganiile cu "eu am renault 2x si ma *** pe loganul vostru ca nua veti ce sfat sa imi dati mie". |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
raszvan |
![]()
|
despre skoda, vw si audi gasim in vwforum
despre chevrolet si daewoo gasim in daewooclub a murit cineva din cauza asta? This post has been edited by raszvan: 24 May 2006, 23:11 |
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 May 2006, 23:25) Just received a phone call from my old pal meganecoupe20 from Turkey. The question was the same of mine: WTF!!?? Cezaia respund? ![]() "Get a life" and best regards from the "SOLENZA & OTHER CRAP OWNERS" Damn, some people are so bumptious...shame.. ![]() This post has been edited by argon: 24 May 2006, 23:52 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine se simte, s-ataca!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ci si-nseamna uai ... "bumptious"?!?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ghet a dicshioneri !
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ain't got one, zi odata!!!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Du-vă-n ingliș cornăr, por favor!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Da.
Cred ca este de folos schimbarea. |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nissan are forum? Daca da, cand ne imperecherem si cu ei? Sa fim asa un happy family.
![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 25 May 2006, 00:12 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
Happy Tree Friends mai degraba...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Azi-noapte am incercat sa intru cu daciaclub.ro, era inchis pentru unirea forumurilor, in momentul acela doar la marele scandal care se va isca a 2a zi m-am gandit. Azi dimineata am intrat si eu 5 minute pe forum si am vazut ca erau pe acest topic doar 9 posturi, am zis ca e lenjer si ca poate m-am inselat, dar iata ca este ora 1:48 si dejea scriu la pagina a 5a. Am avut destula rabdare sa citesc toate posturile si am constatat ca cei nemultumiti sunt in proportie de 90% cei de pe reno.ro. Totusi daciaclub inainte avea aprox. 13000 de membrii si reno.ro ceva mai mult de 3000, e oarecum de inteles nemultumirea lor, aveau un forum mai linistit, lipsit de certuri sau de moderari de genul celor de pe DC(cand prea la sange, cand anumite posturi jignitoare erau uitate pana cand un user dadea report).
Se face mult prea mult tam-tam, singura chestie care o vad ca inevitabila este aglomerarea optiunii search care este atat de recomandata de moderatorii de pe DC dar ca sa gasesti ceva acolo fie iti ia o zi, fie cauti de `nnebunesti pe topicuri pana pe la pagina X si nu gasesti nimic. Teoretic vorbind, fiecare ramane cu masina lui doar cafeneaua si celelate s-au unit pentru un surplus de informatii si nu vad nimic rau in asta. N-ar fi rau daca si pe reno.ro si pe daciaclub.ro s-ar pune un link la sectiunea Probleme tehnice spre exemplu spre celalat forum, poate omu are dci si are o problema care nu se gaseste pe forumul lui si o gaseste pe celalat si asa aceasta unire ar putea fi benefica. "d) Dreptul unui utilizator, membru sau moderator de accesare a acestui website se acorda de catre administratori si poate fi revocat oricand si fara o notificare prealabila. e) Dreptul de a publica mesaje si fisiere pe acest forum se dobandeste prin inregistrarea unui cont pe site. Acest drept se poate revoca de catre administratori sau moderatori oricand si fara o notificare prealabila daca nu se specifica altfel in prezentul regulament. " Se pare ca uitam ca suntem doar utilizatori...nu detinem forumul, aveti cont inseamna ca sunteti de acord cu conditiile impuse de admini. Totusi este un privilegiu, nu un drept sa nu uitati asta ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai este de actualitate acest topic. Pentru mai multe informatii va rog sa cititi aici:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=465...ndpost&p=590736 sau aici daca vreti cu skin de daciaclub http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=590736 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:58 |