Aveti Logan si vreti sa-l vindeti, nu va mai place sau de ce??
![]() ![]() ![]() |
Aveti Logan si vreti sa-l vindeti, nu va mai place sau de ce??
Mihai Logan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 23 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambition
- B-39-XXX
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(quasararoma @ 29 Jun 2006, 15:06) Si mie. La aaaauto mi-au evaluat-o la 7000 telefonic, la ipso 6500 dupa un drivetest, cica se vand greu. Oricum trebuie s-o dau, ramane sa vad care imi ofera mai mult. Oricum, ei au de scos un profit, au taxe, tva, nu se compara cu un samsar care imi oferea si mai putin ca ei. ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
vlad p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 June 04 From: Dr. Taberei ![]() |
hehe, vin vremuri grele pentru Dacia. daca loganul nu are pret bun la revanzare se va simti direct in vanzari.
dacia, cel mai important om al vostru sunt eu: Clientul. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-xx-xxx
|
|
addiyi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 19 October 04 ![]() |
pai ce rost are sa se vanda foarte bine SH cand mai pui 500-1000e si iti iei noua!!!!???
|
-------------------- |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
In gama asta de preturi 500-1000 E inseamna mult spre foarte mult, altfel s-ar orienta spre alte masini lumea. Situatia e aceeasi la Cielo si Matiz.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia mai studiaza problema: Codrin cere 7000 pe Ambition. Daca tu o iei, sa zicem, chiar cu 7000, mai pui 500...1000 si ce iei cu 7+0.5(1)=7.500(8000) de euro?
Un Laureate 1.4, adica pa ABS, jante si alti zurgalai care incanta omu' si confortu'. Sau mai pui 80euro (dar sari de suma maxima alocata, de 1000) si bagi un Laureate 1.6, adica tot aia. Nu ar fi exclus ca chiar piata sa duca pretul de sh la .... 5000 euro!!! Asa se vor tine si francezii de cuvant! This post has been edited by vijelie: 29 Jun 2006, 14:42 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
gdan12 |
![]()
|
mr Group: Members Posts: 42 Joined: 23 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar un Vw Golf 4 SH sau un Opel Astra SH, cum se devalorireaza dupa 1,2,3 ani ?
Cauzele pentru care se devalorizeaza Loganul si pentru care se vinde asa repede sunt: (*) multiplele defecte sau lipsuri (masina lenesa, vopseaua subtire si proasta, cauciucuri proaste, antifonare de 2 lei, zgomote si scartaieli, sist. de franare tip "sanie" la viteze mari) (*) lispa de respect cu care esti intampinat in service-uri si lucrul de 2 lei Asa ca omul vinde repede beleaua, cit inca mai e in garantie. Este adevarat, unii sunt multumiti: cei care au avut dacie berlina, pentru ca sunt mai putine probleme, si pe care le accepti mai usor. Iar altceva nu isi pot permite. Dar cei mai tineri, care au mai condus si alte masini, vor incerca sa vanda cit mai repede Loganul, sa mai puna diferenta si sa ia o masina buna. Cred ca sunt o gramada care prefera sa plateasca rata la masina cu 1-2 ani in plus pentru o masina cu o vopsea mai buna, o antifonare mai buna, frane mai bune, etc. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, 1.4 LAUREATE
- -
|
|
Codrin |
![]()
|
QUOTE(gdan12 @ 29 Jun 2006, 16:07) Dar un Vw Golf 4 SH sau un Opel Astra SH, cum se devalorireaza dupa 1,2,3 ani ? Cauzele pentru care se devalorizeaza Loganul si pentru care se vinde asa repede sunt: (*) multiplele defecte sau lipsuri (masina lenesa, vopseaua subtire si proasta, cauciucuri proaste, antifonare de 2 lei, zgomote si scartaieli, sist. de franare tip "sanie" la viteze mari) Stai sa le luam pe rand: - lenesa? iar incepem? cautam un Golf 5 1.4 de 75 de cai? vedem ce greutate are? - vopsea subtire si proasta. Cautam prin manualele altor masini sa vedem ce zice de spalat si rahati de pasari? Zicea DFA ceva de un pasaj din manualul de la Albea. - cauciucuri proaste; la inceput; sa vedem cu ce vine Loganul de anul trecut? - zgomote si scartaieli. hmm . . . vorbim de acelasi Logan invidiat de posesorii de M2 care scartaie tot tocmai pentru ca are bordul din mai multe bucati? Nu ca ar fi peste, ca nu e, dar nici de tarat prin noroi nu e. - frane ''sanie''; AND mi se pare era foarte mandru ca la Tico nu i se blocau franele ca la Logan, pana a aflat ca nu le avea reglate cum trebuie. Oare cati sunt veniti de pe berline care erau in aceeasi stare? a? sau carora li se pare ca are demaraj prost, ca la berlina simteau cum li se ridica de bot, dar nu se gandeau ca au vraiste suspensia, cu anotizoare de țîșpe ani? Nu mai zic de piese de schimb, care chiar daca sunt mai scumpe decat pana acum, nu au ajuns inca la nivelul VAG&co, de garantie. . . Cat despre service-uri, parca tot romani lucrau si pe la service-urile de straineze ultima data cand am verificat, sau alea vin cu nemții lor la pachet? |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Multi ati evocat motive financiare cand ati justificat alegerea Loganului...Intrebarea mea este: Ati dat 8500 pe masina si o dati cu 6000, la acesti 2500 mai punem si reviziile, adaugat cu diferenta pentru 1.6 pe care multi vreti sa o cumparati, ne da.....destul.
De ce nu v-ati luat de la inceput o masina mai buna?? Oare nu are evreul dreptate cand spune: "Sunt prea sarac ca sa imi permit lucruri proaste??" Sper sa nu fiu iar etichetat anti-loganist, sunt doar curios, e o problema financiara si de "orientare", sa spunem.... |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
gdan12 |
![]()
|
Pai pretul mic la revanzarea loganului este dat de fapt de raportul cerere-oferta, si reflecta intr-o masura destul de mare satisfactia posesorilor.
Acum multe masini sunt in garantie, dar cind o sa se termine garantia, o sa vedem preturi muuuuult mai mici la logan sh. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, 1.4 LAUREATE
- -
|
|
vlad p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 June 04 From: Dr. Taberei ![]() |
eu nu sunt de acord cu cei care spun ca defectiunile ar fi marea problema, cel putin nu in primii doi ani
problema este ceva mai adanca: dacia se multumeste sa faca vant la masini pe poarta si nu se mai intereseaza de ceea ce se intampla apoi. eu zic ca cel mai important aspect este satisfactia clientului si pe ei ii doare fix in dos de treaba asta. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-xx-xxx
|
|
vijelie |
![]()
|
Singura persoana care o cunosc si care va vinde loganul a facut cu ea peste 75000 km intr-un an. Si-a facut treaba cu masina, ales-o in deplina cunostinta de cauza (performante, bani si destinatie) si doreste sa-si ia un golf, are malai.
Dincolo de patimile inerente, loganul va fi o ETAPA din vietile noastre. Cat de lunga sau cat de scurta, depinde de fiecare. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
gdan12 |
![]()
|
Cred ca luna de miere cu Loganul o sa treaca cind aflam cit costa pretul la piese de schimb.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, 1.4 LAUREATE
- -
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
eu am aflat da' tot nu divortez ! de fapt stiam inainte sa-i cer mana
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Topicul asta a dat in polemica de 2 lei... De parca Loganul e singura masina care se depreciaza in timp, la care piesele de schimb si reviziile costa, si care e reparata de mecanici romani. Probabil unii n-au auzit inca de ce se intampla in alte service-uri de marca si cred ca acolo umbla cainii cu colaci in coada. Recomand o documentare chiar pe forumul asta (hint pentru search: peugeot, citroen, ford).
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu-mi vine sa o vand chiar acum, abia are 8 luni. Dar la anul cred ca as vinde-o daca as avea bani de ceva sh, gen ford mondeo sau vw passat. Motivele nu ar fi ca nu sunt multumit de ea, ci simplu fapt ca putina diversitate nu strica niciodata. Traiasca creditele!
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
vlad p |
![]()
|
gata, punem batista pe tzambal ? a zis cineva ceva rau de zkr ?
in ecuatia satisfactiei nu intra doar perceptia consumatorului ci si cea a celor din jur. degeaba este icsulescu multumit de produs daca ceilalti ii spun ca e beat. pana la urma se duce sa se culce. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-xx-xxx
|
|
Nilatack |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
"Dar un Vw Golf 4 SH sau un Opel Astra SH, cum se devalorireaza dupa 1,2,3 ani ? "
un golf 4 variant nou costa acum 3 ani de zile {cu multe optiuni si tot ce vreti voi} peste 18000 euro.Ei bine acum o luna de zile a fost cineva in germania si a akizitionat unulcu suma de 7800 de euro la care se mai adauga taxe vamale si alte alea, deci sa zicem ca a ajuns la un pret de 9500. un Logan Ambition costa 9050 de euro,dupa doi ani se vinde cu 6500-6000 de euro de aici io trag concluzia ca pretul loganului ,procentual privind , nu scade asa repede precum vw,opel,ford asa cum zicea un antevorbitor de al meu In concluzie logan este sau nu o masina a carei valoare scade mai greu decat sa second-urile pe care le tot laudati voi? Vorbim de masini noi sau de masini second? Sau vorbimde masini noi la pretz de masini second hand? |
--------------------
EX:Dacia
Logan
Ambition 2005
- B-25-CXA [COLOR=blue]Dacia LOGAN Ambition Powered by Nillus
|
|
gdan12 |
![]()
|
de la WC: "Referitor la mesajul dumneavoastra anterior va comunicam urmatoarele:
- Nu este indicata plierea oglinzilor laterale;" http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=8332&st=60 Ce tristete. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, 1.4 LAUREATE
- -
|
|
gdan12 |
![]()
|
O masina sh (astra sh, golf) nu se devalorizeaza asa repede, in 2-3 ani.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, 1.4 LAUREATE
- -
|
|
lapescuit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 04 From: Timisoara ![]() |
mai baieti eu o sa vand loganelu cand expira ratele si atunci o sa iau pe el cat o sa-mi trebuiasca avans pt alt credit la alta masina. bineinteles, mai buna...nu de alta dar, e bine sa evoluezi.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate - 1.4 MPI
- .
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare!! ca tot veni vb de sh-uri... e ati alege intre un logan nou si un opel astra sh cu max 100.000km???? Fara suparare dar am prea multi prt care se plang de loganurile lor noi si mai p nimeni care sa se planga de un sh adus de afara... poate or mai fi si tepe acolo nu zic dar ca sa na rog ca nasina mea noua sa fie buna si sa mai dau si 9600 p ea e cam mult
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Logon |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 June 06 ![]() |
Eu as alege tot Logan.
Masinile second hand intretinute si rulate in afara sint foarte bune cu o conditie: sa continuie sa ruleze tot in afara. Dupa ce sint aduse in tara si intilnesc drumurile noastre minunate incep sa cada diverse de pe ele si apoi incep sa ne afecteze in mod serios la buzunar. Cred ca dupa ce ruleaza Astra 20 mii km in tara o sa vreau sa scap de ea cit mai repede... Cred ca cei care cumpara Logan stiu bine de ce o cumpara si ce poate apare dupa cumpararea ei. In fond masina cea mai buna pt. fiecare este cea pe care ti-o permiti. Deocamdata eu consider ca daca dau mai mult de 9000 euro pe o masina noua in Romania ma simt total pacalit intrucit intotdeauna voi plinge dupa bani cind voi lua gropile, sinele de tramvai si alte asemenea minunatii de pe drumurile patriei... Momentan Loganul e cea mai potrivita masina pt. drumurile noastre. |
--------------------
Logan
1.4
2004
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
eu am logan de aproape 6 luni si am deja mai bine de 7000 km..
sunt foarte multumit.. am si diesel si ce ma interesea cel mai mult s-a si indeplinit pana acuma : consum mic si fiabilitate. oricum in maxim 1 an sper sa imi mai iau o masina (sper ca peugeot 607) asta nu as vinde-o decat daca ar incepe sa apara probleme .. (o va conduce sotia mea .. ) eu am 24 de ani .. si in momentul cand mi-am cumparat masina rata era cam jumatate din sararul din casa in acte .. acuma s-a schimbat mult situatia .. si nu imi pare rau ca as fi avut bani pt o masina de 2 ori mai scumpa. Am un coleg cam in aceeasi situatie .. si el vroia sa si-o schibe .. nu era multunit de confortul din masina .. De regula am vazut ca loganul este cumparat ori de tineri care sunt la inceputul carierei si care deja loganul este o investitie majora ... In acest caz dupa 1 an sau 1 an si ceva .. situatia se schimba dramatic .. situatia financiara se poate sa se tripleze si poate si mai mult .. si clar si pretentiile. ceea ce e si normal. |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Majoritatea cred ca vand Loganul ori pentru ca au deja mai multi bani ori pentru ca si-au INCHIPUIT ca isi cumpara altceva. Au avut un orizont gresit de asteptare.
Eu am 14000 km cu Loganul si sunt foarte multumit. Nici o problema in afara de surbul de la opritorul portierei care s-a slabit si mi l-a strans in service. Are un an si o luna. Ma bucur ca am luat varianta cu ABS si AC. O data cu mine, inca doi prieteni s-au framantat ce masina sa-si ia. Initial, aveau intentia sa investeasca tot cam aceeasi suma ca si mine. Unul si-a cumparat un Citroen C5 turbo diesel. Masina mare, an 2001, luxoasa, 120000 km, adusa de el de afara. Suspensie hidropneumatica, se pliaza oglinzile, chiar singure, etc. A schimbat deja o fulie pe care a luat-o cu emotii cu 5 milioane dupa lungi cautari si plimbari cu loganurile prietenilor (nu stiu daca e de aur ca la reprezentanta ii cerea 12 milioane), alternatorul si pompa de apa, pe bani si mai grei (astea s-au uzat probabil de la fulia cu pricina), cureaua de distributie si i-am vazut masina carata pe platforma. Are tot timpul un martor pe bord aprins, pe scurt vrea sa o vanda. Celalalt a preferat sa-si ia o Fabia cu motor de 1.2 bine dotata. Pentru asta a trebuit sa mai stranga bani si un an a umblat pe jos pentru ca l-a costat 11000 euro. Initial am zis ca el a fost mai istet, masina e simpatica, arata bine. Dar e relativ lenesa si e mica. Spre surprinderea mea e si zgomotoasa la interior. Ca sa plece cu familia intr-un circuit si la mare vrea sa-si ia portbagaj pe capota - alta investitie. Cand am aflat ca pentru masinuta aia plateste peste 15 MILIOANE casco pe an, m-am linistit. Consider ca am facut o alegere buna. La urmatoarea, daca exista mai multi bani = masina mai buna, dar tot noua. La firma sotiei exista mai multe Loganuri Ambition. Unul are peste un an si peste 70000 km. A schimbat o bieleta si i-a fost reparat reglajul lombar (a sarit nu stiu ce nit), ambele pe garantie. Sper sa ma laud si eu la fel la kilometrii lui. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
maidanezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 June 06 ![]() |
si eu am reglajul lombar bulit da nu mai e in garantie c-am cat mar costa ???ca daca e prea mult pot traii si fara
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
gugul |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 25 June 06 ![]() |
Salutare la tuttii
Hai sa va dau un ex Eu personal chiar daca am banii de logan nu a s cumpara. Mai repede o solenza. In primul rand nu ati citit bine specificatiile tehnice. Loganul are garantie la ruginirea din interir spre afara. Si asta pentru ca in interior este dat cu parafina si nu ca este galvanizata tabla cau altele. Asa ca la prima reparatie in service ul Romanesc o sa ti apara rugina. Nu are filtru de polen, puntea spate mai proasta ca la solenta si multe altele. Si nu prea vor sa ti dea garantie la GPL, desi Renault a semnat acum multi ani o intelegere cu privire ca compatibilitatea motoarelor cu alcool si gaz. Asa ca nu inteleg prostia asta cu pierderea garantiei. Eu personal a s alege un golf 3 care desi dupa atatia ani nu are rugina (caroserie galvanizata), tabla tapana, frane super, si poti sa ti pui linistit gpl. In plus a s fi dispus sa mi asum un risg gen reparatia motor, or injector, tot nu ajug la pretul unui logan. Astept noul model break sper sa aibe macar motor de 1.6 16V si sa pot pune gpl. Am nevoie de o masina familiara mare si economicoasa ![]() Dar cand vad cu ce motoare vin francezii pe la noi si cu ce preturi apar.... Asa da o masina simpla noua la 5000 ok!! asta este cu motorul cu caroseria cu totu dar la 10 000 cam cat o sa fie breakul pot lua o leganta pe gpl si arata si mai bine. Momentan am o berlina 1310 pusa la punct personal , ca la un service.... nu spun care am platit cam 100E pentru frane, durata 2 zile si rezultat a trebuit sa demontez eu din nou... aceiasi problema si cand am instalat gpl.....am reglat o ulterior ca aia ma intrebau pe mine ce sa faca cu firul alb de la butonnn asa ca mi trebuie inca din pacate o masina sa o repar singur sau sa nu se strice bafat |
--------------------
dacia
1310
1995 berlina
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.739 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(gugul @ 29 Jun 2006, 23:32) Salutare la tuttii Hai sa va dau un ex Eu personal chiar daca am banii de logan nu a s cumpara. Mai repede o solenza. SLZ nu se mai fabrica. Bafta la gasit una SH si buna. QUOTE(gugul @ 29 Jun 2006, 23:32) In primul rand nu ati citit bine specificatiile tehnice. Loganul are garantie la ruginirea din interir spre afara. Si asta pentru ca in interior este dat cu parafina si nu ca este galvanizata tabla cau altele. Asa ca la prima reparatie in service ul Romanesc o sa ti apara rugina. Eu am desfacut mocheta si zau n-am simtit nimic alunecos. Parafina? neee... Rugina apare din cauza nerespectarii procedurilor de reparatie ( (nea mecanicu): "de ce sa dau cu vopsea in 3 straturi cand merge si unul singur?" sau "de ce sa mai dau cu grund? parca nu merge dat cu smirghel si dupa aia un strat de vopsea?") QUOTE(gugul @ 29 Jun 2006, 23:32) Nu are filtru de polen, puntea spate mai proasta ca la solenta si multe altele. Nu are, dar poti sa-i pui tu. Parca SLZ a iesit din fabrica in toate variantele cu filtru de polen. Sau DSN-ul... Puntea spate ? Ia sa vedem cate incidente legate de puntea spate au fost? Hmm... asa ma gandeam si eu. O alta stire preluata de la agentia de stiri "Povesti la o bere". QUOTE(gugul @ 29 Jun 2006, 23:32) Si nu prea vor sa ti dea garantie la GPL, desi Renault a semnat acum multi ani o intelegere cu privire ca compatibilitatea motoarelor cu alcool si gaz. Asa ca nu inteleg prostia asta cu pierderea garantiei. [.....] aceiasi problema si cand am instalat gpl.....am reglat o ulterior ca aia ma intrebau pe mine ce sa faca cu firul alb de la butonnn Tu ai garanta pentru carpelile facute de altii? QUOTE(gugul @ 29 Jun 2006, 23:32) Eu personal a s alege un golf 3 care desi dupa atatia ani nu are rugina (caroserie galvanizata), tabla tapana, frane super, si poti sa ti pui linistit gpl. In plus a s fi dispus sa mi asum un risg gen reparatia motor, or injector, tot nu ajug la pretul unui logan. Asuma-ti riscul. Dup-aia o sa faci comanda la piese de schimb produse de VAG. Noi, astia cu Loganul, o sa comandam piese de schimb produse de Renault. Aici suntem chit. QUOTE(gugul @ 29 Jun 2006, 23:32) Astept noul model break sper sa aibe macar motor de 1.6 16V si sa pot pune gpl. Pai parca avea ceva probleme cu puntea spate, nu avea filtru de polen "si multe altele". QUOTE(gugul @ 29 Jun 2006, 23:32) Am nevoie de o masina familiara* mare si economicoasa ![]() Dar cand vad cu ce motoare vin francezii pe la noi si cu ce preturi apar.... *asta e de bula. sper sa nu mi-o ia cineva inainte! QUOTE(gugul @ 29 Jun 2006, 23:32) Asa da o masina simpla noua la 5000 ok!! asta este cu motorul cu caroseria cu totu dar la 10 000 cam cat o sa fie breakul pot lua o leganta pe gpl si arata si mai bine. Leganza. Ia sa vedem. Motor de 2000 cmc, urban 16-17 la suta (e drept, am auzit si eu la "radio sant", hai 12-14, mai putin nu cred). Fie si GPL, dar tot 2000 cmc are, sa stii. Si nu se mai fabrica. QUOTE(gugul @ 29 Jun 2006, 23:32) Momentan am o berlina 1310 pusa la punct personal , ca la un service.... nu spun care am platit cam 100E pentru frane, durata 2 zile si rezultat a trebuit sa demontez eu din nou... Si eu am o berlina, 1300, an fabricatie 1983, tabla buna, masina de suflet, dar din pacate este depasita moral. QUOTE(gugul @ 29 Jun 2006, 23:32) SLZ, Golf 3, Leganza, Loganul nu sunt masini pe care sa le reparam cu sarma si patentul in fata blocului. S-au dus vremurile alea. Bafta si tie! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 11:06 |