Turul Frantei
![]() ![]() ![]() |
Turul Frantei
gibonu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.218 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|||
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu riscul ca o sa fiu injurat - ce bine de Amstrong ca nu participa si la alte tururi importante din Europa, ca poate aflam si noi ce era in sucu ala de portocale
![]() This post has been edited by SerbanS: 3 Jul 2006, 15:13 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar nu stiu ce se intampla anul asat, dar parca mai multe accidente decat niciodata, am impresia ca ciclistii sunt foarte neateanti...
DUpa acest abandon, ia ziceti, cine castiga? ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce s-a intamplat azi?
Cand incep etapele de munte, ca sa incerc si eu sa-mi fac timp sa vad ceva din turul asta. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
12-13 iulie - Pirinei
18-20 iulie - Alpi |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
St |
![]()
|
Pirineii ii ratez, Alpii ii vad de la cap la coada
![]() Mersi mult. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
St |
![]()
|
In sfarsit o evadare reusita
![]() Azi din pacate e pauza ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
St |
![]()
|
Doamne ce cazatura au luat acolo
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
St |
![]()
|
Sincer eu nu am vazit pietrisul de pe jos, dar totusi, cei 2 care au trecut peste bara aia de protectie, sunt loviti rau.
Foarte proasta aderenta acolo... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(St @ 16 Jul 2006, 17:33) Sincer eu nu am vazit pietrisul de pe jos... Uite aici... cazaturaji4.th.png S-a văzut clar cum a decolat de pe pietriș. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
St |
![]()
|
da...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
ghc |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 16 Jul 2006, 17:26) Cel mai nasol e de Rik Verbrugghe; oricum, organizatorii sunt puțin criminali: ce naiba căuta pietrișul ăla acolo în curbă și-n ușoară coborâre? ![]() Da' cum iti imaginezi ca ar putea curata tot traseul? Daca ar rezolva macar problemele de la sosiri si varfuri de munte... Apropos de asta: cica in Turul Romaniei drumurile se inchid cu 15 minute inainte de trecerea ciclistilor ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' ce am zis eu că trebuie curatat tot drumul?
Da' măcar semnalizat. Și hai să nu facem comparație între cele două manifestări sportive! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nea Floyd tocmai a picat testul antidoping. Probele fusesera luate tocmai in etapa in care a recuperat pierderea de 10 minute din ziua anterioara.
http://edition.cnn.com/2006/SPORT/07/27/cy...reut/index.html Of, cum l-au scapat astia pe Lance. This post has been edited by thecagero: 27 Jul 2006, 16:49 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
St |
![]()
|
Nu mai zice nimeni nimic?
Oare o sa ia si tricoul cu buline Rasmusen? This post has been edited by St: 25 Jul 2007, 16:47 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
Michael Rasmussen has been sacked by the Rabobank
![]() soo deci bye bye chicken ![]() ce-a fost si ce a ajuns turul...nemtii dupa scandalul de dopaj de la T-Mobile au renuntat sa mai transmita turul, s-ar putea ca la anul si eurosportul sa renunte la tur. ma uit de 10 ani la tur, l-a inceput m-am uitat pentru peisajele montane superbe si asa a inceput sa-mi place si ciclismul. acum din pacate doar peisajele au mai ramas din tur. This post has been edited by Ichebau: 26 Jul 2007, 07:40 |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.218 Joined: 29 May 06 ![]() |
N-au ramas doar peisajele, au mai ramas si ceilalti ciclisti care probabil nu se dopeaza, insa, in zilele astea nu se mai stie nimic.
Oricum, este de adminrat gestul echipei Rabbobank de a-si da afara propriul om, mai ales ca ala e si tricou galben. Ramane de vazut ce se intampla in continuare. Eu zic ca va fi interesant sa vedem cine la fi duminica in galben la Paris. Poate avem noroc si vom vedea ceva ca in 1989, desi putin probabil. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Ichebau |
![]()
|
interesant era daca rasmussen era exclus macar inaintea etapelor din pirinei, altfel era turul acum; pana la final mai sunt doar 4 etape si doar una conteaza: contratimpul individual din penultima etapa.
mai frumos era cand concura lance, desi atunci nu era nici un mister cine va castiga turul. |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
St |
![]()
|
Chiar crezi ca era mai frumos cand concura Lance? Eu n-as prea zice. Pai orice incercare de atat asupra lui se termina subit. Din 20 de pedale le lua 20m baietilor.. Bine, nu ca Rasmusen ar fii departe de aceeasi chestie. Acum sa vedem daca il descopera si pe Contador.
Stirea cu Rasmusen http://www.eurosport.yahoo.com/25072007/58...-wield-axe.html Clasament general: http://www.letour.com/2007/TDF/LIVE/us/160...ment/index.html Nu inteleg de ce Rasmusen mai apare in clasamentul asta.. Cred ca va lua Contador turul. Are 1'53" fata de Evans. La celalalt contratimp evans i-a luat 1'04". Oricum va trage tare si COntador la contratimpul asta. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
SerbanS |
![]()
|
Eu unul nu inteleg ce aveti cu rassmusen si nu inteleg de ce naiba l-au data afara avand in vedere ca la testele din cadrul turului a iesit curat. Nu ii mai cantati atata in struna lui Lance ca inebunesc. Sper sa castige Evans.
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
St |
![]()
|
Lance nu merita ceea ce are. Stim cu totii ca s-a dopat, chiar s-a si dovedit asta.
Iar Rassmusen este si el dopat. Lance nu iesea curant la testele din timpul turului? Si in al doilea rand, daca nu era dopat, ce interes avea sa declare ca e la nevastasa in Mexic si sa nu-l caseasca cei de la ICU, cand el era in Italia? Am eu o banuiala ca urmeaza Contador... This post has been edited by St: 26 Jul 2007, 12:14 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Ichebau |
![]()
|
nu mai prinde pe nimeni de acum, ar fi prea de tot daca si contador ar fi gasit pozitiv.
in acest caz eu as anula turul anul acesta chiar daca mai sunt etape de disputat. |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
St |
![]()
|
Pai nu il prinde nimeni ca a avut el grija sa ia ceva pentru care nu exista test, cum a luat armstrong toata viata. Contador nu e ca francezul al asa nu aiba bani, si sa ia testosteron, totusi este la DSC.
Eu zic ca sunt sanse de 50% ca pana sambata sa il acuze si pe Contador. Nu uitati ca a fost la Festina, numele lui e mentionat in dosarul puerto. This post has been edited by St: 26 Jul 2007, 14:12 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
contador |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 July 07 ![]() |
devine foarte interesant ce spun comentatori de aici din italia(printre ei se afla si davide cassani un ex ciclist-georg poate ai auzit de el).
Se vorbeste doar de rasmussen si se pare ca toata treaba a inceput cand cassani se antrena in italia in luna iunie si sa intalnit cu rasmussen.aseara team-manager de la rabobank la sunat pe cassani si la intrebat daca e adevarat ca il vazuse pe rasmussen.el a confirmat si dupa cateva ore sa anuntat ca rasmussen a fost obligat sa se retraga Si ghiciti ce a facut rasmussen azi noapte pe la ora 1 la sunat pe cassani si a inceput sa il acuze pentru ca la tradat si sa il injure |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate
|
|
St |
![]()
|
Problema lui Rasmusen ca l-a acuzat si injurat, omul poate sa il dea in judecata acum
![]() Stiam povestea. Eu cred ca a fost picatura care a umplut paharul. Rasmusen a fost retras de catre echipa din tur. PS: Dar tu cum ai dat de forumul asta? Si de discutia asta? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
contador |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 July 07 ![]() |
sunt un mare fan al TURULUI si am cautat pe net forum depre tur si daca tot am gasit aici mi-am facut si cont
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Păi încercă pe forumul de la www.ciclism.ro
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:50 |