Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Este absolut deplasata straduinta ta de a-i judeca si a-i incrimina chiar pe ceilalti prin prisma credintei tale. Chiar mi se pare ciudat ca nu realizezi asta.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() Incriminare? Măi dragilor, vă rog, folosiți cuvintele conform cu sensurile lor! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Ești tu prea sensibil.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
''Oameni care s-au intors din IAD si experientele lor ''
LINDA NGAOJA este din Sierra Leone, o tara saraca din vestul Africii. Ca si Angelica Zambrano,Linda spune ca s-a intalnit in IAD cu mai multe personalitati marcante, precum Muammar Gaddafi sau Whitney Houston. Cu marturisirile ei socante, tanara a provocat tensiuni religioase aprinse in Sierra Leone, mai ales prin afirmatia nefericita potrivit careia “toti catolicii si musulmanii se duc in IAD.”. Asta il va bucura pe DragosP.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 29 Apr 2014, 18:08 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Adică asta.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ala.
29 Apr 2014, 18:09: Da' nici nu pomeneste de atei.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 29 Apr 2014, 18:09 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(paul_p @ 29 Apr 2014, 16:10) Este absolut deplasata straduinta ta de a-i judeca si a-i incrimina chiar pe ceilalti prin prisma credintei tale. Chiar mi se pare ciudat ca nu realizezi asta. pai na, ce sa faca si el, are cu cine ![]() ![]() This post has been edited by kaspersky: 29 Apr 2014, 18:12 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vaz ca se baga material la greu.
![]() ![]() Dupa modul de prezentare a seminaristilor ma bate un gand sa ma apuc de cetit ce si cum e cu budismul. Pe masura ce citesc asertiunile coforumistilor tentatia creste exponential. ![]() "Ii face pe toti idioti, prosti, dobitoci de parca i-ar alinta...." Nu te poti abtine sa nu-l pomenesti si aici pe nen`tu Base ![]() This post has been edited by bion: 29 Apr 2014, 18:29 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Vivat Dalai Lama!
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
DragosP, faci ce nu se cuvine a fi facut. Desconsideri credinta altora. O faci chiar jignitor, dupa care spui, dar vai, cum am jignit. Le spui altora ca sunt eretici sau pagani, dar spui candid: dar vai, asta nu e negarea altor credinte, e doar adevarul.
Dupa logica asta a ta schioapa, nici Kum nu te-a jignit cand ai crezut ca te-a catalogat asa cum ai marcat tu cu rosu, ci a spus doar adevarul. Asa ca s-ar putea pune intrebarea de ce te-ai suparat, era doar adevarul. This post has been edited by paul_p: 29 Apr 2014, 18:45 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Topicul si-a dovedit inutilitatea si spiritul cre(s)tin al multor postaci asa ca propun moderatorilor care se egzista inchiderea lui.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(paul_p @ 29 Apr 2014, 19:44) Bine că știi tu cel mai bine.QUOTE(cdadan @ 29 Apr 2014, 19:53) E irelevant că am luat EU prima flegmă. Dacă dădeam și eu, mai ziceam. Dar eu n-am dat nici o flegmă.E vorba de cine a dat și mai ales CÂTE a dat de-a lungul timpului. Și o recomandare creștinească: nu plânge la mormânt străin! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Normal, cum sa dai? Tu esti fara de prihana, s-a mai discutat. N-ai putea sa deranjezi nici macar o musca.
Pinguin. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
În nici un caz nu-s neprihănit. Dar nu înjur. Și nu mă enervez pe forum. Sunt destule motive în r.w. pentru asta, nu e cazul și în virtual. Dar mă rog...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Evident. De regula te rogi.
Pentru cultura mea generala, sa nu mor prost: doar 30 zile nu-ti ofereau suficienta satisfactie? Stiu, ai dat din obligatie, fara satisfactie bla bla. N-ai avut de ales. Este? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(paul_p @ 29 Apr 2014, 19:44) DragosP, faci ce nu se cuvine a fi facut. Desconsideri credinta altora. O faci chiar jignitor, dupa care spui, dar vai, cum am jignit. Prea multe jigniri, asa e. Uite niste consideratii la polul opus: ![]() QUOTE(paul_p @ 27 Apr 2014, 21:38) .. habotnici de genul tau, cu o gandire de un primitivism durereros.. ...te comporti sablonard, ... esti lipsit total de logica. This post has been edited by Dan73: 29 Apr 2014, 21:08 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
dane, hai sa fim seriosi un pic.... Mihai a fost sanctionat si informat de Ake ca la prima abatere zboara cu totul...... si Ake chiar e baiat finut.....a trecut si faza asta si uite ce se intampla..... nu sunt domnisoara de pension dar chiar nu agreez ideea sa ne balacarim ca porcii doar pentru ca suntem barbati......
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 29 Apr 2014, 21:57) Auzi mă? Tu știi pe cine plângi? Vrei pm-urile schimbate de noi (începute de el) în după-amiaza asta? Vrei să vezi cât de josnic poate să fie? În altă ordine de idei, știi de câte ori i s-a scris în warn-log că e ULTIMA dată când i se permite așa ceva și că data viitoare va zbura de pe forum? Să zică mersi că a scăpat DIN NOU. În mod normal trebuia ban definitiv. Și cu asta gata cu subiectul kum, dpmdv. Pentru alte nelămuriri, adminii vă stau la dispoziție. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 29 Apr 2014, 22:05) De moderator preview forever zic. Ai tu stiinta de vreo sanctiune mai perversa ca asta? Kato: ok. Da' de ce nu l-a lasat pe Ake sa dea, cat si cum credea de cuviinta? N-ar fi comentat nimeni, parol! L-au mancat palmele? Eu stiu ca preacinstitul modereaza bursa, nu cafeneaua. Ca sa nu mai zic de contributia personala a heruvimului in povestea asta. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
"pe termen nedeterminat" nu înseamnă "forever".
Depinde de comportament. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
daca un politist de la circulatie observa o infractiune in desfasurare si intervine (talharie, viol, etc) si intervine, nu il intreaba nimeni de ce.......
la nivel personal, consider ca Mihai este o persoana ok. nu-l vreau plecat de aici, din contra, insa in limitele decentei..... si tot la mod personal, regret lipsa lui victoras...... nu vreau sa maresc lista...... |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:19 |