DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

22 Pages « < 16 17 18 19 20 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia Logan 1.6 16 valve (Prestige), impresii, teste, pareri, informatii, etc

IRONICK
post 27 Sep 2006, 10:10
Post #511

-

Group: Members
From: Romania

nope

EL. Si chiar daca . . le schimbi cu cele de la ambreiaj si acceleratie

This post has been edited by IRONICK: 27 Sep 2006, 10:23

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DomnulK
post 27 Sep 2006, 10:22
Post #512

ex kAndrei

From: Bucuresti

QUOTE(cosming @ 25 Sep 2006, 20:35)
Hmm pai stii ce daca la 75cp dupa 10000 de km la bord incep sa ii zornaie geamurile
asta inseamna ca la 105cp o sai zornaie geamurile dupa aproximativ 7000 de km. Concluzie: timpul de aparitie pe bursa de masini a anunturile de SH-uri de logan 16v 105cp o sa fie destul de mic. Oricum au schimbat culoarea si are buton la portbagaj.
*

1. am 45000 km cu masina si nu zornaie nici un geam la viteza...ciudat.
2. nu ii iau apararea domnului heiman, dar mi se pare foarte josnic sa te iei de faptul ca un om e sasait, are cicatrice, are un ochi sasiu, sau eu stiu ce alt defect are. nu toti ne-am nsacut sub o stea norocoasa si nu avem un fizic de invidiat si o dictie perfecta.
3. am fost ieri la amg si am vazut noul logan.
pareri PERSONALE:
-imi plac mult scaunele, au renuntat la vinilinul ala naspa care se taia imediat
-foarte frumos bordul<cadranele/ceasurile> intrebarea e daca il montez pe al meu logan, o sa am consum instantaneau sau nu.
-schimbatorul de viteza e mai scurt, sau asa mi s-a parut mie
-dragut compartimentul montat sub consola centrala
-dragut ca au pus niste capse cu care poti fixa covorasul astfel incat nu o sa ilmai tragi cumana de sub pedalier
-foarte bun faptul ca plasticul de pe usi e negru acum, ca si tapiteria de la a 3-a lampa de frana<cea din habitaclu>
-urat cu spume butonul de pe portbagaj
-urate oglinzile, ii da un aspect de utilitara
-spilerele trebuiau vopsite complet , dar nu si grila de la radiator.
-foarte inghesuit motorul
-ambreajul pare a fi hidraulic.
-nu exista buton de deschidere portbagaj in interior..."o sa vina mai incolo"-zic cei de la amg.
cam atat...daca imi mai aduc aminte ceva..... Astept Drive Testul !!!!

DA, are discuri VENTILATE pe fata !!!

This post has been edited by kAndrei: 27 Sep 2006, 10:30

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
+
klaus
post 27 Sep 2006, 10:33
Post #513

步步

Group: Moderatori

Dupa parerea mea nenea heiman este zero barat ca prezentator de televiziune. Putea sa fie din partea mea si muma padurii, dar sa stie sa prezinte. O emisiune de masini trebuie sa fie dinamica, ca nu e cortegiu de ingropaciune.

Ambreiajul e fix pe cablu, cel putin la alea de sunt acum la dealeri
Mie oglinzile chiar mi-au placut. Pentru simplu fapt ca sunt mari.
Nu mi-au placut butoanele de geamuri care, in ciuda zvonurilor, nu sunt cu impuls. Pai la 10.000 euroi fara butoane cu impuls, mon cher... Ce dracu, ca la 2 relee si un chip plus vreo 3 rezistente nu cred ca erau pe costuri butoanele alea mai scumpe de 150 k lei bucata...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
adryan8
post 27 Sep 2006, 15:59
Post #514

Membru

klaus, ai observat cumva si daca poate afisa consumul instantaneu? Sunt tare curios... sad.gif

--------------------
Logan 1.6 90 hp
+
klaus
post 27 Sep 2006, 16:01
Post #515

步步

nu-l afiseaza

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
adryan8
post 27 Sep 2006, 19:09
Post #516

Membru

Ai vreo parere de ce Dacia nu mai afiseaza consumul instantaneu? Au schimbat computerul cu unul mai ieftin oare? huh.gif

--------------------
Logan 1.6 90 hp
+
klaus
post 27 Sep 2006, 19:29
Post #517

步步

recoamnd studierea topicului cu noua colectie logan incepand de la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=672600

--------------------
+
Sorinator
post 27 Sep 2006, 22:28
Post #518

Toriphile (EWF)

In concluzie, isi merita merita sau nu banii noul 16V? Sau mai sunt necesare multe teste pana sa putem raspunde la intrebarea asta?

--------------------
Dacia Logan Prestige 1.6, 16 V, 2006
+
adip
post 27 Sep 2006, 22:45
Post #519

Banned

From: Melbourne, Victoria

Sorinator, daca vezi achizitia de masini personale ca pe o investitie, probabil nici o masina (noua sau sh) nu merita cumparata. Comparand cu ce exista, simplist vorbind, pentru cateva sute de euro in plus primesti mai multa masina, orice s-ar zice. Inscrie-te la un drive test, trage cat ti se permite de motor (20cp si vreo 15Nm in plus se simt binisor fata de 1.6MPI), si daca iti place, ia-o.
Daca te gandesti la Logan ca la o investitie (ceea ce e gresit IMHO), uita-te la diesel. Sau la alta marca, a carei depreciere la revanzare sa fie mai mica.

This post has been edited by adip: 27 Sep 2006, 22:53

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Sorinator
post 27 Sep 2006, 23:49
Post #520

Toriphile (EWF)

Merci de raspuns! Nu ma refeream la investitia in masini personale in general, ci la investitia in suma de 900 de euro care face diferenta intre Ambition-ul pe care doream sa-l cumpar si noul 16 V la care ma uit acum cu interes. Adica daca acea "mai multa masina" este corect acoperita de acei mai multi bani (900 euro). Apropo, stie cineva care ar fi deprecierea la noul16 V in decursul timpului si rulajului? Cum se calculeaza in general aceasta depreciere si de ce e mai mica la diesel?

--------------------
+
Cypher4laguna
post 28 Sep 2006, 00:31
Post #521

Honda Driver

Sorinator, in cei 800 de Euro ai si cateva dotari in plus, adica diferenta de la Ambition la Prestige.

Important e ca pentru tine sa merite diferenta de dotari (enumerate mai sus de baieti) care ar face numai ele cam 500 de Euro daca s-ar pune pe 1,6 8v.

Eu zic ca cei 15 CP in plus + consumul usor mai redus merita in sine diferenta de 300 de Euro. (Daca ar fi sa ignor barele prea vopsite si alte cateva chestii...)

La faza cu deprecierea... e normal sa scada mai mult dintr-o suma mai mare, dar cred totusi ca si dotarile vor conta la revanzare, precum si fiabilitatea pe care si-o va dovedi motorul. Daca nu vor fi probleme se va vinde bine.

P.S. (Off topic, raspuns la intrebarea ta) Deprecierea e mai mica la diesel pt ca toti romanii vor acum diesel (ma refer exclusiv la masini scond-hand) pt ca au consum mic....

De exemplu eu mi-am luat dci pt ca mi-a placut cum mergea motorul (am facut drive-test la lansare si mi-am zis ca pe asta o iau) si stiam ca o folosesc mult in oras (deci consum mai mic).

De abia astept ziua in care litrul de motorina va fi in Romania, spre deosebire de restul europei, mai scump ca litrul de motorina, doar pentru ca noi romanii suntem mai prosti ca ailalti... De ce e asa de scumpa motorina? De poluat nu polueaza mai mult, se produce foarte simplu spre deosebire de benzina si in tarile civilizate exista o diferenta de 10-15% la pret.

This post has been edited by Cypher4laguna: 28 Sep 2006, 00:50

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
emanu450
post 28 Sep 2006, 06:08
Post #522

Membru incepator

QUOTE(Cypher4laguna @ 28 Sep 2006, 01:31)
De abia astept ziua in care litrul de motorina va fi in Romania, spre deosebire de restul europei, mai scump ca litrul de motorina, doar pentru ca noi romanii suntem mai prosti ca ailalti... De ce e asa de scumpa motorina? De poluat nu polueaza mai mult, se produce foarte simplu spre deosebire de benzina si in tarile civilizate exista o diferenta de 10-15% la pret.
*

In Romania pretul a crescut la motorina puternic datorita faptului ca foarte multi romani si-au laut masini cu acest tip de motor, de unde si vanzari masive la pompe, so, de ce sa nu castige si statul mai bine, ca doar nu ii fraier?! Floare la ureche, nu? blink.gif

--------------------
dacia logan - is-xx-xxx
Logan Ambiance IS-05-xxx din august 2005
+
SUPERCAR
post 28 Sep 2006, 08:59
Post #523

Membru autentic

From: Constanta

Si totusi eu vreau sa imi iau un logan prestige anul asta,sincer sa fiu nu dispun mai mult de 10000 Euro ca sa imi pot permite altceva.
Voi ce ziceti merita sa imi iau un asemenea model sau ce altceva mi-as putea permite cu aceleasi dotari sau poate chiar mai multe(in afara de Clio Symbol care are designul exterior execrabil).

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
GicaPopescu
post 28 Sep 2006, 09:14
Post #524

Membru

QUOTE(Cypher4laguna @ 28 Sep 2006, 01:31)
Sorinator, in cei 800 de Euro ai si cateva dotari in plus, adica diferenta de la Ambition la Prestige.

Important e ca pentru tine sa merite diferenta de dotari (enumerate mai sus de baieti) care ar face numai ele cam 500 de Euro daca s-ar pune pe 1,6 8v.

Niste plastice vopsite, putin autocolant si o galma de imitatie de piele fac 500 euro ???
Mai sa fie !!!
De fapt, diferenta de pret la Reno intre cele 2 motoare e de 500-600 euro, iar restul sunt asa-zisele dotari suplimentare.
Sunt sigur ca ti le poti face singur cu maxim 100.

P.S. NU are nici un disc de frana ventilat, ci discuri simple (surse Dacia).

This post has been edited by GicaPopescu: 28 Sep 2006, 09:20

--------------------
Dacia Logan 2006 Ambition 1,6MPI - DJ-XX-XXX
+
Cypher4laguna
post 28 Sep 2006, 13:24
Post #525

Honda Driver

Gica... eu inteleg ca daca ar fi sa faci modificarile de unul singur te-ar costa cam 200 de Euro (mai putin mp3-ul), dar ceea ce am zis de fapt este ca: daca ar pune cei de la Dacia aceleasi dotari pe modelul de 8v pretul oficial ar sari de la Ambition (9100) la Prestige la vreo 9600. Ca valoarea dotarilor respective e redusa... asta e altceva, deci eu m-am referit la ce ar face fabrica oficial si nu noi ca imbunatatiri la masina proprie.

Eu am dat bani pentru a-mi face Laureat-ul cu volan de piele...

Concluzie: Daca ar fi sa-mi iau benzinara, mi-as lua Prestige, desi nu-mi plac absolut deloc calandrul vopsit si bara vopsita 100%, jantele sunt identice ca model cu cele de pe Symbol (doar ca acolo sunt de 14 toli), chestia aia indoita de pe portbagaj (cica "eleron") si infloriturilre gen sigla Dacia de pe consola centrala.

By the way... au scos si toate culorile misto huh.gif Perla si Cameleon...

This post has been edited by Cypher4laguna: 28 Sep 2006, 13:25

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
klaus
post 28 Sep 2006, 14:59
Post #526

步步

QUOTE(GicaPopescu @ 28 Sep 2006, 10:14)
P.S. NU are nici un disc de frana ventilat, ci discuri simple (surse Dacia).
*

Nea gica, io zic asa legat de sursele matale din fabrica: las-o jos ca macane!
Am vazut eu ce valabile sunt sursele matale, de la treaba aia cu scaunul, cand tot pe langa subiect erau sursele matale de incredere din fabrica...
Eu zic sa le concediezi, ca numai petarde mincinoase iti livreaza.

Si de asemenea eu zic sa faci matale un drum pana la un dealer, sa depistezi o masina din aia de 10.000 de euroi (prestige ii zice, poti sa intrebi oamnii de lucreaza la dealer si te conduc ei spre una). Si vei vedea ce prostii continui sa zici. Bine, nu ca ar fi ceva deosebit sa zici prostioare.

--------------------
+
DFA
post 28 Sep 2006, 20:10
Post #527

moderator://DC/Logan

From: Buzău, RO

Am dat astăzi peste un Opel Zafira, pe stâlpul central are exact același colante ordinare, până și aceiași textură, culoare și aspect ca la Prestige...

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
pegas
post 29 Sep 2006, 05:39
Post #528

Membru autentic

From: IASI

Sambata merg si eu la CAREMIL Iasi sa ma uit la Prestige. Oricum, ma astept la prezentari/aprecieri/comentarii suculente din partea "ultraprofesionistilor" de aici.

Vreau sa vad si eu ce e cu discurile ventilate si cu comanda schimbatorului de viteze.

--------------------
Renault Clio Symbol 2001/Dinamyque, 1.4 16V
+
gorjeanul
post 29 Sep 2006, 07:16
Post #529

Membru

QUOTE(klaus @ 28 Sep 2006, 15:59)
Nea gica, io zic asa legat de sursele matale din fabrica: las-o jos ca macane!
Am vazut eu ce valabile sunt sursele matale, de la treaba aia cu scaunul, cand tot pe langa subiect erau sursele matale de incredere din fabrica...
Eu zic sa le concediezi, ca numai petarde mincinoase iti livreaza.

Si de asemenea eu zic sa faci matale un drum pana la un dealer, sa depistezi o masina din aia de 10.000 de euroi (prestige ii zice, poti sa intrebi oamnii de lucreaza la dealer si te conduc ei spre una). Si vei vedea ce prostii continui sa zici. Bine, nu ca ar fi ceva deosebit sa zici prostioare.
*

Cand v-a zis tata ca are discuri ventilate, nu l-a bagat nimeni in seama...Ati aflat si voi dupa o saptamana... radmasa.gif

Oare s-ar putea adapta ceva asemanator si pe vechile logane?

--------------------
RENAULT/DACIA LAGUNA/LOGAN 2008/2005 - B-xx-GORJ
L3, 2.0/16v, sedan
L1-Laureate 1.4MPI
+
klaus
post 29 Sep 2006, 08:44
Post #530

步步

gorjeanul, discutia cu adaptarea de discuri ventilate este inca de cand a aparut ...dCi-ul De acu cca. 10 luni

--------------------
+
alexp_
post 29 Sep 2006, 09:34
Post #531

Membru incepator

QUOTE(SUPERCAR @ 28 Sep 2006, 09:59)

(in afara de Clio Symbol care are designul exterior execrabil).
*

ph34r.gif n-ai vazut interiorul la fiji ph34r.gif

--------------------
logan preference 1.6 2006 - IF-o8-FAP
+
gorjeanul
post 29 Sep 2006, 09:50
Post #532

Membru

QUOTE(klaus @ 29 Sep 2006, 09:44)
gorjeanul, discutia cu adaptarea de discuri ventilate este inca de cand a aparut ...dCi-ul De acu cca. 10 luni
*

Ma facusi....
Eu le-am observat abia acum...

MEA CULPA.

--------------------
RENAULT/DACIA LAGUNA/LOGAN 2008/2005 - B-xx-GORJ
L3, 2.0/16v, sedan
L1-Laureate 1.4MPI
+
Nico dCi
post 29 Sep 2006, 14:22
Post #533

Membru

Am fost azi la IPSO otopeni pentru o problema la masina. In perioada de asteptare a rezolvari problemei am studiat ca un "fin" cunoscator de logan "minunea" de PRESTIGE. Prima impresie si ultima ESTE DE C_ _ _T. BATAIE DE JOC 10.000 de euroi pe nimic , fiasco total. Complet dezamagit. Precizez ca am un laureate 1.5 dCi. blink.gif

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi Renault Megan Sedan Manager 1.5 dCi 85cp - B-47-ZHK B-13-NCM
+
hash
post 29 Sep 2006, 14:28
Post #534

calculatorist

Cred ca opinia ta este taaare subiectiva wink.gif

This post has been edited by hash: 29 Sep 2006, 14:29

--------------------
- - -
+
Nico dCi
post 29 Sep 2006, 14:45
Post #535

Membru

Nu este subiectiva chiar deloc. Asta este parerea mea si mi-o mentin.Arata super urat argintiul acela in interior , colantul acela dupa "stilpi" este ingrozitor ce senzatie iti da atingerea lui la trecerea maini . Cat de curand cred ca o sa auzim de proprietari de PRESTIGE cum ca la spalatorie li s-a dezlipit colantul, sa vezi atunci rasete si plansete. rolleyes.gif

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi Renault Megan Sedan Manager 1.5 dCi 85cp - B-47-ZHK B-13-NCM
+
klaus
post 29 Sep 2006, 17:52
Post #536

步步

Va pot confirma ca pe ornamentul ala cromat de pe fata triunghiurile alea sunt autocolant.
La adras drumul taberei la masina de expozitie deja erau curatate partial triunghiuletele alea.
In mod sigur in timp se vor duce...

--------------------
+
Amedeus
post 29 Sep 2006, 18:44
Post #537

Membru cu Logan

From: TM

Si "pielea" aia de pe volan dupa 10-15k km va da un aspect de uzat pe care l-am observat si la masini mai de soi.

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
Sorinator
post 29 Sep 2006, 20:49
Post #538

Toriphile (EWF)

Deci are discuri ventilate sau nu?

--------------------
+
klaus
post 29 Sep 2006, 21:16
Post #539

步步

DA, are discuri ventilate pe fata si taburi pe spate

--------------------
+
tgmpupy
post 30 Sep 2006, 09:33
Post #540

Membru autentic

ai avut dreptate klaus,este doar autocolant sau vopsit...

Attached thumbnail(s)
DSC03651.JPG ( Size: 406.15k ) Number of downloads: 466

--------------------
dacia logan 2004 - b77 xxx
+
22 Pages « < 16 17 18 19 20 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 19:14
Forum Renault