Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ce vorbesti franț? Autoritatile-s bune doar in cazul in care se gasesc niste bagabonti sa intre sa fure vreo ceva de prin livezile lor. In rest, ei sunt legea. Noi avem privilegiul sa existam datorita lor. Cine esti tu sa contesti deciziile lor?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Autoritatile sunt bune cand trebuie sa marce banu'. In rest, fiecare cu aia ma-sii.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(kum @ 28 Apr 2014, 17:26) 1. In ziua de astazi se duc copchii la psiholog si daca ii trage taxo o palma. Normal ca exista o comisie din aia de zici tu. As afirma ca este standard in situatii de genu' asta (a plecat de-acasa o minora)... 2. Deci de dinainte de comisie. Cu fapte concrete. O frecati cu abnegatie poate-poate iese ceva... 3. ... chiar isi bat unii cucu de dacis la modul evident. Da' tu esti prea ocupat cu "scrierile" ca sa bagi de seama. 1. Bre, ejti mortal! Tu crezi ca daca vezi asa ceva in filmele americane, asa se face si la noi? Drame de-astea, mai putin mediatizate si cunoscute sunt zeci! Ai tu habar cate tentative de sinucidere ale unor adolescenti si pre-adolescenti ajung la Socola luna de luna?! Crezi tu ca dupa ce individul este cat de cat stabilizat psihic se face vreo comisie sa vada ce si cum de a ajuns la gestul necugetat? Ori crezi tu ca dupa ce pustiul este re-trimis in familie prima grija a parintilor este sa-l trimita la consiliere? Esti naiv, baiatu, daca crezi asa ceva! Nici copiii marilor granguri nu ajung prea des la consiliere, ca astora li-i frica sa nu se compromita, daca se afla! Grow up, man! 2. Tu ejti teafar?!... Crezi ca isi risca cineva cariera dand publicului asemenea informatii, mai ales cand e vorba de o familie influenta?! Nici macar aia din ISMB nu au aflat prea multe detalii concrete! 3. Bre, poate ca unii or incerca. Ca sa le iasa, tre' sa fiu si eu pe acolo. Altfel, o scutura in soare aiurea. Poate le-o placea si asta, nu zic nu. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cred, ca pe subiectul asta, dacis a fost intoxicat de DragosP.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Să faceți mișto de el!
Și de mine! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 28 Apr 2014, 16:28) Desi, din cate stiu eu (la nivel de semizvon), politia a fost anuntata si s-au luat si masuri: nu doar in tren ci pe tot traseul de intoarcere acasa fata a fost "insotita" de pasageri mai speciali, incognito. Lucru care ma face sa fiu al naibii de curios cine sunt parintii ei!... Daca nu stii nici tu, apai cine ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
DragosP |
![]()
|
Taica Corbex cred.
![]() This post has been edited by DragosP: 28 Apr 2014, 17:26 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dacis @ 28 Apr 2014, 16:51) Crezi ca isi risca cineva cariera dand publicului asemenea informatii, mai ales cand e vorba de o familie influenta?! Nici macar aia din ISMB nu au aflat prea multe detalii concrete! Poxa te-ating? ![]() Ma nene, m-ai convins. Nu stii nimic, iti bazezi afirmatiile pe niste barfe la o cafea/o bere/... si vii si arunci pe-aici pastile cu un aer misterios, direct de la sursa. Ti-a spus unu' ca i-a spus lui unu' care a aflat de la altu'. Si tu le-nghiti nemestecate. ![]() Chiar nu mai are sens sa continuam discutia. Io unu' ma retrag. ![]() 28 Apr 2014, 17:43: QUOTE(DragosP @ 28 Apr 2014, 16:52) Da' la taragot stii? ![]() This post has been edited by kum: 28 Apr 2014, 17:43 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(kum @ 28 Apr 2014, 18:40) Deja depășim numărul de intimități în program.QUOTE(corbex @ 28 Apr 2014, 18:51) Am intrat acolo sa spun doua rugaciuni. Tu ești unul dintre credincioșii ceia pe care-i știe domnul mai sus citat? QUOTE Probabil.This post has been edited by DragosP: 28 Apr 2014, 18:07 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(kum @ 28 Apr 2014, 18:40) ... iti bazezi afirmatiile pe niste barfe la o cafea/o bere/... si vii si arunci pe-aici pastile cu un aer misterios, direct de la sursa. Ti-a spus unu' ca i-a spus lui unu' care a aflat de la altu'. Nu, bre, n-ai inteles. Era vorba de chestiuni cat se poate de oficiale. Iar informatiIale au ajuns, tot oficial, chiar daca nu si public la aia care trebuie din toate judetele, inclusiv Galati si raiaua Braila. S-a spus cate ceva despre caz, ca trebuie luate masuri etc.etc., dar nu s-au dat public si in acte / adrese oficiale date concrete strict despre cazul cu pricina. Cum iti spuneam mai dedemult, am un pretin pisicolog la Socola si cand imi zice cu ce situatii se confrunta la adolescenti si pre-adolescenti ... o iei razna. repet ce am mai spus: cazul asta este exceptional pentru ca, nu stiu cum si de ce!, familia fetei a reusit sa puna la treaba un intreg aparat al politiei, serviciilor etc.etc.. Nu ai nevoie de date concrete individuale (nume, prenume, adresa etc.etc.) ca sa stiu ca este vorba de un fenomen extrem de raspandit si de niste dezechilibre majore la copii si tineri (11-18 ani) si la barbatii maturi (40+). E suficient sa afli, chiar si aproximativ, datele statistice si iti dai seama cat de mare este, la noi, deruta in plan psihologic. Si, daca iti mai amintesti de unde a plecat discutia, ideea era ca lucrurile ar fi mult mai OK pentru cei care trec prin astfel de crize daca cei in cauza ar fi credinciosi! PS Cati ani ziceai ca are baiatul tau?!... This post has been edited by dacis: 28 Apr 2014, 18:20 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
'nteți nebuni. Delegat. Toți.
Părerea mea! Habar nu aveți (avem) ce s-o petrecut p'acolo, decât ceea ce a fost prezentat public, da' filmul (SF) al acțiunii e gata. Cu biserica miloasă care ascunde un suflet pur, terorizat de niște părinți malefici, pe de o parte, și o adolescentă în care hormonii au luat-o razna, părinți disperați și un popă cam pe-o ureche , pe de alta. Mi-a scăpat ceva? ![]() This post has been edited by gabize: 28 Apr 2014, 18:24 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Da. Nu biserica a ascuns fata ci popa ăla care trage pe nas vin.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Fain.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dacis @ 28 Apr 2014, 19:20) ..repet ce am mai spus: cazul asta este exceptional pentru ca, nu stiu cum si de ce!, familia fetei a reusit sa puna la treaba un intreg aparat al politiei, serviciilor etc.etc.. Nu ai nevoie de date concrete individuale (nume, prenume, adresa etc.etc.) ca sa stiu ca este vorba de un fenomen extrem de raspandit si de niste dezechilibre majore la copii si tineri (11-18 ani) si la barbatii maturi (40+). E suficient sa afli, chiar si aproximativ, datele statistice si iti dai seama cat de mare este, la noi, deruta in plan psihologic. Si, daca iti mai amintesti de unde a plecat discutia, ideea era ca lucrurile ar fi mult mai OK pentru cei care trec prin astfel de crize daca cei in cauza ar fi credinciosi! PS Cati ani ziceai ca are baiatul tau?!... Eu imi amintesc ca era destul de aproape dupa prabusirea avionului (apropo, de amantlacul ala ce ai mai aflat ![]() ![]() Daca nu ai date concrete vorbesti degeaba. Nu poti trage concluzii intr-un caz particular bazandu-te pe chestii generale. Ce daca sunt mai dese cazurile de dezechilibre la adolescenti ? Aia nu dovedeste ca si in cazul fetei s-a intamplat asa. QUOTE(DragosP @ 28 Apr 2014, 19:36) Nu cumva popa ala a ascuns-o in biserica? ![]() Vezi? Cum o dai, nu-i bine ![]() This post has been edited by Dan73: 28 Apr 2014, 18:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 28 Apr 2014, 19:53) Nu poti trage concluzii intr-un caz particular bazandu-te pe chestii generale. Ce daca sunt mai dese cazurile de dezechilibre la adolescenti ? Aia nu dovedeste ca si in cazul fetei s-a intamplat asa. Cum ziceam, am o fata cam de varsta respectivei. Dupa intamplarea cu pricina s-a "sugerat" de la minister sa se faca sedinte cu parintii in care sa fie prelucrati sa fie mai apropiati cu copiii, sa nu ii suprasolicite etc.etc.etc.. Ceea ce in unele scoli si licee s-a cam facut. De regula alea mai cu fitze, unde si presiunile pentru performanta sunt mai mari. Ca si orgoliile parintilor dealtfel!... Ma opresc la atat, ca macar astea sunt informatii publice. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 28 Apr 2014, 20:02) sa se faca sedinte cu parintii in care sa fie prelucrati sa fie mai apropiati cu copiii, sa nu ii suprasolicite etc.etc.etc.. Sa cee? ![]() D-aia-s pline strazile de copii tembeli si curve proaste, care mai de care cu nasu-n zmartfon, si cu dificultati in a lega (nu-ndraznesc sa zic "a scrie") doua cuvinte, altele decat (valabil si la ele) "ce plm". S-a dus tara pe pla cu democratia asta... Pe la sate, e ceva banal sa vina proasta de-a 8-a (15 anisori) acasa, cu burta la gura, iar diriga sa rasufle usurata ca aia naste dupa ce termina scoala (8 clase), deci ea nu va da socoteala nimanui. Gata, nu mai zic nimic, locatia nu v-o dezvalui (il las pe dacis sa apeleze la "surse si pretini"). Dã-i negrului (copilului) un deget, si-o sa-ti ia toata mana! |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 28 Apr 2014, 19:20) repet ce am mai spus: cazul asta este exceptional pentru ca, nu stiu cum si de ce!, familia fetei a reusit sa puna la treaba un intreg aparat al politiei, serviciilor etc.etc.. Din ce am auzit eu (nu din surse oculte, ci din liceul Iuliei - fii-mea fiind colegă de an cu ea și cunoscând-o personal) și din ce-am mai citit prin presă, ca reacții mai ales: părinții Iuliei sunt oameni normali (în sensul că nu-s niște granguri), dar au știut să sensibilizeze presa aproape instantaneu, după fuga fetei. Proști nu sunt, ceva relații aveau pe la câteva trusturi scrise și/sau online, trusturile respective au ieșit din start cu titlul "eleva olimpică extraordinară înghițită de pământ", chestia asta a prins de minune la bobor (deci e ok pentru tirajele trusturilor mai sus amintite), internetul a explodat. Părinții au procedat inteligent, din punctul ăsta de vedere, cunoscând viteza fulgerătoare (de melc, spre zero) a aparatului birocratic românesc. Eu zic că Gabi Oprea s-a dat cocoș pentru că a simțit - cutră bătrână fiind - că poate fi un caz aducător de voturi. De-aia și reacția nemaiîntâlnită a autorităților, în cazuri similare. Oprea oricum căuta să se afirme, parcă era doar interimar la MI pe-atunci. Deci, dacise, nu-i obligatoriu ca părinții fetei să fi fost rude cu Obama sau cu frații Cămătaru. LE: Mama Iuliei merge zilnic la servici cu metroul, iar fata schimbă metroul pe autobuz, la Eroilor (unde s-au despărțit în ziua X). Grangurii de granguri nu prea abuzează de mijloacele astea de transport. This post has been edited by Markos: 28 Apr 2014, 20:39 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
copii mei is mici inca, da totusi nu vad de ce esti asa afectat. ti se pare deplasat sa li sa ceara parintilor sa fie mai apropiati de plozii din dotare? ori partea in care parintii tembeli pun presiune sa fie copiii lor super ultra, mega desteptii din galaxie?
nici sa-i lasi ca pe niste buruieni, dar nici sa fortezi aiurea pentru a "dovedi" ce capabil e plodu' nu e o atitudine ok....... |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 28 Apr 2014, 19:36) In sfarsit o afirmatie corecta. QUOTE(DragosP @ 28 Apr 2014, 20:02) Cica daca vrei sa citesti mai mult baga codul. Zic vreau, bag codul si ... teapa! Pai e crestineste asa? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
donație ai făcut?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 28 Apr 2014, 21:25) Din ce am auzit eu (nu din surse oculte, ci din liceul Iuliei - fii-mea fiind colegă de an cu ea și cunoscând-o personal) și din ce-am mai citit prin presă, ca reacții mai ales: părinții Iuliei sunt oameni normali (în sensul că nu-s niște granguri), dar au știut să sensibilizeze presa aproape instantaneu, după fuga fetei. Proști nu sunt, ceva relații aveau pe la câteva trusturi scrise și/sau online Normali, dar cu influenta! ![]() Bravo lor ca au riscat reputatia familiei si au facut tam-tam cu presa. Pana la urma viata si soarta copilului sunt mai importante! Apropo de "ocultisme", in ce ma priveste, ce stiu, stiu, ce nu stiu nu stiu. Exact cum spuneam mai sus: PS QUOTE(dacis @ 28 Apr 2014, 19:20) nu stiu cum si de ce!, familia fetei a reusit sa puna la treaba un intreg aparat al politiei, serviciilor etc.etc.. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Era vorba de codul lui da vinci. De unde-l stii tu?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 28 Apr 2014, 21:38) Nu e neapărat influență. Și tu, sunt convins, cunoști măcar 2-3 jurnaliști și ai fi procedat la fel, apelând la ei și rugându-i să te ajute. Se cheamă că ești grangur? Grangurii trec peste etapa asta. Și apropo (că am completat ulterior): QUOTE(Markos @ 28 Apr 2014, 21:25) LE: Mama Iuliei merge zilnic la servici cu metroul, iar fata schimbă metroul pe autobuz, la Eroilor (unde s-au despărțit în ziua X). Grangurii de granguri nu prea abuzează de mijloacele astea de transport. This post has been edited by Markos: 28 Apr 2014, 20:43 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
"nu stiu cum si de ce!, familia fetei a reusit sa puna la treaba un intreg aparat al politiei, serviciilor etc.etc.." vad ca insisti cu treaba asta dacis......cum adica nu stii de ce au starnit parintii presa, politia, etc? ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:14 |