DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Unificarea forumurilor reno si dacia, Sunteti de acord

Sunteti de acord cu unificarea dacia cu reno?

Da. [ 70 ] ** [39.11%]
Nu. [ 84 ] ** [46.93%]
Nu am fost intrebat. [ 25 ] ** [13.97%]
Total Votes: 179

driverx
post 24 May 2006, 15:31
Post #61

--- Membru cu ralanti ---

Group: Members

QUOTE(bion @ 24 May 2006, 16:27)
NU! Haos era deja pe dc.Aparusera cate zece topicuri care tratau acelasi subiecat. Acu` va fi o bouillabasse cu stevie icon_mrgreen.gif

Cu (mai putina) stima bion
*

Corect. Sa vezi cand o sa inceapa moderatorii sa inchida niste topicoace vechi pe realul motiv ca deja mai exista unul similar, dar care initial era pe celalalt forum

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 24 May 2006, 15:43
Post #62

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(semit @ 24 May 2006, 14:31)
ai pus punctul pe "I" @argon.. pe daciaclub lumea e obisnuita cu haosul de aceea userii DC sunt de acord cu alipirea dar pe reno lumea e mai calma

Văd că acum cei mai puțin calmi sunt cei de pe reno. Stați calmi oameni buni, nu s-a dărâmat cerul, nu s-a crăpat pământul. Ca orice lucru nou, cere pe de o parte obișnuință din partea userilor, iar pe altă parte un pic de cizelare a procesului de unire. Așa cum a zis și Alex, se așteaptă propuneri constructive, nu de genul: "nu-mi place, îmi iau jucăriile și plec!".

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
catran
post 24 May 2006, 15:46
Post #63

Membru

From: Bucuresti

QUOTE(donraulo @ 24 May 2006, 15:21)
desi sunt membru si pe DC si pe Reno de ceva timp... membru cititor nu scriitor, opinia mea se bazeaza pe faptul ca firma dacia a fost preluata de renault. in consecinta sunt de acord cu unificarea forum-urilor, sau mai bine spus, cu preluarea de catre dacia a forumului reno.

propun chiar mai mult, adica o unificare si mai mare

in prezent avem in DC:

dacia super nova
dacia solenza
dacia logan
celelalte modele dacia

propun urmatoarea formula

dacia super nova
dacia solenza
dacia logan
celelalte modele dacia

reno clio
reno megane
celelalte modele reno
iar la sectiunea diverse, oricum marea majoritate a dicutiilor, bancurilor, subiectelor, polemicilor, etc sunt cam comune, propun o unificare a acestor subiecte, eventul in urma unei analize o comasare pe teme comune

parerea mea este ca daca se va face o buna structurare a informatiilor, miscarea de unificare a forum-urilor este buna.
*

asaaaaa
deci...intrebare dragii mei detinatori de "dacia"(logan sau altceva), pricepuri la toate,
am r21 din "86 ,si pierd turatie la motor dupa sprint,dupa 5-7 secunde revine la 900rpm
cu ce naiba ma poate ajuta un detinator de dacia din 2005 pe mine????????
dar unul care are carb. simplu ?????adica dacia din 1975-1997??????
cum vedeti voi a fi cea mai buna solutie unificarea ??????

cum naiba poti vedea ca ar fi bine sa faci clasificare de genul:
reno clio
reno megane
celelalte modele reno

cum poti fi atat de ingust???
pai la "celelalte modele" numai cu modelele ce contin in nume CIFRE depasesc cu mult degetele(si de la mana si de la picioare)si fiecare are particularitatile ei, de la renault 5 pana la renault 25 trecem prin toata gama de motorizari si prin toate clasele cunoscute(de la sport la limusine)
ce credeti ca vorbim de dacia 1300,1304,1307,1310,1410 care e aceeasi masina cu un bec in plus??? acelasi motor cu alt buson la ulei???
o fi dacia cumparata de renault dar sincer,eu unul i-as rezerva un ...topic... pt.toate modelele cele 5 (dacia 1100,dacia 1300,nova,solenta,logan)pe care le-a scos in toti acesti 40 de ani de cand se fac masini in Romania

nu sunt deacord cu acesta harababura,e Talmes-Balmes,e balamuc total nu mai intelegi nimic
o sa primesc sfaturi de la un posesor de motocicleta in curand,pt. motoare in 2 timpi ,ca a vazut el la vecinu" ca asa are el pe renault
nu nu si nu
stiu ca imi iau worn,ban,si imi ve-ti sterge user-ul dar nu ma pot abtine
1 an am incercat sa cunosc membrii reno.ro,m-am inteles binisor cu multi,am oferit si mi s-au oferit sfaturi si sprijin cand am avut nevoie
ati stricat-o rau cu "altoirea" asta

--------------------
renault 21 ts 1986
renault laguna 2 ph2 1.9 dci 85kw 2007
RENAULT LAGUNA 3 2.0 DCI 110KW 2008
+
cmandrei
post 24 May 2006, 15:52
Post #64

NEWSMAN

From: Bucuresti/Targu Mures

catran ... hai nu te agita ca nimeni nu cred ca vrea sa se certe sau ceva de acest gen ... fiecare are parerile lui no' acum ce sa-i face ... bune rele medii asa sunt ele ... cum a spus si DragosP ... sa scriem la probleme idei pe care le avem in legatura cu noul format si sa vedem ce se poate face ... toate bune (topicurile r21 au ramas in picioare sa stii smile.gif )

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
sqryn
post 24 May 2006, 15:56
Post #65

Clio rulezzz

From: München

In poll pot sa voteze si cei de pe dacia club? caci nu prea ar fi fair asa wink.gif

uite aici un exemplu de thread dublu....cautati si vedeti care e perechea de pe reno mad.gif

Abia a inceput......maine va fi mai rau......

This post has been edited by sorin.aldea: 24 May 2006, 16:00

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v Alize/1999 - B-xx-xxx
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
ovidiusoft
post 24 May 2006, 16:01
Post #66

Membru de sub patura

Io..... sunt de acord sa se uneasca, dar sa nu se schimbe nimic. Sau sa nu se uneasca, dar in cazul asta ambele forumuri sa fie complet schimbate, si anume sa fie identice.

Parerea mea alcoholic.gif 052.gif

Acum pentru suparatii si nefericitii, etc...: oameni buni, forumul asta (sau allalt) nu este un drept garantat de constitutie. E un serviciu gratuit. Pe care il iei asa cum e si accepti schimbarile asa cum se fac. Daca nu, e simplu sa-ti cumperi un domeniu, sa instalezi niste servere, sa pui un forum, sa cumperi hosting si banda si sa-ti faci regulile tale. Sau nu? wink.gif

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
catran
post 24 May 2006, 16:04
Post #67

Membru

QUOTE(DragosP @ 24 May 2006, 16:43)
Văd că acum cei mai puțin calmi sunt cei de pe reno. Stați calmi oameni buni, nu s-a dărâmat cerul, nu s-a crăpat pământul. Ca orice lucru nou, cere pe de o parte obișnuință din partea userilor, iar pe altă parte un pic de cizelare a procesului de unire. Așa cum a zis și Alex, se așteaptă propuneri constructive, nu de genul: "nu-mi place, îmi iau jucăriile și plec!".
*

este oare o impresie sau cei de pe dacia sunt nerebdatori sa alipeasca sigla dacia de sigla unui constructor de masini?????
pe cand cei de pe reno.ro sunt gata sa renunte...o mare parte
si atunci nu mai vad interesul...
daca cei de pe reno.ro "pleaca" din diferite motive,atunci???? raman cei de pe dacia???
pai si de ce i-am mai unificat?
ca sa bagam zanzanie???
stim cu totii ca majoritatea de pe reno.ro au detinut dacia inainte de a-si lua masina..si de aici "conflictele"

cat despre "dreptul la forum" ai perfecta dreptate...cand va fi finalizata aceasta "dandana" imi voi compromite user-ul cu prima ocazie

P.S. probabil ca moderatorii deja stau si savureaza de pe acum contrele intre cei ce au drag de fierul din dotare fie el dacia sau renault

This post has been edited by catran: 24 May 2006, 16:06

--------------------
renault 21 ts 1986
+
crn
post 24 May 2006, 16:18
Post #68

Membru

Nu sint de acord cu unirea celor doua forumuri. Nu mai inteleg nimic din sectiunile comune, mi-au aparut sute de topicuri necitite, nici nu mai stiu unde sa caut si ce sa caut. sad.gif

Forumul reno era mult mai usor de citit, mai bine structurat.

--------------------
Renault Symbol 2005
Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
+
DragosP
post 24 May 2006, 16:20
Post #69

Nu zic nimic...nou

QUOTE(catran @ 24 May 2006, 17:04)
P.S. probabil ca moderatorii deja stau si savureaza de pe acum contrele intre cei ce au drag de fierul din dotare fie el dacia sau renault

Îhî, teoria conspirației. Cum am spus mai sus: hai să încercăm să facem ceva ok din unirea asta, nu să lăsăm orgoliile să ne întunece gândirea.
Cu atât mai mult cu cât comună este doat o mică parte a forumurilor.
Mamă ce adânc am spus-o! wink.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
CGB
post 24 May 2006, 16:31
Post #70

CGB

From: behind

NU sint de acord!!! prea mult haos.

reno.ro e un forum mult mai relaxat decat dacia. se mai permite un mic offtopic, o glumita mai "nesarata" (evident fara a sari calul).
pe cand pe dacia is neste specimene de moderatorii tare..."constipati"...asta ca sa nu zic altfel mad.gif, care m-au si trecut pe lista neagra dupa ce-au citit postul asta.

dar principalul motiv este urmatorul: renault e renault si dacia e dacia. fiecare cu ale lui.

de exemplu cand o sa intreb:"s-a blocat butonul de deschidere a portbagajului.sau nu se mai rabateaza bancheta spate.ce sa fac?", cum ma pot ajuta cei cu logan ,ptr ca ei habar n-au ce-i ala buton deschidere portbagaj si bancheta rabatabila blush.gif . glumeam si io...

This post has been edited by cristib: 24 May 2006, 16:50

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
vis-a-vis
post 24 May 2006, 16:55
Post #71

DaciaClubber

Mamaaaaaaaaa, ce naspa, mi s-a transferat si warnu' de pe daciaclub pe reno. radmasa.gif
Sunt curios daca n-aveam 0% pe reno, se cumula? tongue.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
AlexV
post 24 May 2006, 17:02
Post #72

Admin?

Group: Admin

va rog sa consultati propunerea de aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=46551

vis-a-vis, nu nu se cumula, pe asta nu l-am adunat. a ramas unul din ele.biggrin.gif

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
driverx
post 24 May 2006, 17:06
Post #73

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(vis-a-vis @ 24 May 2006, 17:55)
Mamaaaaaaaaa, ce naspa, mi s-a transferat si warnu' de pe daciaclub pe reno.  radmasa.gif
Sunt curios daca n-aveam 0% pe reno, se cumula? tongue.gif
*

Din ce am inteles de la alecsi, la impreunarea forumurilor, prioritate mai mare a avut continutul bazei de date de la DasheaClub (cel putin in cazul iuzerilor).

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
AlexV
post 24 May 2006, 17:11
Post #74

Admin?

nope, prioritate la partile automate a avut userul care era mai vechi. a contat data de inregistrare, si acel user a reluat mesajele userului mai nou.

in partea de redenumire nu a existat nici o favorizare si speram sa nu se supere nimeni pe noi si sa rezolvam toate situatiile.

baza de data acum nu se mai numeste nici daciaclub si nici reno biggrin.gif.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
semit
post 24 May 2006, 17:19
Post #75

Private Spice

QUOTE(DragosP @ 24 May 2006, 16:43)
*

OK..parere constructiva.. nu vreau sa se alipeasca si sa fiu moderat de cei de pe daciaclub... si da...imi voi lua jucariile..ca multi alti vechi membri RENO.RO... sa vedem cand la Generalitati Megane vor scrie posesorii de Solenza..cum va fi ..bye

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
bion
post 24 May 2006, 17:24
Post #76

Membru autentic

From: TM

Scorul devine tot mai strans. Bag sama se mobilizeaza mamicile si taticii biggrin.gif
Mai ca as pune pariu ca pana maine devine un DA hotarat. dry.gif
PS.Un domn ovidiu cred spunea ca nu ne place asta e si nu avem ce sa comentam Tin sa ii amintesc ca daca adminii au lasat topicul cu intrebarea o fi si voie sa ne dam cu parerea daca nu sters topicul si basta.Eu propu sa se puna numele dacia.club by renault smile.gif .

Cu stima bion

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
SiloS
post 24 May 2006, 17:31
Post #77

Gangester

From: Buzau

cam proasta decizia ... pana acum . Conduce NU cu 3 voturi .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Como
post 24 May 2006, 17:37
Post #78

Membru autentic

QUOTE(semit @ 24 May 2006, 18:19)
sa vedem cand la Generalitati Megane vor scrie posesorii de Solenza..cum va fi
*

Din cate inteleg eu, doar topicurile din Alte Discutii sunt comune. Si atunci de unde sa vina un posesor de Solenza pe topic tehnic de Megane? Doar ca pentru ca are un user cu care se poate loga si pe reno.ro? Si daca cineva ar vrea sa se bage in seama, ce l-ar impiedica sa-si faca cont pe reno, cu alt user eventual, si sa vorbeasca tampenii? Numai bine, alt user, poate sa balacareasca cat vrea, isi face alt cont daca e suspendat etc.

Si apropo, bag de seama ca daca sunt logat pe DC, si deschid si reno.ro, trebuie sa ma loghez separat, nu se ia userul din cache, ceea ce e foarte bine, ar trebui sa multumeasca pe cei care zic 'nu'. Deci logarea pe DC nu inseamna automat si logarea pe reno.ro.

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
CGB
post 24 May 2006, 17:40
Post #79

CGB

From: behind

daca tot ne unim, hai sa ne unim si cu daewoo si cu bmw...etc. sa facem o mare unire si sa declaram ziua de 24 mai, Ziua Nationala a Unirii Forumurilor Auto din Romania mad.gif .

P.S mai exista un alt forum dedicat STRICT marcii Renault? ca-mi iau jucariile si plec d-aici in cazul marii Uniri.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Amedeus
post 24 May 2006, 17:46
Post #80

Membru cu Logan

From: TM

Stai sa vezi cand scri ca scartaie usa la Berlina si boieru' cu Meganu' zice s-o duci la fier vechi radmasa.gif . Am votat NU deoarece cred ca vor aparea divergente (cum de altfel erau si pana acum, dar doar intre Loganisti si 2-3 cu Daewoo)

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
AlexV
post 24 May 2006, 17:49
Post #81

Admin?

cristib, eu cred ca am dat dovada de mult mai multa bunavointa cand ai avut tu vreo rugaminte la mine.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
+
FISICHELU
post 24 May 2006, 17:50
Post #82

Boo Boo Dad

From: Onesti

Cred ca lucrurile s-ar complica...Scopul forumului il vad ca pe un loc unde sa schimbi impresii, sa gasesti raspunsuri la anumite intrebari legate de masina ta (raspunsuri date de la cei care au aceeasi masina, sau macar aceeasi marca...), pana la urma - senzatia de apartenenta la un grup. Daca se doreste o discutie in general despre masini, exista forumuri cu aceasta orientare (eg. www.lavolan.ro). Parerea mea este ca lucrurile stau bine asa cum sunt, adica doua forumuri separate. E adevarat, la sectiunea stiri, motor sport, cafenea, diverse, si in special acolo unde se poate generaliza, nu este o idee rea.
Mai mult, daca unirea forumurilor are avantaje de ordin administrativ...
Dupa cum vedeti, am inceput intr-un fel si am terminat in altul...Cred ca as fi bun de politician! wacko.gif

--------------------
Renault Megane Sedan CfExp 1,5 dCi 2005
Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
+
DragosP
post 24 May 2006, 18:09
Post #83

Nu zic nimic...nou

QUOTE(cristib @ 24 May 2006, 18:40)
P.S mai exista un alt forum dedicat STRICT marcii Renault? ca-mi iau jucariile si plec d-aici in cazul marii Uniri.

www.reno.ro secțiunile tehnice.
Eu scriu acum de pe www.daciaclub.ro, nu știu, și nu mă interesează butoanele de portbagaj și banchetele rabatabile ale anumitor mărci de mașini mai superioare. Nu văd de ce ar interesa pe altul de pe daciaclub, da' mă rog, hai să ne isterizăm, parcă a dat aviara'n noi... sad.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
pablo
post 24 May 2006, 18:17
Post #84

Membru autentic

From: ORADEA

Problema celor care sint de pe forum reno cred ca vine de la faptul ca aici e o cumunitate mult mai mica decit pe Dacia.Drept urmare cind am deschis partea cu topicurile reunite am ramas masca.Brusc o gramada de topicuri in plus.
Votul meu este nu pentru unificare iar daca tot se va face asta nu inseamna sa renunt la forum reno.O sa evit sa mai intru pe sectiunile comune si gata (cel putin pina ma obisnuiesc cu ele).

--------------------
Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat)
+
vsebas
post 24 May 2006, 18:32
Post #85

spawn

From: Timisoara

Am votat " Nu am fost intrebat" si daca eram intrebat (inainte de a citi parerile celor de pe reno.ro) votam "DA", dar acum dupa vehementa si stilul " eu cu reno am mai multe perechi decat aia cu o jumatate de bucata" m-a apucat scarba si as prefera sa nu fiu coleg de forum cu astfel de useri ( ca sa nu incadrez la o specie )

DragosP, scuze blush.gif , dar nu m-am putut abtine si din pacate nu am o propunere constructiva care sa fie agreata de vreauna din parti

--------------------
Dacia Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition / 2012, Laureate - TM
People are simply not predictable
+
DragosP
post 24 May 2006, 18:38
Post #86

Nu zic nimic...nou

QUOTE(vsebas @ 24 May 2006, 19:32)
Am votat " Nu am fost intrebat" si daca eram intrebat (inainte de a citi parerile celor de pe reno.ro) votam "DA", dar acum dupa vehementa si stilul " eu cu reno am mai multe perechi decat aia cu o jumatate de bucata" m-a apucat scarba si as prefera sa nu fiu coleg de forum cu astfel de useri ( ca sa nu incadrez la o specie )

Tocmai asta se pare că-i problema: intoleranța!

DragosP, scuze  blush.gif , dar nu m-am putut abtine si din pacate nu am o propunere constructiva care sa fie agreata de vreauna din parti

Iote na, scuze, ne dăm cu părerea, doar ne pricepem cu toții; sport național, nu-i așa? wink.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
semit
post 24 May 2006, 18:43
Post #87

Private Spice

Eu am Reno si Logan.. si NU vreau sa se uneasca..in ce categorie intru?

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
AND
post 24 May 2006, 18:59
Post #88

Membru autentic

Mhh whatever. rolleyes.gif

Pe bune, who cares? Au devenit forumurile astea lumea voastra virtuala? Daca ar fii sa fi corect din punct de vedere tehnic, reno.ro trebuia sa asimileze daciaclub.
La fel cum Audi, Skoda si Seat apartin vwforum.ro , la fel si Nissan & Dacia ar trebui sa apartina reno.ro .

Dar din nou, who cares?

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
catran
post 24 May 2006, 19:43
Post #89

Membru

QUOTE(AND @ 24 May 2006, 19:59)
Mhh whatever.  rolleyes.gif

Pe bune, who cares? Au devenit forumurile astea lumea voastra virtuala? Daca ar fii sa fi corect din punct de vedere tehnic, reno.ro trebuia sa asimileze daciaclub.
La fel cum Audi, Skoda si Seat apartin vwforum.ro , la fel si Nissan & Dacia ar trebui sa apartina reno.ro . 

Dar din nou, who cares?
*

din punct de vedere tehnic,sincer sa fiu au cam aceleasi "vederi" caci nu vad nici un posesor de skoda sau de seat sa se apuce sa desfaca motorul si sa posteze pe forum poze cu capacul de la chiulasa in bucatarie,sau cu injectoarele pe birou langa monitor...sa fim seriosi

cat despre unificarea sectiunilor "divertisment" inainte pe reno.ro erau 3 topicuri mari si late: 1 cu poze ale membrilor,1 cu intalnirea bla..bla si unul cu alte prostioare
acum a dat dracii in toti posesorii de auto ca au problema la camera foto digitala,camera video digitala si inca vreo 3-4 topicuri cu aparate de imortalizat imagini

dragii mei ..abia astept sa postez ceva probleme cu aparatul meu "laica" de origine slava cu numele scris in acelasi "dialect" poate ma ajutati voi ca vad ca tare preocupati mai sunteti de astea...nu am vazut o poza cu voi, un topic cu masinile Dvs. ,de unde si concluzia pe care o aveam inca de anul trecut de cand va "trageati" cu domnii propietari de oltcit,pe forumuri, cum ca majoritatea nici nu poseda masina si se aventureaza in discutii de "amorul artei"

am avut impresia ca cei de pe reno.ro au o doza mai mare de seriozitate decat ceilalti ,chiar si la sectiunea "divertisment" cafenea etc.

de aceea optez pt. a nu uni aceste sectiuni

This post has been edited by catran: 24 May 2006, 19:45

--------------------
renault 21 ts 1986
+
Laurentziu83
post 24 May 2006, 19:46
Post #90

Membru autentic

NU sunt de acord. Intram pe reno.ro pentru a mai vedea probleme tehnice specifice, pentru a da un sfat bun, pentru o gluma buna, o poza noua, etc. Intram pe daciaclub si imi aprindeam o tigara citind toate aberatiile de pe acolo, observand stilul de moderare execrabil (nu e posibil ca un post de genul "Mars ma!" sa ramana 3 zile postat) si observand nemultumirile eterne ale cretinilor ce veneau la forumul meu de baza, daewooclub, si incepeau sa se planga ca suntem comunisti, fascisti sau mai stiu eu ce si se plangeau ca suntem severi iar eu radeam in sinea mea de prostia lor, ei nu stiau ce comunitate unita injura. NU, nu imi place sa impart aceeasi batatura cu toti inaptii, cu toate aberatiile lor si cu mai stiu eu ce cretinatati. Daciaclub nu mai e ce era pe vremuri. Daca era ca atunci as fi avut o alta parere.

Dar din pacate nu e proprietatea mea forumul, adminii pot face ce vor cu el, nu ii critic pentru alegerea facuta, eu doar mi-am dat cu parerea, ca multi altii.

Ca utilizator de renault, tin si eu partea celor de pe reno.ro: nu ne place haosul de pe DC.

Introdus de moderator: Pentru a-mi sustine "modul de moderare execrabil", ti-am acordat BAN 3 zile pentru nesimtirea afisata in randurile de mai sus!

--------------------
. . .
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 17:53
Forum Renault