Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Să ne punem cenușă-n cap.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
dragos este moderator, nu popa. si un popa ar trebui sa actioneze mai mult pentru binele celorlalti decat pentru cel propiu. desi nu fac report de felul meu, de multe ori sunt tentat sa o fac cand citesc postari de ale lui mihai, postari ce indeamna la flame. caz concret, zilele acestea cand a spus ca dragos e toxic si nu ar mai trebui sa posteze aici....
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Kato, faci confuzie, eu sint ala toxic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
hai bre.... daca vrei scandal il sacai pe kum, ca sigur te pizduieste....daca vrei distractie, spui ceva de americani ori steua ca toni e la datorie.....daca vrei sa starnesti polemici fara sfarsit spui ceva de ortodoxie ca dragos e acolo......
29 Apr 2014, 23:02: QUOTE(corbex @ 29 Apr 2014, 22:59) degeaba bei nene, ca matale nu esti toxic, din contra as putea zice! ![]() This post has been edited by kato: 29 Apr 2014, 22:02 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ar fi utile niste teste toxicologice.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 29 Apr 2014, 22:06) Sa avem pardon, dan73. Eu nu i-am negat lui credinta, nu l-am facut pagan, habarnist sau cine mai stie cum, doar pentru ca el ar fi de alta religie. Lipsit de logica nu e o jignire. Chiar am argumentat in ce constau erorile de logica pe care le comite. Pur si simplu e ilogic sa-i certi pe altii pentru ca nu impartasesc aceeasi credinta cu tine. Primitivism dureros se refera la opinii de genul acestora: QUOTE(DragosP @ 29 Dec 2013, 12:42) A... Și nepoata ta de 6 anisori ar fi trebuit să știe de acasă că nu e bine să minți sau să furi nici măcar un măr. ![]() Și că există riscul s-o arzi prin iad pentru asta. ![]() QUOTE(DragosP @ 29 Dec 2013, 17:59) Dar trebuie ca orice copil să fie învățat (gradual) că "recompensa" păcatului e moartea. Dur, dar adevărat. Caracterizarea de sablonard este preluata de pe forumul sau de capatai, cu referire la actiuni similare cu ale sale: http://www.crestinortodox.ro/religie/biser...ane-124595.html Din pacate, raspunsurile ortodocsilor, ascunsi sub aceleasi tipuri de pseudonime, sunt, de cele mai multe ori confuze, inculte din punct de vedere teologic, nefundamentate biblic, ascunse sablonard in spatele unor clisee de tipul „Sfintii Parinti afirma cutare lucru...” Treaba cu sfintii parinti apare ca un laitmotiv... |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Păi eu ce-am spus?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Credeam ca zici la misto.
![]() LE: tu macar esti consecvent. This post has been edited by cdadan: 29 Apr 2014, 22:34 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(paul_p @ 29 Apr 2014, 23:21) Din pacate, raspunsurile ortodocsilor, ascunsi sub aceleasi tipuri de pseudonime, sunt, de cele mai multe ori confuze, inculte din punct de vedere teologic, nefundamentate biblic, ascunse sablonard in spatele unor clisee de tipul „Sfintii Parinti afirma cutare lucru...” Treaba cu sfintii parinti apare ca un laitmotiv... Dacă tu reușești să citezi mai mult de 10 postări din cele scrise de mine pe acest topic și dovedești că sunt incullte sau greșite dpdv teologic ortodox, jos pălăria! @Dan: uite, începând de la 7:30, cel pe care l-ai plâns atât, martirul creat de mine, va avea TOATE sancțiunile date de mine ieri ridicate. Să vedem... Doamne ajută, pentru mine subiectul kum, nu mai există. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dragoș, fii consecvent. Altfel vei fi perceput ca lipsit de caracter.
Părerea mea! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cdadan |
![]()
|
La cererea publicului implicat.
![]() Misto rau asta, am mai zis? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 30 Apr 2014, 07:35) Sunt trist. Lipsit de caracter pentru că-l las în plata Domnului? Pentru că m-am lămurit, dacă mai era nevoie, cu cine am de-a face? D'aia? Fie, primesc.QUOTE(cdadan @ 30 Apr 2014, 07:51) Nu. Dar și tu înțelegi ca ceasu' din gara Sulina."Publicul implicat" era, printre altele, după cum am arătat, kum. Și era vorba nu despre sancționarea lui ci despre anunțarea sancțiunii la administrative. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(DragosP @ 30 Apr 2014, 07:58) Sunt trist. Lipsit de caracter pentru că-l las în plata Domnului? Pentru că m-am lămurit, dacă mai era nevoie, cu cine am de-a face? D'aia? Fie, primesc. Era o părere sinceră. Și mă refeream la sancțiune. Dacă ai dat-o, las-o dată! D.p.t.d.v. (și nu numai) era meritată. Dacă schimbi macazul, sub influențe externe, dă prost la imagine. Și nu numai. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
@Gabi:
Nu schimb nici un macaz sub nici o influență externă. Și nu mă interesează la ce dă bine sau rău, așa cum nu m-a interesat că se vor găsi (așa cum s-a înrtâplat deja) useri care să critice actul sancționării. Critică doar să se afle-n treabă, pur subiectivă, doar pentru că nu mă-nghit. Părerea mea. This post has been edited by DragosP: 30 Apr 2014, 07:12 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Treaba e cat se poate de simpla: nu poti fi jucator implicat (ce-mi place asta) si arbitru in acelasi timp. Da' cred ca si-a dat si Dragos seama, pana la urma.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Asta cu inghititul e cam trasa de par. Cum ai dedus? Faptul ca ne contram cu tine pe catindrala neamului nu inseamna decit ca ne contram. Inghititul e o actiune mai complexa.
This post has been edited by corbex: 30 Apr 2014, 07:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 30 Apr 2014, 08:14) Treaba e cat se poate de simpla: nu poti fi jucator implicat (ce-mi place asta) si arbitru in acelasi timp. Actul de moderare implică uneori și asta. Kum a comis-o, asta e clar (repet, pe alocuri conștient ajutat). N-a fost sancționat aiurea, deși era mai bine ca "sancționatorul" să nu fie Dragoș. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
Perfect de acord. Eu nu am contestat fapta sau sanctiunea. Ba chiar am zis ca merita. Eu am contestat "extensia". Aici s-a sarit parleazul. De ce s-a aruncat Dragos, ca public implicat si moderator pe alta sectiume, sa evalueze intreaga activitate si sa-l arda in consecinta? Kum e client vechi al moderatorilor de la cafenea. De ce nu i-a lasat sa se spele pe cap cu el, cum considera ei de cuviinta? Pen' ca s-a 'nervat. Desi el nu se 'nerveaza niciodata pe forum.
Sa nu ramana loc de interpretari: zilele de pauza le merita. Cate or fi, indiferent, le merita. Da' moderator preview, tocma' din partea publicului implicat ... nu prea. This post has been edited by cdadan: 30 Apr 2014, 07:58 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Important e că s-a rezolvat.
kum s-a întors, alte forumuri nevinovate răsuflă ușurate. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:43 |