Unificarea forumurilor reno si dacia, Sunteti de acord
![]() ![]() ![]() |
Unificarea forumurilor reno si dacia, Sunteti de acord
lungan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|||
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Sper sa fie bine.
Oricum unele probleme sunt comune. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
victorb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 23 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Am votat NU tocmai datorita haosului. Pur si simplu sunt prea multe post-uri noi care nu ma intereseaza.
Dar cum bazele de date au fost reunite si s-au facut posturi in noua baza de date, cred ca este aproape imposibil sa fie separate din nou.... |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 Megane II Bicorp 1.6 16V 115cp Confort Dynamique
Bleu Encre - 2005 |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.742 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu. Cel mai bine "fiecare cu a ma-sii".
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Deja am inceput sa imi pierd rabdarea. Sint dezamagit de haosul care s-a creat aici. Sincer, usor usor cred ca o sa abandonez acest forum.
Sper totusi ca administratorii sa se razgindeasca si sper de asemenea ca acest topic sa nu fi fost creat doar de dragul de a mai fi un topic in multitudinea care exista acum si se va tine seama de rezultatul votului. |
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce am observat eu, ca numai cei de pe Reno se plang de haos, nimeni de pe Daciaclub nu a invocat chestia asta .
Concluzia o trage fiecare..pe DC lumea e obisnuita cu haosul, face parte din cotidian, ![]() This post has been edited by argon: 24 May 2006, 12:59 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
ce-ati facut acum e ok pt mine, atat sa nu combinati si mai tare forumurile, ca iese varza
Oricum, e clar ca toate daciile facute vreodata sunt de fapt renault-uri, mai putin Dacia Nova (1995-2000), si absolut ma intereseaza ce mai zic oamenii cu dci-uri de pe dacii nu am intrat de mai mult de 5 ori pe daciaclub si nu stiu care e ordinea acolo, dar reno.ro parca e moderat mai bine later edit: acum sunt useru 14000, inainte eram 190 (asta e din seria 'unu B patru cifre') ![]() This post has been edited by _182_: 24 May 2006, 13:23 |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ai pus punctul pe "I" @argon.. pe daciaclub lumea e obisnuita cu haosul de aceea userii DC sunt de acord cu alipirea dar pe reno lumea e mai calma, mai putin inflacarata in anumite privinte de aceea 90% din cei de pe reno nu sunt de acord cu aceasta unificare.. eu sunt de acord ca si Reno trebuie sa aiba trafic ca sa iasa bani din publicitate..dar nu in acest fel... sa-i spunem nefericit.. Dragi admini va ruga, aduceti reno.ro la forma de ieri
![]() Un lucru am mira toata lumea zice NU dar apar la DA destule voturi This post has been edited by semit: 24 May 2006, 14:08 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
OMFG ce-ati facut bre aici.... Want my old reno.ro back!
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca mai inspirat ar fi userul comun si atat, fara sectiuni comune de forum.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Eu sunt de acord. Si acum folosim acelasi user si pe RENO si pe DaciaClub?
Oricum aveam acelasi user si pe una si pe alta.... |
--------------------
.
.
.
|
|
RCS |
![]() ![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Am votat cum era firesc si normal...,, NU'' !!
![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
am votat NU AM FOST INTREBAT ... deoarece nu am fost intrebat
in schimb sunt de acord cu unificarea.... din cauza ca Dacia a fost preluata de Renault. in schimb cred ca de acum in colo ar trebui o mai buna organizare a subiectelor si o mai buna structurare a lor This post has been edited by donraulo: 24 May 2006, 13:56 |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ba sa avem pardon, reno a fost preluat de Dacia..cel putin la forumuri
![]() Cum sa preia un forum de 3000 useri pe unul de 10 000 cat avea DC? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
NU! si nici NU am fost intrebat. Sincer ... mi se pare un ghiveci. Era MUUULT mai bine inainte. Dar ... asta este.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
ARGON >>>nu ma refeream la forum
|
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu consider ca nu a fost bine sa se amestece threadurile de la "Alte discutii". Eu unul nu mai pricep nimic, insa decizia este a adminilor si ei decid cum e mai bine.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.228 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
subscriu...au intrat astia cu Laguna si MEgane peste noi
E varzza si ma enervezx, daia nu port nici sa sciriu corect cum pot sa mi dau demisia ? ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Ce optiuni ciudate are poll-ul!!!
La mine se aplica 2, nu sunt de acord, si nici nu am fost intrebat. Cum votez de 2 ori? Problema e tehnica in primul rand. S-a vrut reducerea spatiului prin unificarea celor 2 cafenele, ca sunt multe subiecte comune si aici si acolo. Insa cafeneaua de pe reno era mai decenta si cu mai putine postari, si cu mult mai putine subiecte stupide gen "azi mi-a fatat mata", "adio dar raman cu tine", "mi-am vandut masina", "mi-am cumparat masina","votati-ma in topul celor mai mari pitici din scoala generala" samd. Si eu aveam user cu "numar mic" pe reno. In plus, inainte aveam acelasi username pe ambele forumuri, acum am username diferiti!! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
donraulo |
![]()
|
desi sunt membru si pe DC si pe Reno de ceva timp... membru cititor nu scriitor, opinia mea se bazeaza pe faptul ca firma dacia a fost preluata de renault. in consecinta sunt de acord cu unificarea forum-urilor, sau mai bine spus, cu preluarea de catre dacia a forumului reno.
propun chiar mai mult, adica o unificare si mai mare in prezent avem in DC: dacia super nova dacia solenza dacia logan celelalte modele dacia propun urmatoarea formula dacia super nova dacia solenza dacia logan celelalte modele dacia reno clio reno megane celelalte modele reno iar la sectiunea diverse, oricum marea majoritate a dicutiilor, bancurilor, subiectelor, polemicilor, etc sunt cam comune, propun o unificare a acestor subiecte, eventul in urma unei analize o comasare pe teme comune parerea mea este ca daca se va face o buna structurare a informatiilor, miscarea de unificare a forum-urilor este buna. |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Eu nu sunt de acord cu unirea forum-urilor...pe daciaclub e cam nebuneala(stiu asta din surse sigure,cum moderatorii dau ban-uri aiurea etc), plus ca acu o sa caut o gramada ca sa gasesc ceva,iar la NEW POST nu o s-a mai apara 2-3 pagini si 6-7 pagini
![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
donraulo |
![]()
|
nefiind implicat in aceasta decizie si neavand absolut nici un fel de relatie cu detinatorii sau administratorii forumurilor, nefiind intrebat daca sunt sau nu de acord, totusi ma vad pus in situatia de a-mi sustine in continuare opinia, si anume EU SUNT DE ACORD cu unificarea, pe motivele enuntate mai sus, eu fiind un "simplu" user al ambelor forum-uri
vis a vis de "nu am fost intrebati" , am si eu o intrebare.>>> in momentul in care cele doua companii de telefonie mobila au fost preluate ati / am fost intrebati daca sunteti/suntem de acord cu decizia de preluare? chiar mai mult.... acolo aveam contracte semnate si dadeam bani, pe cand aici nu exista asa ceva. in consecinta nu cred ca era imperios necesar ca userii sa fie intrebati sau mai bine spus ca decizia de unificare sa se bazeze pe rezultatul votului acordat de useri |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu facem nici o treaba asa. Poate ca doua forumuri sunt mai bune decat unul. NU sunt de acord: view new posts - multe pagini ca rezultat.
bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Racky) plus ca,parerea mea e ca trebuia sa fim si noi intrebati daca suntem de acord cu "unirea" ,macar asa de ochii lumii... Si daca te intreba cineva, tu ziceai ca nu esti de acord si oamenii totusi faceau mutarea, nu-i asa ca sareai in sus ca de ce te-au intrebat daca tot n-aveau de gind sa tina cont de parerea ta? ![]() QUOTE(Donraulo) vis a vis de "nu am fost intrebati" , am si eu o intrebare.>>> in momentul in care cele doua companii de telefonie mobila au fost preluate ati / am fost intrebati daca sunteti/suntem de acord cu decizia de preluare? chiar mai mult.... acolo aveam contracte semnate si dadeam bani, pe cand aici nu exista asa ceva. in consecinta nu cred ca era imperios necesar ca userii sa fie intrebati sau mai bine spus ca decizia de unificare sa se bazeze pe rezultatul votului acordat de useri Mare opinie de mare bun simt! This post has been edited by Marty: 24 May 2006, 14:53 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Mi se pare total inutil si obositor. Era unul din putinele forumuri pe care le accesam si gaseam rapid informatia utila. Erau si moderatorii mai stricti, era mai putin offtopic. Acum sunt deja o gramada de informatii nerelevante si e mult mai greu de cautat. Cine vroia pe ambele putea sa-si faca 2 useri
![]() Daca vreau sa stiu ceva despre o problema de clio nu ma intereseaza si ce zic cei ce au dacia....daca ma interesa, cautam la dacia forum. Asa ca NUUUUUU VREAU! Sper sa se revina la vechea formula pana nu e tarziu...... PS: sunt mai multe voturi de NU ![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
JADRRO |
![]()
|
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
subscriu la cea ce au spus colegii de forum (reno.ro), as fi preferat sa fie separate... e prea mare haosul ..
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning