Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
![]() ![]() ![]() |
Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
La "greseli gramaticale" cu tine, desi io le-as cataloga altfel.
![]() QUOTE(Jack Daniel's @ 18 Jun 2008, 00:14) Puteam castiga daca "olandejii" isi dadeau cateva autogol-uri, ca de dat la o parte s-au dat cat au putut. Chiar m-ai facut curios de unde ai aflat ca se spune "olandezi" in loc de "olandeji" si cati bani ai dat pe informatie. Desi nu reiese de undeva ca ai sti cum se spune. ![]() S-ar putea sa n-am ce face zilele urmatoare. Asa ca ma voi concentra asupra posturilor tale. In functie de materialul obtinut, e posibil sa deschid un topic la cafenea. Numai ca ar fi o problema. Minora. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Zoe Dumitrescu Bușulenga, "ii acuz pe Piturci". Acum e bine?
La mine "l"e langa "i" pe tastatura. Da la tine ce-i cu cratima aia? ![]() Asta incercam sa explic cateva posturi mai sus. Exista greseli, dar exista si nestiinta. In timp ce la mine este evident o greseala (am vazut de cand am scris, dar mi-a fost lene sa mai editez ![]() ![]() LE. Ca o mica paranteza. Se spune "sunt mai multi Piturca", nu "sunt mai multi de Piturca". I HA I HA Hai, tavaleste-te pe jos de ras. This post has been edited by Victoras2001: 18 Jun 2008, 10:35 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu te mai scoate atat, cica esti incult si agramat si cu asta basta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Din evolutia lui big2003 (ascult manele) in Jack Daniel's eu deduc faptul ca daca asculti manele devii alcool(ic)
![]() ![]() |
--------------------
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
gresit, nick-ul actual exprima bunastarea, specifica manelistilor plini de dusmani, care ar trebui sa moara de ciuda.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
Intrebare: Cum pronuntati pluralul de la "minge"? "Mingi" sau "mingii"? Intrebarea nu e cum se scrie (e clar ca se scrie cu un singur "i"), ci cum pronuntati.
Dupa un studiu statistic personal printre prietenii mei romani de aici, toti muntenii (majoritatea din Bucuresti) pronunta "mingii" (cu al doilea "i" accentuat) si toti ardelenii pronunta "mingi". Bineninteles ca nu am avut deloc un esantion reprezentativ, insa oricum rezultatul ma surprinde. Doi moldoveni au incercat sa ne "impace" pe toti, spunand ca ambele variante sunt acceptate. Pentru mine treaba e foarte clara, insa sunt curios sa aflu si alte pareri. Macar pentru a-mi largi baza studiului statistic, daca nu pentru altceva... :-) |
--------------------
Fiat
Coupe
16v Turbo 195CP
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Moldovean fiind eu pronunt "minji"
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, ar fi o solutie sa afli cum se pronunta mingi, dintr-o manea. Partea proasta este ca desi lexicul manelelor e foarte bogat, nu apare si acest cuvant.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Domnilor comentatori TVR și domnilor colegi de forum, "lusitanii" sunt locuitorii Lisabonei, nu ai Portugaliei. Cum ar suna dacă un străin ar numi naționala noastră "bucureștenii" (sau "budapestanii" în unele cazuri
![]() |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Frumoase dezacorduri ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Culmea e ca e rock-er nu manelist cum ar crede si vrea unii ca sonatu'.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
...nici nu sustine ca ar fi ceea ce nu e.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Jack Daniel's @ 20 Jun 2008, 12:39) Cacademicianule, in insiruirea ta lipsesc niste semne de punctuatie. Oare ghicesti pe unde ar trebui sa fie? Iar constructiile verbale gen "culmea e ca e" tradeaza cultura formata prin citirea etichetelor de la bodega. Next level e sa-ti cumperi beuturi mai scumpe. ![]() ![]() Te-as ruga sa ne arati foaia ta matricola din generala ca sa iti vedem notele la gramatica! Argon cred ca are aceeasi dorinta. ![]() This post has been edited by Sony: 20 Jun 2008, 14:58 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Un manelist venerabil trebuie sa arate celor din jur ca are venituri mult mai mari decat ei.
![]() Nu ai zburat dupa foaia matricola? 20 Jun 2008, 17:02: P.S.: De la pufoaica la Jack Daniels ai facut un progres veritabil! This post has been edited by Sony: 20 Jun 2008, 16:02 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Pufoaica beai tu cand erai mic ?
|
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Anemica replica! La fel ca si cel care a scremut-o.
Mai bine corecteaza-ti carnatul ala de cuvinte pe care ti l-am citat mai sus! Fac pariu ca nu esti in stare! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Fiecare cu ce poate, cat despre comportamentul tau...N-ai cu cine !
|
--------------------
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ce-ar fi sa va mutati voi pe chat sau pe MP?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
gay
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(Jack Daniel's @ 20 Jun 2008, 17:07) Chiar ca n-am cu cine. Iar tu n-ai cu ce! QUOTE(Sony @ 20 Jun 2008, 17:07) Pot sa ma retrag dupa ce ti-am demonstrat ca esti demagog. Gramatica ta nu are legatura cu gramatica limbii romane! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Cum zici tu !
|
--------------------
.
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca nu va bateti, nu rezolvati nimic ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Ca bine zici mosule.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
|
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Sony, Jack Daniel's:
incetati hiriielile, incetati raportarile de pomana. Numai ce am primit o raportare de la JD cum ca Sony e off-topic. In afara de faptul ca suntem la cafenea (unde asta cu off-topicul e oricum asa-si-asa), Sony l-a provocat intr-adevar. Va rog sa intelegeti ca mi-e usor sa va blochez conturile (sub ce articol, o sa vad eu - in ultima instanta sub 8a, daca trebuie). De asemenea va rog sa ma credeti cind spun ca n-o sa am nici un fel de remuscare. Nu interpretati gresit o oarece lejeritate (pe care o manifest aici), si nu abuzati. Nici cu JD nu mi-e rusine cind vine vorba de provocari si de bascalie. Vizati mai sunt si alti colegi. Prin urmare nu voi lua deocamdata nici o masura - dar (am spus asta in ultimele zile deja de doua sau de trei ori) voi trece la fapte (adica: la suspendari) daca nu sunteti in stare sa faceti fata la bascalia pe care in bun aparte singuri o provocati. Multumesc pentru intelegere. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
ady77 |
![]()
|
Trebuia sa faci un announcement pe tema asta ceva de genul asta http://www.daciaclub.ro/index.php?act=announce&f=9&id=6
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 01:49 |