Aveti Logan si vreti sa-l vindeti, nu va mai place sau de ce??
![]() ![]() ![]() |
Aveti Logan si vreti sa-l vindeti, nu va mai place sau de ce??
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.739 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
Winy |
![]()
|
![]() my Silver Bullet Group: Members Posts: 90 Joined: 17 October 05 From: Kronstadt ![]() |
[quote=Alecs_TGA,28 Jun 2006, 20:48]
Multumit de Logan dci, o sa-l vand cand o sa am bani tot de un Logan dci nou cu aer conditionat....... ![]() |
--------------------
Captur Life 90 Tce
-
2016
- KAP Doua lucruri sunt infinite, Spatiul si Prostia ~ Albert E.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ga!nusha @ 2 Jul 2006, 14:36) din ce vad eu aici sunt cateva persoane care tot cauta chestii rele la logan si nu prea gasesc.... E nu zau? Da' saraciile alea de retrovizoare ce sunt - calitati? Da' insonorizarea lipsa ce e, punctul forte al loganului? QUOTE Consum mare??? eu nu am trecut de 9% vara(mers sportiv) Atunci, schimba-ti profilul si scoate motorul ala de 1.6 de-acolo daca ai 1.5 dCI ![]() Sau lasa povestile cu zane pentru forumul www.desprecopii.com, pe forumul asta mai au si altii logan. Sau te pomenesti ca ti-ai montat economizor de-ala, FuelMax? ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
vlad p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 June 04 From: Dr. Taberei ![]() |
daaa, oglinzile sunt sinistre !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-xx-xxx
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
vindeti masina ca nu va plac oglinzile ?
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
Imi place dar parca m-am plictisit de el. Mai ca l-as vinde. In septembrie va avea un an....
|
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Adevarul ca ce mai poti cere de la o masina de un an? Un an reprezinta 12 (!) luni sau chiar 365 (!!!) de zile ! Da-o tata !
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
As vinde-o si as lua logan diesel... tot ambition
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
De ce?
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
magia consumului ... si atat.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
Era cat pe aci sa-l vand si sa iau un Seat Cordoba SH din Germania. Da mai bine omoara sotia Loganul decat Seat-ul. Cand o invata sa conduca mai discutam. Si eu merg cu el ocazional si mi se pare OK.
concluzie : nu vand, caliatate / pret = bun, costuri intretinere OK. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
cand a aparut loganu' 4 colegi de servici si-au luat logan.........acum mai are decat unu logan si se plange de consum [ are 1.4 ] ceilalti 3 si-au luat ....octavia [2006] ....astra [2003] .....si celalalt asteapta sa-i vina tot o astra de afara.....nici unu nu a zis adevaratul motiv pt care a renuntat la logan dar se pare ca toti erau nemultumiti de consum
PS nu vreau sa se inteleaga ca am ceva impotriva la logan sau ca nu e bun sau mai stiu eu ce......eu nu mi-am luat logan in primu rand ca nu am bani deajuns ![]() This post has been edited by Vinti: 7 Jul 2006, 14:25 |
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
blackout |
![]()
|
Mai fratilor daca nu aveti logan nu mai vorbiti din auzite de consumuri si alea alea.
Al meu cum naiba de consuma cat scrie in cartea aia tehnica ? De un an si ceva de cand il am nu ia mai mult de 6 afara si 8-9 in oras. Motor 1,4. Ha ? |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Logan-ul consuma exact cat scrie in datele tehnice. Astfel ca nu cred ca intra in subiectul topicului de fata cazurile celor care si-au vandut Logan-ul pe motiv de consum.
Eu cred ca initiatorul topicului se refera la cazurile celor care au fost dezamagiti de autoturism din cauze diferite celor cunoscute la cumparare. Adica la unele surprize neplacute aparute pe parcurs. Caci despre uzura morala nu cred ca ne putem referi la nici doi ani de la aparitie. This post has been edited by bendix: 8 Jul 2006, 08:30 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
dimi_A,B,CE,D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am Logan 1.5 dCI preferance si nu il voi vinde decat atunci cand voi avea bani pt unu de 80 CP si cu aer conditionat.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dCI
2006-Preferance
- B-49-DYM Get rich or... get Diesel
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bendix @ 8 Jul 2006, 09:27) Logan-ul consuma exact cat scrie in datele tehnice. Astfel ca nu cred ca intra in subiectul topicului de fata cazurile celor care si-au vandut Logan-ul pe motiv de consum. Sau chiar mai putin daca nu te grabesti si conduci in regim economic, chiar si prin aglomeratie. |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
1.O masina care pe moment si pentru banii care i-am dat pe ea ma trateaza corect, mai putin partea consumului care de fapt a avut alt segment de asteptare, (stiam bine din carte cat era, dar parca si asa m-as fi asteptat sa greseasca francezul:) )2.Nu am bani de o alta masina cu tot ce am pe Ambition 3.Citeam postul unui co-forumist in care spunea de colegii lui care au vandut Golanul si-au luat SH sau chiar Octavia 2006 si le raspund NEVER nu am sa imi iau masina veche chiar daca va avea satelit si fir rosu direct cu Bush himself,si asta pt ca la 2 buni prieteni cu bani li-s-a intamplat acelasi pocinog cu pompa de injectie( ma refer la Diesel bineinteles , dar nu bag mana ca la un SH pe benzina nu se pot intampla altele), si anume Octavia de 2 ani si A6 V8 de 3 ani le cade pompa de injectie aparent fara nicio stire (unul venea de la cumparaturi dupa vreo ora de stat la un supermarket, celalalt de abia alimentase de 30 de minute si se invartea in birocratia romaneasca care te plimba de la Ana la Caiafa) Concluzia : Unul o schimba pe garantie si se jura ca nu fura ( o vinde imediat dupa remediere speriat de ce i s-ar fi putut intampla prin Bulgaria pe unde trece frecvent spre Turcia) , iar celalalt scoate 1450 de epuroi + TVA, si se gandeste serios la masinile SH aduse chiar de el din Germania...Evident ca decizia cumpararii unei masini tine in afara de considerente de ordin afectiv, de un mare aspect ::BANII. Asa ca THE REST IS SILENCE..!
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Foarte corect spus.
Eu am un Laureate 1.4 de exact 1 an si sunt extrem de multumit, in special in privinta consumului (5.8% in afara, 6.4% in oras, condus linistit, nu agresiv/sportiv). La anul vreau sa-l vand si sa iau un Ambition 1.6, mai ales pentru ABS. |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(radioman @ 8 Jul 2006, 10:21) 1.O masina care pe moment si pentru banii care i-am dat pe ea ma trateaza corect, mai putin partea consumului care de fapt a avut alt segment de asteptare, (stiam bine din carte cat era, dar parca si asa m-as fi asteptat sa greseasca francezul:) )2.Nu am bani de o alta masina cu tot ce am pe Ambition Da ratele pe 7 ani pentru masina asta le-ai terminat? Daca da gandeste-te la o masina mai rasarita...... |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
history |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 30 April 06 From: Craiova ![]() |
Am Logan 1,5 dci, 7600 de km, nici o problema. Consumul este dupa carte, uneori chiar mai mic si masina noua la pretul asta nu cred ca o sa gasiti. Nu spun ca e masina ideala dar are un pret corect si un sistem de rate pentru toate buzunarele, un atu in plus. Totusi, urmatoarea mea masina nu va mai fi Dacia. Vreau sa experimentez...
|
--------------------
Citroen
C4
2009
- DJ-26-DIN
|
|
NGY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 30 October 05 ![]() |
QUOTE(edv_ro @ 8 Jul 2006, 10:47) Foarte corect spus. Eu am un Laureate 1.4 de exact 1 an si sunt extrem de multumit, in special in privinta consumului (5.8% in afara, 6.4% in oras, condus linistit, nu agresiv/sportiv). La anul vreau sa-l vand si sa iau un Ambition 1.6, mai ales pentru ABS. stiu ca sunt offtopic, si nu vreau sa ma iau de nimeni dar: 5.8 afara probabil se poate scoate doar mergand sub 100km/h si fara depasiri, iar 6.4 in oras doar daca mergi numai in weekend si seara tarziu. In alte circumstante, la o exploatare normala raman 2 variante... daca cifrele date sunt de pe calc inseamna ca e defect, ori, cu tot respectul e un mare neadevar. parerea mea ![]() |
--------------------
ex LOGAN,
MITSUBISHI COLT
2006 CZ3 1.5
- IF xx NGY
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(NGY @ 11 Jul 2006, 16:29) 5.8 afara probabil se poate scoate doar mergand sub 100km/h si fara depasiri, iar 6.4 in oras doar daca mergi numai in weekend si seara tarziu. Tot pe langa: Parca pe drumuri europene limita e de 100km/h, n-as vrea sa cred ca te plimbi numai pe autostrazi de 130; Nu compara Bucurestiul cu orice alt oras la consum ca-ti da cu virgula. ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Loganul este o masina ieftina, cea mai ieftina masina si trebuie tratata ca atare.Ieftin si bun nu exista , insa pentru cineva care nu isi doreste mai mult de la o masina decat sa il duca din A in B este arhisuficient.
Loganul este o masina lenesa si nu ma va convinge nimeni de contrariu. PS: Am condus 1.6 16v si pot sa va spun ca face un Cielo destul de lejer. This post has been edited by LemonDemon: 11 Jul 2006, 21:32 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
blackout |
![]()
|
QUOTE(LemonDemon @ 11 Jul 2006, 22:31) Loganul este o masina lenesa si nu ma va convinge nimeni de contrariu. PS: Am condus 1.6 16v si pot sa va spun ca face un Cielo destul de lejer. Ca Loganul e o masina lenesa, de acord cu tine dar asta ultimul de care zici, 1,6 16V care face un Cielo destul de lejer pe ce masina e? Ca nu pricep...Tot Logan lenes? |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
edv_ro, esti sigur ca nu ai matiz?
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Ba , cre' ca la consumul ala "taie" msi Tico!
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Nu ma refeream la ultimul.Asa cum am mai zis 1.6 16v e destul de fasnet.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
M-ati plictisit!!! Frustratilor!
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 11:04 |