Turul Frantei
![]() ![]() ![]() |
Turul Frantei
aditab |
![]()
|
||
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
crezi ca sucul tinerelului e mai putin bogat in vitamine?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
n-a zis ca va castiga turul, ci ca v-a castiga turul.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Corect.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Toti au sucul bogat in vitamine, tre' sa fii naiv sa crezi altfel.
Altfel n-ar rezista sa parcurga zilnic 200km cu medii orare de peste 30km/h. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Totuși parcă nu-i același pentru toți...
|
--------------------
-
-
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Inclin sa-ti dau dreptate la partea cu sucurile (desi n-am dovezi), dar cred ca exagerezi putin. 30km/h pe 200km e o medie accesibila si unui amator. Daca spun ca eu pot asta o sa se considere ca ma laud? Nu cred, n-ar trebui pentru ca nu e chiar nimic deosebit. Insa la ei mediile se invart pe la 40, iar daca etapa e foarte plata spre 50, ceea ce e cu totul alta mancare de peste.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
dopajul nu e in sucuri, ca tot veni vorba.
N-as crede ca gatorade de exemplu, pe care il mai folosesc si eu si se gaseste la alimentara e interzis... |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Dar reîmprospătarea sângelui e?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
... termenul sucuri inseamna „sucuri”
![]() This post has been edited by LuluMOB: 24 Jul 2009, 14:53 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
lopez23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 March 09 ![]() |
toti niste dopati
|
--------------------
Ferrari Enzo
Ferrari Enzo
fxx 2008
- is-03-bma
|
|
LuluMOB |
![]()
|
Bine ca numai in ciclism se dopeaza...
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca plecarea lu lans ...se datoreaza cocteilurilor usor detectabile folosite de cei de la astana?????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
S-a sfârșit...
![]() Cam anost turul ăsta, poate și datorită configurației etapelor, dar și comentatorilor... Cum m-am lăsat de F1 și fotbal, mă las și de vizionat ciclism... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Intr-adevar parca altcumva era turul cu cei 2 Radu.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Up?
![]() Cine comenteaza anu' asta pentru Romania? Cine sunt favoritii? Care ar fi etapele interesante? |
--------------------
-
-
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
pai unu dintre tristii de comenteaza turul anu asta e terzian ala! celalat nu stiu. oricum avea alt farmec turul comentat de banciu si naum!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
De cand nu mai comenteaza banciu si naum chiar nu mai are feeling asa
![]() Eu ma uit la tur cam de 10 ani, dar de cand nu mai sunt comentatorii aia doi... ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:46 |