Unificarea forumurilor reno si dacia, Sunteti de acord
![]() ![]() ![]() |
Unificarea forumurilor reno si dacia, Sunteti de acord
claus |
![]()
|
||
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|||
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
O sa iasa o mare brambureala.
Pt. inceput un mic exemplu. Nu am citit decat topicul asta si deja pot sa-mi dau seama cam care din ce forum vine dar nu, dupa cum ar fi normal, citind marca masinii din semnatura, ci dupa faptul ca unii useri nu o au trecuta la semnatura si stiind ca pe reno.ro nu existau decat maxim 2-3 useri noi fara semnatura conform regulamentului si ca se dadea warn pt. asta => cei cu semnaturi aiurea vin de pe DC. In conditiile astea ma intreb cum ne vom descurca cand vom primii replay-uri sau vom citii post-uri fara sa stim despre ce masina e vorba. Astept cu interes masurile de rigoare pt. nerespectarea regulamentului (paragraf postat in header-ul paginii). Cateva exemple de semnaturi: "viva la revolucion!!! haora y siempre resistencia!!! juntos vinceremos!!! " " Dates on calendar are closer than they appear... " " another day in hell " "aici ar veni semnatura, nu? " " Winners never quit, quitters never win, but those who never win and never quit are idiots... "Failure is not an option. It is a privilege reserved only for those who try." ---Einstein "De la capacitatea intelectuala de a citi si pina la capacitatea intelectuala de a intelege cele citite, unii dintre noi mai au o cale f. lunga de strabatut!" - Marty" "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia" "În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!" " "Sa dam carti la toti ca sa stim si noi ce si cum... " " "It is error alone which needs the support of government. Truth can stand by itself." - Thomas Jefferson " cristianco2002, aka K1one " "Citarea textelor, a pasajelor si a expresiilor postate/folosite de catre sus-semnatul in cadrul acestui site, ESTE INTERZISA CU DESAVIRSIRE IN AFARA FORUMULUI, FARA SPECIFICAREA SURSEI SAU ACORDUL AUTORULUI! " " "Nu e fezabil sa ajung rege. Toata distractia e sa tragi teapa, nu sa primesti plocoane!" - Lolek YANKEES, GO HOME!!!!" " " Reglez gratis carburatoare Logan 1,6. Asigur garantie! " " Cine ride la urma, gindeste mai incet. " " Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein " si cea mai des intalnita "----- " This post has been edited by google: 24 May 2006, 20:06 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La Daciaclub nu exista nici un regulament de genul celui de pe reno in legatura cu semnaturile.
Daca apare, eu personal o voi schimba, conform regulamentului, dar pana atunci nu ma opreste nimeni sa-mi pun acolo ce ma taie capul ! Si in al doliea rand, s-a unit sectiunea "Alte discutii" unde nu cred ca conteaza ce masina are fiecare. This post has been edited by argon: 24 May 2006, 20:07 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(google @ 24 May 2006, 21:02) Aici cam ai dreptate, problema e că pe daciaclub regulamentul nu prevede (încă) așa ceva. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
catran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 August 05 From: Bucuresti ![]() |
brrrr
This post has been edited by catran: 24 May 2006, 20:12 |
--------------------
renault
21 ts
1986 renault laguna 2 ph2 1.9 dci 85kw 2007
RENAULT LAGUNA 3 2.0 DCI 110KW 2008 |
|
catran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(google @ 24 May 2006, 21:02) O sa iasa o mare brambureala. Pt. inceput un mic exemplu. Nu am citit decat topicul asta si deja pot sa-mi dau seama cam care din ce forum vine dar nu, dupa cum ar fi normal, citind marca masinii din semnatura, ci dupa faptul ca unii useri nu o au trecuta la semnatura si stiind ca pe reno.ro nu existau decat maxim 2-3 useri noi fara semnatura conform regulamentului si ca se dadea warn pt. asta => cei cu semnaturi aiurea vin de pe DC. In conditiile astea ma intreb cum ne vom descurca cand vom primii replay-uri sau vom citii post-uri fara sa stim despre ce masina e vorba. Astept cu interes masurile de rigoare pt. nerespectarea regulamentului (paragraf postat in header-ul paginii). Cateva exemple de semnaturi: "viva la revolucion!!! haora y siempre resistencia!!! juntos vinceremos!!! " " Dates on calendar are closer than they appear... " " another day in hell " "aici ar veni semnatura, nu? " " Winners never quit, quitters never win, but those who never win and never quit are idiots... "Failure is not an option. It is a privilege reserved only for those who try." ---Einstein "De la capacitatea intelectuala de a citi si pina la capacitatea intelectuala de a intelege cele citite, unii dintre noi mai au o cale f. lunga de strabatut!" - Marty" "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia" "În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!" " "Sa dam carti la toti ca sa stim si noi ce si cum... " " "It is error alone which needs the support of government. Truth can stand by itself." - Thomas Jefferson " cristianco2002, aka K1one " "Citarea textelor, a pasajelor si a expresiilor postate/folosite de catre sus-semnatul in cadrul acestui site, ESTE INTERZISA CU DESAVIRSIRE IN AFARA FORUMULUI, FARA SPECIFICAREA SURSEI SAU ACORDUL AUTORULUI! " " "Nu e fezabil sa ajung rege. Toata distractia e sa tragi teapa, nu sa primesti plocoane!" - Lolek YANKEES, GO HOME!!!!" " " Reglez gratis carburatoare Logan 1,6. Asigur garantie! " " Cine ride la urma, gindeste mai incet. " " Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein " si cea mai des intalnita "----- " din august 2005 nu a vazut nimeni nimic dubios in semnatura mea...dar daca te incalzeste cu ceva....priveste-o sper sa iti schimbi parerea desi puteai sa vezi poll-urile in care am scris destul de "la locul meu" si cat se poate "la obiect" pe reno.ro nu am divagat si nu cred ca am plictisit pe nimeni,ba mai mult nu am ajuns de rasul nimanui pe alte forumuri cu povestile mele de "trantit" copii in pat ![]() |
--------------------
renault
21 ts
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Da, dar acum post-ati pe reno.ro => trebuie respectat regulamentul de aici.
Pe de alta parte, daca la DC regulamentul nu prevede asa ceva (eu nu l-am citit ca nu m-a interesat) nu puteti fi sanctionati sau obligati sa respectati regulamentul de pe reno.ro intrucat nu v-ati facut user special aici ci va fost "oferit" (asa cum ne-a fost "oferit" si noua pe DC). Acum chiar sunt curios ce se va intampla. O sa va dea warn pt. asta, warn care va fi "valabil" si pe DC unde nu ati incalcat nici un regulament? |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
No postam pe Reno.ro !
Postam pe Daciaclub...dar apare si la voi pe Reno, e valabil si vice-versa This post has been edited by argon: 24 May 2006, 20:18 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
zerdok |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 February 06 ![]() |
nu sint de acord. din moment ce postez pe dacia de ce sa apara si pe reno? la fel si viceversa. poate cei de pe reno nu vor sa citeasca ce scriu eu pe dacia si invers.
chiar nu inteleg care-i rostul. |
--------------------
dacia
logan
- CT 03 WYZ dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
|
|
![]()
|
|
QUOTE(argon @ 24 May 2006, 21:17) Da dar eu citesc pe reno.ro. Ce facem? Unii mergem dupa un regulament altii dupa altul si asta fiindca suntem logati pe forumuri diferite dar citim ce se scrie in alta parte? Cu alte cuvinte daca eu gresesc dupa regulamentul de pe DC sau reno.ro fara sa fiu logat pe acel forum (deci nu sunt "obligat" sa citesc si sa respect acel regulament) imi iau warn pe amandoua? Sa fiu bine inteles, nu am nimic cu nimeni vis-a-vis de semnatura sau mai stiu eu ce, asta cu semnatura sa zicem ca-i un lucru minor dar ca principiu de functionare nu mi se pare cuser. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
argon |
![]()
|
Se pare ca inca nu-i lamurita toata lumea despre modificare.
Ce-i de pe reno cred ca cei de pe Dc posteaza la ei, si invers. De fapt fiecare posteaza la el. Pentru elucidare recomand cercetarea sectiunii "alte discutii" de aici: http://www.daciaclub.ro/ si de aici: http://www.reno.ro/ This post has been edited by argon: 24 May 2006, 20:25 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Io n-am nimic impotriva, dar dupa ce am citit oarecum in diagonala posturile de mai sus parca am impresia ca nu mai sunt pe DaciaClub. Care mi-e destul de drag. Dincolo, intram doar de lectura, nu aveam user...., dar lectura merita si acolo. Daca partile tehnice au ramas cum erau, e bine, ca acolo e BAZA DE INFORMATII care dovedeste utilitatea unui forum pe 4 roti. Pentru mine cel putin.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
catran |
![]()
|
QUOTE(google @ 24 May 2006, 21:14) Da, dar acum post-ati pe reno.ro => trebuie respectat regulamentul de aici. Pe de alta parte, daca la DC regulamentul nu prevede asa ceva (eu nu l-am citit ca nu m-a interesat) nu puteti fi sanctionati sau obligati sa respectati regulamentul de pe reno.ro intrucat nu v-ati facut user special aici ci va fost "oferit" (asa cum ne-a fost "oferit" si noua pe DC). Acum chiar sunt curios ce se va intampla. O sa va dea warn pt. asta, warn care va fi "valabil" si pe DC unde nu ati incalcat nici un regulament? am avut un coleg de servici care ma indoctrina prin 2004 cu forumu" lu' peste unde se certau posesorii de dacia cu cei de oltcit pt. performantele uriase ![]() tocmai deaceea nu am facut cont pe dacia(desi in posesie aveam un godin din '83 cu destule modificari) in 2005 mi-am vandut godinu am mai pus ceva bani si mi-am luat alt godin din '86 fapt in urma caruia am simtit nevoia sa discut cu alti posesori de asemenea specimen si uite asa mi-a fost oferita ocazia sa fac user pe reno.ro nu am citit nici o regula...pur si simplu aveam nevoie de un sfat pt. un carburator mi-a placut abordarea,raspusurile si felul cu m-au privit cei cu "trei perechi" pe dacia cred ca imi luam la huiduieli de ma rupeam daca veneam cu asemea probleme...pe cand aici... si uite asa am ajuns sa dau eu sfaturi,si ajutor altora,si sa intru zilnic pe forum,fara sa ma mai intereseze metoda de expunere(mai mult sau mai putin regulamentara) dar acum s-a remediat si sper sa "iti" treaca daca nu la intalnire se serveste fanta si seminte (nici nu mai vad topicu" acum) te astept sa-mi etalez "dacia" poate ma ajuti cu identificarea furtunului cu termostat ca am probleme cu incalzirea pe timp de vara |
--------------------
renault
21 ts
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu sunt de acord!
Ori e Dacie, ori e Renault??????? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]()
|
|
@catran, tu ai citit ce-am scris trei posturi mai sus? Sau ai luat-o ca pe ceva personal?
This post has been edited by google: 24 May 2006, 20:30 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie unuia nu mi-a fost chiar asa de greu sa scriu o semnatura.
A trebuit doar putina vointa. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
catran |
![]()
|
QUOTE(google @ 24 May 2006, 21:29) nimic din ce era pe reno.ro nu era personal iar eu fiind user pe reno nu am luat-o ca pe ceva personal ![]() doar ca nu vreau sa fiu amestecat sry pt. cei cu capul pe umeri care mai scriu peaici dar eu mi-am pus o chestie pe luneta de care momentan sunt mandru si nu imi doresc in 2 luni sa ma arate lumea cu degeteul cum aratam eu anul trecut (si chiar azi) cativa useri de pe dacia |
--------------------
renault
21 ts
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Dupa 5 minute de stat pe noul DaciaRenaultclub...ma doare capu!
Skinul vechi de la Daciaclub nu mai exista, nu? ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]()
|
|
Asta cu luneta-i basca ca si eu la cateva zile dupa ce am luat "sobolanul" i-am pus "emblema" pe luneta si tare mie frica ca, avand in vedere ca 90% din timp o conduce sotia, s-ar putea sa fiu "obligat" sa o dau jos.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu e cam aiurea topicul? Cum adica sa alegi intre "da" , "nu " si "nu am fost intrebat" .. Ce vreti mai exact, sa se desparta sau sa va intrebe?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Markos |
![]() ![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
WTF IS GOIN' ON HERE??!! WHO THE FUCK ARE YOU, SOLENZA & OTHER CRAP OWNERS??!! DAAM', I'M OUT OF HERE!!
![]() ![]() ![]() Introdus de moderator: Tocmai te-ai ales cu un BAN de 10 zile ! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Dragi colegi de pe daciaclub as dori sa va rog ca din acest moment sa incercam sa nu mai reactionam la replicile acide ale colegilor de pe forumul reno.ro.
Adica daca este ceva la obiect sa raspundem fara patima care ne caractezireaza pe unii dintre noi (ma includ si eu). Hai sa le demonstram "fratilor" mai mari de la Renault ca suntem si noi toleranti si relaxati si nu suntem chiar asa "ciumati" si "neciopliti" cum ATENTIE probabil ca gandesc ei ( NU A SCRIS NICI UNUL ASA CEVA), doar ca suntem mai .. latini poate ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
diosrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 05 ![]() |
desi nu postez demult, urmaresc cele doua forumuri de ceva vreme. Este o idee excelenta, eu as fi facut-o si mai stransa, redirectarea din .htaccess catre un domeniu comun. Un singur forum cu multe subsectiuni si foarte multi membri, cu foarte mult content, nu poate decat sa fie benefic, atat pentru proprietari, cat si pentru utilizatori.
Pe viitor aceasta comunitate va putea avea un cuvant greu de spus in industria auto, avand in vedere vanzarile si popularitatea celor doua marci. Bine condusa, are un potential imens. This post has been edited by di0: 24 May 2006, 21:09 |
-------------------- Accord 2.0i VTEC 2005. Megane 2 1.5dci 100cp 2006.
|
|
pastrama |
![]()
|
Daca o sa fie atatia membri cu subiecte la comun, o sa iasa o varza!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
"WTF IS GOIN' ON HERE??!! WHO THE FUCK ARE YOU, SOLENZA & OTHER CRAP OWNERS??!! DAAM', I'M OUT OF HERE!!" - romania, tara mea, nu m`as desparti de ea.. Inainte, fratilor!
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
![]()
|
|
QUOTE(eXtenSion @ 24 May 2006, 22:16) "WTF IS GOIN' ON HERE??!! WHO THE FUCK ARE YOU, SOLENZA & OTHER CRAP OWNERS??!! DAAM', I'M OUT OF HERE!!" - romania, tara mea, nu m`as desparti de ea.. Inainte, fratilor! Nu inteleg ce problema ai. Omul este membru mai vechi pe sectiunea " English Corner" de pe reno.ro. Uite aici. Stie sa vorbeasca destul de bine in romana dar pt. ca nu stie sa scrie foarte bine in romana scrie in engleza. As putea spune ca sectiunea respectiva a aparut odata cu inregistrarea acestui user pe reno.ro. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
pastrama |
![]()
|
Atunci sa invete sa vorbeasca frumos...ori in engleza ori in romana.
Ca asa putem sa zicem si noi: Cine .... mea sunteti, Megane, Clio si alti detinatori de .... Si n-o sa va convina! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
nu sunt nici pro nici contra
![]() Am votat 3 dar ma gandesc cu groaza ca și așa când dădeai "search" damblageai dar acum? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mcer scuse dacam fozt prea impulsive, but credca eo maaare porkarie cesa ntamplt today aici!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Porcarie-neporcarie, voi n-aveti simtu' umorului.
Io rad de ma cenzurez pe mine ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 05:48 |