Aer conditionat - ce sa alegem, cum sa instalam, Atentie la cum il instaleaza maimutele!
![]() ![]() ![]() |
Aer conditionat - ce sa alegem, cum sa instalam, Atentie la cum il instaleaza maimutele!
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Link?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De exemplu aici.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De mult tare, pe cind imi cautam eu, nu am reusit sa gasesc cine produce aparatele de aer conditionat Electroloux, asa ca am renuntat la ei.
Later: De vreo 3 ani am un Gree inverter 12000BTU + raceste bine, de incalzit a incalzit la orice temperatura ce a fost prin bucuresti in ultimii ani, destul de silentios pe treapta minima, consum mai mult decat decent. - mi se pare ca radiatorul unitatii interioare este mult prea compact iar distanta intre "foi" este mica, comparativ cu unul mai vechi tot de 12000 BTU. Asta cred ca e cauza pentru trebuie curatat mai des, cel putin de 2 doua ori in periada calda. Unitatea interna de la cel vechi , care este cam cu 25 cm mai lunga decat asta nou si nu ii trebuie decat o singura curatare pe an pe care mai uit sa o fac. La cel nou daca am uitat, nu mai poti sta in casa de miros, mai ales dupa ce revin vara din concediu. PS de curatat le curat cu solutie dezinfectanta (bionet sau ceva pentru biberoane), spray-urile din comert care le-am incercat au fost frectie la picior de lemn, intr-o saptamina a reaparut mirosul din nou. Asta este modelul 2013, vad ca i-au mai adaugat niste filtre dar au marit putintel si pretul Link This post has been edited by zodrac: 30 Apr 2013, 14:16 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(andreig1982 @ 30 Apr 2013, 06:47) gresit QUOTE(DragosP @ 30 Apr 2013, 07:53) Nu vreau ieftin. Vreau fiabil și cu eficiență energetică bună, cât mai mare. Și dintre toate câte se strâng, vreau cel mai ieftin. ![]() Până la urmă mă uit și la un Electrolux de 9kBTU care stă (relativ) bine la eficiența energetică cu toate că e on/off. Iar prețul e beton. Nu e facut de electrolux. Daca vrei aparat ieftin si bun ia Gree. This post has been edited by cristyz: 30 Apr 2013, 22:37 |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De la Gree e mișto modelul nou, cu inverter.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Ce parere aveti de modelul acesta ? Pretul e foarte atractiv, functii are destule, doar ca nu am gasit nici un comentariu despre el.
|
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Umblă unii cu Regulamentul UE 206/2012 de punere în aplicare a Directivei ErP 2009/125 CE…De la anul doar cu tehnologie de la inverter în sus pentru aparatele sub 12kW…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(nWo @ 7 May 2013, 13:58) Ce parere aveti de modelul acesta ? Pretul e foarte atractiv, functii are destule, doar ca nu am gasit nici un comentariu despre el. Uite comentariu, aici! E bun. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Markos |
![]()
|
Io am comandat azi chestia asta pentru moșia din Ialomița. De la Altexu' din Slobozia.
1330 de lei cu totu'. Adică aparatul, kitul de montaj (inclus în prețul de 1100), transportul (gratis) și instalarea. În uikend se montează. Sper să meargă măcar fo 4-5 ani. This post has been edited by Markos: 8 May 2013, 19:18 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
http://www.aerconditionatonline.com/aer-co...acs-hr09led-416
eu asta am de vreo 4 sau 5 ani, nu mai stiu sigur merge de rupe, nu l-am menajat deloc, Acum 2 ierni nu am avut caldura in mangalia, a mers saracutul continuu, a incalzit 2 camere Nu este foarte estetic, dar cu siguranta isi merita toti banutii Nu am avut probleme cu el |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ce parere aveti de modelul asta?
Mitsubishi MSZ-HJ25VA+MUZ-HJ25VA, 9000 BTU/h http://www.marketonline.ro/aparate-de-aer-...source=price-ro |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am fost la mare ... si nu stiam cu ce raman in buzunar cand ajung acasa.
Nu stiu cum sa-l pun, sa bata pe lungimea dormitorului sau pe latime. L-am gasit la 2100 la astia: http://www.airguru.ro/produse/172-Aer-cond...-9.000-BTU.html This post has been edited by tribunul: 29 Jul 2013, 21:31 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
Tot aia. Dacă-l lași peste noapte, tot paralizat te trezești (pe lungime sau pe lățime).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Depinde unde-i montat.
Daca dormi in aceeasi camera cu ap. nu-i prea bine. Al meu este in dormitorul alaturat si noaptea vine racoarea fara a ne trezi strambi a 2-a zi. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 29 Jul 2013, 22:31) Dacă-l lași peste noapte, tot paralizat te trezești ... La inverter, butonul de on/off nu e acum ștecher-ul? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
Aparatul e ok, e silentios, pe turatia minima aproape ca nu se aude.
Un dezavantaj ar fi ca nu-l poti programa pe zile si ore, poti doar sa-l pui sa plece peste n ore sau sa opreasca peste n ore si telecomanda nu-i luminata. Merg cu el setat pe 28 grade, probabil ca-i nou. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
Camera are 10mp
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Înseamnă că la o mașină cu climă o să pui 32 grade.
Ce are suprafața cu temperatura? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Temperatura este egală cu inversul suprafeței pătrate ori suportabilitatea termică. Orice copcil știe asta!
![]() ![]() This post has been edited by gabizegrean: 4 Aug 2013, 15:15 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nu se mai poate!Fac bulbuci!
![]() DSC03245.JPG ( Size: 2.18mb ) Number of downloads: 207 Tocmai ce mi-am comandat,acum cateva minute, unul d-asta!. Sper ca pe finalul saptamanii viitoare sa il am in functiune!Trebuie sa "munceasca" pentru cca 38 mp/2,6h,2 pereti exteriori de caramida plina arsa,grosi de 45 cm,ce vor primi(in toamna) si o izolatie de extrudat de 5 cm. E best-buy in momentul de fata,cu montajul inclus.Printre putinii care ofer si acest serviciu!!Daca nu,inca 350 ron in plus, taxa de instalare.Cu taxa de urgenta,trec de 100 de euro.Asadar,Beko sa fie! ![]() Mai am un pic de lucru si la izolatiile exterioare la dormitor si o sa mai urmeze(rapid!!) inca unul.Posibil de capacitate mai mica,deoarece va avea de deservit doar vreo 25 de metri patrati/pe 2,5m inaltime. Uisi mi lac! P.S. Functia de incalzire nu ma intereseaza. Am in dotare un "monstru" de centrala termica(pe gaz) de 38 de kW. This post has been edited by marian-j: 4 Aug 2013, 19:16 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gabize |
![]()
|
lac, coane!!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Köszönöm szépen,fiam!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gabize |
![]()
|
glücklich, Dad!
![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
marian-j |
![]()
|
Tare-mi place că știi de glumă!Hai 5!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 16:04 |