Turul Frantei
![]() ![]() ![]() |
Turul Frantei
gibonu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.218 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|||
contador |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 July 07 ![]() |
LANCE A FOST DOPAT oficial.
Tratamentul pe care il lua pentru cancer continea substante pe care el le-a declarat ca fiind tratemanet si avea dreptate, intradevar erau parte din tratament insa si il ajutau sa-si mareasca performantele. Scuza cu boala l-a facut campion. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate
|
|
gibonu |
![]()
|
Din ce stiu eu, tratamentul pe care l-a luat pentru cancer se numeste chimioterapie, adica baga niste otaravuri in el ca sa distruga celule canceroase, otravuri pe care organisul nu le tolereaza si dupa sesiunea de chimioteratie isi vomita si ficatii. Tratamentul asta il facea atunci cand era bolnav pana sa se vindece. Dupa ce s-a vindecat, nu mai facea nici un tratemant, ci doar niste teste periodice sa vada daca nu cumva cancerul s-a reactivat.
In plus, poate iti aduci aminte ca acum 2 ani parca, era cu ciclist care suferea de asa numita boala a somnului, adica o boala in care, daca nu iei medicamente tot timpul, risti sa adormi instantaneu. Nu mai stiu cum il cheme pe ciclistul respectiv, insa stiu ca a trebuit sa se lase de ciclism deoarece anumite substante din medicamentele alea erau pe lista neagra in ceea ce priveste dopajul. Mai stiu ca respectivul ciclist a facut o gramda de demersuri la UCI si alte organisme pentru a i se permite sa concureze, insa, datorita acelor substante din medicamante nu a fost posibil. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand ma refer al acele 6 probe din turul din '99.
Si in al doilea rand, tu ce crezi ca altii nu au tunel aerodinamic, altii nu se pregatesc? Ullrich participa doar in Turul Frantei si restula nului se antrena. Tu ce crezi? Ca ceilalti ciclisti au pauza 10 luni, apoi in mai si iunie se antreneaza si in iulie merg la tur, si dupa asta pauza? Sa fim seriosi.. Si documentarul ala era facut special pentru creduli ca tine(nu e o jignire asta), sa nu ii denigreze imaginea lui Lance, care oricum era foarte sifonata. Si in plus cum iti explici tu ca Lance ii batea "la fundul gol" pe ceilalti care erau dopati. Deci Lance nedopat, si ailaltii dopati, din 20 Pedale Lance le lua 20m.. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
pana duminica se va mai curata turul de un trisor. oare cine o fi ? contador cumva?
daca si contador e patat atunci turul frantei de anul asta ar trebui anulat. |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(St @ 27 Jul 2007, 14:46) In primul rand ma refer al acele 6 probe din turul din '99. Ullrich participa doar in Turul Frantei si restula nului se antrena. In primul rand, eu ma refer la laboratorul sau laboratoarele care au confirmat ceea ce au zis cei de la Chateau Malabris (daca asa s-o scrie). Poate or fi confirmat si nu stiu eu, ca eu nu le stiu pe toate. Poate imi spui tu. Iti aduci aminte ca in multi ani Ullrich avea probleme de greutate inainte de startul sezonului? Iti aduci aminte ca in 2005 Lance s-a dus in Paris-Nisa, unde a abandonat in etapa a 2-a parca, insa in prolog, cand a venit randul lui Lance sa plece, Naum si Banciu au zis "Lui Ullrich i-a ramas muratura in gat" Iti aduci aminte ca Lance, parcurgea iarna parti importante din etapele care urmau sa fie vara in Tur? Iti aduci aminte ca in 2003 Lance a avut cel mai slab Tur? Iti aduci aminte ca atunci Ullrich l-a batut la contratimpul de la Cap Decouverte de-a vorbit Lance singur? Iti aduci aminte etapa de la Luz-Ardiden, cand Lance i-a luat lui Ullrich 40 de secunde, insa la final Lance era practic desfigurat, parca era figura unui schelet? Probabil ca o sa zic ca atunci a luat mai putine pastile sau a gresit dozajul. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ok, eu te las sa crezi ce vrei, fiecare are dreptul sa creada ce vrea, ca doar e democratie.
Dar daca tu crezi ca se poate ca Lance sa il bata 7 ani consecutiv pe Ullrich care era dopat(demonstrat oficial), si americanul sa fie curat ca lacrima..... Aduti aminte cum contracara Armstrong atacurile lui Ullrich pe munte. This post has been edited by St: 29 Jul 2007, 15:07 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
gibonu |
![]()
|
Diferenta intre Lance si Ullrich in ceea ce priveste dopajul, este ca in cazul lui Ullrich exista dovezi clare in acest sens, pe cand in cazul lui Lance, in afara de acele 6 probe din '99, analizate in 2005, nu mai exista altceva. Sau nu mai stiu eu sa existe asa ceva.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Gata...
S-a terminat cel mai urât Le Tour de France din câte am văzut... (adica vreo 5 ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
contador |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 July 07 ![]() |
Am castigat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(gibonu @ 29 Jul 2007, 16:59) Diferenta intre Lance si Ullrich in ceea ce priveste dopajul, este ca in cazul lui Ullrich exista dovezi clare in acest sens, pe cand in cazul lui Lance, in afara de acele 6 probe din '99, analizate in 2005, nu mai exista altceva. Sau nu mai stiu eu sa existe asa ceva. Si nu e de ajuns? In plus tu crezi ca unul nedopat il poate bate mar pe unul dopat? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
gibonu |
![]()
|
@ contador
Felicitari, dar mai stai cateva zile, sa se omologheze rezultatul. Vezi cazul Landis de anul trecut. @ St Nu mi se pare de ajuns. La orice test de dopaj exista 2 esantioane care se analizeaza, respectiv A si B, cum a fost si cazul lui Vinokurov anul asta, cand a iesit pozitiv la ambele analize. Daca mergem pe rationamentul tau, sa zicem ca Lance s-a dopat in '99 (desi dovada e de cacao). In restul de 6 ani cand a castigat de ce nu l-au mai prins dopat. Probabil ca s-a dopat in '99 sufiecient cat sa-l mai tina inca 6 ani. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
St |
![]()
|
Nu, in nici un caz. Ci el s-a dopat totdeauana "inainte de vreme", ca sa zicem asa. Adica nu puteau sa il depisteze pentru ca nu aveau tehnologia necesara. Vad ca stii foarte bine istoria celor 6 probe din '99 analizate in 2005,a sa ca de ce mai intrebi?
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
gibonu |
![]()
|
Ca tie nu ti-a placut Lance, asta e, nu e nici o problema, nu toata lumea trebuie sa tina cu el, cum nu tinem toti cu aceiasi echipa de fotbal.
Insa sa pui botul la vrajeala frantuzeasca, ca l-au depistat in 2005, cu probele din '99, pentru ca in '99 nu aveau tehnologia necesara mi se pare ciudat. La fel de ciudat mi se pare sa crezi ca el s-a dopat "inainte de vreme" si ca francezii nu au avut cum sa-l prinda, probabil tot pentru ca nu au avut tehnologia necesara. Eu ti-am dat mai multe exemple cand Lance a fost invins de alti ciclisti. Probabil ca aia s-or fi dopat mai tare ca el, sau si-a gresit Lance pastilele. Tu, doar vorbesti de cele 6 probe din '99, atat, nici un alt argument. Bai frate, omu ala a castigat de 7 ori Turul, nu ti se pare ciudat ca francezii vorbesc doar de probele din '99? Nu ti se pare ciudat ca nu le-a mai analizat nici un alt laborator? Nu ti se pare ciudat ca nu exista nici o confirmare, nici o proba B, absolut nimic. Hai sa te mai plictisesc putin: In august 2005, am fost in Franta si am urcat pe Mont Ventoux cu bicicleta. Am stat la niste prieteni francezi ai sotie mele. L-am intrebat pe el ce zice de Lance. A inceput sa urle: jegosul, trisorul, dopatul, nenorocitul. Avand in vedere ca stateam la ei in casa, n-am mai continuat discutia cu Lance. L-am intrebat care i se pare cea mai tare echipa franceza de ciclism, la care el mi-a raspuns ca nu stie, ca pe el nu-l intereseaza ciclismul, ca el nu se uita la nici o cursa, ca lui ii place rugby-ul. Asadar, concluzia este ca francezii nu mai suportau sa tot castige Lance, nu mai suportau ideea ca un american le-a confiscat un simbol national, avand in vedere ca se fac 22 de ani de cand ultimul francez a castigat Turul (ala de l-a incheiat 7 ani pe Lance la tricou). |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
St |
![]()
|
Eu zic sa explici mai detaliat cum Lance, curat ca lacrima(mergea pe apa plata, cum zic comentorii de la EuroSport Romania), l-a batut pe Ullrich(si in ce mod) timp de 7 ani...., Ullrich care a fost descoperit dopat.
Stiri: Iban Mayo testat pozitiv cu Epo Patrik Sinkewitz-concediat de T-Mobile dupa ce a fost testat pozitiv cu testosteron Vom mai avea tur la anul? This post has been edited by St: 31 Jul 2007, 15:10 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
gibonu |
![]()
|
Ullrich a fost descoperit in 2006, inainte sa inceapa Turul, dar probabil ca nu e important amanuntul.
Cat timp a concurat contra lui Lance nu a fost descoperit dopat, si pentru mine asta conteaza. Adica io sunt putin mai prost si cred in prostii de genul prezumita de nevinovatie, vinovatia trebuie dovedita iar dovezile trebuie sa fie solide, indubitabile, nu niste analize efectuate pe niste probe de 6 ani vechime, ca atunci s-a facut saltul tehnologic. Oricum, orice ti-as spune eu, tu tot o sa zici ca Lance s-a dopat si o sa repeti la infinit cele doua argumente: probele din '99 si cum l-a batut Lance pe Ullrich. Asadar, ramai cu parerea ta, pe care eu o respect, dar nu mi se pare deloc argumentata. O sa fie Turul si la anul, indiferent de ceea ce cred mentorii tai Naum si Banciu (mentionez ca mie imi place comentariul lor si ii urmaresc cu placere, nu numai la Turul Frantei, ci si la celelalte curse pe care le difuzeza Eurosport). S-auzim de bine |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
St |
![]()
|
Hai ca ai zis-o!!
Mentori ![]() Bafta! |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
gibonu |
![]()
|
Ma bucur ca ai inteles esentialul, ca noi de Naum si Banciu vorbim aici.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A început prezentarea echipelor pentru Turul Franței ediția 2009.
![]() Sâmbătă e prima etapă. Revine Lance... Oare va reveni și spectacolul? Cine va comenta pentru Eurosport România? |
--------------------
-
-
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Probabil cei ce au comentat si Il Giro.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Frumoasă etapa de azi! A început războiul...
Păcat că nu mai comentează cei doi Radu... Mâine contra-timp pe echipe... |
--------------------
-
-
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Da, o etapa aparent banala, dar din care se pot invata multe. Cred ca ar putea fi inclusa intr-o antologie de etape memorabile.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Armstrong, in ciuda varstei, le va da ceata la multi.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eh, cel puțin azi, n-a fost chiar așa...
Sper, pentru spectacol, să nu stea așa "neputincios" tot turul... |
--------------------
-
-
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Armstrong e un bun tactician si nici in tururile anterioare nu a dat "cox" din primele zile ci in unele etape cand simte ca este momentul actioneaza si apoi se lupta sa mentina diferenta
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Hiadi bre, când îl ataca Ulrich de exemplu, tot așa stătea? Ții minte când a fost atacat și apoi i-a lăsat în praf? Asta așteptam azi...
Repet, sper să fie o tactică, deși... |
--------------------
-
-
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai azi n-a simtit ca "merita" efortul probabil, nu a considerat ca cei care evadasera sau care sprintau erau o amenintare...
Sper sa vedem niste duel-uri ca in "good old days", gen Vinokurov, Ulrich si evident Pantani ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Wittman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 May 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Executron @ 10 Jul 2009, 20:04) Pai azi n-a simtit ca "merita" efortul probabil, nu a considerat ca cei care evadasera sau care sprintau erau o amenintare... daca nici Contador nu e o amenintare atunci nu stiu cine din pluton poate fi. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce, mai alearga Ulrich? Sa nu-mi spuneti ca si Pantani !? (ups, acu' vazui c-a sarit gardu')
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
E dopat sau e dopat Contador?
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:59 |