Loc de parcare!
![]() ![]() ![]() |
Loc de parcare!
laurh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
La Primaria de sector se anunta masinile abandona. Vine cineva, ii lipeste o somatie pe troaca si daca nu si-o ridica de acolo in 30 de zile i-o ridica Primaria iar proprietarul va suporta costurile de transport.
Trotuarul nu se poate concesiona. Nu pot fi concesionate decat locuri in parcari deja avizate. Daca o parcare nu este avizata, se face o cerere, se prezinta la ADP sectorului in care locuiesti o schema a locurilor de parcare, dupa care analizeaza aia daca parcarea poate sau nu sa fie avizata. In toate cazurile, trotuarele nu se avizeaza niciodata. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
In fata motocicletei aleia (adica in lungul traotuarului, adica tot pe trotuar) este un "nene" care si pus "T" in asfalt si parcheaza numai el acolo. Sa inteleg ca este in ilegalitate ?
![]() Oricum, trotuarul ala aree 1 m latime si acolo intre blocuri toata lumea merge pe strada. |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Este clar ilegal daca zona nu figureaza la primarie, ca atare (parcare). Toit ilegal este daca este parcare si tipul nu plateste la zi (sau deloc).
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE In fata motocicletei aleia (adica in lungul traotuarului, adica tot pe trotuar) este un \"nene\" care si pus \"T\" in asfalt si parcheaza numai el acolo. Sa inteleg ca este in ilegalitate ? Oricum, trotuarul ala aree 1 m latime si acolo intre blocuri toata lumea merge pe strada. Cu ei ai de luptat cel mai mult... |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca concesionezi un loc de parcare este ilegal sa montezi T-uri, lanturi sau alte nazdravanii.
Eu am concesionat un loc de parcare, iar pe spatele autorizatiei mai scrie ca este ilegal sa-mi spal masina sau sa o repar pe locul respectiv si am obligatia sa mentin curatenia in acel loc. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
E bine ca macar la nivel de reguli stam bine. Acum ar mai trebui sa se si respecte...
PS. Uite ca nu numai noi ne-am gandit ca nu e in regula sa-ti speli masina in fata blocului. Cand am spus asta mai demult cativa au fost uluiti. Iaca ca nu e absurda pretentia mea, ba din contra. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vrut sa iau un loc de parcare de la ADP si nu exista! adica exista unul, dar administratorul nu-mi da voie saparchez ca e o usa ce duce la ghena de gunoi si cica as bloca-o! as putea intra jumatate de metru pe spatiul verde, dar imi sar toti vecinii - care au deja locuri de parcare, in cap ca stric spatiul verde! altii au luat 2 locuri si au pus pari la mijloc intre cele doua locuri, ocupand un al 3-lea loc. Am vrut sa iau loc de parcare pe trotuar, ca este mare si oricum se parcheaza acum amsinile acolo si au lloc si pietonii, dar nu vor sa-mi dea, in schimb un magazin de la parter a putut lua 5 locuri de parcare, pe care nu le foloseste, doar a pus niste pari deoarece, cica, nu au vanzare din cauza masinilor parcate, nu din cauza ca cea mai amarata masuta de cafea csta 350 de euro fara TVA!
Am facut plangeri la Primarie Capitalei, la Primaria de Sector, la ADP si nimic! Desi ei practic au primit drept unic de utilizare asupra trotuarului si au montat stalpi pe domeniul public! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Am facut plangeri la Primarie Capitalei, la Primaria de Sector, la ADP si nimic! Desi ei practic au primit drept unic de utilizare asupra trotuarului si au montat stalpi pe domeniul public!" SI au dat spagile de rigoare.... :wink:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei interesati :
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Si, informal, cineva cu functie mare de la primarie m-a sfatuit sa fac rost de un flex si le tai! Ca nu ma pot da in judecata! dar masina cine mi-o pazeste dupa?
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
laurh |
![]()
|
Stie cineva unde este ADP sector 6, adica, ca sa fiu mai exact, unde tre sa ma duc ca sa ma interesez care e chestia cu locurile de parcare ? (am gasit in Pagini aurii nu mai putin de 8 adrese ale ADP sector 6, si pot sa jur ca dc le iau la rand, ultimul o sa fie cel bun)
|
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
vii din vale de la Regie, pe Vasile Milea, traversezi intersectia cu Iuliu Maniu (Apaca) si mergi inainte. Treci de o cale ferata si ajungi la primul stop. Mergi inainte si pe stinga (pina la primul stop) sint niste blocuri tip, construite initial pt armata, vechi si cu 3 sau patru etaje. Intre ele este o curte interioara (poti intra si cu masina) Acolo undeva sint niste baraci cu ce cauti tu. Intreaba un bastinas ca-ti spune.
Daca inca n-ai fost uite o adresa: Administratia Domeniului Public Sector 6 - Sector 6 - Bd Timisoara,92a 0021.4441608 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 29 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Unde pot sa reclam si eu d-astia care au montat T-uri pe trotuar? Nu ca as parca eu acolo, dar ma enerveaza aroganta asta. Eu stau si mut masina din loc in loc, pe unde gasesc, si astia vin si sudeaza bare pe trotuarul public. Am inteles ca iau amenda pentru chestia asta.
|
-------------------- |
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu locul de parcare tine exclusiv de educatia soferului, de bun simt. daca ar fi bun simt nici nu ar mai fi nevoie sa platesti la ADP. Apoi daca platesti la ADP si iti gasesti in continuare locul ocupat ce poti sa faci? Daca reclami la politie aia nu se baga iar ADP/ul nici atat. Pt locurile la bordura din fata blocului desigur exista cutuma ca locatarii sau cei de la blocurile din jur isi parcheaya masina acolo dar dadca vine un strain, unmusafir etc nu ai ce sa/i spui e dreptul lui e loc public primul venit primul servit.PArtea nasoala este ca mai sunt unii nesimtiti si in loc sa o puna paralel cu bordura (de obicei manevara clasica de a parca la bordura intr/un spatiu ce permite lungimea unei masini sau un pic mai mult este poarcarea cu spatele . Nu de putine ori am vayut soferi de tarla care vroiau sa intre cu fata si faceau 100 de manevre ca sa fie masina paralela cu bordura si nu reuseau neam lasandu/i un colt in afara. Alti nesimtiti stiind ca locul nu permite sa parcheye (dar exista cam juma de lungime) o urca transversal pe trotuar blocand accesul pietonilor. Pai la astia chiar merita inrtepate cauciucurile (adica desumflate nu intepate totusi costa). O forma de protest unanim acceptata este ridicarea stergatoarelor de pe parbriz (ca atunci cand vrei sa/l cureti dar nu indoirea lor). Cel mai deranjant este atunci cand exista nise special amenajate pt parcarea autoturismelor unui bloc, si vezi magari care parcheaza acolo si mai mult asa oblic pe 2 sau chiar 3 locuri.
repet totul se bazeaza pe bun simt in rest nu sunt adeptul violentei si nici al pagubelor materiale nu face decat sa escaladeze conflictul inutil si nici sa ne batem in "oua" nu cred ca este cazul de obicei ala cu ouale mai tari cedeaza :wink: |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015
|
|
madalina |
![]()
|
Poti reclama la ADP!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Interesant.... eu sunt un astfel de caz.... pana nu demult locatarii isi respectau locurile iar ci veniti in vizita erau tolerati dar avertizati.... asta a functionat pana au inceput sa apara noi locatari in bloc sau in blocurile invecinate.... care au invocat, pe buna dreptate, dreptul primului sosit la locul de parcare.... si au inceput sa parcheze mereu in alt loc, in functie de ce gaseau liber... adica nu s-au conformat cutumei locale.... ca urmare, chiar si unii vecini care pana atunci respectau locul celorlalti, au inceput sa nu omai faca... de aici dicutii interminabile etc... s-a decis inchirierea locurilor de la ADP... s-au facut demersurile, s-au incheiat contractele, s-a platit.... urmarea.... in continuarea unii tin cont, altii nu.... iar musafirii nici nu se sinchisesc de placa pusa de ADP si parcheaza uneori pe mai multe locuri deodata... daca sunt avertizati ca e loc platit, ranjesc si isi lasa in continuare masina acolo sau chiar trec la amenintari... :vmad:
din pacate in acest caz reclamatia la ADP (numai de luni pana joi si numai intre orele 9-10 si 12-14... ca in rest cei de la parcaje sunt "pe teren") nu are nici un efect!... la politie nici atat!.... ma inteb de ce oare nu putem solicita, prin serviciile primariei, ADP, la un telefon non-stop, acele firme care vin si ridica masinile?????... ar scoate si primaria un ban cinstit din taxa respectiva si din amenda!!!!!..... eu asta cred ca ar fi solutia... se aude domnilor primari/catindati? |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Ba da. Se poate face reclamatie la Politie. Un vecin de-al meu a concesionat un loc de parcare care era ocupat de o alta masina, ce parca aclo de ceva ani buni. In fine, asta a fost primul care s-a dus sa plateasca asa ca ADP-ul i-a dat lui locul. celalalt nu a vrut sa se mute, ca cica el parcheaza acolo de nu stiu cand, bla, bla. Prin urmare a venit Politia si l-a somat sa-si mute masina sub amenintarea amenzii penale. Omul si-a mutat-o si pana la urma problema s-a rezolvat, adica si-a parcat-o in alta parte. Insa, a fost finut si a cautat un loc liber, fara sa ocupe locul altcuiva, chiar daca era sau nu platit.
Deci, oricate asa avea eu cu Politia, si-au facut datoria, pentru ca este de competenta lor. Asa ca, in cazul in care gasesti o masina in locul tau, pui mana pe telefon, suni la Politie si se rezolva. Insa trebuie si putina intelegere. Fiecare mergem in vizite la rude/prieteni si ne lasam masinile pe langa bloc. Eu nu o las niciodata in parcare, pentru ca stiu ca e locul altcuiva. Insa pe trotuar nu ai de unde sa stii daca sau nu parcheaza alta masina. Si de aceia nu-i suport pe taranii care cand isi gasesc locul ocupat (care nu e platit, ci ocupat abuziv-pentru ca trotuarele nu pot fi concesionate pentru parcare) incepe sa claxoneze pana te innebunesc. Eu daca imi gasesc locul ocupat, parchez pe unde apuc, eventual imi blochez cealalta masina a mea si las frumos un biletel in geam. Cred ca asa e cel mai politicos si pana acum toti s-au simtit. |
--------------------
Dacia
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
dadar daca iti gasesti locul ocupat si nu ai unde sa o lasi? il blochey si il tin asa vreo juma de ora cand vrea s aplece ca nici mie nu/mi convine sa vin de la servici dupa o yi de munca sa/mi vad locul ocupat de un nesimtit (care vede bine ca e parcare concesionata.
Cam bulangiu vecinul tau pe bune. Legal i/a fcaut/o dar altfel asta se numeste gainarie. Era frumos ca inainte sa discute cu omul eventual sa traga la sorti |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
madalina |
![]()
|
Eu am o intrebare: de ce ai nevoie de acordul asociatiei de locatari pentru a plati un loc de parcare, desi el este liber? Mie nu a vrut sa-mi dea acordul administratorul!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
misterb |
![]()
|
asta e o problema pertinenta. ce are Asociuatia de locatari cu locul de parcare. atat timp cat parcarea este de competenta ADP si nu intra in administrarea asociatiei. Stau sa ne rugam de un bosorog cu capsa pusa sa/i explicam ce si cum cu locul?
|
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
laurh |
![]()
|
Eh ... ce parere aveti despre unul din "scumpii mei" vecini ?
Am incercat sa il intimidez lunddu-l la intrebari ca cum si-a concesionat el loc de parcare pe trotuar (da, e trotuar, are 80 cm latime probabil dar arata a trotuar), ca nu are voie sa iti puna "T", ce sa mai vorbesc de teava orizontala sudata (da, e sudata) din spate, dar a fost tare pe pozitii. Cica i-a dat voie ADP-ul dom`le. Se poate asa ceva ??? !!! :evil: Attached thumbnail(s) IMG_0308.jpg ( Size: 72.33k ) Number of downloads: 252 |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu are voie . fa o plangere la primarie ! :twisted:
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Nu are voie. fa reclamatie la ADP-ul sectorului in are locuiesti. Nu ai voie sa-ti montezi T-uri si alte lucruri nici macar pe locul de parcare concesionat. Si asta pentru ca nu e proprietatea ta, ci e inchiriat.
Daca faci reclamatie, o sa vina un inspector, o sa vada care e situatia si probabil ca o sa-l someze sa-si taie teva si T-ul. |
--------------------
Dacia
|
|
laurh |
![]()
|
Voi spuneti ca in general nu ai voie sa iti pui "T" ???
Nici daca e locul concesionat legal ? Eu bateam pe faza ca ala e loc "ceoncesionat" pe trotuar. smile.gif) Pai sa vedeti atunci ce poze va pun maine seara dupa ce ajung iar pe acolo. lol ... |
-------------------- |
|
roberth |
![]()
|
||
![]() Membru tamponat Group: Members Posts: 60 Joined: 1 March 04 From: spatele tau ![]() |
Ia da-i un milion, asha, de-o bere, sa vezi ca o sa fi cel mai bun vecin al lui, si o sa-tzi dea aprobare si pentru 2 locuri ! :twisted: |
||
--------------------
Dacia
Nova T
1998
- B 66 COJ “Ca să înțelegi că ești prost, trebuie totuși să-ți meargă mintea. ”
(Georges Brassens) |
|||
costi |
![]()
|
Dindu-si acordul, administratorul confirma ca stai acolo si ca locul este liber. Cum a motivat individul refuzul?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
misterb |
![]()
|
Pai asta o confirma buletinul pe care scrie adresa, ce treaba are administratorul cu asta. Evidenta locurilor este tinuta la adp aia stiu daca locul e liber sau nu. Administratorul nu are nici o treaba este doar un obstacol in plus de luat spăaga sau de cearta inutila pt o treaba care nu-l priveste.
|
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
madalina |
![]()
|
ca acolo parcheaza cineva, care refuzasa plateasca si individul ar fi periculos, mi-ar distruge masina daca parchez acolo! Am urmarit mai multe seri si in acel loc era o alta masina in fiecare seara, apoi ca acolo n-ar fi loc de parcare ci loc de acces al gunoierilor (fals conform planului ADP), apoi ca ar vreasa distruga cael loc de parcare si sa puna niste flori si iarba verde ca nu avem mai deloc spatii verzi langa bloc! De fapt, are o problema cu mine personal si oricine care nu considera autoritate suprema a blocului administratorul!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
misterb |
![]()
|
poate ca esti prea sexy si o vrea omul altceva smile.gif
sti tu cine se iubeste se tachineaza... :wink: |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:06 |