Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(DragosP @ 29 Apr 2014, 14:02) Posibil, dar, cum spuneam și în alte rânduri, există și alte căi. E convingerea mea, nu vreau să adere și alții. Constat însă că, dacă în urmă cu câteva luni, limbajul era moderat în combaterea "ereticilor", mai nou s-a trecut la atacuri dure, uneori jignitoare, doar frumos mascate de vorbele ce le poartă. Mai e puțin și vor fi chiar nominalizați păgânii. Totul în numele credinței. Păcat. EDIT: Apar deja conflictele, era inevitabil. Păcat. De mult spun că topicul ăsta trebuie închis. This post has been edited by gabize: 29 Apr 2014, 13:29 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(gabize @ 29 Apr 2014, 14:14) Constat însă că, dacă în urmă cu câteva luni, limbajul era moderan în combaterea "ereticilor", mai nou s-a trecut la atucuri dure, uneori jignitoare, doar frumos mascate de vorbele ce lepoartă. Dacă te referi cumva la ceva ce-am postat eu aici, te asigur că e vorba de o neînțelegere gravă din partea ta. L.E. Nu pune nimeni pe nimeni să înceapă să fie nervos și să ne se abțină de la expresii de tip golănesc. Păcat, într-adevăr. This post has been edited by DragosP: 29 Apr 2014, 13:17 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu doar tu
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu am spus-o de atâtea ori: dpdv dogmatic scriu și încerc să corectez prostiile postate pe aici bazate pe "eu sunt de părere că". Gen.
Calm și nejignind pe nimeni. "Eretic" nu e jignire, ca să fie clar! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(gabize @ 29 Apr 2014, 14:14) Alte cai ca sa ce??? QUOTE(DragosP @ 29 Apr 2014, 14:16) Nu pune nimeni pe nimeni să înceapă să fie nervos și să nu se abțină de la expresii de tip golănesc. Doua observatii: 1. omu-i coleric. Asta inseamna ca ii este specifica o personalitate mai vulcanica, nu ca-i rauvoitor. Probabil ca poate foarte bine sa fie painea lui Dumnezeu si daca ai nevoie de el sa te bizui pe un ajutor real de la el. la fel cum se poate foarte bine ca, daca-l deranjezi, sa te spurce la maxim. Cum ziceam: specific acestui tip temperamental. 2. limbajul mai buruienos poate fi chestie de obisnuinta. Io nu sunt deloc obisnuit cu acest stil, dar am cunoscut chiar bine o persoana care-i injura pe ceilalti cu care colaboreaza atat de firesc si de relaxat ca nici nu-si da seama ce zice. Ii face pe toti idioti, prosti, dobitoci de parca i-ar alinta. La fel, persoana colerica si un sufletist... jos palaria. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 29 Apr 2014, 14:25) Nu direct și poate (în cazul tău sunt sigur) nu voit. Dar, insistențele asupra unor lucruri în timp irită. Am mai spus-o, la timpul respectiv, când erau înfierați greco-catolicii, că voit sau nu, mi-ați "nimicit" o parte din familie. Oameni de omenie, marea majoritate. La fel, exceptând de la "normalitate" pe cei ce nu cred ad-literam, folosind uneori și vorbe de duh, ajungi, voit au ba, să superi, chiar să jignești. Unii rămân nepăsători, alții combat pașnic, dar cei mai colerici o comit. 29 Apr 2014, 14:37: QUOTE(dacis @ 29 Apr 2014, 14:33) Să crezi. This post has been edited by gabize: 29 Apr 2014, 13:37 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 29 Apr 2014, 14:40) Io tin minte ca se vorbea de credinta ortodoxa, nu de credinta asa... in general! Ca atunci imi fac si io beserica nu a monstrului cu / din spaghete, ci a visinului altoit Io țin minte că se vorbea despre credința în Dumnezeu. QUOTE(DragosP @ 29 Apr 2014, 14:42) În Dumnezeu, cu omenie, respect, compasiune, caritate... |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Care "Dumnezeu"? Cel mistic, cel aruncat în înalturi și înlocuit cu un vicar sau care?
"Omenia, respectul, compasiunea, caritatea": bune dar nu (chiar deloc) suficiente. Sau poate da, dar doar traiului aici în "raiul pământesc" amintit de nea Corbex. Dar, sigure, insuficiente ajungerii în raiul adevărat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
Cum spuneam, fiecare crede cum știe. Și cum poate. Și nu, nu ești dator să-mi arăți calea, să-mi deschizi ochii.
Atâta timp cât am menționat că respect crezul celorlalți, aștept să-mi fie respectată credința. În momentul în care modul meu de a crede va influența comportamentul meu social și, inevitabil, va afecta direct o personă, accept să fiu tras de urechi. E simplu, nu? |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
"Mi se pare" e o expresie rezultata dintr-o adinca politete. In absenta ei poti spuna "sint sigur" si nu va fi mai putin adevarat. Mi se pare, vorba lui Gabize, ca nu e nimeni insarcinat de Budha, Allah, Doamne-Doamne sau altii sa-mi arate mie calea spirituala cea dreapta. Sa aleaga ei ce cai vor, nu sintem siamezi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 29 Apr 2014, 15:02) Pai spune tu, eruditule, cand s-a facut ultimul update. Eu folosesc expresii mai putin categorice, evitand sa acuz la tot pasul interlocutorii ca "debiteaza prostii". Da' ma rog, daca vrei, zic si eu de acum. Sa fie treaba treaba, pe gustul tau. Doar n-ai impresia ca esti singurul care poate "injura" la limita regulamentului ... |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
@tatabobu:
Pentru istoricul activității lui cu tentă golănească. Istoric accesibil moderatorilor. Întâmplător am picat eu azi. Putea fi oricine. 29 Apr 2014, 15:32: QUOTE(cdadan @ 29 Apr 2014, 15:11) Primul catehism în românește e undeva pe la 1500 și ceva. Numa' recent nu e. P.S. Mai ai puțin și-i dai contul lu' kum? Pe cine am înjurat eu mă?? Fie și "la limita regulamentului"... This post has been edited by DragosP: 29 Apr 2014, 14:32 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dacis @ 29 Apr 2014, 13:33) Asta ce fel de scuza mai e? S-o traduc... Imi pare rau ca v-am daramat cu masina, da' io-s o persoana buna la suflet. Habar n-am sa conduc, dar sunt bun la suflet. Si amu' serios... V-ati luat toti de Dragos, de m-ati capiat si pe mine de cap. Nu pot zice ca-l inteleg de ce naiba v-o tot raspuns, da' jur, v-ati dat la el mai ceva decat o haita de caini la o pedala de bicicleta. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 29 Apr 2014, 15:23) De curiozitate, 30 de zile pentru ca a folosit cuvantul m u i s t, pentru ca ai considerat ca te-a facut pe tine asa sau pentru alte trebi? E vrajeala, aici nu scrie nimic. 29 Apr 2014, 15:45: LE: nu e vrajeala ![]() This post has been edited by Markos: 29 Apr 2014, 14:45 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 29 Apr 2014, 15:27) In raport cu istoria crestina este. Cum au trait dreptcredinciosii pana la 1500 si ceva? Inca o chestie: intre primul catehism si varianta actuala exista diferente majore, de continut si forma. QUOTE(DragosP @ 29 Apr 2014, 15:27) Pe cei carora le-ai spus ca dibiteaza prostii? Luam una proaspata, sa nu zici ca dezgropam mortii. Ce treaba am io cu kum? Io i-am zis ca-i fraier ca nu injura la limita regulamentului ... This post has been edited by cdadan: 29 Apr 2014, 14:58 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 29 Apr 2014, 15:33) . V-ati luat toti de Dragos, de m-ati capiat si pe mine de cap. Nu pot zice ca-l inteleg de ce naiba v-o tot raspuns, da' jur, v-ati dat la el mai ceva decat o haita de caini la o pedala de bicicleta. Tonica pare cam obosit, il mai lasam sa-si revina ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 29 Apr 2014, 15:33) Si amu' serios... V-ati luat toti de Dragos, de m-ati capiat si pe mine de cap. Nu pot zice ca-l inteleg de ce naiba v-o tot raspuns, da' jur, v-ati dat la el mai ceva decat o haita de caini la o pedala de bicicleta. Toți e un cuvânt prea pretențios. Majoritatea au combătut-dezbătut-susținut idei, cot la cot cu el. Iar cel ce a sărit peste limită (ajutat, aș spune eu, prea mult, da' nu contez în ecuație) a fost anihilat. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:36 |